2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar kulak arkası böyle olmuş kızımın
Yarın 2.ay kontrolümüz var.
Bilen var mı bu nedir ?

Eklentiler

• 20170731_183255.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 82
beatrices bir de ben işveren olarak soru sorabilir miyim sana? Bu ibraname için imzalamasın dedin ya, mesela biz şirket olarak çıkartılan tüm personelin evraklarını aldıktan sonra alacaklarını ay sonunda veriyoruz, kimsenin hakkını gaspetme gibi bir niyetimiz yok ama bazı personeller dediğin gibi imzalamak istemiyor ,bu sefer biz alacaklarını yatırdığımız halde evrakları alamıyoruz,bir daha ulaşılamıyor kişiye.. biz ne yapmalıyız?

Diyetisyenanne merhaba, gerçekten bu göbeklerde kalan o iğrenç şey nedir? Yağ mı, ödem mi, rahim mi? İç organlarımız henüz yerlerine mi oturmadı nedir? :)

Kilo eski kilo ise o göbek 9 ay boyunca gerilip bollasmis deri. Mesela çok çok kilo ve veren insanlarında vücudunda deri sarkmaları olur. Bu da ona benziyor zamanla toparlanacaktir.

Bnmde oyle..bgn 39.gun ve sabahlari ozellikle bikac damla taze kan geliyir geliyor akinti ile karisik..sonra yok..doktr kontrolum vardi bgn..normal dedi..ayrica sut korumaz..Aman diyim..

Bnmde oyle..bgn 39.gun ve sabahlari ozellikle bikac damla taze kan geliyir geliyor akinti ile karisik..sonra yok..doktr kontrolum vardi bgn..normal dedi..ayrica sut korumaz..Aman diyim..

Benim de çakılı bir 5 kg kaldı. Eski kıyafetlerim oluyor ama göğüslerin büyümesi mi acaba kiloyu arttırıyor?

Bilen var mı bu nedir ?
Daha az olarak benim kızımda da oldu, aynı kabuklanma kaşlarında da vardı. Bebe yağını pamuğa döküp yavaşca sildim sonra banyo ve nemlendirici krem sürdüm, geçti.

Siz yatırdığınızda bunu banka aracılığıyla yaptıysanız, açıklamada özellikle ihbar, kıdem vs belirtmelisiniz.
Ya da internet bankacılığını personelin önünde açık tutup ibraname imza anında parayı yollamalısınız (ben öyle yapıyorum)
İbraname ne yazık ki işveren tarafından kötüye kullanılıyor, yoksa işçi ibraname yok dese de, dekont vs ile işveren ispatlıyor. Bir de işveren olarak yüksek alacaklarda noter ile ihtarname çekip ibraname imzasını isteyebilir, ödemenizi belgelendirebilirsiniz. (Şu tarihte şu kadar tutan tüm alacaklarınızı -detaylarıyla yazın siz- şu nolu banka hesabınıza yatırdık. İlgili haklarınızı aldığınıza dair ibraname imzası için şu adresteki işyerimize şu tarihler arası bekleniyorsunuz) gibi.

B
Bilen var mı bu nedir ?
Bilen var mı bu nedir ?
Bu besin alerjisi döküntüsüne benziyor, bir tür egzama gibi.
Yanılıyor olabilirim, birşey sürmeden yarın doktor görsün bence.
Geçmiş olsun.

Nuna leaf bende de var, benim kız uyumuyo onda, uyanıkken bi on dakka takılıyo o kadar. Yemek yerken filan koyuyoz. Belki bunun oyun barı olsaydı biraz daha oyalanırdı. Türkiyede yok, amazonda gördüm.
Acaba başka herhangi bi marka dönence alıp taksam uyar mı . Beşiğe takılıyosa buna da takılır

Açıklamaya muhakkak yazılıyor tabii de,ikinci söylediğin çok şubeli bir işletme olduğumuz için biraz zor oluyor .gerçi şimdiye kadar belge alamadıklarımızdan bir problem çıkmadı ama yine de merak etmiştim bunu . Ayrıca ihtarname işini bilmiyor ve yapmıyorduk öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim

Tam benim durum. Annem babam ben ve Uzay. Eşim haftasonları geliyor sadece. Çocuk bakım bende gerisi onlarda :)

Kızlar hani bnm oğlan uyanıkken kendi kendine oyalanmiyor ya, ne yapabilirim sizce? Gündüz uykusu olmadığı için bütün gün omuzda durmak yada sallanmak istiyor. Kendi haline maksimum on dk duruyor. Elim kolum baglandi

Bir de, ben bebiste sonra eşime daha çok bağlandım. Haftasındaki gelebildiği için çok özlüyorum. Arkasından her defasında ağlıyorum. Ne bu şimdi?
Ayrıca Bebis beni gündüzleri emmiyir? Sütüm azalıyor ondan mı dersiniz?

Kızlar hani bnm oğlan uyanıkken kendi kendine oyalanmiyor ya, ne yapabilirim sizce? uykusu olmadığı için bütün gün omuzda durmak yada sallanmak istiyor. Kendi haline maksimum on dk duruyor. Elim kolum baglandi
Benimkide oyle canim bugun fransadan misafrim.vardi iki oglu var diyoki doyur altini temizle yatir besigine yaninada bi penyeni koy aglasada gitme yanina diyo 1 2 sefwrsen sonra alisiyo kendi uyyo dedi kemdi cocuklarini yatirrmis uyurlarmis tabi dayanabilmek mesele ben aglayinca dayanamiyorum cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…