2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İnsanın korktuğu başına gelirmiş, internette hemen hamile kalıp sütü kesen anneleri okuyunca korkum daha da artıyor, hayırlısı artık ama bebeğimin de hakkına girmek istemem valla
Valla ben 1 taneye zor bakıyorum. Allah'ımın gücüne gitmesin, çok şükür Poyraz zor bir bebek değil ama 2.bebek düşüncesi bile bana kabus gibi geliyor

Ben brz once kadin doguma 40 kontrolumu oksum..smear fln aldi..dikisler cok iyi dedi..hic bir sikinti yok dedi...bana kalsa biraz daha sallardim bu isi anck esimin artik sabri kalmadi...iple cekti yani..hos bana kalsa istek sifir..
Doktorum ilk geceden daha çok acıyacak bebe yağı kullan deyince benim gözlerim korkudan açıldı kocaman. Onun korkusuna eşimin elini tutamıyorum

Yalnız mısınız yazlıkta
Bnm bıldıgım beatrices kımseyı almaz yanına

Yek başına zorlanmaz mısın?
Yok annemle babamın evine geldim. Gece ile tek başıma kalmak istemedim İstanbul'da. Akşamları da yalnız olursam kendi kendime konuşurum artık delirip:)
Kendi havamda takılıyorum, annemler ellemiyor beni:) sağolsunlar besliyorlar, büyük nimet:)

Ben de keşke üçüz olsaydı diyorum sorana :)) nerdeyse sıfır uyku biri birini hep uyandırıyor çünkü bu böyle gidiyor. Bir de kızım olsaydı tam olurdu diyorum deli gözüyle bakıyorlar bana

Sağol canım benim:) Annemle babam burada ama, yalnız kalmıyorum. Tek kalsam sıkılırım gibi geldi, kediler de mutlu oldu bahçede oynuyorlar:)

Adam on numara tatil ayarlamış, hala mız mız bizim kız:)
Ben de 2. Ay bitse diye bakıyorum, hayaller işte:)

Mrb. Oncelikle cok tesekkur ederim bilgi icin.esk.dev.hast.dogum yaptim.burda da o dediginiz mamalardan veriyorlardi.cok hosuma gitmisti.cikinca cok arastirdim.marketlere baktim yok.ecz.lara sordum yok.en son bir ecz.baya buyukce bir ecz.artik onlari uretmiyor firma dedi.boylece umudumu kestim.
Bu arada bebeginizi saglikla buyutun.

Benim buyuk kizim da hep oyle uyurdu hatta yillarca.sonra yatis pozisyonundan ayaklari ice donuk olmustu.dr.a goturdugumuzde erkek olsaydi futbolcu ayagi olurdu.simdi kurbaga ayak demisti.
Evde terlikgiysin,ters giysin demisti. Hala biraz ice donuktur koca ayaklari kizimin.

Gecmis olsun,hayirli olsun.
Ecz.olarak daha iyi bilirsiniz ama kilo alamama sebebi ne cikti.arastirdiniz mi.
Tahlilleri falan.tsh,reflu,sind.sorunu falan mi

Valla ıkı cocukla sneınde vakıt bulman hatta belkı Yorgunluktan istemen bıle mucıze :)
52 gun oldu bende tık yok :) bişey yapmadık
Spirali de ne dıye taktırdıysam puhaha :)
benim 3. Geliyooo.
Ayy tövbee.
Kadin kirkindan sonra faaliyete gecti rezuv yanardagi gibi.pitir pitir

Uzulmeyin,şartlar elverince hersey guzrl olur.simdi yorgunluktan,romantizm mi kalmistir.az daha sabirrr

Joker'den sipariş ettim ben. Stoğa gelmiş

Haftada kac gr ıdeal olur
Boyum 180 guncel kılom 82.7
Detaylı anlatımın ıcın cok yesekkur ederım
Haftada 500 Gr 1000 Gr arası normaldir. Tabi ödem durumunuza göre bu artıp azalabilir. Bacaklara parmağınızla bastirdiginizda beyaz iz kalıyorsa hafif çukurluk oluşuyorsa odeminiz vardır demektir. Diyetisyene gitme imkaniniz olursa ölçüm yapilinca daha sağlıklı bir sonuç alabilirsiniz.

