- 19 Nisan 2017
- 209
- 280
- 53
- 43
O kılolar nasıl gıttı cnm yaKızlar merhaba umarım beni de hatırlarsınız.Uzun zamandır hiç yazamadım.8 haziranda normal doğum yaptım 3.250 51 cm kız bebeğim oldu. Kızım 2 aylık olmak üzere. Yaşadıklarınızı yazdığınız herşeyi birebir ben de yaşıyorum.Gaz problemimiz inanılmaz boyuttaydı.Doktora götürdüm iki gü önce 6 kg ce 60 cm olmuş bebeğim. Kilo alımı güzel hızlı kilo aldığı için bağısakları uyum sağlayamıyor dedi ve LAKTAZM adında damla verdi bebeğime(Bu arada hem mama hem meme şeklinde besleniyoruz sütüm yeterli değil üstelik işe de başlamak zorunda kaldım) Damlayı her öğününden önce 2 damla olmak suretiye ağzına damlatıyorum.Çok faydasını gördüm doktorunuza sorabilirsiniz siz de. Kullandığınız gaz damlalarını ben de kullanıyorum ayrıca gün de üç kere nurse harvey di sanırım ondan veriyorum.ve sab simplex .İşe yarıyor daha rahat uyuyor. Gece 11 de yatırıyorum sabah 7 de kendim uyandırıyorum maşallah .Bu arada 93 kg ile doğuma girdim ve şu an 74 kg oldum.2 hafta oldu diyetisyene başladım. Unutmadan rota aşısını dotorum mutlaka yaptırmam gerektiğini söyledi bizim de 11 ağustosta aşı günümüz var ve onu da yaptıracağım.hepinize mutlu günler diliyorum....
Cok guzel yazmıssın cnm ya, haklısınoku oku daha bitiremedimalerji işi sayfalarca yazılmış panik oldum yani ben mi bilmiyorum anlamadım benimde bebeğim arada yeşil yapıyo arada köpüklü arada hardal sarısı yeşil yapmasını yediğimin rengini aldıgını düşündüm köpüklü olması gazla birlikte yaptıgından dedim arada değişik partiküllüde yapıyor bilemiyorum burayı okuyunca değişik oldum benimkinin yüzündede ucu beyaz bi kaç sivil ce olustu yani olabilir gecicidir diye düşündüm
Bebeğim huzurlu kilo alımı iyi kaka çiş yapıyor skkıntı yok dedim ama bazen okuduklarım acabalara itiyor beni herkesin bebeği saglıkla büyüsün ve bunları burda okuyunca doktorumuzada sordum sıkıntı yok bunlar olabilir dedi inşallah bir alerji durumumuz olmaz cunkü zor bişeydir!
Benimki sadece hergün ıkınarak yapıyor kakasını o halini görmek üZücü ama sonucta yapabiliyor diye de seviniyorum
Ek gıda konusulmuş evet biraz erken ama öğrenmekte fayda var tabi uygulama farklı olabiliyor eşimin ablasının cocugu yemiyor mesela tek başına yumurtayı peynirle karıstırınca yiyor hatta yanında meyva istiyor her cocuk farklı biz elimizden geldiği kadar dogruyu uygulamaya calısacagız ama gerisi bebeğe kalıyor.benim önem verdiğim bebeğin mutlu bir birey olarak hayata atılması bu ülkede cok mutsuz insan var ya da yarış atına dönüşmüş cocuklar aileler sadece iyi meslek sahibi yapma derdinde mutlu olması saygılı olması yere cöp atmaması bayramda el öpmeye gidip gitmemesi önemsiz olmuş onlar için ben öğretmen oldugumdan velilerle devamlı konusuyorum ve gercekten ülkemiz adına üzülüyorum biraz dertliyim bu konuda kusura bakmayın
Daha 60 sayfam var okunacak cok hızlı ilerliyor sayfalar
GunaydinGünaydınlaaarrrr,
Dün hiç uyumayıp yorgunluktan beni bitiren kızım gece mışıııl mıışııııllll uyudu sayesinde bende :)
O kılolar nasıl gıttı cnm ya
Bu arada bebısıne masallaah
Ise basladım kım bakıyor bebegıne?
