2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar merhaba umarım beni de hatırlarsınız.Uzun zamandır hiç yazamadım.8 haziranda normal doğum yaptım 3.250 51 cm kız bebeğim oldu. Kızım 2 aylık olmak üzere. Yaşadıklarınızı yazdığınız herşeyi birebir ben de yaşıyorum.Gaz problemimiz inanılmaz boyuttaydı.Doktora götürdüm iki gü önce 6 kg ce 60 cm olmuş bebeğim. Kilo alımı güzel hızlı kilo aldığı için bağısakları uyum sağlayamıyor dedi ve LAKTAZM adında damla verdi bebeğime(Bu arada hem mama hem meme şeklinde besleniyoruz sütüm yeterli değil üstelik işe de başlamak zorunda kaldım) Damlayı her öğününden önce 2 damla olmak suretiye ağzına damlatıyorum.Çok faydasını gördüm doktorunuza sorabilirsiniz siz de. Kullandığınız gaz damlalarını ben de kullanıyorum ayrıca gün de üç kere nurse harvey di sanırım ondan veriyorum.ve sab simplex .İşe yarıyor daha rahat uyuyor. Gece 11 de yatırıyorum sabah 7 de kendim uyandırıyorum maşallah .Bu arada 93 kg ile doğuma girdim ve şu an 74 kg oldum.2 hafta oldu diyetisyene başladım. Unutmadan rota aşısını dotorum mutlaka yaptırmam gerektiğini söyledi bizim de 11 ağustosta aşı günümüz var ve onu da yaptıracağım.hepinize mutlu günler diliyorum....

O kılolar nasıl gıttı cnm ya
Bu arada bebısıne masallaah
Ise basladım kım bakıyor bebegıne?

Cok guzel yazmıssın cnm ya, haklısın

Orangutann selam, benim bebeğimde hardal rengi hafif köpüklü, sulu kaka yapıyor. Yüzündede 2-3 tane sivilce var ve hatta 1 tanesi uzun var. Alerji olarak hiç değerlendirmedim sadece mukus görünce tedirgin oluyorum, onuda 1 kez gördüm. Mukuslu kakada tek başına alerji sayılmıyormuş.

Günaydınlaaarrrr,
Dün hiç uyumayıp yorgunluktan beni bitiren kızım gece mışıııl mıışııııllll uyudu sayesinde bende :)
Gunaydin
Allah tarafindan sanirim. Arada oyle uyumasalar can dayanmaz. :)

Cok tatlilar ama yaa dunyalad bedell
Cabuk buyuduler yine
Ilk cocukta acemilikten kacirdim, simdi de diger cocukla ilgilenmekten. Yasim kucuk olsa cocuklar buyuyuncd bi tane daha yapmak doya doya yasamak isterdim

O kılolar nasıl gıttı cnm ya
Bu arada bebısıne masallaah
Ise basladım kım bakıyor bebegıne?

Diyetisyen kontrolünde besleniyorum.Haftalık kontrole gidiyorum ve her hafta listem değişiyo.Evde koşu bandında günlük yürüyüş yapmaya çalışıyorum.Haftalık 2 kg gibi gidiyo ve önemlisi yağdan veriyorum kas veya su kaybı değil. Bebeğime annem bakıyo ben hamile kalınca o işi bıraktı bebeğe bakmak için.Zaten emekliliğine az kalmıştı.Ben de ona güvenip hamile kalmıştım gerçi. 11 yaşında da oğlum vardı hatırlarsanız.

Selamlar, diyetisyenin nerede :)

Yasin kac cnm merak ettim..bnm yas 33..bende istermdim 3.yu..anck maddi olarak okutamam..o yuzden zor

Canım bende senin gibiyim. İlk cocuk acemilige geldi bişey anlamadım. Dogru düzgün sewemedim hiç. İkinciyide birinci kıskandıgı için çok fazla sewemiyorum. Okulların acılmasını dört gözle bekliyorum

1-2 haftada ciddi derecede iyileşme olur. Pişmiş domates çiğ domatese göre daha az alerjiktir. Size nasıl etki ettiğini deneyebilirsiniz. Fakat ilk etapta tamamen çıkarmanız belirtiler duzelince az miktarda denemeniz daha sağlıklı olur.

