2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bizde doğduğundan beri nuna leaf kullanıyoruz canım gerçekten güzel:) gece bebek mutlulukla kullansın inşallah bol bol uyusun

Şimdi diyetisyen olmanın yanı sıra ben de emziren çiçeği burnunda bir anne olarak anlıyorum bu durumları. İnsanın bazen düzeni bozuluyor gece yiyor fazla yiyor vs... Şu an emzirdiginiz için ve çok yeni anne olduğunuz için diyet yapma fikri sizi baskı altında hissettirebilir. O yüzden buna diyet yapmak değil sağlıklı beslenmek diyelim. Önce kendiniz sonra bebeğimiz için, iyi emzirebilmek iyi hissedebilmek için. Bu şekilde telkin ederseniz kendinize her şey daha kolay olur :)

Ayy
Ayy ne güzel. O arkadaştan ben de istiyorum. Güle güle kullansın bebiş

Merhabalar bende bir sezeryanli olarak soru sormak istiyorum
Ben 54 ile hamile kaldım benim kilom da bu zaten...
Ben çok çok yiyip kilo almayan şanslı insanlardanim..Bu benim en güzel şansım çünkü yemeği seviyorum..Burda neler yedigimi hiç yazmim:))
Her neyse sorum şu 72 ile doğuma gittim ikinci gebeliğim bu ve biraz fazla aldım şu an 61 kiloyum...Ama Karnım inmedi hala var rahatsız oluyorum yalnız sabahları Karnım daha inmiş oluyor..Şişkinlik de olduğu kesin...Bu göbek sizce kalır mı..Kendime gelecek yaza kadar zaman verdim neticesini alirmiyim acaba?
Korse bana yardımcı olur mu?
Yardımcı olursaniz çok sevinirim
Teşekkür

Bugün aşılarımızı olduk. Rota virüsü aşısı da yaptırdık. 175 TL tek dozu. 5400 gr 59 cm olmuşuz. Çok korktuğum gibi ağlamadı kızım. Calpol şurup aldık. Ateşini takip ediyorum henüz bir artış yok.

Teşekkürler cevabınız için.

Merhaba şu an 7 kilo fazlaniz var soylediginize göre sabahları karnınız daha inmiş gibi ise şişkinlik de vardır evet sezaryen ile yapılan doğumlarda bağırsaklarda oldukça etkileniyor gaz ve şişkinlik problemi yaşanabiliyor.
Karninizin inmesi çok normal daha doğum yapali kısa bir süre oldu bu durum kilonun yanısıra esneyebilen cildin hemen toparlanmamasindan kaynaklanıyor. Kendinize zaman vermeniz harika! Bir sene bile sürmez toparlanmaniz. Ben korse kullanmanızı tavsiye etmem çünkü karın kaslarınızı gucsuzlestirir ve yaz günü cildin hava almasını engeller sizi bunaltır. Korse yerine günde yarım saat tempolu yürümeniz hem ideal kilonuza ulaşmanıza hem de cildinizin daha hızlı toparlanmasına yardımcı olur. Bol su içmeyi de ihmal etmeyin lütfen :)

Kızlar bugün 54 gün oldu benim lekem tam beyaza donmemisti şeffaf sünen bi akıntım geliyordu bugün tekrar kırmızı leke gelmeye başladı açaba adet mi oldum ki
Bizde süt korur adet olmazsın diyorlar ama adet ağrım bile var hafiften anlamadim

Gecmisolsun

Canım ilk hamileliğimde bende kiloyu çok dert etmiştim bende sen gibi 65 kilo idim evlendiğimde 67 ile hamile kaldım 96,5 kg ile doğuma girmiştim hemen eski kiloda dönemedim zaman aldı ama döndüm sonra tekrar hamile kaldım bu sefer 92,5 la doğuma girdim ilk doğumumda 88,5 la eve geldim ikincide daha fazla 89,2 şimdi 85,6 yım ve ilki gibi stres yapmıyorum vereceğim inancı var hiç bişey yapamıyorsam kız kucağımda leslie 1 mil-2 mil yapıyorum. Olacak biliyorum vereceğim hatta vereceğiz

Nuna leaf ne kadara aldınız? Kac aya kadar kullanılabilir?elektrikli olması benek acısından saglıklı mı?

Hahahahahaha gerçekten normalmiş ya. Ben mi romantiklik bekliyorum nedir :)
Biz evleneli 3 yıl çokta değil aslında ama bu zehroş meselesi uzun zamandır var. Sinirlendiğimi bile bile diyor :)

Selam, senin o maviş gözlerin yeter canım benim..
Bende saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum, uğraşılmıyor bu yoğunlukta saçla başla zaten, rahatlamışsındır, sıkma canını.

Şimdiden geçmiş olsun, bende kendinden sallanan ana kucağı istiyorum, böyle özelliği var mı

Canım ben görümcenin çocuğunu bırakıp gitmesini hiç doğru bulmadım bebeği daha 9 aylık. Anneye bağımlı. Ayrıca ben çocuğu bir kaç günlüğüne yada 1 haftalığına anneanneye yada babaanneye bırakıp tatile gitme olayını hiç anlayamamışımdır çünkü ben tatili sadece kendim için değil çocuklarım da eğlensin, birlikte daha güzel vakit geçirelim diye isterim. Çocuklarım günlük rutin hayatı yaşarken ben tatili ne yapayım.

Selam, senin o maviş gözlerin yeter canım benim..
Bende saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum, uğraşılmıyor bu yoğunlukta saçla başla zaten, rahatlamışsındır, sıkma canını.
Sağol canım ya insan böyle güzel şeyler duyunca mutlu oluyor vallahi. Evet bi ferahladım artık tepeden toplamıyorum kestir sende iyi geliyor en azından ferahlıyorsun :)

Canım hep sorayım diyorum bi taraftan çekiniyorum bi taraftan da çok merak ediyorum. En sonunda karar verdim ve soruyorum
Sen aslında nerelisin?
Bir kaç yorumunda ben müslüman değilim falan dedin de merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…