2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Nuna leaf ne kadara aldınız? Kac aya kadar kullanılabilir?elektrikli olması benek acısından saglıklı mı?
Nuna leaf elektrikli değil kendiliğinden sallanıyor. Ben ebebekten 600 küsüre almıştım tam hatırlayamadım. Kullanım süresi olarak ne kadar olur bilmiyorum ama taşıma kapasitesi 80 kg.

Bugün merak günüm sanırım. Siz kaç kilo aldınız :))

Canım bende 54.gün gibi adet oldum sanırım, sanırım diyorum çünkü normalde 1 hafta sürer bu 4 günde bitti

Canım hep sorayım diyorum bi taraftan çekiniyorum bi taraftan da çok merak ediyorum. En sonunda karar verdim ve soruyorum
Sen aslında nerelisin?
Bir kaç yorumunda ben müslüman değilim falan dedin de merak ettim :)
Eski İstanbulluyuz. Mübadele zamanı Rodos'tan geldik, Rum kökenliyiz:)
Eşim de İstanbullu ama o müslüman:)
Sor gitsin yea ne olacak:)

Anlaşmayı görmeden bilemem ki. Süreli iş sözleşmesiyse şartlıdır. Umarım hakkında en iyisi olur.
Tesekkirler canim istifa dilekcesiymis imzalamamis oda
@BahaRaslan99 canim senden allah razi olsun kiz buziki orhan dan bahsettin ne oldugunu bilmedimden anlamadim ay bugun bi acayim dedim kendini yirtan bebe aninda sustu ve uyudu ben sok oldum ve hala uyuyo inanamiyorum suan

Canım bende 54.gün gibi adet oldum sanırım, sanırım diyorum çünkü normalde 1 hafta sürer bu 4 günde bitti
Anladım canım benim de zaten adet gibi çok gelmiyor az az neyse bakalım bekleyim neler olucak :)

Benzer şekilde düşünüyorum ama insanlar farklı farklı işte, kimisi daha rahat...

Bugun 54 gün oldu bizde de tık yok ben söylüyorum o yanasmiyor anlamadım gitti

Bugün bende ilk defa açtım, gerçekten sakinleşti :)

Merhaba kızlar.. korbell tavsiyeleriniz için teşekkür ederim,indirim zamanı bi niyetlenmiştim ama kalmamıştı,sonrada gereksiz pahalı diye düşündüm ama hakikaten lazım birşeymiş. Ne yalan söyliim Anne olmanın tek sevmediğim yAnı o bezi atarkenki koku.. altını alırken bile o kadar tiksinmiyorum..

Bu arada bizde dün ilk mevlüdümüzü yaptık,güzel geçti çok şükür .. darısı diğerinin başına inşallah..

Bu arada hafta sonu ilk şehirlerarası yolculuğumuzu yaptık,çok şükür hiç problem yaşamadık.

Bir de 32 gündür yara nedir bilmeyen göğüslerim yara oldu maalesef zeytinyağı ve ayva çekirdeği jölesi sürmeye başladım umarım işe yarar ama yaramazsa tavsiyelere açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…