2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aynen oyle canim allaha birak.. o kistler de kimde çıksa kayboldu. O yüzden hiç sıkıntı etme.. sana ve hepimize dua ediyorum.. bebisini sağ sağlim al kucağına inşallah canim

Doğru söylüyosun canım çok çabuk büyüyorlar.Kız bebek ürünleri de dayanılacak gibi değil maşallah nasıl güzel şeyler var fiyonklu kalpli:)
Evet ya bizimki erkek alışverişe gidiyoruz eşim erkek bebek giysilerine bakıyo ben kız arkadaşımın kızı oldu bari onu süslerim içimde kalmasın

ben ılk 0-3 aylık olan zıbın ve tulumları chıccodan aldım , bıraz kalıtelı olsun dıye ama 3 aydan sonrakıne bence kuması %100 pamuksa sorun olmaz
cnm bende ogluma chıcco falan aldım ama
genelde ıdıl baby urunlerını kullandım
kesınlıkle cok kalıtelı
ben ıdıl baby tavsıye edıyorum kızlar aklınızda bulunsun
yıne hastane cıkısını ıdıl baby alacagım

Genelde gece 4 ten sonra uyuyamadığım için bu sabah ezanla birlikte tüm hamislere dua ettim inşallah kabul olur. Yine ederim canım içini ferah tut inşallah sağ salim kucaklarsin evladını.

cnm bagırsaklarda parlaklık ne demek oluyormuş
o kıstler kayboluyor dıye duyuyorum ben hep
ıns saglıkla kucagına alırsın bebısı

Canım benim daha dün akşamdan beri oldu ondan tedirgin oldum alerjimi diye sende ne zamandır var

Kızlar bizim 4 cu ay bitti 5 e girdik demi ben şu hesabı hep karistiroom:)
Burda bi arkadaşımız bu aylarla ilgili bi tablo paylaşmıştı canım.. O tabloya göre 18+0'da tam dört ay bitmiş olacak..
sadece maltofer kullanıyorum,normalde hergün düzenli çıkmama rağmen 3 gündür çıkamıyorum bende. yani hiç yok,sanki içim kurudu. Kayısı yiyorum bol bol ama henüz fayda etmedi.
Aynen canım, kötü durumdayım yani.. Şimdi bu sabah decavit içtim bikaç gün maltofer içmicem, sonra da bikaç gün maltofer içip decavit içmicem. Hangisinden kaynaklandığını bulabilmek için.. İkisinde de sıkıntım devam ederse doktoruma ikisini de değiştirtmeyi düşünüyorum.. Aylar geçmez böyle..

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin umarım en kısa sürede düzelir

Ne biliyim kızlar çok tatlılar ve çok uygunlar aklımı çeldiler ama bebek ıste işin ucundaki alerji olur mikrop kapar tahriş olur siz de haklısınız

Arkadaşlar kötülemek adına değil ama çok yakınım o firmanın Türkiye ayağında çalışıyor. Ne bebek ne diğer ürünleri o siteden alma dedi. Eski alibaba öyle değildi. Son 2 senedir kalite yok.

sen bilirsin tabi ama bence bırakma. Vücut öyle yada böyle alışacak,alışmalı. Şimdi bırakıp tekrar başlarsan,sil baştan olur.3 gün,5 gün max.10 günde normal düzene döneriz bence

ablama annem hep idilbaby aldı,gerçekten çok kaliteli. Toplam da 3 çocuk giydi ama hala yepisyeni duruyor kıyafetler

Dayanabilirsek almamaya iyi ederiz.Kıyafet kolay 2 günde biter.Kızlar hediyede çok gelir.Alçaksak küvettir göğüs pedi falan battaniye nevresim bebek araç gereçleri almamız lazım onlar hem aradan çıkmış olur hem hepsi birden yekün tutar harcama zaten çok olcak benim fikrim onları yavaş yavaş aradan çıkarmak.

Ben de ali express'ten alıcam, Türkiye'deki bir çok ğrğn zaten Çin yapımı. Instagramda Çin'den aldıkları 5 dolarlık örtüleri 40-50 liraya satıyolar. Bebk bakım çantaları, gece lambaları, uyku arkadaşı oyuncaklar inanılmaz uygun. Sadece kaç kişi alış veril yapmış, yorumları var mı onlara dikkat edin.

Doğru söylüyosun canım çok çabuk büyüyorlar.Kız bebek ürünleri de dayanılacak gibi değil maşallah nasıl güzel şeyler var fiyonklu kalpli:)
Biberon takımı stabilizatör buhar makinası bunlar olmazsa olmaz ana kucağı çalışıyoruz göğüs pompası lazım kendimizi sağalım bunları almalıyız.Topla fiyatları

Evet ya bizimki erkek alışverişe gidiyoruz eşim erkek bebek giysilerine bakıyo ben kız arkadaşımın kızı oldu bari onu süslerim içimde kalmasın
Allah bağışlasın sağ salim dünyaya gelsin damat bey.erkek çocukalrı için çok güzel kıyafetler var artık papyon ceket yenidoğan gömlek kravat bi güzel mevlüt takımları var. poposunda hayvan resimleri olan altlar var harika aşağıya kuyruğu sallanıyo fark yok kıza toka tak oğlana kravat papyon flar bağla öyle deme.Allah sana kız evlat da nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…