2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın çok şükür ki sen evde değildin üzme kendini demek yeterli değil kesinlikle biliyorum üzülürsün ama bebeğinin hatrına üzme dikkat et kendine.

Evet bende de oluyor dışarda hiç yemek yemiyorum

Canim cok.gecmis olsun bebegin icin cok sinirlenme allah yenilerini daha iyisini verir calinanlarin bunlar insan degil yanlarina kalmaz insallah

ben 80 kullnaıyordum şimdi desteksiz 85 e geçtim. birde pentide vardı sporcu sütyeni diye geçiyor galiba onlardan da aldım ama uçları biraz belli ediyor gibime geldi.

Ben de geceleri burun tıkanıklığında zor uyuyorum. Hormonlar nedeniyle burun etleri şişiyomuş. Elektrik bende de var baya. Göbeğimi kaşıyodum, bunu öğrendiğim iyi oldu. Teşekkürler.

bende de alerji var normalde bi de hamilelik etkisiyle mi nedir bilmiyorum ama ağzım burnum çok kuruyor. dudaklarım çatladı felaket oldu.

ay çok geçmiş olsun. çaldıklarının hayrını mı görücekler ama işte onlar için hayır mayır mı var sanki. bebeğin için üzme kendini diycem am ne kadar olur bilmiyorum. allah bir daha böyle birşey yaşatmasın.
Biz dün bostancıdaki e bebek mağazasına gittik, düne özel nuna bebek arabasında indirim vardı, aldık :)
Puset ve bebek arabası.
Aslında bekliycektik ama dayanamadık.

güle güle kullansın bebişiniz arabayı :)

Canım çok geçmiş olsun.. Cana geleceğine mala gelsin.. Sen bebeğini düşün, sağlık olsun, üzme kendini. Allah sağlık versin, çalışır gene alırsınız..

Mecbur kalmadıkca dısarda yememeye calısıyorum yersem de et yiyorum rahat olmak lazım ama bazen elden gelmiyor.duş jeli kullanmıyorum yağlı kalıyo gibi vucudum beyaz sabun lif:) şampuan eskisine devam..

Biz dün bostancıdaki e bebek mağazasına gittik, düne özel nuna bebek arabasında indirim vardı, aldık :)
Puset ve bebek arabası.
Aslında bekliycektik ama dayanamadık.
Hayırlı olsun bebek arabanız.. Sorması ayıp ne kadara aldınız ? Biz de dün baya bi arabaya baktık bi türlü karar veremedik

Kizlar benim iki gundur belim cok agriyo tam belim de degil de kalcamin uzeri kuyruk sokumu gibi sizde de var mi biyle bir şey?
Canım sorma 15. haftadan beri bende de var. Aynı yer hem de. Oturuyorum kalkamıyorum. Yatıyorum kalkamıyorum. Tövbe Yarabbim sakat gibiyim. Yürüyüşümü bile değiştirdi. Dr um 4. aydan itibaren bu ağrıları normal karşılıyoruz. Magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor. İlaç yazacağım ama çok ağrı çekmedikçe kullanmanı istemiyorum onun yerine günde iki şişe maden suyu iç dedi. Aklında olsun.

Al Bendende o kadar dün pazar hadi temizlik yapalım dedik eşimle sadece mutfakla pert belim kasıklarım mahvoldu hemen ayaklarımı diktim yattım çok korktum 1 saat öyle yattım geçti çok şükür bu iki oldu bu kadar yorulduğum bi daha hayatta yapmam sende yapma düşünsene ya bişi olsaydı bebeklerimize.

çok geçmiş olsun.
iyiki evde yoktunuz.
belkı sız varken girip size bebegınıze zarar verecektı. bence iyiki gitmişşin.
bunla gecmıs olsun kolay değil.

Canım o kadar takılma bildik yerden ye kütibiyoz yerlerde yeme kömür üstü ızgara yeme değişik soslu yemekler yeme sıkıntı olmaz iyi düşün iyi olsun.Şampuan duş jeli aynı onlardan bişi olmaz çok sıcak yapma o kadar

İnşaallah canım güzel çıkar sonuçların. Cinsiyeti Allah kalbine göre versin

Kızlar merhabalar..

Çok şiddetli değil ama karın ağrısı gibi bir hissiyatı olan var mı? Dün gece uyuyamadım korkudan. Kanama geçmişi olduğu için yakın zamanda korkuyorum. Hafif hafif ağrıyor gibi. Ama acaba gerilmeden dolayı normal de ben mi panik yapıyorum bilemiyorum. Sizde nasıl?

Doğru söylüyosun canım eskiden kocaman evi banyo tuvaleti tek başıma girerdim bana mısın demezdim şimdi günlere yayıyorum iki oda falan yapıyorum ona rağmen belim kasıklarım ağrıyor.Kadın alayım dedim ondan da hiç memnun kalmadım evi dağıttı gitti üstüne bi de.Nasıl olacak bilmiyorum ama dediğin gibi suçluluk hissediyorum belim falan ağrıyınca

MERHABALAR BEN DE HAZİRAN ANNESİ ADAYIYIM :) ERKEK DEDİ BİZE BAKALIM HAYIRLISI

En azından bir ay geç öğrenmelerinde sakınca yok :)

Ben kiz dedigim halde hayir snnki erkek diyenler var peki diyorum ne strese giricem ya banane. Esim ve biz kizimiz icin mutluyuz bana yeter Allah saglikli kucagima almayi nasip etsin insallah. Hepimizinkine saglik versin.

K Kbrtzcn çok geçmiş olsun. Cana geleceğine mala gelsin. Bunda da bi hayır vardır mutlaka kaza bela önlemiş olsun canım. Hiç canını sıkma.
Bebek arabası alanlar güle güle kullansınlar. Yaz bebeği olacaklar inşallah. Araba çok lazım olacak. Bebek alışverişinin en önemli unsuru araba beşikten sonra.diğerleri öyle yada böyle oluyor zaten.

Hanımlar sağolsun aldıklarını aldığı yere koymuyolar öyle gözü kapalı bi hatun yok gelsin öyle daha çok yoruluyorum. Biz eşimle yapıyoz evimin temizliği çok kolay aslında ama iki iş yapınca yorulıuyorum. yapmam artık bitti pislik alsın evi olduğu kadar yaptığıma saysınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…