2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ben de 4 kilo aldım.Bir de sorsan diyet yapıyorum bir de yapmasam 10 kg alırdım herhalde..
Canim ben de aslinda dikkat ediyorum ama 4 kilo aldim saat 7 de yedim aksam yemegi su an karnim.kurt gibi ac nerdeyse guruldaycak anlamadım ki o kadar yedigim nereye gidiyo :) canım istedigini abartmadan yiyorum ama cok.sik acikmama cozum.bulamiyorum

Ben de geceleri burun tıkanıklığında zor uyuyorum. Hormonlar nedeniyle burun etleri şişiyomuş. Elektrik bende de var baya. Göbeğimi kaşıyodum, bunu öğrendiğim iyi oldu. Teşekkürler.

2 gun bekle ve test yap cnm biz burdan var yada yok diyemeyiz ama insallah vardir

Kızlar şampuan duş jeli nemlendirici falan alıcam.neler önerirsinizz...biraz dopal ürünler olsun istiyorum bu dönemde...birde ben galiba fazla pimpirikliyim, ne yesem kuşkulanıyorum.acaba dokunmuşmudur bebeğime falan diye.özellikle dışarda yediğim zamanlar ..sizdede böyle oluyomu acaba?

Herkese teşekkür ederiz bebek arabası yorumu için
Ebebekten 1400 tlue aldim.
Su an indirimli yılbaşı sonrası zam gelecekmiş...

Kızlar iç çamaşırı için pentide çok az çeşit var. Bunun yerine çamaşır satan büyük dükkanlara bakın. Oralarda taytlar da var ayrıca.
Bir de defacto ve lcw da satılan hamile taytları da çok güzel tavsiye ederim

En zayif benim herhalde 1 kilo aldim zaten 16 hafta oldum bugun ama dun gittigim muayenede ultrasyon fotosunda 15+2yaziyo biseyler tersmi gidiyo ya icim rahat etmeyecek 1 hafta sonra tekrar gidecegim
Canim hiç canini sikma. 20.hafta geçene kadar bu tarz seyler olabiliyor. Önemli olan bebişin sağlıklı olması

canım güle güle kullan çok güzel
şu puset olanı tamamen yatık mı..çünkü ilk aylarda bebeğin yatar pozisyonda olması gerekiyor ya
ben de böyle bir model düşüyorum
Canım puset tamamen yatıkta oluyor oturma pozisyonu da.
Youtube da tanıtım videosu var oradan bakabilirsin

Kızlar yarın bebeğimi göreceğim cinsiyetini öğreneceğim diye içim içime sığmazken kuaföre gidip bebeğim için hazırlanırken eve bir geldim kapım sonuna kadar açık evin talan edilmiş hala kendime gelemedim hırsız girmiş dağıtmış kıymetli herşeyimi almış götürmüş anca topadım sinirlerim çok bozuk

Şuan pek doktora gidesim yok 4 aylık olsun da oyle gideceğim o zaman a gostermemezlik yapmazsa oğrenirsem yazarım....ay ben bide kv deme sinir oluyorum dk bir cinsiyeti cinsiyeti tutturmuş gidiyo o yüzden oğrenesim yok

Cevredekiler daha bir merakli oluyor malesef

Öylemii bir benzerlik daha,, insallah Rabbim Kiz bebiside tattirir canim bize hayirlisiyla,,,aynen dedigin gibi önemli olan saglikli hayirli olmalari.. bizde yarin türkiyeye gelicegimiz icin bende bugün evi toparladim bavulumuzu hazirladim ama belim kopuyorr cok kötü,, bel agrilari zaten var bugünde üstüne tuzu biberi oldu valla..

Aa canım benim ya çok geçmiş olsun.Sen kendini hiç sıkma üzme bebeğini düşün giden eşya olsun.Tabi küçük bi olay değil sonuçta ama sen yine de sakin kalmaya çalış yapabilirsenAllah onları bildiği gibi yapsın hamile bir kadına yaşattıklarına bak ya.Hiçbir aldıklarının hayrını göremezler onlar merak etme

Ah ahh iki ev işi yapsam hemen ya belime ya kasığıma vuruyor sonra da pişman oluyorum keşke yapmasaydım diyorum ama geçince yine yapıyorum canım.Kendini çok yorma artık ayağını uzat bol bol dinlen.Bebeklerimizin annecim çok yorulma deme şekilleri bu sanırım

Olmaz mı canım bende de oluyor.Aslında okadar fazla düşünmekle de bişey olmuyor.Dışarda soluduğumuz hava,cep telefonlarımız,bilgisayarlar,evimize giren meyve sebze bile şaibeli.O yüzden ne yapsak da sakınamayız gibi geliyor bana.Tabi yasaklı şeyleri yememek lazım ama arada bir dışarda yemekten bişey olacağını sanmıyorum canım ben
Bu arada duş jeli paraben sülfat içermeyen Nuxe,Bioderma markalarının var ona bakabilirsin ya da Caudalie var onun da içeriği doğal.Genel olarak dermokozmetik ürünler diyebilirim canım

Biz dün bostancıdaki e bebek mağazasına gittik, düne özel nuna bebek arabasında indirim vardı, aldık :)
Puset ve bebek arabası.
Aslında bekliycektik ama dayanamadık.

Biz dün bostancıdaki e bebek mağazasına gittik, düne özel nuna bebek arabasında indirim vardı, aldık :)
Puset ve bebek arabası.

Puset ve bebek arabası.
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah bende artık sonra bakacağım olmadı Haşim İşcan dan alırım orada da bayagı indirim yaptırabiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…