Bnm oglumda durmuyorKızlar hani bnm oğlan uyanıkken kendi kendine oyalanmiyor ya, ne yapabilirim sizce? Gündüz uykusu olmadığı için bütün gün omuzda durmak yada sallanmak istiyor. Kendi haline maksimum on dk duruyor. Elim kolum baglandi
Su böreği al cnm birde hazır kurabıyeYarın iş arkadaşlarım gelecek. Ben hala uyuyamadım.
Eşime misafirlere tiramisu yaptı baska bişey yok ortada.
Sabah bebek uyanırsa biyer keşfettim herseyi ordan soyliycem. Napım..
Hıc krem suruyormuydun?Kızlar kulak arkası böyle olmuş kızımın
Yarın 2.ay kontrolümüz var.
Bilen var mı bu nedir ?
Hiç bir fikrim yok cnm ya.Canım bilmiyorum ama kulak arkası döküntü denilen şey olmasın?
Ben de yapıyorum ve dün yıkarken kulak iç ve arkasını aynen öyle temizledim. Ben konak sanmıştım ama değilmişDaha az olarak benim kızımda da oldu, aynı kabuklanma kaşlarında da vardı. Bebe yağını pamuğa döküp yavaşca sildim sonra banyo ve nemlendirici krem sürdüm, geçti.
1 ağustos 2.ay kontrolü normal şartlarda sabah erken giderdik. Ama öğleden sonraya kaldı. Zaten sırf Dr a göstercem diye ellemedim. Yoksa içime sinmiyor da neyse.B
Bu besin alerjisi döküntüsüne benziyor, bir tür egzama gibi.
Yanılıyor olabilirim, birşey sürmeden yarın doktor görsün bence.
Geçmiş olsun.
Hıc krem suruyormuydun?
Ya da yag ile masaj yapıyor musun vucuduna
Kesinliklw katiloyorum.canim herkes kiizyo cok alostrmissm diyo sen mahvolursun diyo ama bende buyuyunce istesemdde kucak istemicek ben bugunlerin tadini cikartiyorum diyorum zaten birkac kez denedim ama icim elvermedi dayanamadim yaniLütfen bebisler aglatmayin ve agladiklarinda mutlaka yanına gidin. Başta bende sizin gibi düşünüyordum etraftan duyduklarimla. Hamile kalınca biraz okumaya basladim ve bebislerin ilk iki yıl bağlanma dönemi oldugunu anneye veya bakimini yapan kişiye baglanmalari gerektiğini bununda bebisleri bol bol kucağa alarak yanımızda yatırarak ve her agladiklarinda yanlarına gidip ihtiyacını karşılayarak olacağını öğrendim. Bebeklerde güven duygusu bu şekilde oluşuyormuş. Ağladığı da yanına gitmeyince evet bir süre sonra susuyorlar ama bunun nedeni öğrenilmiş çcaresizlik. Şu an onlar çok küçük ve bu dünya hakkında hiçbir şey bilmiyorlar. Tek tanıdıkları biziz. Her istediklerinde yanlarında olmalıyız bence.
Gece sizinle aynı yataktamı yatıyor yoksa aynı odamı demek istedinizBen kucak isteğinde işim varsa wrap sling kullaniyorum evde ufak tefek işleri onunla yapabiliyorum. Zaten içine girince en fazla 15 dk da uyuyakaliyor. Uykusu iyice pekisince yerine bırakıyorum. Uyanık olduğunda sürekli kucakta. Gece de bizle yatıyor zaten.
Hiç sallamadim doğduğundan beri sadece sırtına vurarak pis pis yapıyorum kucakta da ağlarsa. Bu da ise yaramazsa evin içinde gezdiriyorum.
Ya şöyle mesela banyodan sonra tum kıvrımlarına krem ya da yag surmek gerekıyor yoksa kötü oluyorlarHiç bir fikrim yok cnm ya.
Öğrenince buraya da yazacağım.
Ben de yapıyorum ve dün yıkarken kulak iç ve arkasını aynen öyle temizledim. Ben konak sanmıştım ama değilmiş
1 ağustos 2.ay kontrolü normal şartlarda sabah erken giderdik. Ama öğleden sonraya kaldı. Zaten sırf Dr a göstercem diye ellemedim. Yoksa içime sinmiyor da neyse.
Cildi alerjik kuruluk olabilir demişti Dr. Ve bioderma önermişti. Kullandığımdan beri yüzü pürüzsüz oldu ve kurulukları da bitmişti. Sebamed bakım ürünleri almıştım hamileyken. Kullanmak nasip olmuyor. Yağ konusunda pişik bögesi hariç bedene uygulamayın yazıyor
Neyse bakalım öğreneyim de yediklerimdense ona göre bakarım artık.
