evet canım profilinden kişisel bilgilere gir ilişki durumunun altlarında hamilelik takvimi var oraya son adet tarihini gir kaydetO mesajdan sonra otomotik atıyor diye düşündüm ben, o kendi haftamız mı
Merhaba arkadaşlar biz önceki gece eşimle trafik kazası yaptık bi vicdan yoksunu çarpıp kaçtı ve ben o an aşırı korkudan dolayı travma yasamisim ve tansiyonum yükselmiş kanamam geldi hastaneye zor yetiştik ve bebeğimin eşinin benden biraz ayrıldığını öğrendim doktorlar herşeyi yaptılar ve bundan sonrası bebeğine bağlı dediler eş kendini yenilerse yaşar yoksa ayrılma büyür ve bebek olur dediler şimdi size sorum kanamam azaldı leke olarak gelio sürekli bu leke olayı normalmidir kafayı yicem çocuk içimde oldumu ölmedim i diye lütfen yorumları bizi bekliyorum
Şimdi doktordan geldim arkadaşlar.herşey yolunda binlerce şükür. 15,1 cm ve 189 gr olmuş büyümüş evlatcığım.. üç hafta sonra çağırdı detaylı için yönlendirecekmiş..
Kızım olacakmış ya çok mutluyum
Ben de cumartesi gittim. Ultrasonda görülenler normal çok şükür. Ancak 4'lü için kan verdim benim ikili riskli çıkmıştı. yarın 4lünün sonuçları çıkacak. heyecanlıyım......
Tesekkur ederim canim benim canimi sikan bunu doktorn dememesi ben eve gelince fark ettm fotoda 15+2 yaziyo ne alaka dedim yaniCanim hiç canini sikma. 20.hafta geçene kadar bu tarz seyler olabiliyor. Önemli olan bebişin sağlıklı olması
15+4 DEYİM CANIM. ŞU MESAJIN ALTINDA GÖZÜKÜYOR YA HAFTASI NASIL YAPILIYOR O?
Canım çok geçmiş olsun. Bebisini düşün allah daha büyüğünden korusun bu kadarla kalsın inşalla h. Bebeğinden önemli bisey yok ı o yüzden onun için kendini üzme.Kızlar yarın bebeğimi göreceğim cinsiyetini öğreneceğim diye içim içime sığmazken kuaföre gidip bebeğim için hazırlanırken eve bir geldim kapım sonuna kadar açık evin talan edilmiş hala kendime gelemedim hırsız girmiş dağıtmış kıymetli herşeyimi almış götürmüş anca topadım sinirlerim çok bozuk
Çok üzüldüm canim ama bebegin iyi güçlü biri o. Sen de güçlü ol. Inşallah bol bol dinlenerek atlatırsınız bu durumu. Dualarımız seninleMerhaba arkadaşlar biz önceki gece eşimle trafik kazası yaptık bi vicdan yoksunu çarpıp kaçtı ve ben o an aşırı korkudan dolayı travma yasamisim ve tansiyonum yükselmiş kanamam geldi hastaneye zor yetiştik ve bebeğimin eşinin benden biraz ayrıldığını öğrendim doktorlar herşeyi yaptılar ve bundan sonrası bebeğine bağlı dediler eş kendini yenilerse yaşar yoksa ayrılma büyür ve bebek olur dediler şimdi size sorum kanamam azaldı leke olarak gelio sürekli bu leke olayı normalmidir kafayı yicem çocuk içimde oldumu ölmedim i diye lütfen yorumları bizi bekliyorum
Boyu ve kilosu ne kadar güzel canim maşallah senle günümüz aynı sanırım benimki 1 hafta önce 12.8 boy 159 gr kilosuydu. Benim kizim da bu hafta o kadar olmuş mudur acaba. Haziran bebeklerinin erkek üstünlüğünde yanımıza bir kiz daha gelmesine sevindimŞimdi doktordan geldim arkadaşlar.herşey yolunda binlerce şükür. 15,1 cm ve 189 gr olmuş büyümüş evlatcığım.. üç hafta sonra çağırdı detaylı için yönlendirecekmiş..
Kızım olacakmış ya çok mutluyum
Inşallah güzel haberler alırsın canim bize de güzel haberlerini verirsinBen de cumartesi gittim. Ultrasonda görülenler normal çok şükür. Ancak 4'lü için kan verdim benim ikili riskli çıkmıştı. yarın 4lünün sonuçları çıkacak. heyecanlıyım......
