2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben kiz dedigim halde hayir snnki erkek diyenler var peki diyorum ne strese giricem ya banane. Esim ve biz kizimiz icin mutluyuz bana yeter Allah saglikli kucagima almayi nasip etsin insallah. Hepimizinkine saglik versin.
Allah hepsine sağlıklı uzun ömür versin bizde eşimle kızımızın gelişini mutlulukla bekliyoruz.Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.Erkek bekleyen erkek tarafı kendi yapsın.Siparişle değil sonuçta bu

Merhaba arkadaşlar biz önceki gece eşimle trafik kazası yaptık bi vicdan yoksunu çarpıp kaçtı ve ben o an aşırı korkudan dolayı travma yasamisim ve tansiyonum yükselmiş kanamam geldi hastaneye zor yetiştik ve bebeğimin eşinin benden biraz ayrıldığını öğrendim doktorlar herşeyi yaptılar ve bundan sonrası bebeğine bağlı dediler eş kendini yenilerse yaşar yoksa ayrılma büyür ve bebek olur dediler şimdi size sorum kanamam azaldı leke olarak gelio sürekli bu leke olayı normalmidir kafayı yicem çocuk içimde oldumu ölmedim i diye lütfen yorumları bizi bekliyorum

Anlaşılan herkes haftasını saklıyor kimse haftasını yazmamış, ben 17.nin içindeyim

Çok geçmiş olsun. Mutlaka olumlu düşün ve dua et. ne yazık ki çok hassas bir konu ve bir bilgim yok, ne desem boş. Allah'ım bebişine ömür versin, hayırlısı ile kucağına al inşallah cNIM.

Geçmiş olsun canım. Oğluma hamileyken benim de plasentam ayrılmıştı biraz. Kanama lekelenme derken bir ay istirahat sonrası hiçbirşeyim kalmadı. Oğlum da sağ salim doğdu. Hiç endişe etme. Eğer kanaman çok olursa o zaman durumu kötüleşiyor demektir. Her hafta ultrasona git ayrılma büyümüyorsa sorun yoktur

Canım ya geçmiş olsun, çok kötü olmuş ama stres yapma bebişini de strese sokma, etkilenmesin. Neyse ki mala gelmiş. O da elbette çok can sıkıcı ama, strese girmemek lazım bebişler için.

Canım doktor ictede kanama yapabilir dedi sen ne yaptinda geçti sürekli yatıyorum progestan kullanıyorum napicami şaşırdım

Çok çok geçmiş olsun.. Ne denir bilemiyorum, böyle bi durumla karşılaşmadığım için.. Bol bol dua et canım.. İnşallah sağlıkla doğsun bebeğin. Bizim de dualarımız seninle...

15+4 DEYİM CANIM. ŞU MESAJIN ALTINDA GÖZÜKÜYOR YA HAFTASI NASIL YAPILIYOR O?
Canım Aşşağıda görünen bizim haftalarımız ondan yazmadım ben 15. haftanın içindeyim ben 14+2 yim profiline gir altlarda son adet tarihi girilen yer var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…