Valla ben 1 taneye zor bakıyorum. Allah'ımın gücüne gitmesin, çok şükür Poyraz zor bir bebek değil ama 2.bebek düşüncesi bile bana kabus gibi geliyorİnsanın korktuğu başına gelirmiş, internette hemen hamile kalıp sütü kesen anneleri okuyunca korkum daha da artıyor, hayırlısı artık ama bebeğimin de hakkına girmek istemem valla
Doktorum ilk geceden daha çok acıyacak bebe yağı kullan deyince benim gözlerim korkudan açıldı kocaman. Onun korkusuna eşimin elini tutamıyorumBen brz once kadin doguma 40 kontrolumu oksum..smear fln aldi..dikisler cok iyi dedi..hic bir sikinti yok dedi...bana kalsa biraz daha sallardim bu isi anck esimin artik sabri kalmadi...iple cekti yani..hos bana kalsa istek sifir..
Vayy burda bir romantik varmış :) allah kavustursun ne diyeyim arkadaşım ben kocamdan çok sanırım deliksiz uykuyu, saatlerce dışarıda alışverişı, gezmeyi kuaföré gidip aklımın evde kalmamasini özledim sanırım :) (sanırım burda da bir odun varmış)
Yok annemle babamın evine geldim. Gece ile tek başıma kalmak istemedim İstanbul'da. Akşamları da yalnız olursam kendi kendime konuşurum artık delirip:)Yalnız mısınız yazlıkta
Bnm bıldıgım beatrices kımseyı almaz yanına
Yek başına zorlanmaz mısın?
Ben de keşke üçüz olsaydı diyorum sorana :)) nerdeyse sıfır uyku biri birini hep uyandırıyor çünkü bu böyle gidiyor. Bir de kızım olsaydı tam olurdu diyorum deli gözüyle bakıyorlar banaGünaydın genç güzel fit alımlı becerikli ve bir o kadar hanım anneler veee kendini öyle zannedenler (kendimi öyle zannetmeyi tercih ediyorum)
Dün ilk kaçamağımı yaptım ve oğlumu annemle bırakıp eşimin ablası ve eşiyle beraber yemeğe gittik. Evde sağılmış süt bırakmama rağmen biraz huzursuzdum. Evden çıkıncaya kadar da emzirdim oysaki. Benden sonra biz dönünceye kadar uyumuş, ama değişik bir duyguymuş. Daha önce de 1 saatliğine 1 buçuk saatliğine çıktıgım olmuştu ama zorunluluktandı bu sefer keyfi olunca tedirgin oldum. Geldim emzirdim uyuttum bu seferde denize girmek için çıktım. Yine huzursuzdum eşim rahatlattı beni. Bak aç kalmaz yetişemezsek süt verecek annen, seninde artık biraz nefes alman lazım vs... diyerek ve döndüm biraz süt içmiş bizimki emzirdim ve herşey yolundaydı.
Bu arada görümcemin 9 aylık oglu var, her haftaiçi çalışıyor her haftasonu 1 gün muhakkak eşiyle çıkar başbaşa kendine bakımına vakit ayırır. Çocugu bırakır tatile giderler, geçen hafta sonu bodrumdaydı, bayramda afyonda, diğer bayrama rusyaya gidecekler bayılıyorummm onlara, çocuk kv de tabi. Bana dediki sakın sakın kendini heder etme, yorma kendini ihmal etme, mutlu anne mutlu çocuk, hem eşinle de sıkıntı olmaz dedi.
Tabi yapı meselesi ben mümkün değil o kadarını yapamam kaldıki emziriyorum yanımdan ayrılamaz oğlum, o emzirememişti malesef, bir de anneme çok yük olamam heralde ama biraz örnek alınabilir galiba...
Eşim dün bana bir iş arkadaşından bahsetti, üçüzleri var. Çok inanılmaz sevimliler fotograflarını gördüm, 2si aynı yumurta biri ayrı yumurtaymış. Nasıl idare ediyorsunuz demiş, hiç birşey yapamıyoruz abi, günde maksimum 2 saat uyku nöbetteyiz sürekli biri aglıyor diğerini uyandırıyor o diğerini...nasıl?
Sağol canım benim:) Annemle babam burada ama, yalnız kalmıyorum. Tek kalsam sıkılırım gibi geldi, kediler de mutlu oldu bahçede oynuyorlar:)Günaydın :)
Sana o kadar imreniyorum ki, ne güçlü bir hatunsun maşallah sana..
Annemler tatile gidecek 1 ay ist dışında olacaklar, o kadar tedirginim ki eşim şehir dışına giderse iş için ne yapacağım bebekle diye.
yazlığa gitme düşüncesi bile ne kadar rahatlatıcı, bizim içinde tadını çıkar
Adam on numara tatil ayarlamış, hala mız mız bizim kız:)beatrices sağol tatlım bizde de işler yolunda...
Arkadaşlarım gelecek evi düzeltme derdindeyim.
Çocukta daha bi sakinledi gibi.
2.ayı çok zor geçirdik 3.ayımız sakin geçer böylee insallah...
