Benim bebegimde cok aglıyo ama ben iki saatte bir emziriyorum. Doktor dediki her aglaması ac oldugu anlamına gelmiyo. Ama meme verince emiyo demiştim. Onların emme refleksleri oldugundan tok olsada emmek isterler demişti. Benim kızdada reflü var. Gavisco insant kullanıyoruz. O yuzden sakın iki saatten önce emzirme dedi. Şusn aglasada kendinide parcalasa saati dolmadan vermiyorum. Cünkü o zaman midesi mahvolacak kuzununkizlar 2. ay kontrolumuz vardi doktor cok kizdi baba bebegini bilincsiz beslemissin 3 saatten assagi doyurma dedi cok kilo almis 4-5 aylik bebek ölcusunde bebegin dedihalbuki sadece enziriyorum cok zorda kalmazsam mama bile vermiyorum bu ay sadede 4 kez mama icti oda disari ciktik mecbur kaldim. bebegim zaten 4000 kg dogmustu simdi 2 aylik ve 6800 kg olmus 3 saatte bir emzir diyor ama dayanamaz bu bebek bas bas bagiriyor ac ac nasil zaptedecegim anne sutuyle cok kilo almasi obeziteye neden olur mu ki mama icse doktorun bu dedigini anlarim ama neden kizdi o kadar bilmiyorum tecrubelerinizi fikirlerinizi benimle paylasirmisiniz anneler
Afiyet olsun canım. Ne ara kahvaltı yaptın. Masallh cok hızlısın.
Bdv ye emzırıyorum oğlum mamayı redediyor diye konu açsan ne taşlarlarBenim oğlan da 3200 doğdu, 3100e düştü. 4400 idi geçen ay. 1300 gr aldı, doktoru çok memnundu. Bu 3 haftada da rahat 5500 olmuştur, ki daha bir hafta var. Mamayı da ben istememe rağmen almıyor enik. Sadece anne sütü.
Doktor biraz abartmış sanırım.
Cnm duzenlı beslenmeye özen gösterıyorumAfiyet olsun canım. Ne ara kahvaltı yaptın. Masallh cok hızlısın.
Cnm duzenlı beslenmeye özen gösterıyorumAfiyet olsun canım. Ne ara kahvaltı yaptın. Masallh cok hızlısın.
Herkesin yeri dolar da, zaman lazım. O da bunlarda yok şimdilik:)O zaman tamam cnm
Sen onların eli ayagı herseyısın anladıgım kadarıyla:)
Bıde kımse oturmuş düzen bozulsun istemez kanımcaHerkesin yeri dolar da, zaman lazım. O da bunlarda yok şimdilik:)
Çok biliyorlarBdv ye emzırıyorum oğlum mamayı redediyor diye konu açsan ne taşlarlar
Cnm ben yeni aldım ama çok araştırdım bi arkadaşım 20 günlük bebegi ile kullanıyordu çok rahat diyodu benim oğlumda 52 günlük 5500 ben aparatınıda aldım ne olur olmaz diye. İnstagram kullanıosanız orda sayfası var tüm sorulara cevap veriyolar.Solomombabyden memnunmusunuz. Sipariş vermek üzereyim. Yenidoğan aparatına gerek var mı sizce. Kızım iki aylık 6000 gr. Bir ay için yenidoğan aparatı almak istemiyorum. Kararsızım. Bebeğiniz rahat ediyor mu. Sizin beliniz sırtınız omzunuz rahatsız oluyor mu. Biraz bilgi verirseniz çok sevinirim T Toprakliyagmur
Ahh o sıkıntıyı ben bılırımmÇok biliyorlarherkes kendi eniğine baksın :) biberon almıyor, işe nasıl gidicem acaba? Anca konuşur millet
Yeni başladım kullanmaya terleme yapmıyo şimdilik içinde özel kumaşı var takması kolay tek başına kullanılıyorSiz şu an kullanıyor musunuz? Terletiyor mu acaba ve takmak çıkarmak kolay mı ?