Merhaba arkadaşlar biz önceki gece eşimle trafik kazası yaptık bi vicdan yoksunu çarpıp kaçtı ve ben o an aşırı korkudan dolayı travma yasamisim ve tansiyonum yükselmiş kanamam geldi hastaneye zor yetiştik ve bebeğimin eşinin benden biraz ayrıldığını öğrendim doktorlar herşeyi yaptılar ve bundan sonrası bebeğine bağlı dediler eş kendini yenilerse yaşar yoksa ayrılma büyür ve bebek olur dediler şimdi size sorum kanamam azaldı leke olarak gelio sürekli bu leke olayı normalmidir kafayı yicem çocuk içimde oldumu ölmedim i diye lütfen yorumları bizi bekliyorum
Bu insanlar çeşit çeşit valla...Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin gerisi boşBen kiz dedigim halde hayir snnki erkek diyenler var peki diyorum ne strese giricem ya banane. Esim ve biz kizimiz icin mutluyuz bana yeter Allah saglikli kucagima almayi nasip etsin insallah. Hepimizinkine saglik versin.
Benim 14. Haftaydı. Eşimin ailesi bize geldi. Beni bedenen çok yordular Tavırları ve sözleriyle de çok üzdüler. Hiçbirşeyin yokken bir anda kanamam başladı. Öyle dolu dolu değil ama taze kırmızı kan. Apar topar hastaneye götürdü eşim. Progestan verdi serum taktı.6 saat hastanede kaldım. o gece kaynanaları gönderdim hemen annemi çağırdım. Kızım 1 yaşındaydı daha çünkü. Annem bana el bebek gül bebek bir ay baktı. Yataktan çıkarmadı. Kızımı kucağıma vermedi gece koynunda yatırdı. Ama o bir ay benim kahverengi lekelenmem hiç bitmedi. İçeriye kanayan kısım kahverengi leke şeklinde atıldı bir ay boyunca. Ama hiç taze kanamam olmadı. Üç- dört günde bir ultronala kontrol etti eşim.Bir ayın sonunda plasentam birleşti, rahim büyüdükçe plasenta daha da yukarı çıktı, lekelenmem bitti. Ben o bir aylık stresin üzerine Bodrum'a tatile gittim. O kadar herşey yoluna girdi yani. Bir ay dinlen. Çalışıyorsan rapor iste. Ağla zırla rapor al. Sana bakacak birini de bul. Yataktan hiç çıkma. Allah'ın izniyle hiçbirşeyin kalmaz. Eğer ayrılman devam etse şakır şakır taze kanaman olur. Lekelenmeden korkma. Ama ultrasonla da kontrol altında ol.Canım doktor ictede kanama yapabilir dedi sen ne yaptinda geçti sürekli yatıyorum progestan kullanıyorum napicami şaşırdım
Gözünüz aydın. Cinsiyeti öğrenmek çok farklılaştırıyor annenin hislerini. Daha bir sahipleniyor daha bir bağlanıyor insan bebeğine. Darısı öğrenemeyen annelerimize olsun inşallah.KIRMIZILIKUCUKKIZ evet artık daha çabuk büyüyolar
eshma benimki de yine uyuyodu. Sabah çikolata yiyip gittim ama uykucu kızım uyanmadı. Umarım sen de öğrenirsin cinsiyetini. Gerçekten değişik bi mutlulukmuş.
Allah isteyen herkese nasip etsin, ağzım kapanmadı sabahtan beri. Çok şükür , inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görücez..
Merhaba kızlar geçenlerde diktiklerimi sormuşlardı, resimdeki pelerin kışlık kumaştan diktim bayagı geniş uzun süre kullanırım gibi geliyor
Teşekkür ederim inşallah sende ileride vakit bulursun biz kadınlar yeterki isteyelimMaşallah çok marifetlisin. bende dikişe meraklıyım ama öğrenmek için vaktimde imkanımda yok şimdilik. ilerde inşallah.
Ellerine saglik canim cok güzel görünüyor :)Merhaba kızlar geçenlerde diktiklerimi sormuşlardı, resimdeki pelerin kışlık kumaştan diktim bayagı geniş uzun süre kullanırım gibi geliyor
Amiin canım teşekkür ederim
Çayla kahveyi bıraktım kafeinden ve kansizliktan dolayi..bitki çaylarını da pek içemiyoruz. Ama ben sıcak şeyler içmeyi özledim kızlar. Neyin bize zararı yok. Akşamları oturduğum zaman sıcak sıcak ne içebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?