Çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın çok şükür ki sen evde değildin üzme kendini demek yeterli değil kesinlikle biliyorum üzülürsün ama bebeğinin hatrına üzme dikkat et kendine.Kızlar yarın bebeğimi göreceğim cinsiyetini öğreneceğim diye içim içime sığmazken kuaföre gidip bebeğim için hazırlanırken eve bir geldim kapım sonuna kadar açık evin talan edilmiş hala kendime gelemedim hırsız girmiş dağıtmış kıymetli herşeyimi almış götürmüş anca topadım sinirlerim çok bozuk
Evet bende de oluyor dışarda hiç yemek yemiyorumKızlar şampuan duş jeli nemlendirici falan alıcam.neler önerirsinizz...biraz dopal ürünler olsun istiyorum bu dönemde...birde ben galiba fazla pimpirikliyim, ne yesem kuşkulanıyorum.acaba dokunmuşmudur bebeğime falan diye.özellikle dışarda yediğim zamanlar ..sizdede böyle oluyomu acaba?
Canim cok.gecmis olsun bebegin icin cok sinirlenme allah yenilerini daha iyisini verir calinanlarin bunlar insan degil yanlarina kalmaz insallahKızlar yarın bebeğimi göreceğim cinsiyetini öğreneceğim diye içim içime sığmazken kuaföre gidip bebeğim için hazırlanırken eve bir geldim kapım sonuna kadar açık evin talan edilmiş hala kendime gelemedim hırsız girmiş dağıtmış kıymetli herşeyimi almış götürmüş anca topadım sinirlerim çok bozuk
Inşallah canim sagolasin..
Bu arada kızlar sutyen olarak ne kullanıyorsunuz ben en baştan beri göğüslerim hassaslastigi ve büyüdüğü için destekli sutyenlerime bay bay dedim demirli kesinlikle kullanamıyorum zaten küçük de geliyorlar. Bu tarz sporcu sutyenlerinden aldım bir tane loyadan bir tane de lcw dan çok rahatlar yalnız normalde small bedenim 85 kullanıyordum ama bunları xl aldım ancak rahat edebiliyorum. Siz nasil yapıyorsunuz sutyen durumlarini
Ben de geceleri burun tıkanıklığında zor uyuyorum. Hormonlar nedeniyle burun etleri şişiyomuş. Elektrik bende de var baya. Göbeğimi kaşıyodum, bunu öğrendiğim iyi oldu. Teşekkürler.
Kızlar yarın bebeğimi göreceğim cinsiyetini öğreneceğim diye içim içime sığmazken kuaföre gidip bebeğim için hazırlanırken eve bir geldim kapım sonuna kadar açık evin talan edilmiş hala kendime gelemedim hırsız girmiş dağıtmış kıymetli herşeyimi almış götürmüş anca topadım sinirlerim çok bozuk
Biz dün bostancıdaki e bebek mağazasına gittik, düne özel nuna bebek arabasında indirim vardı, aldık :)
Puset ve bebek arabası.
Aslında bekliycektik ama dayanamadık.
Canım çok geçmiş olsun.. Cana geleceğine mala gelsin.. Sen bebeğini düşün, sağlık olsun, üzme kendini. Allah sağlık versin, çalışır gene alırsınız..Kızlar yarın bebeğimi göreceğim cinsiyetini öğreneceğim diye içim içime sığmazken kuaföre gidip bebeğim için hazırlanırken eve bir geldim kapım sonuna kadar açık evin talan edilmiş hala kendime gelemedim hırsız girmiş dağıtmış kıymetli herşeyimi almış götürmüş anca topadım sinirlerim çok bozuk
Hayırlı olsun bebek arabanız.. Sorması ayıp ne kadara aldınız ? Biz de dün baya bi arabaya baktık bi türlü karar veremedikBiz dün bostancıdaki e bebek mağazasına gittik, düne özel nuna bebek arabasında indirim vardı, aldık :)
Puset ve bebek arabası.
Aslında bekliycektik ama dayanamadık.
