- 6 Ekim 2015
- 1.396
- 1.957
- 83
Ahh canım ya aynı şekilde bizdede bişey olmadı daha, adam adım atmıyor hiç yanaşmıyor. Dün biraz trip attım artık geldi sarıldı, öptü ama devamı yok, sonrada yorgunluktan uyuyakaldı :)
Bende ilki nasıl olcak acaba diye korkuyorım ama istiyorumda ve eşimin bana bu konuda yanaşmaması sinirlendiriyor beni.
Birde sürekli zehroş diyor çok sinir oluyorum, o öyle dediği zamanlarda kanka dicem artık utansın.. zehroş nedir yaa
beatrices sağol tatlım bizde de işler yolunda...
Arkadaşlarım gelecek evi düzeltme derdindeyim.
Çocukta daha bi sakinledi gibi.
2.ayı çok zor geçirdik 3.ayımız sakin geçer böylee insallah...
Sana bol dinlenmeler..
Eşime side taraflarında tatil ayarlamış ben hala pazarlık derdindeyim. Amasra yakın oraya gidelim diye. Yolda bebek perişan olmasın..
Ahh çenem düştü yine:)
Ben almıştım canım, çin malı olması beni korkutuyordu ama tc de satılan tüm oyuncakların menşeide çin. O yüzdem yarı fiyatına aldım sadecd teslimat süresi uzun.KIZLAR ali express te cok güzel ve uygun oyuncaklar var bakmak isterseniz
Normal cnmArkadaşlar kızımın salyaları akmaya başladı. Neden acaba? Reflü filan mı yoksa normal midir?
Cnm bende dun arastırdımBir de arkadaşlar bu yeşil kaka olaynın internette araştırdım biraz. Bi forum buldum orda bi doktora sormuşlar, kakada lökosit görülmesinin . Annenin yediği süt ğrünlerine bağlamak doğru değil, sık besleme sonucu bağırsakların sindirememesiyle alakalı olduğunu söylemiş. Mukuslı gelen yeşil kaka da bağıraağın sindiremediği zamanlarda çıkardığı salgıymış. Şimdi bilemedim o forum sayfasını burdan paylaşmak doğru mudur.
Ben takip ettim kızımın sabahki kakası hardal rengi. Gün içinde bi kere yaparsa yapıyor ve akşam bi kere yapıyor o da hardaldan yeşile dönük.
Bunu doktora sorcam ama benim yediğim süt ürinleriyle ilgili olduğunu sanmıyorum.
Biz de Amasra düşünüyoruz. Otel araştırıyorduk. Memnun kalırsanız gittiğiniz yerden buraya yazarım mısınızbeatrices sağol tatlım bizde de işler yolunda...
Sana bol dinlenmeler..
Eşime side taraflarında tatil ayarlamış ben hala pazarlık derdindeyim. Amasra yakın oraya gidelim diye. Yolda bebek perişan olmasın..
Ayyu aynen ya bizde boyleyiz kankisto.diyo bana mero demeye basladi yanasmiyo bende yanasmak istemiyorum gorgusuz gibi ne olacaz bilmiyozzAhh canım ya aynı şekilde bizdede bişey olmadı daha, adam adım atmıyor hiç yanaşmıyor. Dün biraz trip attım artık geldi sarıldı, öptü ama devamı yok, sonrada yorgunluktan uyuyakaldı :)
Bende ilki nasıl olcak acaba diye korkuyorım ama istiyorumda ve eşimin bana bu konuda yanaşmaması sinirlendiriyor beni.