Ben bütün kıvrımları mustela masaj yağ ile ovalıyorum ve vitaminli kremini sürüyorum. Bacak masajinı çok seviyorlar.Ya şöyle mesela banyodan sonra tum kıvrımlarına krem ya da yag surmek gerekıyor yoksa kötü oluyorlar
Ornegın bılek kıvrımları, kulak arkası, kol altı, dız kapagının arkasındakı katlanan yer gıbı
Ben buyuk oglumda vucudu ıcın bıoderma abc atoderm kullanmıstım, ıyı gelyordu
Beatrıcenın dedıgı gıbı de bır durum olabılır
Arkadaslar bebısınızım butun kıvrımlarını nemlı tutun, pişerler, gıdı, ense, kulak arkası bılek bukumlerı vs
Evet cnm çok rahatlat mayışırlarBen bütün kıvrımları mustela masaj yağ ile ovalıyorum ve vitaminli kremini sürüyorum. Bacak masajinı çok seviyorlar.
Teşekkür ederim kan idrar tahlilleri yapıldı bi sorun yok şimdi biraz toparladı. Bugün doktor kontrolü var bakalım ne diyecek doktoru.Gecmis olsun,hayirli olsun.
Ecz.olarak daha iyi bilirsiniz ama kilo alamama sebebi ne cikti.arastirdiniz mi.
Tahlilleri falan.tsh,reflu,sind.sorunu falan mi
https://m.joker.com.tr/urun/aptamil...MIjtaVoai11QIVpLvtCh2U-QFWEAQYASABEgLre_D_BwEMrb. Oncelikle cok tesekkur ederim bilgi icin.esk.dev.hast.dogum yaptim.burda da o dediginiz mamalardan veriyorlardi.cok hosuma gitmisti.cikinca cok arastirdim.marketlere baktim yok.ecz.lara sordum yok.en son bir ecz.baya buyukce bir ecz.artik onlari uretmiyor firma dedi.boylece umudumu kestim.
Bu arada bebeginizi saglikla buyutun.
Ne surmeliyiz canim ya bebe yagi iyi gelmedi kizima bi kere surdum hep kirmizi olmustibvucudu bende surmeye korktumYa şöyle mesela banyodan sonra tum kıvrımlarına krem ya da yag surmek gerekıyor yoksa kötü oluyorlar
Ornegın bılek kıvrımları, kulak arkası, kol altı, dız kapagının arkasındakı katlanan yer gıbı
Ben buyuk oglumda vucudu ıcın bıoderma abc atoderm kullanmıstım, ıyı gelyordu
Beatrıcenın dedıgı gıbı de bır durum olabılır
Arkadaslar bebısınızım butun kıvrımlarını nemlı tutun, pişerler, gıdı, ense, kulak arkası bılek bukumlerı vs
Bizde ayni yatakta yatiyoruz hala ben kizimla yan yana baba da ayak ucumuzda yatiyoGece sizinle aynı yataktamı yatıyor yoksa aynı odamı demek istediniz
Kac gr aldı kı?kizlar 2. ay kontrolumuz vardi doktor cok kizdi baba bebegini bilincsiz beslemissin 3 saatten assagi doyurma dedi cok kilo almis 4-5 aylik bebek ölcusunde bebegin dedihalbuki sadece enziriyorum cok zorda kalmazsam mama bile vermiyorum bu ay sadede 4 kez mama icti oda disari ciktik mecbur kaldim. bebegim zaten 4000 kg dogmustu simdi 2 aylik ve 6800 kg olmus 3 saatte bir emzir diyor ama dayanamaz bu bebek bas bas bagiriyor ac ac nasil zaptedecegim anne sutuyle cok kilo almasi obeziteye neden olur mu ki mama icse doktorun bu dedigini anlarim ama neden kizdi o kadar bilmiyorum tecrubelerinizi fikirlerinizi benimle paylasirmisiniz anneler
Cnm mustela masaj yagı vr bepantenol pişik kremını kullanıyrm ben, sonucta eklemler pişiyor ama B beatrice_beatrice eczacıNe surmeliyiz canim ya bebe yagi iyi gelmedi kizima bi kere surdum hep kirmizi olmustibvucudu bende surmeye korktum
Kesinliklw katiloyorum.canim herkes kiizyo cok alostrmissm diyo sen mahvolursun diyo ama bende buyuyunce istesemdde kucak istemicek ben bugunlerin tadini cikartiyorum diyorum zaten birkac kez denedim ama icim elvermedi dayanamadim yani
Gece sizinle aynı yataktamı yatıyor yoksa aynı odamı demek istediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?