1 ay sonra neden kullanılmıyor acaba ben hiç bakmamıştımBiz de aynı emzikten kullanıyoruz yeniledik emzikleri kullanim süresi an fazla 1 ay yaziyor.
Sanırım benim oglan o kadar emzik delisi değil veemeyince unutuyor galiba. :)Bende cikariyorum.farkedince araniyor.sun mesela uykuda emzigi yok.araniyor.uyanmak uzere.
Kızlar aranızda bebeği süt alerjisi olan kimler var ? Neler yiyorsunuz ? Bana et süt yumurta herşey yasak, düzgün beslenemediğim için sütüm azaldı ve kalitesi de azaldı sütün bebeğim az kilo almaya başladı ilk ay çok iyi kilo almıştı herşeyi yerken. Bu nasıl bebeğin yararına anlamadım ben diyet yapmıyoken daha iyiydi bebeğim. Hem benim de vücudum zayıf düştü hasta oluyorum aürekli. Siz neler yiyorsunuz, nasıl besleniyorsunuz ?
Bence tamamen guvenliktendir.yada asinarak,zararli maddelerin aciga cikma suresi vardir1 ay sonra neden kullanılmıyor acaba ben hiç bakmamıştım
Yoksa benim kiz bagimli mi olacak.cabuk alisiyorsa.Sanırım benim oglan o kadar emzik delisi değil veemeyince unutuyor galiba. :)
Ben diyeti düzgün yapamadım malesef. Çok acıkıyorum o an ne varsa onu yiyorum mecbur. Açıkçası tepkisinin de çok olmadığını düşündüğüm ve çevremde herkesin benimkiyle aynı tepkileri verdiği için şimdiye kadar çok dikkat etmemiştim. Ama bugun doktor rotavirüsü yapmadı, 1 ay dikkat et diyeti bozma 3. Ay yapıcam dedi. Mecbur dikkat edicem artık ben de aç kalıcam bellikiBenim oğluma 15 günlükken teşhis koyuldu. Süt ürünleri ve yumurta alerjisi. Ogünden beri diyetteyim. Bizde tepki kakada değil vücudunda oldu. Alerjik egzamalar oluştu. Diyeti hiç bozmadım. Kendime yiyecek bişey bulamıyorum hep açım diyebilirim. Sütüm azaldı. Coğu zaman mememi reddediyor. Ama diyetimi bozmadıgım için döküntüleri gecti. Mustela sampuan nemlendirici kullanıyoruz. Coresatin krem kullanıyoruz. Suan 2 bucuk aylık 5 aylık oldugunda biraz biraz diyeti bozmaya başlayacağız doktorumuz öyle dedi. Anne sütü ve alerji maması kullanıyoruz. O nedenle kilosunda bi sorun yasamadık şimdiye kadar ama ben cok zayfladm.
Ben hangi besinin dokunduğunu bilmiyorum ki. Ama alerjen olmayan gıda yok nerdeyse. Bakliyat gaz yapıyor diye yemiyorum. Açıkçası şunu farkettim alerjen olmayan ve emzirirjen yiyebileceğim hiçbişey yok neredeyseZeytinyağı kullanabilirsiniz. Yumurta tavuk balık etinde problem var mı ? Yani beslenmeniz tamamen size özel olmalı. Tam olarak ne yiyip ne yemediginizi bilmem lazım. Bulgur mercimek nohut vs baklagil tüketiyor musunuz ?
Benimkine emzik tutturcam diye bütün marka emzikleri denedim. En son suavinexin premium silicone olan emziğini aldık ve tuttu. Benim oğlanda vermeyince aramıyor hatta bazen ağlıyor diye veriyorum bir hırsla kapıp mıkır mıkır söyleniyor bana kızıyor galibaSanırım benim oglan o kadar emzik delisi değil veemeyince unutuyor galiba. :)
Bi bakayım bu modele de. Bu daha küçük bizimkinden. İnşallah alır da emzik düşürme işi azalır biraz.Evet çok fenalar dimi umarım şimdi yüklenir
Aşıda banyo yasak degılmıydıDün bizim de hep 37 ile 37.4 arasındaydı. Ama hava acayip sıcak. Soydum ben çocuğu. Bi de banyo yaptırdım. Gece 36. 7 kere düşmüştü.
Takıp etmelısın 38,5 uzerı ates dusurucu verırsen ıyı olurAnneler 37 derece ateş normal mi. Yoksa takip etmeli miyim acil cevap verebilir misiniz
Ypgurdun uzerını bırıktıp ogluma tereyağı yapıo kullandık bızAz once tv de izledim
Yillardir kaynamis sutun ustundeki kismi yag olarak biliyordum.megerse protein kismi isininca yuzeyde birikirmis.o kaymak denen sey yag dan cok protein mis.
Sutun ustunde birikeni tuketirdik de yogurdun ustundekini sevmeyiz.atardik cogunlukla.yazik mis.
Bizim dün aşıdan sonra 4.günümüzdü 3 gün yıkamadım. Sıcaktan ateşi çıktığı için normal hergün ki banyosunu yaptırdım. Kulaktan 37.5e kadar ateşi var kabul edilmiyor çünkü.Aşıda banyo yasak degılmıydı
Bıde aklınızda bulunsun atesı olan cocugun sadece vucudu ılık suda15 dk tutulur
Kafası ıslanmaz
Serumada razıyım. Gidebilsem.Ankaradaysaniz salgin var..ishal kusma..uc gun once acildeydim bu yuzden..aile boyu sirayla hastalandik..bol yogurt ve kefir tuketin..doktor bana ilac vermedi..sadece serum verdi 1 doz
Evet böyle yumrugunu iştahlı emdiğinde veriyorum cok tatlı oluyorlar ya :)Benimkine emzik tutturcam diye bütün marka emzikleri denedim. En son suavinexin premium silicone olan emziğini aldık ve tuttu. Benim oğlanda vermeyince aramıyor hatta bazen ağlıyor diye veriyorum bir hırsla kapıp mıkır mıkır söyleniyor bana kızıyor galiba
Evet küçük olunca daha rahat düşürmüyor pekBi bakayım bu modele de. Bu daha küçük bizimkinden. İnşallah alır da emzik düşürme işi azalır biraz.
Gwçmiş olsun canım ya. Bencede acile git belki zehirlendin birşeydenÇok kötüyüm kızlar.
Kusmamda başladı.
Acile gideceğim çocuğu durduk yere o ortama sokmayım dedim. Zaten yeni uyudu.
Benden baska regli olan var mı? Benim 61.günümde oldu reglim.
Serumada razıyım. Gidebilsem.
Evet Ankaradayım ama hiç dışarıda çıkmadım.
Bugun ilk defa et pişirdim.eşim yapardı hep. hiçte sevmem kokusunu. Oda Bulantımı tetikledi sanki.
Poset Poset kustum. Bişey yemediğim halde.
Oturuyorum ağrımla.
İste o tereyagi protein agirlikliymis.ntv de 2 dakikada bilim de gosterdi,anlatti.Ypgurdun uzerını bırıktıp ogluma tereyağı yapıo kullandık bız
Yogurduda gunluk mayalıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?