2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben diğer iki çocuğuma yaptırdım buna da yaptırıcam. İki doz olandan yaptırıyoruz biz. Rotarix miydi ne yanlış hatırlamıyorsam.175 tl imiş tanesi
Peki sizin çocuklarda bağırsakla ilgili bir şikayet oldu mu ya da kakasında değişiklik

Rota virüs aşısı olmasına rağmen mi ishalden yatıyormuş bebekler hastanede anlamadım canım? Yoksa rota aşısı olmadıkları için mi yatıyormuş?

Kanguru sling gibi birşey al, sırtına bağla bacım

Off kızımın tırnağını keserken etinide kestim sanırım kanadı ya sanki ciğerimi kestiler içim parçalandı

sızlar mi mikrop felan kapar mi kızlar hiç dayanamadım ya kuzuma

Sağol canım ya insan böyle güzel şeyler duyunca mutlu oluyor vallahi. Evet bi ferahladım artık tepeden toplamıyorum kestir sende iyi geliyor en azından ferahlıyorsun :)
Yaa anne topuzu yok mu artık yaaa.
Şaka bir yana benimde saçlarıma bir çözüm bulmam lazım ama en yakın zaman eylül bunun için. Çok sıcak saçımı serbest bıraktıgımı düşünemiyorum, bir de burada güneş çok etkili yazın yıpranıyor saçlar o yüzden iyice kötü olsun eylülde güzel bir kesim belki biraz renk.. üşenmesem zamanım olsa şu tek tek örüyorlar ya rastalı zenciler gibi ondan yaptıracam

Off kızımın tırnağını keserken etinide kestim sanırım kanadı ya sanki ciğerimi kestiler içim parçalandı

sızlar mi mikrop felan kapar mi kızlar hiç dayanamadım ya kuzuma
Geçmiş olsun. Nolur çıtçıtlı makasla kesmeyin bebeklerin tırnağını. O kadar küçük ve ince ki tırnakları zarar vermek kaçınılmaz. Yuvarlak uçlu makas formundakileri kullanın. Çok rahat ve güvenli

Yaptır valla canım değişiklik iyi geliyor insana . Tabi ben fazla değişiklik yaptım kendi adıma :)

Doktorunu değiştir değiştirebiliyorsan. Benim doktorum ne kadar isterse o kadar ver asla aç bırakma dedi.

Biz dün yaptırdık rota aşısını. 175 TL rotarix. Zaten damla şeklinde. Asmdeki hemşire ya aşılarla aynı gün ya da aşıdan tam bir ay sonra olacak dedi. Biz eczanede bulamadık depodan getirttik diğer aşıyla aynı gün yapılmış oldu. Sulu kaka yapabilir dedi hemşire. Dün ilk defa kendi üstünü ve benim üstümü batırdı kakası çok fazlaydı. Başka bir yan etkisi olmadı ama.

Aynı yatakta sayılır yani güvenlik acisindan anne yani beşiği var onda yatıyor. 6 aydan sonra direk benim yanımda yatacak
Anladım aynı yatakta yatmaya bende cesaret edemiyorum henüz küçük ama 6.aydan sonra ben odasına geçirmeyi düşünüyordum :)

Geçenlerde bdv'de konu açmıştı biri saçımı ördürdüm, acıdan uyuyamıyorum diye. Aman dikkat:)

Anladım aynı yatakta yatmaya bende cesaret edemiyorum henüz küçük ama 6.aydan sonra ben odasına geçirmeyi düşünüyordum :)

Gündüzleri yanımda yatiriyorum gece hiç denemedim. Anne yani beşik zaten yanda yatirmayla aynı. 6 ay erken değil mi ? Ben iki yasa kadar yanımda yatiracagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…