Ben ozellikle emzikleri sık sık degistiriyorum.asinmis olmasa bile emin olmak icin.cunku bazen gece de agzinda.uykuda farkedemem diye.Bugün beni bu emzik çıldırttı. Tam dalıyor düşürüyor. Bu arada bişey soracam. Bizim 3 aylık olmamıza az kaldı. Emzik avent soothie. 0-3 ay yazıyor emzikte. Değiştirmemiz mi gerekiyor yani?
Ütüye ve ev işine çok üşeniyorum bacımKız madem oylede
Bebek cantasını nıe hazırlamadın
Hatun depreme hazır
Bebek olsa ortada bısey yok
Sanirim dundu.biz de oyleydik.bugun pek sakin.iyide uydu.geceye bakalim ne olur.Bizim kız sabah 6:30 da uyudu ve sonrasında toplasanız 2 saat uyumamıştır ve haala uyumuyor. Beşiğinde, odayı loş yaptım, elektrik süpürgesi sesi açtım öyle kendi kendine bakınıp ellerni kollrını oynatıyor ve uyku namına hiç bir şey yok..
Bu satırları yazarken bir baktım uyummuş.
Bu kadar uykusuzluğa biz dayanamıyoruz bu bebeler nasıl dayanıyor, aklım almıyor. Bugin bittim resmen bittim..
Sanirim dundu.biz de oyleydik.bugun pek sakin.iyide uydu.geceye bakalim ne olur.Bizim kız sabah 6:30 da uyudu ve sonrasında toplasanız 2 saat uyumamıştır ve haala uyumuyor. Beşiğinde, odayı loş yaptım, elektrik süpürgesi sesi açtım öyle kendi kendine bakınıp ellerni kollrını oynatıyor ve uyku namına hiç bir şey yok..
Bu satırları yazarken bir baktım uyummuş.
Bu kadar uykusuzluğa biz dayanamıyoruz bu bebeler nasıl dayanıyor, aklım almıyor. Bugin bittim resmen bittim..
Ben yatırırken mümkün oldugunca emziğini son anda çıkarıyorum yoksa dediğin gibi çıkarıp uyanıyor ya da uyuduktan sonra ağzından alıyorum biraz pışpışlıyorum uyanmasın diye. Sootie kullanıyordum bende diğer emzikleri almıyordu sonra evde bir tane daha avent vardı onu denedim bırakmadı, basta tutamıyordu agzında şimdi o bizim favorimiz hem küçük düşmüyorda kolay kolay çok sevdik bak bu.Bugün beni bu emzik çıldırttı. Tam dalıyor düşürüyor. Bu arada bişey soracam. Bizim 3 aylık olmamıza az kaldı. Emzik avent soothie. 0-3 ay yazıyor emzikte. Değiştirmemiz mi gerekiyor yani?
Yok uyandı tekrar, çıldırıcam sanırım çok az kaldıSanirim dundu.biz de oyleydik.bugun pek sakin.iyide uydu.geceye bakalim ne olur.
Bence takip etmelisin belli araliklarla ikimizin de bebegi ayni gun dogdu. takip ediyorum ben sizi.benim kizimda halsiz bu aralar ben sürekli takip ediyorumAnneler 37 derece ateş normal mi. Yoksa takip etmeli miyim acil cevap verebilir misiniz
Üstünü örtmesem üşümez dimi geceBence takip etmelisin belli araliklarla ikimizin de bebegi ayni gun dogdu. takip ediyorum ben sizi.benim kizimda halsiz bu aralar ben sürekli takip ediyorum
Yok boyutunu değiştirecez mi. 3 ay üstü için olanı alcaz mı yani? 4 tane emziği var zaten iki paket almıştım. Dönüşümlü kullanıyorum aşınmaya fırsat olmaz henüz. Ama bu emzik atma olayı bazen çok sık oluyor. Dalamıyor bir türlü.Ben ozellikle emzikleri sık sık degistiriyorum.asinmis olmasa bile emin olmak icin.cunku bazen gece de agzinda.uykuda farkedemem diye.
Kiraz denen biberon ucuna benzeyen emzik bu aralar favorisi.damaklidan vazgecti.
Ama hangisi olursa olsun 20 gunlukten beri uykuda atiyor,hemen araniyor.boynu tutulacak birgun o olacak.
Duz yatarken emzigine ulasabilmek icin boynunu cok ceviriyor,agzini aciyor,elleriyle havalaniyor.tuhaf.gece3-4 veya 4-5 arasi bir saat cook dalmadan unutmuyor.dusurunce uyaniyor.basinda bekleyip o emzigi vermek gerekiyor.