Selam kızlar geçmiş mesajları okudum. Bizim poyraz efendi poyraz gibi estiği için burayada giremiyorum sadece onunla ilgileniyorum. Gündüzleri bi uyutma çabası akşam olduğu zamanda ağlama krizleri . En son kendimizi her gece arabada buluyoruz uyutup eve dönüyoruz. Çok yorucu geçiyor günler. İnşallah geçecek hepsi özellikle gaz olayımız bi bitse diye dua ediyorum hep. Diyetisyenanne canım sende hoşgeldin ne güzel bilgiler paylaşmışsın ben doğumda 23 kilo aldım toplam 7 kilom kaldı verilecek. Ben yediğime hiç dikkat etmiyorum ne bulursam yiyorum gün boyu yalnızım çnkü eşim geç saatte geliyor işleri yoğun olduğundan. Bazen akşam yemeğini bile gece 12 de yiyorum . Sanırım o yüzden kalan kilom gitmeyecek gibi.
40 kontrolünden sonraki gün bizde o iş oldu kızlar bu arada. Hiç acımadı. Biraz tedirgin oldum acır falan diye ama eskisinden bile rahattı diyebilirim. Çekinenler varsa biraz cesaret olur belki. Ne kadar ertelemek istesekte olacak o iş :) o yüzden rahat olun. Kendimden soğudum ama o ayrı poyraz doğmadan önce çok bakımlıydım şimdi hiç bir şekilde kendime vakit ayıramıyorum doğru düzgün bu çok canımı sıkıyor. Birde bi anlık psikolojiyle belime kadar gelen saçlarımı ensede kestirdim. Şimdi daha çok moralim bozuk her işin sonunda tek diyebildiğim yavrumun canı sağolsun ona bakınca bütğn derdim uçup gidiyor.

Selam hanımlar nasılsınız?
Bugün PTT görünce uğradım, 300liralık doğum yardımını aldım. 15Haziran gibi başvurmuştuk. Çıkmış.
Eşimin arkadaşı Nuna Leaf ana kucağı hediye etti, ömrü bol olsun, cuma gününden beri deniyorum, oğlan içinde çok mutlu. Uyuyor. Gündüz vakti rahat ettim. Almak isteyene kendi adıma tavsiye ederim.
Sanırım ben hasta oluyorum, boğazım batıyor, bademcik de yok o yüzden artık çok geç. O ses kısılacak:) bari az hasarla atlatsam.

Hoşbuldum çok teşekkürler:) grubu uzaktan takip ediyordum zaten ama daha fazla direnemedim üye oldum :) çok güzel faydali paylaşımlar yapılıyor.
Sezaryenle doğum yaptiginiz için ilk altı ay yürüyüş dışında spor yapmamalisiniz. Dikişler oldukça derin olduğu için bu kural asla es gecilmemeli :) ve zaten sizin ilaciniz yürüyüş . Bölgesel zayıflama diye bir şey söz konusu değildir fakat kardiyo dediğimiz egzersizler vücuttaki yağ depolarının kullanılmasını sağlar. Günde yarım saat tempolu ( yanınızda arkadaşınızla çok rahat konusamayacaginiz biraz zorlanacağınız seviye) yürüyüş çok faydalı olacaktır. Zaten 1 kg fazlaniz varmış. Göbek bölgesindeki sıkıntı hamilelik döneminde cildin esneyip bir anda bosalmasindan dolayı da olur. Zamanla cildiniz toparlanıp gerilecektir. Bol su içip yürüyüş yapmalısınız.
1 kilo fazlalık için diyete gerek yok sağlıklı ve ölçülü beslenmeye gayret etmeniz yeterli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…