2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aşıda banyo yasak degılmıydı
Bıde aklınızda bulunsun atesı olan cocugun sadece vucudu ılık suda15 dk tutulur
Kafası ıslanmaz
Bebeklerde degil,cocuklarda uygulanabilir ayaklarinin altina sirkeli islatilmis bez de ates dusuruyor.bebeklerde olacagini dusunmuyorum sirkeninde.zararini bilmiyorum.komsum,cocuklarina uygulardi hep.tanik oldum yani

Kızlar bugun sabah 11 de aşılarımızı olduk 2. Ay. Eve geldiğimizden beri uyuyor kızım. Normal mi ? Aşıdan sonra sizinkiler de sürekli uyudu mu ? Emzirmek için uyandırıyorum gözünü açmıyo ağzını sımsıkı kapıyo emmiyo da

Anneler 37 derece ateş normal mi. Yoksa takip etmeli miyim acil cevap verebilir misiniz
Normal diye biliyorum, üstünü biraz aç düşer yavaş yavaş. Biz
bizimkğside öyle gülüyor ve çok tatlı oluyolar. Başta bende bir korktum anlamadım kahkaha attığını, yüzüne bakınca anladum.

Canım bende emzige alistiramadim ya veriyorum tükürüyor elimle tutuyorum emsin diye emmiyor nasıl alıştırdıniz böyle ben beceremedim vala emziksiz bitirdik ilk 2 ayi ..

Canım bende emzige alistiramadim ya veriyorum tükürüyor elimle tutuyorum emsin diye emmiyor nasıl alıştırdıniz böyle ben beceremedim vala emziksiz bitirdik ilk 2 ayi ..
Olmayinca olmuyor.ilk kizimda cok istedim alismadi.bundada deniyelim dedik.hemen tuttu.ama geri atmalari bana eziyet oldu.

Gunlerce ugrastim ne verdiysem ogurdu midesi bulaniyo gibi sekilden şekile girdi agladi almadi emzigi. Sonra bi gun öylesine denedim damakli emzigi 5 10 saniye kdr tuttu.annemlere gittigim gun aglayinca annem aventin soothiesini verdi agzina tuttu emmeye basladi. Ayni gun aksam evde aglama krizine girdi herseyi yapiyorum yok susmuyo. Sonunda emzik geldi aklima. Verir vermez susup uyudu. Meger onu istiyomus. Daha da birakmiyo. Ne ara alisti ne ara bu kdr emzik delisi oldu anlamadim valla

Bebeklerde degil,cocuklarda uygulanabilir ayaklarinin altina sirkeli islatilmis bez de ates dusuruyor.bebeklerde olacagini dusunmuyorum sirkeninde.zararini bilmiyorum.komsum,cocuklarina uygulardi hep.tanik oldum yani
Bırden ates dusurdugu ıcın sırkede zararlı
Doktor bızı kafa ıslamama konusunda tembıhlerdı
Zaten cok kucuk bebeklık donemınde ates oldu mu dırekt bana geleceksinız dedı
Ben 5 ayda gordum hastalık nedenıyle atesı dırek ona gıttık
Ondan sonrakı ateslerde de once bezle sılme, sonra ılık dus seklınde ılerledık

Ben kasede mayalıyrm kapalı kaseler var ya
Ya geceden sabaha, ya sabahtan öğlene
Mayalandıkca vıtamın degerı dusuyormuş

Ben adet oldum canım bitmek üzereyim

Evet bizimki De o gün hep uyudu ateş akşam 9:30 gibi artmaya başladı on buçuk -11 gibi 38,5 a kadar yükseldi yatmadan calpol verdim sabaha normaldi çocuk :)

Dün bizimki de.ilk defa anlattığın gibi güldü normal canım

Sulardan bulasiyor dendi hastanede..umarim iyilesmissinizdir

Neler yiyorsun ya da neler yemiyorsun? Biraz detaylı yazar mısın? Bir de teşhis nasıl konuldu? Kan testi de yapıldı mı? Normal cocuk doktoruna mı gidiyorsun yoksa alerji uzmanına mı? Çok soru sordum kusura bakma.

oku oku daha bitiremedim alerji işi sayfalarca yazılmış panik oldum yani ben mi bilmiyorum anlamadım benimde bebeğim arada yeşil yapıyo arada köpüklü arada hardal sarısı yeşil yapmasını yediğimin rengini aldıgını düşündüm köpüklü olması gazla birlikte yaptıgından dedim arada değişik partiküllüde yapıyor bilemiyorum burayı okuyunca değişik oldum benimkinin yüzündede ucu beyaz bi kaç sivil ce olustu yani olabilir gecicidir diye düşündüm

Bebeğim huzurlu kilo alımı iyi kaka çiş yapıyor skkıntı yok dedim ama bazen okuduklarım acabalara itiyor beni herkesin bebeği saglıkla büyüsün ve bunları burda okuyunca doktorumuzada sordum sıkıntı yok bunlar olabilir dedi inşallah bir alerji durumumuz olmaz cunkü zor bişeydir!

Benimki sadece hergün ıkınarak yapıyor kakasını o halini görmek üZücü ama sonucta yapabiliyor diye de seviniyorum

Ek gıda konusulmuş evet biraz erken ama öğrenmekte fayda var tabi uygulama farklı olabiliyor eşimin ablasının cocugu yemiyor mesela tek başına yumurtayı peynirle karıstırınca yiyor hatta yanında meyva istiyor her cocuk farklı biz elimizden geldiği kadar dogruyu uygulamaya calısacagız ama gerisi bebeğe kalıyor.benim önem verdiğim bebeğin mutlu bir birey olarak hayata atılması bu ülkede cok mutsuz insan var ya da yarış atına dönüşmüş cocuklar aileler sadece iyi meslek sahibi yapma derdinde mutlu olması saygılı olması yere cöp atmaması bayramda el öpmeye gidip gitmemesi önemsiz olmuş onlar için ben öğretmen oldugumdan velilerle devamlı konusuyorum ve gercekten ülkemiz adına üzülüyorum biraz dertliyim bu konuda kusura bakmayın

Daha 60 sayfam var okunacak cok hızlı ilerliyor sayfalar

Herkesin bebeği aynı şeyleri yaşıyor ama nedense biz bikaç kiliye alerji dendi. Ben de anlamadım durumu. Hiç tahlil yapılmadı ama doktorum çok emin alerji olduğundan. Hatta sırf bu yüzden rotavirüs aşısı bile yapmadı alerjiyi tetikleyeceği için. Benim kızımda emerken ve kaka yapmadan önce karnından sesler geliyor fokurdama gibi, bi de kakası jel gibi sümüksü oluyo uzuyo bezi iki yandan kqtlayıp ayırınca. Köpüklü ve yeşil olmasından ziyade kakanın mukuslu olması alerji göstergesiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…