- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Solomombaby diye marka var kanguru konusunda çok iddalılar grrçekten de güsel ben ordan aldım kullanışlı birde otaya bakın derimErgo ben de çok düşünmüyorum çünkü yüzü dışarı dönük taşımak onerilmiyor onun da amacı o zaten.
Huggyberry çok hoşuma gitti sanırım onu alacağım tekrardan teşekkürler :)
kizlar 2. ay kontrolumuz vardi doktor cok kizdi baba bebegini bilincsiz beslemissin 3 saatten assagi doyurma dedi cok kilo almis 4-5 aylik bebek ölcusunde bebegin dedihalbuki sadece enziriyorum cok zorda kalmazsam mama bile vermiyorum bu ay sadede 4 kez mama icti oda disari ciktik mecbur kaldim. bebegim zaten 4000 kg dogmustu simdi 2 aylik ve 6800 kg olmus 3 saatte bir emzir diyor ama dayanamaz bu bebek bas bas bagiriyor ac ac nasil zaptedecegim anne sutuyle cok kilo almasi obeziteye neden olur mu ki mama icse doktorun bu dedigini anlarim ama neden kizdi o kadar bilmiyorum tecrubelerinizi fikirlerinizi benimle paylasirmisiniz anneler
Solomombaby diye marka var kanguru konusunda çok iddalılar grrçekten de güsel ben ordan aldım kullanışlı birde otaya bakın derim
Solomombabyden memnunmusunuz. Sipariş vermek üzereyim. Yenidoğan aparatına gerek var mı sizce. Kızım iki aylık 6000 gr. Bir ay için yenidoğan aparatı almak istemiyorum. Kararsızım. Bebeğiniz rahat ediyor mu. Sizin beliniz sırtınız omzunuz rahatsız oluyor mu. Biraz bilgi verirseniz çok sevinirim T ToprakliyagmurSolomombaby diye marka var kanguru konusunda çok iddalılar grrçekten de güsel ben ordan aldım kullanışlı birde otaya bakın derim
Cnm mustela masaj yagı vr bepantenol pişik kremını kullanıyrm ben, sonucta eklemler pişiyor ama B beatrice_beatrice eczacı
Ona danışmalı
Yuzede suriliuo mu canim bu kremkelebekmrve ben mustela hydra bebe kullanıyorum nemlendirici henuz erken yağ kullanmak için ,ama alleji durumu söz konusuysa atopik cilt varsa cocukta doktor ona uygun farklı ürünler de reçete edebilir.
Yüz için ayrı yine hydra bebe face diye geçiyor. Ama bırmal vücüt için olanı boynuna çenesine falan sürebilirsin. Sorun olmazYuzede suriliuo mu canim bu krem
Ne bicim doktormus..anne sutu almis ne var bunda..ekgidaya gecince kilo alimi azalir obez fln olmaz bnce..kizlar 2. ay kontrolumuz vardi doktor cok kizdi baba bebegini bilincsiz beslemissin 3 saatten assagi doyurma dedi cok kilo almis 4-5 aylik bebek ölcusunde bebegin dedihalbuki sadece enziriyorum cok zorda kalmazsam mama bile vermiyorum bu ay sadede 4 kez mama icti oda disari ciktik mecbur kaldim. bebegim zaten 4000 kg dogmustu simdi 2 aylik ve 6800 kg olmus 3 saatte bir emzir diyor ama dayanamaz bu bebek bas bas bagiriyor ac ac nasil zaptedecegim anne sutuyle cok kilo almasi obeziteye neden olur mu ki mama icse doktorun bu dedigini anlarim ama neden kizdi o kadar bilmiyorum tecrubelerinizi fikirlerinizi benimle paylasirmisiniz anneler
Aa senin haberin yokmuydu cnmlilipit Hatun naber:) çıkmış yine Adem güzellemeleri ahahhsha:) dişlerim gıcırdıyor adamın adı geçtikçe, tik olmuş bende
Geçen gün sen bahsedince yarı zamanlı çalışma kanunu inceledim, sadece 60 gün olması dışında hiç bir kötü yanı yok gibi:) vesile oldun, birşey daha öğrendim, sağolasın.
Birde 50 ml cokmu az olur ne kdar sure gider kikelebekmrve ben mustela hydra bebe kullanıyorum nemlendirici henuz erken yağ kullanmak için ,ama alleji durumu söz konusuysa atopik cilt varsa cocukta doktor ona uygun farklı ürünler de reçete edebilir.
Ben işyerimle anlaştım, evden çalışıp haftada bir gün gideceğim tam maaşla. Tabii o bir gün olmaz evde rahat bırakmazlar ama olsun:) Planım bir yaşına kadar sürdürmek, en az 6 aylık olana kadar diyeyim. Karşılıklı birbirimize mahkumuz gibi bir şey, yurtdışı sistemini bilen bir tek ben varım, holding başkasını istemedi. Ben de kullandım açıkçası.Aa senin haberin yokmuydu cnm
Kullanacak misin o hakki?
Bende dun devletin verdigi yari zamanli odenegi arastirdim, bir gun icin brut gunluk asgari ucret veriyor yani 56 tl mi ne oyle birseydi. Sanirim ayda 900 tl civarinda bir odeme yapacaklar
Odeme yapilmasa bile yarim gun calisma hakki super bir olay ya
Ay yanlis konuya yazdim iyi mi
Benim oğlan da 3200 doğdu, 3100e düştü. 4400 idi geçen ay. 1300 gr aldı, doktoru çok memnundu. Bu 3 haftada da rahat 5500 olmuştur, ki daha bir hafta var. Mamayı da ben istememe rağmen almıyor enik. Sadece anne sütü.luges cnm benım ılk oglum 4100 gr dogdu ılk ay 1600 ıkıncı ay 1300 gr aldı sonra 400-600 seklınde seyrettı
Mama kullanmadık hıc cunku total kılosu ıyıydı ve sağlıklıydı
Doktorum anne sutu alan bebeklerde normal oldugunu soyluyordu
Sımdı kı oglum ıse 4000 kılo dogdu ılk ay sadece anne sutuyle 1950 gr aldı, bu ayda 1500 almıstır kanımca yanı oglum 7,5 kılo falandır
Bnm buyuk oglum su an ıkı bucuk yasında olmasına ragmen 23 kılo
Obez falanda degıl gayet saglıklı
Hem bu ıs yapı meselesı hemde anne sutu ıle alınan kıloda sıkıntı yok
O zaman tamam cnmBen işyerimle anlaştım, evden çalışıp haftada bir gün gideceğim tam maaşla. Tabii o bir gün olmaz evde rahat bırakmazlar ama olsun:) Planım bir yaşına kadar sürdürmek, en az 6 aylık olana kadar diyeyim. Karşılıklı birbirimize mahkumuz gibi bir şey, yurtdışı sistemini bilen bir tek ben varım, holding başkasını istemedi. Ben de kullandım açıkçası.
Yarı maaş sadece işe döner dönmez kullanılabiliyor, o yüzden bana uymuyor.
Sagol cnm, zayıflayacagım sonra fit ficudumı paylaşcam burada çok azimliyimŞık bir tabak olmuş :) afiyet olsun
Sen benden uzunsun:) her türlü zayıf olursun:)Sagol cnm, zayıflayacagım sonra fit ficudumı paylaşcam burada çok azimliyim
Ilk etsp 73 sonra 65
Senden de zayıf olcam görürsün sen
Bu erikten ben de çok yiyorum bu aralar. Hem tatlı hem de çok sulu. İyi süt yapıyor kabızlığa da iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?