Allah hepsine sağlıklı uzun ömür versin bizde eşimle kızımızın gelişini mutlulukla bekliyoruz.Ben kiz dedigim halde hayir snnki erkek diyenler var peki diyorum ne strese giricem ya banane. Esim ve biz kizimiz icin mutluyuz bana yeter Allah saglikli kucagima almayi nasip etsin insallah. Hepimizinkine saglik versin.
Hoş geldin. Hayırlı Olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Yanlış olmuş olsun benim bütün dualarım hepimizleHayırlı olsun, kaçıncı haftadasin???
Hoş geldin, Hayırlı olsun canım. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinMERHABALAR BEN DE HAZİRAN ANNESİ ADAYIYIM :) ERKEK DEDİ BİZE BAKALIM HAYIRLISI
MERHABALAR BEN DE HAZİRAN ANNESİ ADAYIYIM :) ERKEK DEDİ BİZE BAKALIM HAYIRLISI
Çok geçmiş olsun. Mutlaka olumlu düşün ve dua et. ne yazık ki çok hassas bir konu ve bir bilgim yok, ne desem boş. Allah'ım bebişine ömür versin, hayırlısı ile kucağına al inşallah cNIM.Merhaba arkadaşlar biz önceki gece eşimle trafik kazası yaptık bi vicdan yoksunu çarpıp kaçtı ve ben o an aşırı korkudan dolayı travma yasamisim ve tansiyonum yükselmiş kanamam geldi hastaneye zor yetiştik ve bebeğimin eşinin benden biraz ayrıldığını öğrendim doktorlar herşeyi yaptılar ve bundan sonrası bebeğine bağlı dediler eş kendini yenilerse yaşar yoksa ayrılma büyür ve bebek olur dediler şimdi size sorum kanamam azaldı leke olarak gelio sürekli bu leke olayı normalmidir kafayı yicem çocuk içimde oldumu ölmedim i diye lütfen yorumları bizi bekliyorum
Geçmiş olsun canım. Oğluma hamileyken benim de plasentam ayrılmıştı biraz. Kanama lekelenme derken bir ay istirahat sonrası hiçbirşeyim kalmadı. Oğlum da sağ salim doğdu. Hiç endişe etme. Eğer kanaman çok olursa o zaman durumu kötüleşiyor demektir. Her hafta ultrasona git ayrılma büyümüyorsa sorun yokturMerhaba arkadaşlar biz önceki gece eşimle trafik kazası yaptık bi vicdan yoksunu çarpıp kaçtı ve ben o an aşırı korkudan dolayı travma yasamisim ve tansiyonum yükselmiş kanamam geldi hastaneye zor yetiştik ve bebeğimin eşinin benden biraz ayrıldığını öğrendim doktorlar herşeyi yaptılar ve bundan sonrası bebeğine bağlı dediler eş kendini yenilerse yaşar yoksa ayrılma büyür ve bebek olur dediler şimdi size sorum kanamam azaldı leke olarak gelio sürekli bu leke olayı normalmidir kafayı yicem çocuk içimde oldumu ölmedim i diye lütfen yorumları bizi bekliyorum
Canım ya geçmiş olsun, çok kötü olmuş ama stres yapma bebişini de strese sokma, etkilenmesin. Neyse ki mala gelmiş. O da elbette çok can sıkıcı ama, strese girmemek lazım bebişler için.Kızlar yarın bebeğimi göreceğim cinsiyetini öğreneceğim diye içim içime sığmazken kuaföre gidip bebeğim için hazırlanırken eve bir geldim kapım sonuna kadar açık evin talan edilmiş hala kendime gelemedim hırsız girmiş dağıtmış kıymetli herşeyimi almış götürmüş anca topadım sinirlerim çok bozuk
Maaşallah çok güzel haberler :)Şimdi doktordan geldim arkadaşlar.herşey yolunda binlerce şükür. 15,1 cm ve 189 gr olmuş büyümüş evlatcığım.. üç hafta sonra çağırdı detaylı için yönlendirecekmiş..
Kızım olacakmış ya çok mutluyum
Geçmiş olsun canım. Oğluma hamileyken benim de plasentam ayrılmıştı biraz. Kanama lekelenme derken bir ay istirahat sonrası hiçbirşeyim kalmadı. Oğlum da sağ salim doğdu. Hiç endişe etme. Eğer kanaman çok olursa o zaman durumu kötüleşiyor demektir. Her hafta ultrasona git ayrılma büyümüyorsa sorun yoktur
Canım doktor ictede kanama yapabilir dedi sen ne yaptinda geçti sürekli yatıyorum progestan kullanıyorum napicami şaşırdımGeçmiş olsun canım. Oğluma hamileyken benim de plasentam ayrılmıştı biraz. Kanama lekelenme derken bir ay istirahat sonrası hiçbirşeyim kalmadı. Oğlum da sağ salim doğdu. Hiç endişe etme. Eğer kanaman çok olursa o zaman durumu kötüleşiyor demektir. Her hafta ultrasona git ayrılma büyümüyorsa sorun yoktur
Ben de cumartesi gittim. Ultrasonda görülenler normal çok şükür. Ancak 4'lü için kan verdim benim ikili riskli çıkmıştı. yarın 4lünün sonuçları çıkacak. heyecanlıyım......
Canım doktor ictede kanama yapabilir dedi sen ne yaptinda geçti sürekli yatıyorum progestan kullanıyorum napicami şaşırdım
Çok çok geçmiş olsun.. Ne denir bilemiyorum, böyle bi durumla karşılaşmadığım için.. Bol bol dua et canım.. İnşallah sağlıkla doğsun bebeğin. Bizim de dualarımız seninle...Merhaba arkadaşlar biz önceki gece eşimle trafik kazası yaptık bi vicdan yoksunu çarpıp kaçtı ve ben o an aşırı korkudan dolayı travma yasamisim ve tansiyonum yükselmiş kanamam geldi hastaneye zor yetiştik ve bebeğimin eşinin benden biraz ayrıldığını öğrendim doktorlar herşeyi yaptılar ve bundan sonrası bebeğine bağlı dediler eş kendini yenilerse yaşar yoksa ayrılma büyür ve bebek olur dediler şimdi size sorum kanamam azaldı leke olarak gelio sürekli bu leke olayı normalmidir kafayı yicem çocuk içimde oldumu ölmedim i diye lütfen yorumları bizi bekliyorum
Canım Aşşağıda görünen bizim haftalarımız ondan yazmadım ben 15. haftanın içindeyim ben 14+2 yim profiline gir altlarda son adet tarihi girilen yer var15+4 DEYİM CANIM. ŞU MESAJIN ALTINDA GÖZÜKÜYOR YA HAFTASI NASIL YAPILIYOR O?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?