2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bugün beni bu emzik çıldırttı. Tam dalıyor düşürüyor. Bu arada bişey soracam. Bizim 3 aylık olmamıza az kaldı. Emzik avent soothie. 0-3 ay yazıyor emzikte. Değiştirmemiz mi gerekiyor yani?
Ben ozellikle emzikleri sık sık degistiriyorum.asinmis olmasa bile emin olmak icin.cunku bazen gece de agzinda.uykuda farkedemem diye.
Kiraz denen biberon ucuna benzeyen emzik bu aralar favorisi.damaklidan vazgecti.
Ama hangisi olursa olsun 20 gunlukten beri uykuda atiyor,hemen araniyor.boynu tutulacak birgun o olacak.
Duz yatarken emzigine ulasabilmek icin boynunu cok ceviriyor,agzini aciyor,elleriyle havalaniyor.tuhaf.gece3-4 veya 4-5 arasi bir saat cook dalmadan unutmuyor.dusurunce uyaniyor.basinda bekleyip o emzigi vermek gerekiyor.
Atmasin diye surekli tuttugumda oldu.hayir mutlaka atilacak,geri verilecejk.cozemedim bunu

Sanirim dundu.biz de oyleydik.bugun pek sakin.iyide uydu.geceye bakalim ne olur.

Sanirim dundu.biz de oyleydik.bugun pek sakin.iyide uydu.geceye bakalim ne olur.

Bugün beni bu emzik çıldırttı. Tam dalıyor düşürüyor. Bu arada bişey soracam. Bizim 3 aylık olmamıza az kaldı. Emzik avent soothie. 0-3 ay yazıyor emzikte. Değiştirmemiz mi gerekiyor yani?
Ben yatırırken mümkün oldugunca emziğini son anda çıkarıyorum yoksa dediğin gibi çıkarıp uyanıyor ya da uyuduktan sonra ağzından alıyorum biraz pışpışlıyorum uyanmasın diye. Sootie kullanıyordum bende diğer emzikleri almıyordu sonra evde bir tane daha avent vardı onu denedim bırakmadı, basta tutamıyordu agzında şimdi o bizim favorimiz hem küçük düşmüyorda kolay kolay çok sevdik bak bu.

Anneler 37 derece ateş normal mi. Yoksa takip etmeli miyim acil cevap verebilir misiniz

Anneler 37 derece ateş normal mi. Yoksa takip etmeli miyim acil cevap verebilir misiniz
Bence takip etmelisin belli araliklarla ikimizin de bebegi ayni gun dogdu. takip ediyorum ben sizi.benim kizimda halsiz bu aralar ben sürekli takip ediyorum

Yok boyutunu değiştirecez mi. 3 ay üstü için olanı alcaz mı yani? 4 tane emziği var zaten iki paket almıştım. Dönüşümlü kullanıyorum aşınmaya fırsat olmaz henüz. Ama bu emzik atma olayı bazen çok sık oluyor. Dalamıyor bir türlü.

Dün bizim de hep 37 ile 37.4 arasındaydı. Ama hava acayip sıcak. Soydum ben çocuğu. Bi de banyo yaptırdım. Gece 36. 7 kere düşmüştü.

Emzik mevzusu bizimde sıkıntı dalana kadar başında beklemem gerekiyor.derin dalınca kendi atıyor.

Resim ekledin galiba canım görünmüyor ama. Bugün son anda emziği çıkarttırmıyor. Tam daldı deyip alıyorum gözünü açıyor.

Resim ekledin galiba canım görünmüyor ama. Bugün son anda emziği çıkarttırmıyor. Tam daldı deyip alıyorum gözünü açıyor.
Evet çok fenalar dimi umarım şimdi yüklenir

Eklentiler

• Screenshot_20170804-214848.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 75
Burnu tikali olunca zorlaniyorlar.
Ama cogunlukla tikali olmasa bile atiyor benimki.
0-6 aylik benim kullandiklarim.sizinki kucukmus.ayina uygun alirsiniz.zamani gelince

Bende cikariyorum.farkedince araniyor.sun mesela uykuda emzigi yok.araniyor.uyanmak uzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…