Canım bilmiyorum ama kulak arkası döküntü denilen şey olmasın?Kızlar kulak arkası böyle olmuş kızımın
Yarın 2.ay kontrolümüz var.
Bilen var mı bu nedir ?
Diyetisyenanne merhaba, gerçekten bu göbeklerde kalan o iğrenç şey nedir? Yağ mı, ödem mi, rahim mi? İç organlarımız henüz yerlerine mi oturmadı nedir? :)
Bnmde oyle..bgn 39.gun ve sabahlari ozellikle bikac damla taze kan geliyir geliyor akinti ile karisik..sonra yok..doktr kontrolum vardi bgn..normal dedi..ayrica sut korumaz..Aman diyim..Kızlar bugün 54 gün oldu benim lekem tam beyaza donmemisti şeffaf sünen bi akıntım geliyordu bugün tekrar kırmızı leke gelmeye başladı açaba adet mi oldum ki
Bizde süt korur adet olmazsın diyorlar ama adet ağrım bile var hafiften anlamadim
Bnmde oyle..bgn 39.gun ve sabahlari ozellikle bikac damla taze kan geliyir geliyor akinti ile karisik..sonra yok..doktr kontrolum vardi bgn..normal dedi..ayrica sut korumaz..Aman diyim..Kızlar bugün 54 gün oldu benim lekem tam beyaza donmemisti şeffaf sünen bi akıntım geliyordu bugün tekrar kırmızı leke gelmeye başladı açaba adet mi oldum ki
Bizde süt korur adet olmazsın diyorlar ama adet ağrım bile var hafiften anlamadim
Daha az olarak benim kızımda da oldu, aynı kabuklanma kaşlarında da vardı. Bebe yağını pamuğa döküp yavaşca sildim sonra banyo ve nemlendirici krem sürdüm, geçti.Kızlar kulak arkası böyle olmuş kızımın
Bilen var mı bu nedir ?
Hahahah ben olsam ben de oğlana alırdım, bir an düşünmezdim :)
Siz yatırdığınızda bunu banka aracılığıyla yaptıysanız, açıklamada özellikle ihbar, kıdem vs belirtmelisiniz.beatrices bir de ben işveren olarak soru sorabilir miyim sana? Bu ibraname için imzalamasın dedin ya, mesela biz şirket olarak çıkartılan tüm personelin evraklarını aldıktan sonra alacaklarını ay sonunda veriyoruz, kimsenin hakkını gaspetme gibi bir niyetimiz yok ama bazı personeller dediğin gibi imzalamak istemiyor ,bu sefer biz alacaklarını yatırdığımız halde evrakları alamıyoruz,bir daha ulaşılamıyor kişiye.. biz ne yapmalıyız?
Kızlar kulak arkası böyle olmuş kızımın
Bilen var mı bu nedir ?
Bu besin alerjisi döküntüsüne benziyor, bir tür egzama gibi.Kızlar kulak arkası böyle olmuş kızımın
Bilen var mı bu nedir ?
Sordum kayganlaştırıcı kullan olmaması gerekiyor dedi. İnternetten öğrendiğim kadarıyla hormonlar falan etkileyebiliyormuş bazılarını.Cnm neden o kadar acıyor acaba
Dr sorsan
Açıklamaya muhakkak yazılıyor tabii de,ikinci söylediğin çok şubeli bir işletme olduğumuz için biraz zor oluyor .gerçi şimdiye kadar belge alamadıklarımızdan bir problem çıkmadı ama yine de merak etmiştim bunu . Ayrıca ihtarname işini bilmiyor ve yapmıyorduk öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederimSiz yatırdığınızda bunu banka aracılığıyla yaptıysanız, açıklamada özellikle ihbar, kıdem vs belirtmelisiniz.
Ya da internet bankacılığını personelin önünde açık tutup ibraname imza anında parayı yollamalısınız (ben öyle yapıyorum)
İbraname ne yazık ki işveren tarafından kötüye kullanılıyor, yoksa işçi ibraname yok dese de, dekont vs ile işveren ispatlıyor. Bir de işveren olarak yüksek alacaklarda noter ile ihtarname çekip ibraname imzasını isteyebilir, ödemenizi belgelendirebilirsiniz. (Şu tarihte şu kadar tutan tüm alacaklarınızı -detaylarıyla yazın siz- şu nolu banka hesabınıza yatırdık. İlgili haklarınızı aldığınıza dair ibraname imzası için şu adresteki işyerimize şu tarihler arası bekleniyorsunuz) gibi.
Tam benim durum. Annem babam ben ve Uzay. Eşim haftasonları geliyor sadece. Çocuk bakım bende gerisi onlarda :)Yok annemle babamın evine geldim. Gece ile tek başıma kalmak istemedim İstanbul'da. Akşamları da yalnız olursam kendi kendime konuşurum artık delirip:)
Kendi havamda takılıyorum, annemler ellemiyor beni:) sağolsunlar besliyorlar, büyük nimet:)
Seninde sezeryandi değil miDiyetisyenanne merhaba, gerçekten bu göbeklerde kalan o iğrenç şey nedir? Yağ mı, ödem mi, rahim mi? İç organlarımız henüz yerlerine mi oturmadı nedir? :)
Super birsey degilmi birden sakinlemesi cok ilgincBugün bende ilk defa açtım, gerçekten sakinleşti :)
Benimkide oyle canim bugun fransadan misafrim.vardi iki oglu var diyoki doyur altini temizle yatir besigine yaninada bi penyeni koy aglasada gitme yanina diyo 1 2 sefwrsen sonra alisiyo kendi uyyo dedi kemdi cocuklarini yatirrmis uyurlarmis tabi dayanabilmek mesele ben aglayinca dayanamiyorum cunkuKızlar hani bnm oğlan uyanıkken kendi kendine oyalanmiyor ya, ne yapabilirim sizce? uykusu olmadığı için bütün gün omuzda durmak yada sallanmak istiyor. Kendi haline maksimum on dk duruyor. Elim kolum baglandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?