2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim bebegimde cok aglıyo ama ben iki saatte bir emziriyorum. Doktor dediki her aglaması ac oldugu anlamına gelmiyo. Ama meme verince emiyo demiştim. Onların emme refleksleri oldugundan tok olsada emmek isterler demişti. Benim kızdada reflü var. Gavisco insant kullanıyoruz. O yuzden sakın iki saatten önce emzirme dedi. Şusn aglasada kendinide parcalasa saati dolmadan vermiyorum. Cünkü o zaman midesi mahvolacak kuzunun

Bdv ye emzırıyorum oğlum mamayı redediyor diye konu açsan ne taşlarlar

Cnm ben yeni aldım ama çok araştırdım bi arkadaşım 20 günlük bebegi ile kullanıyordu çok rahat diyodu benim oğlumda 52 günlük 5500 ben aparatınıda aldım ne olur olmaz diye. İnstagram kullanıosanız orda sayfası var tüm sorulara cevap veriyolar.

Çok biliyorlar herkes kendi eniğine baksın :) biberon almıyor, işe nasıl gidicem acaba? Anca konuşur millet
Ahh o sıkıntıyı ben bılırımm

Yavrum işe başladıgımda 400 gr aldı
Annem cok ugrasıyordu kaşıkla
Emme refleksı var ememıyor emmek ıstıyor sut kabul etmıyor, gogus arıyor off off

Günaydınlar,
Rota aşısı yaptıran var mı aranızda?
B beatrice_beatrice siz eczacı olarak rota aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Sonuçta bir virüs ve şekil değiştirebiliyorlar, her virüs içinde ayrı aşı olmaz ki.. ya da rota virüsü o kadar tehlike bir virüs müdür?
Çok kararsız kaldım..
beatrices canım en son bu konuda konuşmuştuk ama unuttum, yaptıracak mısın?

Şekerim doktor yaptır diyor, ben de araştırdım, arkadaşlarımın çocukları da var, yaptırmayanlar yakalandı hastahanelik oldu. Şimdi göçmenler filan türlü yeni virüsler getirdiler, ben almıyorum riski, yaptırıyorum. Benim konuyla ilgili tek sorum 3 doz mu 3 doz mu? Maddi açıdan insanlar iki yaptırıyormuş sanırım, aşı ücretli çünkü. Doktora gideceğim 12sinde, öğrenirim ondan hangisi iyi.

Evet ücretliymiş, ne kadar acaba?
Aşıdan sonra bebeğin bağırsağında sorun olabiliyormuş, beni korkutan bu. Arkadaşımın bebeğindede süt alerijisi var, gastroenteloji uzmanı %51 yaptırmamasını önermiş çünkü bağırsak ve kakayla ilgili sorunlar için gelen hasta bebeklerin genelde bu aşıyı yaptırdıktan sonra geldiğini söylemiş. Aklım karıştı, sonrası içinde böyle bir virüse yakalandığında durum daha riskli olabilir tam bir yarar zarar ilişkisi olarak ele alınmalı galiba ve ben karar veremiyorum :)

Alerjik bebekler için yazmıştım, alerji tetikliyor, bebeğim alerjik olsa yapmam diye.
175 tl tanesi.

Bnm doktorum ılk oglumda sız bılırsınız ben ıkı ogluma da yaptırmadım demıstı, yarat zarar ılıskısıne bakıldıgında gereklı gormuyordu
Yıne ıshal olacak su an hastanede bılmem kaç tane cocuk yatıyor dedı rota vırusunden, bol sivi alimi/anne sutu ile atlatacak dedi
Bende doktoruma guvendigimden yaptirmadim

Alerjik bebekler için yazmıştım, alerji tetikliyor, bebeğim alerjik olsa yapmam diye.
175 tl tanesi.
Ben bizim dr la hiç konuşmadım daha bu konuyu, hiç birşey söylemedide. Kontrole gittiğimde bir de ona danışayım. Olmadı yaptıracağız artık napalım

Ben diğer iki çocuğuma yaptırdım buna da yaptırıcam. İki doz olandan yaptırıyoruz biz. Rotarix miydi ne yanlış hatırlamıyorsam.175 tl imiş tanesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…