2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yarın iş arkadaşlarım gelecek. Ben hala uyuyamadım.
Eşime misafirlere tiramisu yaptı baska bişey yok ortada.
Sabah bebek uyanırsa biyer keşfettim herseyi ordan soyliycem. Napım..

Bnm oglumda durmuyor
Sureklı mızmız uyanıkken
Ayakta kucakta duracak susuyor
Oturunca bıle mızır mızır
Geçer bunlar dönemsel

Yarın iş arkadaşlarım gelecek. Ben hala uyuyamadım.
Eşime misafirlere tiramisu yaptı baska bişey yok ortada.
Sabah bebek uyanırsa biyer keşfettim herseyi ordan soyliycem. Napım..
Su böreği al cnm birde hazır kurabıye
Sende pratık salata yaparsın kısır falan bişry
Yeter:)

Canım bilmiyorum ama kulak arkası döküntü denilen şey olmasın?
Hiç bir fikrim yok cnm ya.
Öğrenince buraya da yazacağım.

Daha az olarak benim kızımda da oldu, aynı kabuklanma kaşlarında da vardı. Bebe yağını pamuğa döküp yavaşca sildim sonra banyo ve nemlendirici krem sürdüm, geçti.
Ben de yapıyorum ve dün yıkarken kulak iç ve arkasını aynen öyle temizledim. Ben konak sanmıştım ama değilmiş

B

Bu besin alerjisi döküntüsüne benziyor, bir tür egzama gibi.
Yanılıyor olabilirim, birşey sürmeden yarın doktor görsün bence.
Geçmiş olsun.
1 ağustos 2.ay kontrolü normal şartlarda sabah erken giderdik. Ama öğleden sonraya kaldı. Zaten sırf Dr a göstercem diye ellemedim. Yoksa içime sinmiyor da neyse.

Hıc krem suruyormuydun?

Ya da yag ile masaj yapıyor musun vucuduna

Cildi alerjik kuruluk olabilir demişti Dr. Ve bioderma önermişti. Kullandığımdan beri yüzü pürüzsüz oldu ve kurulukları da bitmişti. Sebamed bakım ürünleri almıştım hamileyken. Kullanmak nasip olmuyor. Yağ konusunda pişik bögesi hariç bedene uygulamayın yazıyor
Neyse bakalım öğreneyim de yediklerimdense ona göre bakarım artık.

Kesinliklw katiloyorum.canim herkes kiizyo cok alostrmissm diyo sen mahvolursun diyo ama bende buyuyunce istesemdde kucak istemicek ben bugunlerin tadini cikartiyorum diyorum zaten birkac kez denedim ama icim elvermedi dayanamadim yani

Gece sizinle aynı yataktamı yatıyor yoksa aynı odamı demek istediniz

Ya şöyle mesela banyodan sonra tum kıvrımlarına krem ya da yag surmek gerekıyor yoksa kötü oluyorlar
Ornegın bılek kıvrımları, kulak arkası, kol altı, dız kapagının arkasındakı katlanan yer gıbı
Ben buyuk oglumda vucudu ıcın bıoderma abc atoderm kullanmıstım, ıyı gelyordu
Beatrıcenın dedıgı gıbı de bır durum olabılır

Arkadaslar bebısınızım butun kıvrımlarını nemlı tutun, pişerler, gıdı, ense, kulak arkası bılek bukumlerı vs

Ben bütün kıvrımları mustela masaj yağ ile ovalıyorum ve vitaminli kremini sürüyorum. Bacak masajinı çok seviyorlar.

https://m.joker.com.tr/urun/aptamil...MIjtaVoai11QIVpLvtCh2U-QFWEAQYASABEgLre_D_BwE
Jokerde satılıyor denemek için internetten alabilirsiniz. Eczacı arkadaşa depodan yanlış bilgi vermişler sanırımm.Zira ben satıyorum elimde var.

kizlar 2. ay kontrolumuz vardi doktor cok kizdi baba bebegini bilincsiz beslemissin 3 saatten assagi doyurma dedi cok kilo almis 4-5 aylik bebek ölcusunde bebegin dedi halbuki sadece enziriyorum cok zorda kalmazsam mama bile vermiyorum bu ay sadede 4 kez mama icti oda disari ciktik mecbur kaldim. bebegim zaten 4000 kg dogmustu simdi 2 aylik ve 6800 kg olmus 3 saatte bir emzir diyor ama dayanamaz bu bebek bas bas bagiriyor ac ac nasil zaptedecegim anne sutuyle cok kilo almasi obeziteye neden olur mu ki mama icse doktorun bu dedigini anlarim ama neden kizdi o kadar bilmiyorum tecrubelerinizi fikirlerinizi benimle paylasirmisiniz anneler

Ne surmeliyiz canim ya bebe yagi iyi gelmedi kizima bi kere surdum hep kirmizi olmustibvucudu bende surmeye korktum

Kac gr aldı kı?

Kesinliklw katiloyorum.canim herkes kiizyo cok alostrmissm diyo sen mahvolursun diyo ama bende buyuyunce istesemdde kucak istemicek ben bugunlerin tadini cikartiyorum diyorum zaten birkac kez denedim ama icim elvermedi dayanamadim yani

Zaten 2 yaşına kadar anneleriyle bol vakit geçiren kucağa alınan beraber uyunan bebekler anne isteklerini tatmin edebildikleri için ileride daha bağımsız oluyorlar.

lilipit Hatun naber:) çıkmış yine Adem güzellemeleri ahahhsha:) dişlerim gıcırdıyor adamın adı geçtikçe, tik olmuş bende
Geçen gün sen bahsedince yarı zamanlı çalışma kanunu inceledim, sadece 60 gün olması dışında hiç bir kötü yanı yok gibi:) vesile oldun, birşey daha öğrendim, sağolasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…