Sana bol dinlenmeler..
Eşime side taraflarında tatil ayarlamış ben hala pazarlık derdindeyim. Amasra yakın oraya gidelim diye. Yolda bebek perişan olmasın..
Ahh çenem düştü yine:)
İbranamedir. Haklarını almadan imzalamasın.beatrices selam bacim simdi kardesim sozlesmeli ogretmen sozlesmesi bugun bitiyo isten cikartiyolar dilekce imzalatmaya cagrmislar ne dilekcrsi bilmiyorum ama tazmimat alma gibidurumu varmi isyerinden
Ben de üçüncü ay bitse diye bakıyorum :) tatile gitsem, yüzsem...Adam on numara tatil ayarlamış, hala mız mız bizim kız:)
Ben de 2. Ay bitse diye bakıyorum, hayaller işte:)
Mrb. Oncelikle cok tesekkur ederim bilgi icin.esk.dev.hast.dogum yaptim.burda da o dediginiz mamalardan veriyorlardi.cok hosuma gitmisti.cikinca cok arastirdim.marketlere baktim yok.ecz.lara sordum yok.en son bir ecz.baya buyukce bir ecz.artik onlari uretmiyor firma dedi.boylece umudumu kestim.Merhaba, ben eczacıyım ve oğlum 35 günlük, ilk günden beri mama takviyesi yapıyoruz. Aptamilin likiti var hazır şişede onu kullanıyorum. Oda ısısnda verebilirsiniz direk. Açıldıktan sonra buzdolabında saklanıyor. Ben evden çıkarken kapalı şişe alıyorum ihtiyaç olunca açıp içiriyorum.
Biliyordum.ama uygulamali gormus oldum.Bebek karnı acıkıp uyanmadıkca beslemeye gerek yok ki
Benim buyuk kizim da hep oyle uyurdu hatta yillarca.sonra yatis pozisyonundan ayaklari ice donuk olmustu.dr.a goturdugumuzde erkek olsaydi futbolcu ayagi olurdu.simdi kurbaga ayak demisti.Canım benim oğlan da yüzüstü uyuyor sırt üstü sadece ayağımda sallayınca kundakta duruyor fena alıştı öteki türlü şekerleme uykusu yapıyor sadece . Biraz internette araştırdım yüz üstü yatmak o kadar da korkunç bi şey değil, başını çevirebiliyor boğulma riski yok ben artık akışına bıraktım
Gecmis olsun,hayirli olsun.Gruptaki herkese merhaba bugüne kadar çok aktif yazmadım zor bir hamilelik hastanede yatış vs sonucu 23 haziranda doğum yaptım. İlk haftalar çok zor geçti oğlum 3300 doğmasına rağmen 1 ayda ancak 3600 oldu. Mama takviyesine rağmen biraz yavaş kilo alıyor. 34 günlükken de sünnet yaptırdık. 2 gecedir de çok huzursuz biraz uykusuz geçirdik. Hatta biraz pişman bile oldum ağlamalarına kıyamadım. İnşallah doğru yapmışızdır.
Valla ıkı cocukla sneınde vakıt bulman hatta belkı Yorgunluktan istemen bıle mucıze :)
52 gun oldu bende tık yok :) bişey yapmadık
Spirali de ne dıye taktırdıysam puhaha :)
Aynen iki kere acılı girişim dışındaOzledıgıne gore sende de bırsey yok
Joker'den sipariş ettim ben. Stoğa gelmişMrb. Oncelikle cok tesekkur ederim bilgi icin.esk.dev.hast.dogum yaptim.burda da o dediginiz mamalardan veriyorlardi.cok hosuma gitmisti.cikinca cok arastirdim.marketlere baktim yok.ecz.lara sordum yok.en son bir ecz.baya buyukce bir ecz.artik onlari uretmiyor firma dedi.boylece umudumu kestim.
Bu arada bebeginizi saglikla buyutun.
Haftada 500 Gr 1000 Gr arası normaldir. Tabi ödem durumunuza göre bu artıp azalabilir. Bacaklara parmağınızla bastirdiginizda beyaz iz kalıyorsa hafif çukurluk oluşuyorsa odeminiz vardır demektir. Diyetisyene gitme imkaniniz olursa ölçüm yapilinca daha sağlıklı bir sonuç alabilirsiniz.Haftada kac gr ıdeal olur
Boyum 180 guncel kılom 82.7
Detaylı anlatımın ıcın cok yesekkur ederım
Hoşbuldum çok teşekkürler:) grubu uzaktan takip ediyordum zaten ama daha fazla direnemedim üye oldum :) çok güzel faydali paylaşımlar yapılıyor.Grubumuz zaten aktif ve güzeldi, sizinle daha da güzel i inşallah, öncelikle hoş geldiniz bende küçük bir soru sorayım benim doğum sonrası 1 kilo fazlaligim var ama sanki hepsi gobegim de toplanmis gibi sezeryanli olduğum için sporda yapamıyorum diyette yapmıyorum ama bu göbek çok sinirlerimi bozuyor, sizce diyete mi baslasam yoksa hafiften spora mı başlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?