2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bir de arkadaşlar bu yeşil kaka olaynın internette araştırdım biraz. Bi forum buldum orda bi doktora sormuşlar, kakada lökosit görülmesinin . Annenin yediği süt ğrünlerine bağlamak doğru değil, sık besleme sonucu bağırsakların sindirememesiyle alakalı olduğunu söylemiş. Mukuslı gelen yeşil kaka da bağıraağın sindiremediği zamanlarda çıkardığı salgıymış. Şimdi bilemedim o forum sayfasını burdan paylaşmak doğru mudur.
Ben takip ettim kızımın sabahki kakası hardal rengi. Gün içinde bi kere yaparsa yapıyor ve akşam bi kere yapıyor o da hardaldan yeşile dönük.
Bunu doktora sorcam ama benim yediğim süt ürinleriyle ilgili olduğunu sanmıyorum.

Hahaha ilahi ya. Koptum valla.

Antalya varken ne amasrası. Bi kere amasra deli gibi rüzgarlı bi yer. Ne zaman gittiysem rüzgarlıydı. Git efendi gibi yap tatilini kızım. Arabada bebeklerin gıkı çıkmıyo.

Cnm bende dun arastırdım
Yanlıs emzırmektende kaynaklı oluyormuş
Sürekli önsüt içmesi gibi

beatrices selam bacim simdi kardesim sozlesmeli ogretmen sozlesmesi bugun bitiyo isten cikartiyolar dilekce imzalatmaya cagrmislar ne dilekcrsi bilmiyorum ama tazmimat alma gibidurumu varmi isyerinden

Biz de Amasra düşünüyoruz. Otel araştırıyorduk. Memnun kalırsanız gittiğiniz yerden buraya yazarım mısınız

Ayyu aynen ya bizde boyleyiz kankisto.diyo bana mero demeye basladi yanasmiyo bende yanasmak istemiyorum gorgusuz gibi ne olacaz bilmiyozz

Ayyu aynen ya bizde boyleyiz kankisto.diyo bana mero demeye basladi yanasmiyo bende yanasmak istemiyorum gorgusuz gibi ne olacaz bilmiyozz
İş değiştirdiği için çok yoğun, işyerine adapte olmaya çalışıyor anlıyorum ama bu haftasonuda olmazsa valla tartışcam artık :))

Ergo ben de çok düşünmüyorum çünkü yüzü dışarı dönük taşımak onerilmiyor onun da amacı o zaten.

Huggyberry çok hoşuma gitti sanırım onu alacağım tekrardan teşekkürler :)

Çok teşekkürler tavsiyelerinizi hemen uygulayacağım. Maydonozu sadece kahvaltıda bir tutam yiyorum ama her sabah yiyorum. O kadarı olumsuz etki eder mi?

Hayır o kadarı bir şey yapmaz kür şeklinde olmadığı sürece içiniz rahat olsun. Sütü etkilemesi için ciddi miktarda yemek lazım. Rica ederim :)

İş değiştirdiği için çok yoğun, işyerine adapte olmaya çalışıyor anlıyorum ama bu haftasonuda olmazsa valla tartışcam artık :))
Ama yani benim adam havada karada hic hayir demzdi hatta hep tartisrdik ben uzak kactigim icin cocugu bi ayrsak yanimzdan yine biseyler olacakda adamla yan yana yatamiyoz ki ten ceksin

Kızlar bizde 2 aylık olduk, bizde de tık yok :) ama malum ben adet de oldum, bende birde hamile kalma korkusu başladı

Bu arada bugün iki ay kontrolümüz vardı kilomuz 5,600 boyumuz 60cm olmuş haftaya kalça utrasonumuz var, hafif ishaliz onun dışında simdilik sıkıntımiz yok.

Bence için rahat olsun bebeğin en rahat olacağı yer yolculuk kısmı, arabayla giderseniz arkada istediğin zaman emzir mamasını ver uyut sıkılınca durup bir hava aldırırsın, uçakla gidersebiz max 1 saat 1bucuk saat çok buyuk ihtimal uyur diye düşünüyorum. Sen sakın kurma nasıl olacak diye güzel olacak diye düşün öyle olsun iyi tatiller... bizde sanırım ağustosta küçük bir kaçamak yapıcaz bakalım naaıl olacak

Hele bir de iki bebiş olduğunu düşün hiç yakınma arkadaşım :))

Valla sizi bilmem ama ben kocamı, kocamla geçirdiğim her özel zamanı özledim.

Vayy burda bir romantik varmış :) allah kavustursun ne diyeyim arkadaşım ben kocamdan çok sanırım deliksiz uykuyu, saatlerce dışarıda alışverişı, gezmeyi kuaföré gidip aklımın evde kalmamasini özledim sanırım :) (sanırım burda da bir odun varmış )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…