2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ya tevfık paşa da mı yemıyor
Sabah sofrada agzına tellı peynır parçası attım yanagında bekletıyor yutmuyor yemıyor alt taragı peynır ya peynır
Gelde cıldırma
Koca dana oldu peynir yemez sadece labne nerde zararlı şeyler var onları seviyor tam bir sosis hastası. Sucuk yer tereyağ çilek vişne reçeli yer tüm.çocukşar gibi Nutella sever yumurta yemez asla. Yemek çeşidi de az et sever allahtan çorba hiç içmez bakliyat 2 kaşık oda yemezsen tv izleyemezsin tehdidi ile pilavın ikisini de sever öyle çok seçiciyiz sabah akşam makarna ver yer

Domates inanılmaz alerjen bir madde. Grrçi tecrübelisin sen ama dikkatli kullan
Dedim ya deneyerek yediriyoruz. Kız sizde de bir alerjen bir alerjen allahım yaa.. Çocuklarınız valla bişey yiyemeyecek. Zaten tek başına ilk aylarda yediremezsiniz çorbasına ileriki aylarda koyacaz önce patates havuç zamanla içine domates,kabak, brokoli,pirinç, bulgur, kıyma gibi mevsim sebze ve bakliuatlarını koyuyoruz çeşitlendirebiliriz

Aha aynısı
Tek fark bızımkı sadece corba ıcıyor oda yOgurtlu olcak
Labze yer sadece tek kahvaltılık o
Yarım kutu yıyor kaşık kaşkk
Imkanı yok yumurta yedırmenın
Of ya sınır bozucu

Mısır neden tuketmiyoruz orayı kaçırmisim?

A Acemianne42 konseerve ürün olduğu içinmiş.

Bu konuyla ilgili bir daha konuşmayacagım ama son kez birşeyler söylemek istiyorum.
Bak alerjiyle ilgili çok konuşuldu evet hatta kaka rengi yediklerimiz bununla ilgili diyetler vs bende bazı arkadasların çok hassas oldugunu düşünüyorum bu konuda, benden de çok laf çıkmadı çünkü bilgim yok boş konuşmak istemedim açıkcası ama şunu da bilmeni isterim burayı sadece biz takip etmiyoruz bir sürü sessiz takipçi var, kimisi de uyguluyordur yaptıklarımızı biz söyleyelim alerjen oldugunu isteyen uygulasın istemeyen uygulamasın, eminim sen çok güzel beslenmişsindir dikkatlisindir ama benim en yakınımda ya üstelik okumuş insanlar hwrgün mercimek çorbasının içine havucu kabagı patatesi kıymayı daha 7. Aydan falan itibaren kata kata yumurtayı yedire yedire çocuğun vucudu sivilce gibi şeyler döküyor pişikten kurtulmuyor. Laf da anlatamıyoruz yedirmezse aç kalacak sanki çocuk daha 9 aylık 10 bucuk kilo.
Lafım sana değil kilo yarısı yaptıranlara, 2 ay domates yemezse domatessizlikten zayıflamazda ölmezde diye düşünüyorum. Zaten hayatı boyunca yiyecek ne olmuş yani alerji ayları sırasına göre yese.

Ayrıca çocuklarınız ne yiyecek demişsin ya, bebekliğinde yiyecekleri karıştırarak verilen çocuklara o yiyecekler tek tek sunuldugunda reddebiliyorlarmış, o yuzden karışımı değil kendisini sunun diyorlar. Her çocuk da olacak diye bişey yok tabi ama etrafımda cogu kişiden duydugum bu "cocuk yemiyor"
Sen mercimek corbasını normalde kabaklı kıymalı patatesli havuclu karnıbaharlı brokolili, pirinçli, bulgurlu falan yapıp öyle mi yiyorsun. Ağır gelmez mi evet bugune kadar böyle yapılmış ama böyle yapılmış diye yapmak zorunda mıyız. Neyse 2 foto paylasıyorum biri domatwaten alerji olan çocuk. Diğeri hangi gıda hangi ayda fotosu. Blw grubundan aldım.
Foto için diyorlardı ki illa çocugunuz hastanelik olunca mı aleejik oldugunu anlıyorsunuz şurada 1-2ay bekleseniz cocugunuz yemediği için ölmez vs...

Ayrıca Fener seni çok severim grubun en hamarat annesi olarak niye üstüme geliyorsun ki.. :)

Eklentiler

• Screenshot_20170804-141123.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 90
  • Screenshot_20170804-140808.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 90
Dün hemoreitim azmıştı.
Üstüne şuan mide bulantısı, ishal ve regl eklendi.
Berbatım.
Bulantım aynı hamilelikteki gibi fena.
Çocuğun da ateşi yükseldi.
Offff sırasıydı.

İlk kizim yemeye cook gec baslattim ama sukur cok sansliymisim.hic secmedi.peynir,yumurta,yogurt,meyveler,balik,(yesil fasulye haric) herseyi severdi.halada oyle.ama alerji durumunu duymustum o zamanlar o yuzden hic karistirmadim.hep tek tek tadini alsin diye ayri verdim.ustelik damak tadi olusuyor.

Son düzenleme:
bugün 7 gün oldu sabah doktoru aradım doktor 10 güne kadar normal dedi yalnızca anne sütü alan bebeklerde 10 gün yapmazsa gelirsin dedi bakarız her günkü gibi kulak çubuğuna zeytinyağı döküp uyarıyordum temiz çıkardı bugün pamuk kirlendi bacaklarını bastırdım yavrumda ıkıntı yaptı kakasını cıvık değil ama kuruda değil koyu kıvamda rengide koyu ....ay cok mutlu oldum ayrıntılı yazdım ki başına gelen olursa inşallah gelmez panik yapmasın benim gibi...çocuklar kaka yaptığını anlamaya başladığında olurmuş böyle

Biz 25 temmuz da yaptirdik verem asisinida.ama hic iz yok kolunda.ustelik diger iki igne gibi dik vurmadi,180 derece yani paraleldi igne deriye.asi kartin bakmak lazim BCG nin tekrari ne zaman diye.yada bir asm yi arayip anlatayim durumu.hemsiremize

Biz 25 temmuz da yaptirdik verem asisinida.ama hic iz yok kolunda.ustelik diger iki igne gibi dik vurmadi,180 derece yani paraleldi igne deriye.asi kartin bakmak lazim BCG nin tekrari ne zaman diye.yada bir asm yi arayip anlatayim durumu.hemsiremize
bende 28 inde yaptırdım bizdede iz yok yaptıktan sonra hemşire 1 ay sonra belli olur acele etme dedi 3 gün yıkamadıysan koruduysan sıkıntı etme

Mesaji yazarken aklima geldi.bitirunce asm yi aradim.hemsiremiz diyorki ignenin ucu deriye degmesi yeterlidir.kabuk baglamasi onemli degil.tekrar yaptirmam gerekiyor mu dedim de.
O zaman igneyi batirip bebeklerin canini niye yakiyorlar ki?
Offf yine bir karambol.iki dogru olmaz ki.

bende 28 inde yaptırdım bizdede iz yok yaptıktan sonra hemşire 1 ay sonra belli olur acele etme dedi 3 gün yıkamadıysan koruduysan sıkıntı etme
Hatta garanti olsun diye 4. Gun islak islak sildim vucudunu.omuzu haric.yani sabunlamadan.sali asi oldu.cuma gece 12 de yikadim.
Hem bize 1 hafta sonra kabuklanir.kesinlikle ellemeyin.demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…