Selam kızlar evime ancak döndüm
Etiketlerinizi gördüm yarin bilgisayara oturup yazacağim hepinize
Bebek arabası aldım ben
Fotosunu yüklüyorum.
Casual cadillac air aldım
Canim ben de aslinda dikkat ediyorum ama 4 kilo aldim saat 7 de yedim aksam yemegi su an karnim.kurt gibi ac nerdeyse guruldaycak anlamadım ki o kadar yedigim nereye gidiyo :) canım istedigini abartmadan yiyorum ama cok.sik acikmama cozum.bulamiyorumben de 4 kilo aldım.Bir de sorsan diyet yapıyorum bir de yapmasam 10 kg alırdım herhalde..
Ben de geceleri burun tıkanıklığında zor uyuyorum. Hormonlar nedeniyle burun etleri şişiyomuş. Elektrik bende de var baya. Göbeğimi kaşıyodum, bunu öğrendiğim iyi oldu. Teşekkürler.sabahları burnum tıkanık uyanıyorum ve bazen kanıyor.
birde herseyden elektrık çarpıyorum...
bunun dısında şükür sıkıntım yok.
bu arada göbeğimiz kaşınırsa kaşımıyacakmışız çatlaklara davetıyeymiş..
herkese sevgiler..
yanıma 3 lt suyumu alır ben kaçarım...
Arkadaşlar yarın sabah randevum var, cinsiyeti öğrenicez inşallah gösterirse. Çok heyecanlıyım :)
2 gun bekle ve test yap cnm biz burdan var yada yok diyemeyiz ama insallah vardirmrb benim adetime 2 gün var önceki aylar hamilelik belirtileri yaşardım çıkmazdı adet sancımda olurdu ama bu ay ne adet sancım var ne de hamilelik belirtisi adetimden 1 gün önce ilişkiye girmiştim bu ayda sadece 3 kere ilişki oldu ve sadece aşırı şekilde ekşime var hamile olma ihtimalim var mı
Canim hiç canini sikma. 20.hafta geçene kadar bu tarz seyler olabiliyor. Önemli olan bebişin sağlıklı olmasıEn zayif benim herhalde 1 kilo aldim zaten 16 hafta oldum bugun ama dun gittigim muayenede ultrasyon fotosunda 15+2yaziyo biseyler tersmi gidiyo ya icim rahat etmeyecek 1 hafta sonra tekrar gidecegim
Canım puset tamamen yatıkta oluyor oturma pozisyonu da.canım güle güle kullan çok güzel
şu puset olanı tamamen yatık mı..çünkü ilk aylarda bebeğin yatar pozisyonda olması gerekiyor ya
ben de böyle bir model düşüyorum
Şuan pek doktora gidesim yok 4 aylık olsun da oyle gideceğim o zaman a gostermemezlik yapmazsa oğrenirsem yazarım....ay ben bide kv deme sinir oluyorum dk bir cinsiyeti cinsiyeti tutturmuş gidiyo o yüzden oğrenesim yok
Öylemii bir benzerlik daha,, insallah Rabbim Kiz bebiside tattirir canim bize hayirlisiyla,,,aynen dedigin gibi önemli olan saglikli hayirli olmalari.. bizde yarin türkiyeye gelicegimiz icin bende bugün evi toparladim bavulumuzu hazirladim ama belim kopuyorr cok kötü,, bel agrilari zaten var bugünde üstüne tuzu biberi oldu valla..Biz de iki kız kardeşiz canım bak o bile aynı seninlebenim annem iki kızından da çok memnun olduğu için inşallah ilk bebeğin kız olur diyordu ama nasip değilmiş sağlıklı olsunlar da hiç farketmiyor canım
Kızlar yarın bebeğimi göreceğim cinsiyetini öğreneceğim diye içim içime sığmazken kuaföre gidip bebeğim için hazırlanırken eve bir geldim kapım sonuna kadar açık evin talan edilmiş hala kendime gelemedim hırsız girmiş dağıtmış kıymetli herşeyimi almış götürmüş anca topadım sinirlerim çok bozuk
Öylemii bir benzerlik daha,, insallah Rabbim Kiz bebiside tattirir canim bize hayirlisiyla,,,aynen dedigin gibi önemli olan saglikli hayirli olmalari.. bizde yarin türkiyeye gelicegimiz icin bende bugün evi toparladim bavulumuzu hazirladim ama belim kopuyorr cok kötü,, bel agrilari zaten var bugünde üstüne tuzu biberi oldu valla..
Kızlar şampuan duş jeli nemlendirici falan alıcam.neler önerirsinizz...biraz dopal ürünler olsun istiyorum bu dönemde...birde ben galiba fazla pimpirikliyim, ne yesem kuşkulanıyorum.acaba dokunmuşmudur bebeğime falan diye.özellikle dışarda yediğim zamanlar ..sizdede böyle oluyomu acaba?
Bugun viaport a gittim bebek arabasına bakacaktım e-bebek mağazasının yerinde yeller esiyor kapanmış giden olursa boşuna aramayınpentiye gittim ne tayt kalmış ne sutyen eli boş döndüm artık başka yerlere bakacağım
Bugun viaport a gittim bebek arabasına bakacaktım e-bebek mağazasının yerinde yeller esiyor kapanmış giden olursa boşuna aramayınpentiye gittim ne tayt kalmış ne sutyen eli boş döndüm artık başka yerlere bakacağım
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah bende artık sonra bakacağım olmadı Haşim İşcan dan alırım orada da bayagı indirim yaptırabiliyoruzBiz dün bostancıdaki e bebek mağazasına gittik, düne özel nuna bebek arabasında indirim vardı, aldık :)
Puset ve bebek arabası.
Aslında bekliycektik ama dayanamadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?