Selamlar, diyetisyenin nerede :)Diyetisyen kontrolünde besleniyorum.Haftalık kontrole gidiyorum ve her hafta listem değişiyo.Evde koşu bandında günlük yürüyüş yapmaya çalışıyorum.Haftalık 2 kg gibi gidiyo ve önemlisi yağdan veriyorum kas veya su kaybı değil. Bebeğime annem bakıyo ben hamile kalınca o işi bıraktı bebeğe bakmak için.Zaten emekliliğine az kalmıştı.Ben de ona güvenip hamile kalmıştım gerçi. 11 yaşında da oğlum vardı hatırlarsanız.
Yasin kac cnm merak ettim..bnm yas 33..bende istermdim 3.yu..anck maddi olarak okutamam..o yuzden zorGunaydin
Allah tarafindan sanirim. Arada oyle uyumasalar can dayanmaz. :)
Cok tatlilar ama yaa dunyalad bedell
Cabuk buyuduler yine
Ilk cocukta acemilikten kacirdim, simdi de diger cocukla ilgilenmekten. Yasim kucuk olsa cocuklar buyuyuncd bi tane daha yapmak doya doya yasamak isterdim
Canım bende senin gibiyim. İlk cocuk acemilige geldi bişey anlamadım. Dogru düzgün sewemedim hiç. İkinciyide birinci kıskandıgı için çok fazla sewemiyorum. Okulların acılmasını dört gözle bekliyorumGunaydin
Allah tarafindan sanirim. Arada oyle uyumasalar can dayanmaz. :)
Cok tatlilar ama yaa dunyalad bedell
Cabuk buyuduler yine
Ilk cocukta acemilikten kacirdim, simdi de diger cocukla ilgilenmekten. Yasim kucuk olsa cocuklar buyuyuncd bi tane daha yapmak doya doya yasamak isterdim
Canım ben antalya manavgat'ta oturuyorumSelamlar, diyetisyenin nerede :)
1-2 haftada ciddi derecede iyileşme olur. Pişmiş domates çiğ domatese göre daha az alerjiktir. Size nasıl etki ettiğini deneyebilirsiniz. Fakat ilk etapta tamamen çıkarmanız belirtiler duzelince az miktarda denemeniz daha sağlıklı olur.Çok teşekkürler. Alerji tanısı henüz netleşmedi aslında. Lökosit çıkımca ve kilo alımı yavaş olunca doktor olabilir dedi. Ama bütün belirtiler o yönde. Ben bu gıdaların hemen hemen hepsini kestim. Vücudun kendinş yenilemesi ve belirtilerin kaybolması 2-3 hafta içinde olur diye duydum. Doğru mu acaba? Bir de domates pişmiş de olsa yenmemeli değil mi?
Emziriyor musunuz?Canım ben antalya manavgat'ta oturuyorum
canım 5'li karma aşısı türkiyede tek marka satılıyor,(pentaxim adı) eczanede özelde asm de nerde yaptırırsan yaptır aynı aşı, 5'li karma aşının içinde tetanoz aşısı da var ağrıyı ateşi o yapıyor o aşyıda mecbur yaptıracağızMeb hanımlar. Yazmıyorum ama okuyorum kesinlikle:) bisey sorcam ins bilgi sahibi olan bi anne vardır aramızda. Karma asi yapılıyor ya hani ikinci ayda. Malesef ateş ve agri yapiyo bebeklere. Bunun özel olanı varmış eczanelerde. Parayla aliyormussun ama agri ve ateş yapıyormuş. Bunu duydunuz mu, ya da yatıran var mi aramızda?
cerezette kullanılabiliyor canım eğer ilişki başlamadıysa şimdi kullanmaya başlayıp 2 hafta ek bir yöntemle daha korunman yeterli 2 hafta sonra başlıyor ilacın koruması asm lerde ücretsiz veriliyor. diyelim ki ilişki başladı bir gebelik testi yapıp 15 gün cinsel pehriz uygulayıp 15. gün tekrar gebelik testi bakıp gebelik durumu yoksa ilaca başlayabilirsinGünaydın hanımlar, nasılsınız?
Bugün doktora gittim, sezaryen yaram iyileşmiş ve rahim toparlamış.
Erkek çocuk olduğu ve emzirdiğim için iğne de vermedi, hap da vermedi, kocan baksın o işlere dedi ahhshsh:) Regl olsaydın spiral takardık ama o da yok dedi.
Oğlan gece titreyerek, bağırarak kalktı, yatalı daha 1,5 saat filan olmuştu. 54 günlük eniksin sen ne kabusuSakinleştirdim yatırdım tekrar, nasıl insanın koynuna sığınıyor, kıyamam ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?