Birde sürekli zehroş diyor çok sinir oluyorum, o öyle dediği zamanlarda kanka dicem artık utansın.. zehroş nedir yaa
İş değiştirdiği için çok yoğun, işyerine adapte olmaya çalışıyor anlıyorum ama bu haftasonuda olmazsa valla tartışcam artık :))Ayyu aynen ya bizde boyleyiz kankisto.diyo bana mero demeye basladi yanasmiyo bende yanasmak istemiyorum gorgusuz gibi ne olacaz bilmiyozz
Ben de boba 4g alacaktım ama kumaşı kanvas kumaş sıcak olur dediler yazın, huggyberry Türk malı dokuma kumaş ve bebek bedenleri yeni üretildi gectiğimiz carsamba 1 bucuk yasa kadar kullanılıyor. Ergo 360 var sanırım bebek dışa dönük de oturabiliyor onunla galiba ama tamamen psikolojik sanırım ergo bana hep itici geldi.
Genelde kangurular 4 aydan itibaren kullanılıyor yenidoğandan başlayanları boba4g emeibaby huggyberry ... sınırlı yani.
Kolay gelsin
Çok teşekkürler tavsiyelerinizi hemen uygulayacağım. Maydonozu sadece kahvaltıda bir tutam yiyorum ama her sabah yiyorum. O kadarı olumsuz etki eder mi?
Ama yani benim adam havada karada hic hayir demzdi hatta hep tartisrdik ben uzak kactigim icin cocugu bi ayrsak yanimzdan yine biseyler olacakda adamla yan yana yatamiyoz ki ten ceksinİş değiştirdiği için çok yoğun, işyerine adapte olmaya çalışıyor anlıyorum ama bu haftasonuda olmazsa valla tartışcam artık :))
Bence normal benim oğlumda da var son birkaç gündür, dişe hazırlık yapıyoruz belki erken çıkarırlar belli mi olurArkadaşlar kızımın salyaları akmaya başladı. Neden acaba? Reflü filan mı yoksa normal midir?
Bence için rahat olsun bebeğin en rahat olacağı yer yolculuk kısmı, arabayla giderseniz arkada istediğin zaman emzir mamasını ver uyut sıkılınca durup bir hava aldırırsın, uçakla gidersebiz max 1 saat 1bucuk saat çok buyuk ihtimal uyur diye düşünüyorum. Sen sakın kurma nasıl olacak diye güzel olacak diye düşün öyle olsun iyi tatiller... bizde sanırım ağustosta küçük bir kaçamak yapıcaz bakalım naaıl olacakbeatrices sağol tatlım bizde de işler yolunda...
Sana bol dinlenmeler..
Hele bir de iki bebiş olduğunu düşün hiç yakınma arkadaşım :))Ya kızlar biraz özel olacak ama napıcam hiç bilmiyorum. Kırkımız cıkalı cok oldu. On gündür filan kanamamda olmuyo. Sorun şu ;hiç vakit yok. Gece 11de eşim işten gelşyo. Bebegim bir iki gibi uykuya dalıyo. E bende yatıyorum pert durumda oldugum için. Ne ara birliktelik olacak. Ewde oldugu gün öglene kadar uyuyo. Uyanınca kahvaltı ,market alışverişi varsa gider,biraz bebege bakar ben ütü filan varsa yaparım sonra akşam yemegi. Akşam yine aynı terane. Şu sıralar cok kafaya takıyorum.
Tabi korku oldugu için birazda sanırım ben zaman yaratmak istemiyorum. Off bilmiyorum ya. Allah ewlatlarımızın eksikligini göstermesin ama bazen eski halimi cok özlüyorum.
Diş fırcalamaya bile bazen zaman bulamıyorum. Beş dakika zamanım olsa başımı yastıga koyuyorum hemen
Kendi kendime sürekli moral vermek için gecici bi sürec herşey ilerde cok güzel olacak diyorum ama zaman sanki gecmiyo hiç
Valla sizi bilmem ama ben kocamı, kocamla geçirdiğim her özel zamanı özledim.Valla ıkı cocukla sneınde vakıt bulman hatta belkı Yorgunluktan istemen bıle mucıze :)
52 gun oldu bende tık yok :) bişey yapmadık
Spirali de ne dıye taktırdıysam puhaha :)
Valla sizi bilmem ama ben kocamı, kocamla geçirdiğim her özel zamanı özledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?