Günaydın hanımlar, nasılsınız?
Bugün doktora gittim, sezaryen yaram iyileşmiş ve rahim toparlamış.
Erkek çocuk olduğu ve emzirdiğim için iğne de vermedi, hap da vermedi, kocan baksın o işlere dedi ahhshsh:) Regl olsaydın spiral takardık ama o da yok dedi.
Oğlan gece titreyerek, bağırarak kalktı, yatalı daha 1,5 saat filan olmuştu. 54 günlük eniksin sen ne kabusu Sakinleştirdim yatırdım tekrar, nasıl insanın koynuna sığınıyor, kıyamam ya.

canım 5'li karma aşısı türkiyede tek marka satılıyor,(pentaxim adı) eczanede özelde asm de nerde yaptırırsan yaptır aynı aşı, 5'li karma aşının içinde tetanoz aşısı da var ağrıyı ateşi o yapıyor o aşyıda mecbur yaptıracağız

cerezette kullanılabiliyor canım eğer ilişki başlamadıysa şimdi kullanmaya başlayıp 2 hafta ek bir yöntemle daha korunman yeterli 2 hafta sonra başlıyor ilacın koruması asm lerde ücretsiz veriliyor. diyelim ki ilişki başladı bir gebelik testi yapıp 15 gün cinsel pehriz uygulayıp 15. gün tekrar gebelik testi bakıp gebelik durumu yoksa ilaca başlayabilirsin

ozzzy28 Yemediklerim okadar cokki yediklerimi yazayım sadece, tavuk eti, kuzu eti yiyorum dana eti asla yediklerime bile bulaşmayacak o derece yasak. Patates yiyorum sebze yemekleri yiyorum. Muz ve çilek kesinlikle yasak. Tarhana corbası yasak ve terbiyeli corbalar yasak. İçinde süte ve yumurtaya dair olan hersey yasak. Baharat, tahin yasak. Gecenlerde haşlanmış mısır ve hurma denedim yanakları kabardı. Daha önce dediğim gibi bizim tepki vücutta kakada sorun yok. 10 günlükken isilik gibi kabarcıklar oldu gecmeyince kendi doktoruna götürdüm atopik dermatit dedi. Bunun üzerine iyi bi alerji uzmanı arastırdım şimdi bu hastalıgına onunla devam ediyoruz. Deri testi yaptı kan testi yapmadı sanırım cok küçük olduklarından kanda cıkmıyor bu alerjiler. Aptamil pregomin as mama kullanıyoruz, tadı aşırı acı oldugu için vanilya surubu katıp veriyorum. Kaşıntıdan uyuyamıdıgı zamanlarda hipokort krem verdi ama kortizonlu oldugu için cok sıkışmadan kullanmayacağım. Cok sabır gerektiren bi durum, bazen kahvaltıda sadece zeytinnekmek yiyorum bazende sabah kahvaltısında tavuk eti yiyorum. Diyeti doktorum söyleyene kadar bozmaya niyetim yok. Cunku doktorumuz Giray ın vücuduna egzamaları unutturmamız lazım oyuzden bozmaman lazım dedi. Siz ne durumdasınız??

beatrices kıyamam ya, hergün yeni şeyler öğretiyorlar.
Sabah sağdığım sütü verdim doydu ama sürekli huysuzdu. Sallıyoruz ediyoruz yok geçmiyor, memeye koydum anında sustu ve daha yeni süt içmişti. Kendini güvende hissetmek istiyorlar. Kıyamam ya biçare hepsi bize muhtaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…