2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ergo ben de çok düşünmüyorum çünkü yüzü dışarı dönük taşımak onerilmiyor onun da amacı o zaten.

Huggyberry çok hoşuma gitti sanırım onu alacağım tekrardan teşekkürler :)
Solomombaby diye marka var kanguru konusunda çok iddalılar grrçekten de güsel ben ordan aldım kullanışlı birde otaya bakın derim

Dr kilo alımıni fazla buluyorsa mamayı neden kesmedi acaba? Ayrıca bu kadar küçük bir bebek her istediğinde emzirilmesi lazim. Merak etmeyin anne sütü ile alınan kilolar ileride obeziteye neden olmaz. Benim tavsiyem mamayı kesin anne sütüne devam ve Dr nuzu da değiştirin. Bebeğinizin kilo alımı ileride dengelenecektir.

Solomombaby diye marka var kanguru konusunda çok iddalılar grrçekten de güsel ben ordan aldım kullanışlı birde otaya bakın derim
Solomombabyden memnunmusunuz. Sipariş vermek üzereyim. Yenidoğan aparatına gerek var mı sizce. Kızım iki aylık 6000 gr. Bir ay için yenidoğan aparatı almak istemiyorum. Kararsızım. Bebeğiniz rahat ediyor mu. Sizin beliniz sırtınız omzunuz rahatsız oluyor mu. Biraz bilgi verirseniz çok sevinirim T Toprakliyagmur

Cnm mustela masaj yagı vr bepantenol pişik kremını kullanıyrm ben, sonucta eklemler pişiyor ama B beatrice_beatrice eczacı
Ona danışmalı
kelebekmrve ben mustela hydra bebe kullanıyorum nemlendirici henuz erken yağ kullanmak için ,ama alleji durumu söz konusuysa atopik cilt varsa cocukta doktor ona uygun farklı ürünler de reçete edebilir.

Ne bicim doktormus..anne sutu almis ne var bunda..ekgidaya gecince kilo alimi azalir obez fln olmaz bnce..

Aa senin haberin yokmuydu cnm
Kullanacak misin o hakki?
Bende dun devletin verdigi yari zamanli odenegi arastirdim, bir gun icin brut gunluk asgari ucret veriyor yani 56 tl mi ne oyle birseydi. Sanirim ayda 900 tl civarinda bir odeme yapacaklar
Odeme yapilmasa bile yarim gun calisma hakki super bir olay ya

luges cnm benım ılk oglum 4100 gr dogdu ılk ay 1600 ıkıncı ay 1300 gr aldı sonra 400-600 seklınde seyrettı
Mama kullanmadık hıc cunku total kılosu ıyıydı ve sağlıklıydı
Doktorum anne sutu alan bebeklerde normal oldugunu soyluyordu
Sımdı kı oglum ıse 4000 kılo dogdu ılk ay sadece anne sutuyle 1950 gr aldı, bu ayda 1500 almıstır kanımca yanı oglum 7,5 kılo falandır
Bnm buyuk oglum su an ıkı bucuk yasında olmasına ragmen 23 kılo
Obez falanda degıl gayet saglıklı
Hem bu ıs yapı meselesı hemde anne sutu ıle alınan kıloda sıkıntı yok

Ben işyerimle anlaştım, evden çalışıp haftada bir gün gideceğim tam maaşla. Tabii o bir gün olmaz evde rahat bırakmazlar ama olsun:) Planım bir yaşına kadar sürdürmek, en az 6 aylık olana kadar diyeyim. Karşılıklı birbirimize mahkumuz gibi bir şey, yurtdışı sistemini bilen bir tek ben varım, holding başkasını istemedi. Ben de kullandım açıkçası.
Yarı maaş sadece işe döner dönmez kullanılabiliyor, o yüzden bana uymuyor.

Benim oğlan da 3200 doğdu, 3100e düştü. 4400 idi geçen ay. 1300 gr aldı, doktoru çok memnundu. Bu 3 haftada da rahat 5500 olmuştur, ki daha bir hafta var. Mamayı da ben istememe rağmen almıyor enik. Sadece anne sütü.
Doktor biraz abartmış sanırım.

O zaman tamam cnm
Sen onların eli ayagı herseyısın anladıgım kadarıyla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…