2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

ay çok geçmiş olsun inşallah kanamanın azalması güzel haberlere işarettir. içini ferah tut bol bol dua et bizimde dualarımız sizinle. gerçekten çok zor durum ama pozitif düşünmeye çalış inşallah. gerekirse sık sık git doktora ultrasona gir içini rahatlatmak adına.

maşallah kızına darısı bizimde başımıza inşallah. bizimde kontrol bi aksilik olmazsa cumartesi günü inşallah herşey yolundadır .bakalım bizim yaramaz göstericek mi cinsiyetini. ablasında ne umutlarla gittik sırtını dönüp uyudu göstermedi 10 gün daha bekletmişti bizi. inşallah bu sefer ablası gibi olmaz.

Ben de cumartesi gittim. Ultrasonda görülenler normal çok şükür. Ancak 4'lü için kan verdim benim ikili riskli çıkmıştı. yarın 4lünün sonuçları çıkacak. heyecanlıyım......

inşallah sonuç güzel çıkar.

Canım çok geçmiş olsun. Bebisini düşün allah daha büyüğünden korusun bu kadarla kalsın inşalla h. Bebeğinden önemli bisey yok ı o yüzden onun için kendini üzme.

Çok üzüldüm canim ama bebegin iyi güçlü biri o. Sen de güçlü ol. Inşallah bol bol dinlenerek atlatırsınız bu durumu. Dualarımız seninle

Boyu ve kilosu ne kadar güzel canim maşallah senle günümüz aynı sanırım benimki 1 hafta önce 12.8 boy 159 gr kilosuydu. Benim kizim da bu hafta o kadar olmuş mudur acaba. Haziran bebeklerinin erkek üstünlüğünde yanımıza bir kiz daha gelmesine sevindim

Ben de cumartesi gittim. Ultrasonda görülenler normal çok şükür. Ancak 4'lü için kan verdim benim ikili riskli çıkmıştı. yarın 4lünün sonuçları çıkacak. heyecanlıyım......
Inşallah güzel haberler alırsın canim bize de güzel haberlerini verirsin

Çok çok geçmiş olsun arkadaşım.Benim de bir bilgim yok ama bir arkadaşımızın dediği gibi bol bol dinlenip ilacını kullanmaya devam et.İnşallah kanamanın azalması herşeyin yoluna girdiği anlamına geliyordur.Dualarımız seninle ve bebeğinle.Allahım onu sana bağışlasın

Ben kiz dedigim halde hayir snnki erkek diyenler var peki diyorum ne strese giricem ya banane. Esim ve biz kizimiz icin mutluyuz bana yeter Allah saglikli kucagima almayi nasip etsin insallah. Hepimizinkine saglik versin.
Bu insanlar çeşit çeşit valla...Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin gerisi boş

Canım doktor ictede kanama yapabilir dedi sen ne yaptinda geçti sürekli yatıyorum progestan kullanıyorum napicami şaşırdım
Benim 14. Haftaydı. Eşimin ailesi bize geldi. Beni bedenen çok yordular Tavırları ve sözleriyle de çok üzdüler. Hiçbirşeyin yokken bir anda kanamam başladı. Öyle dolu dolu değil ama taze kırmızı kan. Apar topar hastaneye götürdü eşim. Progestan verdi serum taktı.6 saat hastanede kaldım. o gece kaynanaları gönderdim hemen annemi çağırdım. Kızım 1 yaşındaydı daha çünkü. Annem bana el bebek gül bebek bir ay baktı. Yataktan çıkarmadı. Kızımı kucağıma vermedi gece koynunda yatırdı. Ama o bir ay benim kahverengi lekelenmem hiç bitmedi. İçeriye kanayan kısım kahverengi leke şeklinde atıldı bir ay boyunca. Ama hiç taze kanamam olmadı. Üç- dört günde bir ultronala kontrol etti eşim.Bir ayın sonunda plasentam birleşti, rahim büyüdükçe plasenta daha da yukarı çıktı, lekelenmem bitti. Ben o bir aylık stresin üzerine Bodrum'a tatile gittim. O kadar herşey yoluna girdi yani. Bir ay dinlen. Çalışıyorsan rapor iste. Ağla zırla rapor al. Sana bakacak birini de bul. Yataktan hiç çıkma. Allah'ın izniyle hiçbirşeyin kalmaz. Eğer ayrılman devam etse şakır şakır taze kanaman olur. Lekelenmeden korkma. Ama ultrasonla da kontrol altında ol.

KIRMIZILIKUCUKKIZ evet artık daha çabuk büyüyolar

eshma benimki de yine uyuyodu. Sabah çikolata yiyip gittim ama uykucu kızım uyanmadı. Umarım sen de öğrenirsin cinsiyetini. Gerçekten değişik bi mutlulukmuş.

Allah isteyen herkese nasip etsin, ağzım kapanmadı sabahtan beri. Çok şükür , inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görücez..

Gözünüz aydın. Cinsiyeti öğrenmek çok farklılaştırıyor annenin hislerini. Daha bir sahipleniyor daha bir bağlanıyor insan bebeğine. Darısı öğrenemeyen annelerimize olsun inşallah.

Merhaba kızlar geçenlerde diktiklerimi sormuşlardı, resimdeki pelerin kışlık kumaştan diktim bayagı geniş uzun süre kullanırım gibi geliyor

Maşallah çok marifetlisin. bende dikişe meraklıyım ama öğrenmek için vaktimde imkanımda yok şimdilik. ilerde inşallah.

Maşallah çok marifetlisin. bende dikişe meraklıyım ama öğrenmek için vaktimde imkanımda yok şimdilik. ilerde inşallah.
Teşekkür ederim inşallah sende ileride vakit bulursun biz kadınlar yeterki isteyelim

Çayla kahveyi bıraktım kafeinden ve kansizliktan dolayi..bitki çaylarını da pek içemiyoruz. Ama ben sıcak şeyler içmeyi özledim kızlar. Neyin bize zararı yok. Akşamları oturduğum zaman sıcak sıcak ne içebilirim

bukettimm

Geçmiş olsun canım. Allah yardımcınız olsun. Benim de bu konuyla ilgili bilgim yok ama, dinlenmen için eğer çağırabiliyorsan anneni çağır. İnan çok farkediyor. Ben sorun yaşadığımda 1 hafta annem baktı bana. O kadar fark ediyor ki.. Ufak tefek şeyler için ayağa kalkıp durmuyorsun. İyice dinleniyorsun.

bende bazen akşamları öyle sıcak birşey arıyorum. az ıhlamur, elma, limon karışımından bir çay fena olmaz herhalde. bi bardakta iyi gelir hem bu havalarda bağısıklığı güçlendirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…