- 11 Aralık 2015
- 635
- 1.182
- 43
- 33
Nuna leaf elektrikli değil kendiliğinden sallanıyor. Ben ebebekten 600 küsüre almıştım tam hatırlayamadım. Kullanım süresi olarak ne kadar olur bilmiyorum ama taşıma kapasitesi 80 kg.Nuna leaf ne kadara aldınız? Kac aya kadar kullanılabilir?elektrikli olması benek acısından saglıklı mı?
Bana sorarsan o paraya değmez canım alma :) güzel ve kullanışlı ama daha uygun daha güzel anakucaklrı var ben görüntüsüne aldanıp almıştımbeatrices baktım şimdi, pahalıymış baya ama o paraya değer dersen alabilirim.
Bugün merak günüm sanırım. Siz kaç kilo aldınız :))Şimdi diyetisyen olmanın yanı sıra ben de emziren çiçeği burnunda bir anne olarak anlıyorum bu durumları. İnsanın bazen düzeni bozuluyor gece yiyor fazla yiyor vs... Şu an emzirdiginiz için ve çok yeni anne olduğunuz için diyet yapma fikri sizi baskı altında hissettirebilir. O yüzden buna diyet yapmak değil sağlıklı beslenmek diyelim. Önce kendiniz sonra bebeğimiz için, iyi emzirebilmek iyi hissedebilmek için. Bu şekilde telkin ederseniz kendinize her şey daha kolay olur :)
Anlaşmayı görmeden bilemem ki. Süreli iş sözleşmesiyse şartlıdır. Umarım hakkında en iyisi olur.Peki istifa dilekcesi degilse alabiliyomu tasminat sozlesme bitti ya
Kızlar bugün 54 gün oldu benim lekem tam beyaza donmemisti şeffaf sünen bi akıntım geliyordu bugün tekrar kırmızı leke gelmeye başladı açaba adet mi oldum ki
Bizde süt korur adet olmazsın diyorlar ama adet ağrım bile var hafiften anlamadim
Yok benimki metal ayaklı sallanmıyor. Öyle itelersen kıpırdıyor sistemi öyle.Şimdiden geçmiş olsun, bende kendinden sallanan ana kucağı istiyorum, böyle özelliği var mı
Hediye geldi bana, fiyat bilmiyorum canım. Ama tutumluanne.com da var, ikinci eli de olabilir. Ben bazen oradan da alışveriş yapıyorum.beatrices baktım şimdi, pahalıymış baya ama o paraya değer dersen alabilirim.
Eski İstanbulluyuz. Mübadele zamanı Rodos'tan geldik, Rum kökenliyiz:)Canım hep sorayım diyorum bi taraftan çekiniyorum bi taraftan da çok merak ediyorum. En sonunda karar verdim ve soruyorum
Sen aslında nerelisin?
Bir kaç yorumunda ben müslüman değilim falan dedin de merak ettim :)
Tesekkirler canim istifa dilekcesiymis imzalamamis odaAnlaşmayı görmeden bilemem ki. Süreli iş sözleşmesiyse şartlıdır. Umarım hakkında en iyisi olur.
Anladım canım benim de zaten adet gibi çok gelmiyor az az neyse bakalım bekleyim neler olucak :)Canım bende 54.gün gibi adet oldum sanırım, sanırım diyorum çünkü normalde 1 hafta sürer bu 4 günde bitti
Bugün merak günüm sanırım. Siz kaç kilo aldınız :))
Cnm neden o kadar acıyor acabaAynen iki kere acılı girişim dışında
Ben de verdik tum kilolarimi 15 kilo gitti geri kaldi burusuk sarkik bi karin acilen sikilasmam gerek ve daha da zayiflamamam cunku gucum yetmiuo bebeyeBen 13 kilo aldım 8 i doğumdan sonra gitti kaldı 5 :)
Benzer şekilde düşünüyorum ama insanlar farklı farklı işte, kimisi daha rahat...Canım ben görümcenin çocuğunu bırakıp gitmesini hiç doğru bulmadım bebeği daha 9 aylık. Anneye bağımlı. Ayrıca ben çocuğu bir kaç günlüğüne yada 1 haftalığına anneanneye yada babaanneye bırakıp tatile gitme olayını hiç anlayamamışımdır çünkü ben tatili sadece kendim için değil çocuklarım da eğlensin, birlikte daha güzel vakit geçirelim diye isterim. Çocuklarım günlük rutin hayatı yaşarken ben tatili ne yapayım.
Bugun 54 gün oldu bizde de tık yok ben söylüyorum o yanasmiyor anlamadım gittiKızlar bizde 2 aylık olduk, bizde de tık yok :) ama malum ben adet de oldum, bende birde hamile kalma korkusu başladı
Bu arada bugün iki ay kontrolümüz vardı kilomuz 5,600 boyumuz 60cm olmuş haftaya kalça utrasonumuz var, hafif ishaliz onun dışında simdilik sıkıntımiz yok.
Bugün bende ilk defa açtım, gerçekten sakinleşti :)Tesekkirler canim istifa dilekcesiymis imzalamamis oda
@BahaRaslan99 canim senden allah razi olsun kiz buziki orhan dan bahsettin ne oldugunu bilmedimden anlamadim ay bugun bi acayim dedim kendini yirtan bebe aninda sustu ve uyudu ben sok oldum ve hala uyuyo inanamiyorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?