Şekerim doktor yaptır diyor, ben de araştırdım, arkadaşlarımın çocukları da var, yaptırmayanlar yakalandı hastahanelik oldu. Şimdi göçmenler filan türlü yeni virüsler getirdiler, ben almıyorum riski, yaptırıyorum. Benim konuyla ilgili tek sorum 3 doz mu 3 doz mu? Maddi açıdan insanlar iki yaptırıyormuş sanırım, aşı ücretli çünkü. Doktora gideceğim 12sinde, öğrenirim ondan hangisi iyi.Günaydınlar,
Rota aşısı yaptıran var mı aranızda?
B beatrice_beatrice siz eczacı olarak rota aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Sonuçta bir virüs ve şekil değiştirebiliyorlar, her virüs içinde ayrı aşı olmaz ki.. ya da rota virüsü o kadar tehlike bir virüs müdür?
Çok kararsız kaldım..
beatrices canım en son bu konuda konuşmuştuk ama unuttum, yaptıracak mısın?
Yeni başladım kullanmaya terleme yapmıyo şimdilik içinde özel kumaşı var takması kolay tek başına kullanılıyor
Ben kahvaktiyi simdi yaptim nerdeee ara ogunn
Evet ücretliymiş, ne kadar acaba?Şekerim doktor yaptır diyor, ben de araştırdım, arkadaşlarımın çocukları da var, yaptırmayanlar yakalandı hastahanelik oldu. Şimdi göçmenler filan türlü yeni virüsler getirdiler, ben almıyorum riski, yaptırıyorum. Benim konuyla ilgili tek sorum 3 doz mu 3 doz mu? Maddi açıdan insanlar iki yaptırıyormuş sanırım, aşı ücretli çünkü. Doktora gideceğim 12sinde, öğrenirim ondan hangisi iyi.
Alerjik bebekler için yazmıştım, alerji tetikliyor, bebeğim alerjik olsa yapmam diye.Evet ücretliymiş, ne kadar acaba?
Aşıdan sonra bebeğin bağırsağında sorun olabiliyormuş, beni korkutan bu. Arkadaşımın bebeğindede süt alerijisi var, gastroenteloji uzmanı %51 yaptırmamasını önermiş çünkü bağırsak ve kakayla ilgili sorunlar için gelen hasta bebeklerin genelde bu aşıyı yaptırdıktan sonra geldiğini söylemiş. Aklım karıştı, sonrası içinde böyle bir virüse yakalandığında durum daha riskli olabilir tam bir yarar zarar ilişkisi olarak ele alınmalı galiba ve ben karar veremiyorum :)
Ben bizim dr la hiç konuşmadım daha bu konuyu, hiç birşey söylemedide. Kontrole gittiğimde bir de ona danışayım. Olmadı yaptıracağız artık napalımAlerjik bebekler için yazmıştım, alerji tetikliyor, bebeğim alerjik olsa yapmam diye.
175 tl tanesi.
Ben diğer iki çocuğuma yaptırdım buna da yaptırıcam. İki doz olandan yaptırıyoruz biz. Rotarix miydi ne yanlış hatırlamıyorsam.175 tl imiş tanesiEvet ücretliymiş, ne kadar acaba?
Aşıdan sonra bebeğin bağırsağında sorun olabiliyormuş, beni korkutan bu. Arkadaşımın bebeğindede süt alerijisi var, gastroenteloji uzmanı %51 yaptırmamasını önermiş çünkü bağırsak ve kakayla ilgili sorunlar için gelen hasta bebeklerin genelde bu aşıyı yaptırdıktan sonra geldiğini söylemiş. Aklım karıştı, sonrası içinde böyle bir virüse yakalandığında durum daha riskli olabilir tam bir yarar zarar ilişkisi olarak ele alınmalı galiba ve ben karar veremiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?