Atmasin diye surekli tuttugumda oldu.hayir mutlaka atilacak,geri verilecejk.cozemedim bunu
Sadece karnını ört birde pamuk ıslayıp koltuk altında cok az bekletebilirsin.ama 37 de korkma benim kızda 37 olmustu hava degisiminden toparladi sonraÜstünü örtmesem üşümez dimi gece
Dün bizim de hep 37 ile 37.4 arasındaydı. Ama hava acayip sıcak. Soydum ben çocuğu. Bi de banyo yaptırdım. Gece 36. 7 kere düşmüştü.Anneler 37 derece ateş normal mi. Yoksa takip etmeli miyim acil cevap verebilir misiniz
Emzik mevzusu bizimde sıkıntı dalana kadar başında beklemem gerekiyor.derin dalınca kendi atıyor.Yok boyutunu değiştirecez mi. 3 ay üstü için olanı alcaz mı yani? 4 tane emziği var zaten iki paket almıştım. Dönüşümlü kullanıyorum aşınmaya fırsat olmaz henüz. Ama bu emzik atma olayı bazen çok sık oluyor. Dalamıyor bir türlü.
Resim ekledin galiba canım görünmüyor ama. Bugün son anda emziği çıkarttırmıyor. Tam daldı deyip alıyorum gözünü açıyor.Ben yatırırken mümkün oldugunca emziğini son anda çıkarıyorum yoksa dediğin gibi çıkarıp uyanıyor ya da uyuduktan sonra ağzından alıyorum biraz pışpışlıyorum uyanmasın diye. Sootie kullanıyordum bende diğer emzikleri almıyordu sonra evde bir tane daha avent vardı onu denedim bırakmadı, basta tutamıyordu agzında şimdi o bizim favorimiz hem küçük düşmüyorda kolay kolay çok sevdik bak bu.
Bu arada kulaktan ölçüm bizimki.Dün bizim de hep 37 ile 37.4 arasındaydı. Ama hava acayip sıcak. Soydum ben çocuğu. Bi de banyo yaptırdım. Gece 36. 7 kere düşmüştü.
Takip edin.ne zamandir 37.yukseliyorsa ilacini verin.Anneler 37 derece ateş normal mi. Yoksa takip etmeli miyim acil cevap verebilir misiniz
Ben yatırırken mümkün oldugunca emziğini son anda çıkarıyorum yoksa dediğin gibi çıkarıp uyanıyor ya da uyuduktan sonra ağzından alıyorum biraz pışpışlıyorum uyanmasın diye. Sootie kullanıyordum bende diğer emzikleri almıyordu sonra evde bir tane daha avent vardı onu denedim bırakmadı, basta tutamıyordu agzında şimdi o bizim favorimiz hem küçük düşmüyorda kolay kolay çok sevdik bak bu.
Ben yatırırken mümkün oldugunca emziğini son anda çıkarıyorum yoksa dediğin gibi çıkarıp uyanıyor ya da uyuduktan sonra ağzından alıyorum biraz pışpışlıyorum uyanmasın diye. Sootie kullanıyordum bende diğer emzikleri almıyordu sonra evde bir tane daha avent vardı onu denedim bırakmadı, basta tutamıyordu agzında şimdi o bizim favorimiz hem küçük düşmüyorda kolay kolay çok sevdik bak bu.
Evet çok fenalar dimi umarım şimdi yüklenirResim ekledin galiba canım görünmüyor ama. Bugün son anda emziği çıkarttırmıyor. Tam daldı deyip alıyorum gözünü açıyor.
Biz de aynı emzikten kullanıyoruz yeniledik emzikleri kullanim süresi an fazla 1 ay yaziyor.Evet çok fenalar dimi umarım şimdi yüklenir
Burnu tikali olunca zorlaniyorlar.Yok boyutunu değiştirecez mi. 3 ay üstü için olanı alcaz mı yani? 4 tane emziği var zaten iki paket almıştım. Dönüşümlü kullanıyorum aşınmaya fırsat olmaz henüz. Ama bu emzik atma olayı bazen çok sık oluyor. Dalamıyor bir türlü.
Bende cikariyorum.farkedince araniyor.sun mesela uykuda emzigi yok.araniyor.uyanmak uzere.Ben yatırırken mümkün oldugunca emziğini son anda çıkarıyorum yoksa dediğin gibi çıkarıp uyanıyor ya da uyuduktan sonra ağzından alıyorum biraz pışpışlıyorum uyanmasın diye. Sootie kullanıyordum bende diğer emzikleri almıyordu sonra evde bir tane daha avent vardı onu denedim bırakmadı, basta tutamıyordu agzında şimdi o bizim favorimiz hem küçük düşmüyorda kolay kolay çok sevdik bak bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?