- 27 Ocak 2016
- 1.801
- 2.330
- 83
- 38
Peki sizin çocuklarda bağırsakla ilgili bir şikayet oldu mu ya da kakasında değişiklikBen diğer iki çocuğuma yaptırdım buna da yaptırıcam. İki doz olandan yaptırıyoruz biz. Rotarix miydi ne yanlış hatırlamıyorsam.175 tl imiş tanesi
Rota virüs aşısı olmasına rağmen mi ishalden yatıyormuş bebekler hastanede anlamadım canım? Yoksa rota aşısı olmadıkları için mi yatıyormuş?Bnm doktorum ılk oglumda sız bılırsınız ben ıkı ogluma da yaptırmadım demıstı, yarat zarar ılıskısıne bakıldıgında gereklı gormuyordu
Yıne ıshal olacak su an hastanede bılmem kaç tane cocuk yatıyor dedı rota vırusunden, bol sivi alimi/anne sutu ile atlatacak dedi
Bende doktoruma guvendigimden yaptirmadim
Asi olanda yatio olmayandsRota virüs aşısı olmasına rağmen mi ishalden yatıyormuş bebekler hastanede anlamadım canım? Yoksa rota aşısı olmadıkları için mi yatıyormuş?
Cnm normal artik akarArkadaşlar kızımın salyaları akmaya başladı. Neden acaba? Reflü filan mı yoksa normal midir?
La la land, müzikal seviyorsan tabi.Kizlar izlemelik film onerisi alabilir miyim
Kanguru sling gibi birşey al, sırtına bağla bacımKızlar hani bnm oğlan uyanıkken kendi kendine oyalanmiyor ya, ne yapabilirim sizce? Gündüz uykusu olmadığı için bütün gün omuzda durmak yada sallanmak istiyor. Kendi haline maksimum on dk duruyor. Elim kolum baglandi
Yaa anne topuzu yok mu artık yaaa.Sağol canım ya insan böyle güzel şeyler duyunca mutlu oluyor vallahi. Evet bi ferahladım artık tepeden toplamıyorum kestir sende iyi geliyor en azından ferahlıyorsun :)
Yok hiçbir şikayetimiz olmadıPeki sizin çocuklarda bağırsakla ilgili bir şikayet oldu mu ya da kakasında değişiklik
Geçmiş olsun. Nolur çıtçıtlı makasla kesmeyin bebeklerin tırnağını. O kadar küçük ve ince ki tırnakları zarar vermek kaçınılmaz. Yuvarlak uçlu makas formundakileri kullanın. Çok rahat ve güvenliOff kızımın tırnağını keserken etinide kestim sanırım kanadı ya sanki ciğerimi kestiler içim parçalandı
sızlar mi mikrop felan kapar mi kızlar hiç dayanamadım ya kuzuma
Yaptır valla canım değişiklik iyi geliyor insana . Tabi ben fazla değişiklik yaptım kendi adıma :)Yaa anne topuzu yok mu artık yaaa.
Şaka bir yana benimde saçlarıma bir çözüm bulmam lazım ama en yakın zaman eylül bunun için. Çok sıcak saçımı serbest bıraktıgımı düşünemiyorum, bir de burada güneş çok etkili yazın yıpranıyor saçlar o yüzden iyice kötü olsun eylülde güzel bir kesim belki biraz renk.. üşenmesem zamanım olsa şu tek tek örüyorlar ya rastalı zenciler gibi ondan yaptıracam
Doktorunu değiştir değiştirebiliyorsan. Benim doktorum ne kadar isterse o kadar ver asla aç bırakma dedi.kizlar 2. ay kontrolumuz vardi doktor cok kizdi baba bebegini bilincsiz beslemissin 3 saatten assagi doyurma dedi cok kilo almis 4-5 aylik bebek ölcusunde bebegin dedihalbuki sadece enziriyorum cok zorda kalmazsam mama bile vermiyorum bu ay sadede 4 kez mama icti oda disari ciktik mecbur kaldim. bebegim zaten 4000 kg dogmustu simdi 2 aylik ve 6800 kg olmus 3 saatte bir emzir diyor ama dayanamaz bu bebek bas bas bagiriyor ac ac nasil zaptedecegim anne sutuyle cok kilo almasi obeziteye neden olur mu ki mama icse doktorun bu dedigini anlarim ama neden kizdi o kadar bilmiyorum tecrubelerinizi fikirlerinizi benimle paylasirmisiniz anneler
Anladım aynı yatakta yatmaya bende cesaret edemiyorum henüz küçük ama 6.aydan sonra ben odasına geçirmeyi düşünüyordum :)Aynı yatakta sayılır yani güvenlik acisindan anne yani beşiği var onda yatıyor. 6 aydan sonra direk benim yanımda yatacak
Aa nasıl cesaret ediyorsunuz canım ben tekken bile cesaret edemiyorum yanıma almaya biraz evhamlıyımBizde ayni yatakta yatiyoruz hala ben kizimla yan yana baba da ayak ucumuzda yatiyo
Geçenlerde bdv'de konu açmıştı biri saçımı ördürdüm, acıdan uyuyamıyorum diye. Aman dikkat:)Yaa anne topuzu yok mu artık yaaa.
Şaka bir yana benimde saçlarıma bir çözüm bulmam lazım ama en yakın zaman eylül bunun için. Çok sıcak saçımı serbest bıraktıgımı düşünemiyorum, bir de burada güneş çok etkili yazın yıpranıyor saçlar o yüzden iyice kötü olsun eylülde güzel bir kesim belki biraz renk.. üşenmesem zamanım olsa şu tek tek örüyorlar ya rastalı zenciler gibi ondan yaptıracam
Canım bende almayı düşünüyorum nasıl bu marka güzelmi?yada başka araştırdınmıSolomombaby den bunu aldım. Umarım işe yarar yoksa kollarım işlevini yitirecek(
Anladım aynı yatakta yatmaya bende cesaret edemiyorum henüz küçük ama 6.aydan sonra ben odasına geçirmeyi düşünüyordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?