Koca dana oldu peynir yemez sadece labne nerde zararlı şeyler var onları seviyor tam bir sosis hastası. Sucuk yer tereyağ çilek vişne reçeli yer tüm.çocukşar gibi Nutella sever yumurta yemez asla. Yemek çeşidi de az et sever allahtan çorba hiç içmez bakliyat 2 kaşık oda yemezsen tv izleyemezsin tehdidi ile pilavın ikisini de sever öyle çok seçiciyiz sabah akşam makarna ver yerYa tevfık paşa da mı yemıyor
Sabah sofrada agzına tellı peynır parçası attım yanagında bekletıyor yutmuyor yemıyor alt taragı peynır ya peynır
Gelde cıldırma
Dedim ya deneyerek yediriyoruz. Kız sizde de bir alerjen bir alerjen allahım yaa.. Çocuklarınız valla bişey yiyemeyecek. Zaten tek başına ilk aylarda yediremezsiniz çorbasına ileriki aylarda koyacaz önce patates havuç zamanla içine domates,kabak, brokoli,pirinç, bulgur, kıyma gibi mevsim sebze ve bakliuatlarını koyuyoruz çeşitlendirebilirizDomates inanılmaz alerjen bir madde. Grrçi tecrübelisin sen ama dikkatli kullan
Aha aynısıKoca dana oldu peynir yemez sadece labne nerde zararlı şeyler var onları seviyor tam bir sosis hastası. Sucuk yer tereyağ çilek vişne reçeli yer tüm.çocukşar gibi Nutella sever yumurta yemez asla. Yemek çeşidi de az et sever allahtan çorba hiç içmez bakliyat 2 kaşık oda yemezsen tv izleyemezsin tehdidi ile pilavın ikisini de sever öyle çok seçiciyiz sabah akşam makarna ver yer
Pekı hurma marmelatı bılıyor musun?Hayır tüketmemelisin. Seviyorsan çok çok seyrek olabilir.
Teşekkürler, zeytinyağlı dardanel tüketiyorum :)
Mısırı bugünden itibaren bırakıyorum.
Birde yoğurt, dereotu, keten tohumunu karıştırıp yiyorum. Keten tohumu emzirme dönemi zararlı mıdır?
Sosis, salam, sucuk, işlenmiş gıdalar kesinlikle önerilmiyor ama arada dayanamayıp sosis yiyorum iyice pişirip :/
Evet ya neden simdi hasliyodum yemk icinMısır neden tuketmiyoruz orayı kaçırmisim?
A Acemianne42 konseerve ürün olduğu içinmiş.Mısır tuketmeyin. Konserve balık tüketebilirsiniz. Marka adı verebiliyormuşuz dardanel balıklarında ağır metal olmadığını resmi analizler ile kanıtladı. Bu yüzden dardanel öneriyorum. Haftada iki kere tüketebilirsiniz.
Dedim ya deneyerek yediriyoruz. Kız sizde de bir alerjen bir alerjen allahım yaa.. Çocuklarınız valla bişey yiyemeyecek. Zaten tek başına ilk aylarda yediremezsiniz çorbasına ileriki aylarda koyacaz önce patates havuç zamanla içine domates,kabak, brokoli,pirinç, bulgur, kıyma gibi mevsim sebze ve bakliuatlarını koyuyoruz çeşitlendirebiliriz
Onun araba için çabuk arıza yapıyor diye yorumlar var yoksa bnmde aklımda nasıl arabası
Haşla ye süt yapar hem konserve için olanından bahsediliyor :)Evet ya neden simdi hasliyodum yemk icin
İlk kizim yemeye cook gec baslattim ama sukur cok sansliymisim.hic secmedi.peynir,yumurta,yogurt,meyveler,balik,(yesil fasulye haric) herseyi severdi.halada oyle.ama alerji durumunu duymustum o zamanlar o yuzden hic karistirmadim.hep tek tek tadini alsin diye ayri verdim.ustelik damak tadi olusuyor.Koca dana oldu peynir yemez sadece labne nerde zararlı şeyler var onları seviyor tam bir sosis hastası. Sucuk yer tereyağ çilek vişne reçeli yer tüm.çocukşar gibi Nutella sever yumurta yemez asla. Yemek çeşidi de az et sever allahtan çorba hiç içmez bakliyat 2 kaşık oda yemezsen tv izleyemezsin tehdidi ile pilavın ikisini de sever öyle çok seçiciyiz sabah akşam makarna ver yer
bugün 7 gün oldu sabah doktoru aradım doktor 10 güne kadar normal dedi yalnızca anne sütü alan bebeklerde 10 gün yapmazsa gelirsin dedi bakarız her günkü gibi kulak çubuğuna zeytinyağı döküp uyarıyordum temiz çıkardı bugün pamuk kirlendi bacaklarını bastırdım yavrumda ıkıntı yaptı kakasını cıvık değil ama kuruda değil koyu kıvamda rengide koyu ....ay cok mutlu oldum ayrıntılı yazdım ki başına gelen olursa inşallah gelmez panik yapmasın benim gibi...çocuklar kaka yaptığını anlamaya başladığında olurmuş böylesaol canım bebeğim de bende iyiyiz çok şükür, 5 güne kadar kaka yapmaması normal sayılıyor ama diyelim ki bu durum bebeği çok rahatsız ediyor doktora götürmekte fayda var altta yatan bir sıkıntı var mı diye, mama mı veriyorsun anne sütü mü? 2 aylık aşılarından bağımsız bir durum bu
bende 28 inde yaptırdım bizdede iz yok yaptıktan sonra hemşire 1 ay sonra belli olur acele etme dedi 3 gün yıkamadıysan koruduysan sıkıntı etmeBiz 25 temmuz da yaptirdik verem asisinida.ama hic iz yok kolunda.ustelik diger iki igne gibi dik vurmadi,180 derece yani paraleldi igne deriye.asi kartin bakmak lazim BCG nin tekrari ne zaman diye.yada bir asm yi arayip anlatayim durumu.hemsiremize
Hatta garanti olsun diye 4. Gun islak islak sildim vucudunu.omuzu haric.yani sabunlamadan.sali asi oldu.cuma gece 12 de yikadim.bende 28 inde yaptırdım bizdede iz yok yaptıktan sonra hemşire 1 ay sonra belli olur acele etme dedi 3 gün yıkamadıysan koruduysan sıkıntı etme
o zaman sıkıntı etme canım ...pimpirikli bi anne buldum benim gibi bişi sorayım rota aşısı yaptırdınmı yaptırcan mıHatta garanti olsun diye 4. Gun islak islak sildim vucudunu.omuzu haric.yani sabunlamadan.sali asi oldu.cuma gece 12 de yikadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?