Canım sorma 15. haftadan beri bende de var. Aynı yer hem de. Oturuyorum kalkamıyorum. Yatıyorum kalkamıyorum. Tövbe Yarabbim sakat gibiyim. Yürüyüşümü bile değiştirdi. Dr um 4. aydan itibaren bu ağrıları normal karşılıyoruz. Magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor. İlaç yazacağım ama çok ağrı çekmedikçe kullanmanı istemiyorum onun yerine günde iki şişe maden suyu iç dedi. Aklında olsun.Kizlar benim iki gundur belim cok agriyo tam belim de degil de kalcamin uzeri kuyruk sokumu gibi sizde de var mi biyle bir şey?
Al Bendende o kadar dün pazar hadi temizlik yapalım dedik eşimle sadece mutfakla pert belim kasıklarım mahvoldu hemen ayaklarımı diktim yattım çok korktum 1 saat öyle yattım geçti çok şükür bu iki oldu bu kadar yorulduğum bi daha hayatta yapmam sende yapma düşünsene ya bişi olsaydı bebeklerimize.Ah ahh iki ev işi yapsam hemen ya belime ya kasığıma vuruyor sonra da pişman oluyorum keşke yapmasaydım diyorum ama geçince yine yapıyorum canım.Kendini çok yorma artık ayağını uzat bol bol dinlen.Bebeklerimizin annecim çok yorulma deme şekilleri bu sanırım
Kızlar yarın bebeğimi göreceğim cinsiyetini öğreneceğim diye içim içime sığmazken kuaföre gidip bebeğim için hazırlanırken eve bir geldim kapım sonuna kadar açık evin talan edilmiş hala kendime gelemedim hırsız girmiş dağıtmış kıymetli herşeyimi almış götürmüş anca topadım sinirlerim çok bozuk
Canım o kadar takılma bildik yerden ye kütibiyoz yerlerde yeme kömür üstü ızgara yeme değişik soslu yemekler yeme sıkıntı olmaz iyi düşün iyi olsun.Şampuan duş jeli aynı onlardan bişi olmaz çok sıcak yapma o kadarKızlar şampuan duş jeli nemlendirici falan alıcam.neler önerirsinizz...biraz dopal ürünler olsun istiyorum bu dönemde...birde ben galiba fazla pimpirikliyim, ne yesem kuşkulanıyorum.acaba dokunmuşmudur bebeğime falan diye.özellikle dışarda yediğim zamanlar ..sizdede böyle oluyomu acaba?
İnşaallah canım güzel çıkar sonuçların. Cinsiyeti Allah kalbine göre versinMerhaba bende 13+3 üm bugün kıza benziyor dedi ama bu sadece bi ihtimal kesin diye düşünmeyin dedi çık meraktayım salı günü ikili test sonuçlarımızı almaya gidicez inş temiz çıkar ve cinsiyetimizde kesinleşir
Al Bendende o kadar dün pazar hadi temizlik yapalım dedik eşimle sadece mutfakla pert belim kasıklarım mahvoldu hemen ayaklarımı diktim yattım çok korktum 1 saat öyle yattım geçti çok şükür bu iki oldu bu kadar yorulduğum bi daha hayatta yapmam sende yapma düşünsene ya bişi olsaydı bebeklerimize.
En azından bir ay geç öğrenmelerinde sakınca yok :)Cevredekiler daha bir merakli oluyor malesef
En azından bir ay geç öğrenmelerinde sakınca yok :)
Hayırlı olsun, kaçıncı haftadasin???MERHABALAR BEN DE HAZİRAN ANNESİ ADAYIYIM :) ERKEK DEDİ BİZE BAKALIM HAYIRLISI
Hanımlar sağolsun aldıklarını aldığı yere koymuyolar öyle gözü kapalı bi hatun yok gelsin öyle daha çok yoruluyorum. Biz eşimle yapıyoz evimin temizliği çok kolay aslında ama iki iş yapınca yorulıuyorum. yapmam artık bitti pislik alsın evi olduğu kadar yaptığıma saysınlarDoğru söylüyosun canım eskiden kocaman evi banyo tuvaleti tek başıma girerdim bana mısın demezdim şimdi günlere yayıyorum iki oda falan yapıyorum ona rağmen belim kasıklarım ağrıyor.Kadın alayım dedim ondan da hiç memnun kalmadım evi dağıttı gitti üstüne bi de.Nasıl olacak bilmiyorum ama dediğin gibi suçluluk hissediyorum belim falan ağrıyınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?