- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Aynen oyle canim allaha birak.. o kistler de kimde çıksa kayboldu. O yüzden hiç sıkıntı etme.. sana ve hepimize dua ediyorum.. bebisini sağ sağlim al kucağına inşallah canimKızlar profesöre göründüm detaylı ultrasonla baktı
Organ ve kemik anomalliği saptamadı
ancak koroid plektus kisti izlendi yani bebeğimin beyinde kist var..
Bir de bağırsaklarında parlaklık gördü
üçlü tarama testini önemsemedi o açıdan içimi rahatlattı
ama kistlerin takip edilmesi gerektiğini söyledi
1 ay sonra yine çağırdı..amniyosentez yaptırmamı önerdi .Eşimle ortak karar aldık yaptırmayacağız bebeği kaybetme riski var çünkü
1 ay sonra inşallah kistler kaybolur hiperokojen bağırsak normale döner
Lütfen dualarınızı esirgemeyin
Hepinize desteğiniz için teşekkür ederim.Rabbim nasıl uygun görürse öyle olacak
Evet ya bizimki erkek alışverişe gidiyoruz eşim erkek bebek giysilerine bakıyo ben kızDoğru söylüyosun canım çok çabuk büyüyorlar.Kız bebek ürünleri de dayanılacak gibi değil maşallah nasıl güzel şeyler var fiyonklu kalpli:)
cnm bende ogluma chıcco falan aldım amaben ılk 0-3 aylık olan zıbın ve tulumları chıccodan aldım , bıraz kalıtelı olsun dıye ama 3 aydan sonrakıne bence kuması %100 pamuksa sorun olmaz
Kızlar profesöre göründüm detaylı ultrasonla baktı
1 ay sonra yine çağırdı..amniyosentez yaptırmamı önerdi .Eşimle ortak karar aldık yaptırmayacağız bebeği kaybetme riski var çünkü
çok tatlılarmıs ama 6-9 aylıgını alabılırsın benceMesela şöyle tulumlar var
cnm bagırsaklarda parlaklık ne demek oluyormuşKızlar profesöre göründüm detaylı ultrasonla baktı
bunlar alixpress mı? ben tercıh etmem acıkcası oradan, bılemedımMesela şöyle tulumlar var
Canım benim daha dün akşamdan beri oldu ondan tedirgin oldum alerjimi diye sende ne zamandır varCanım ben de normal doğum istiyorum Allah nasip ederse, herşey yolunda giderse. Doğum anında o acıyla ne olur bilmiyorum ama epidural de istemicem diye düşünüyorum şimdilik. Ama herkes son anda dayanamayıp istiyormuş herhalde. Bakalım. Allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin hepimize.
Benim kasıklarımda olmuyor ama göbeğin alt tarafında oluyor. İnşallah rahmin büyümesindendir. Hatta 2 gecedir tuvalete vs. uyanıyorum sonra uyuyamıyorum bu durumdan dolayı. İnşallah bebişlerimiz büyüyor diyedir ve normal bişeydir.
Valla neden olduysa aynı durum bende de var. Göbeğimde ve göğüslerimde. Hamilelikten sonra oldu. Hamilelikte ciltte lekeler falan olabiliyor , cilt bozuluyor gibi birşeyler okumuştum. Ondan dolayı çok üzerinde durmadım ama, inşallah alerji falan değildir.
Burda bi arkadaşımız bu aylarla ilgili bi tablo paylaşmıştı canım.. O tabloya göre 18+0'da tam dört ay bitmiş olacak..Kızlar bizim 4 cu ay bitti 5 e girdik demi ben şu hesabı hep karistiroom:)
Aynen canım, kötü durumdayım yani.. Şimdi bu sabah decavit içtim bikaç gün maltofer içmicem, sonra da bikaç gün maltofer içip decavit içmicem. Hangisinden kaynaklandığını bulabilmek için.. İkisinde de sıkıntım devam ederse doktoruma ikisini de değiştirtmeyi düşünüyorum.. Aylar geçmez böyle..sadece maltofer kullanıyorum,normalde hergün düzenli çıkmama rağmen 3 gündür çıkamıyorum bende. yani hiç yok,sanki içim kurudu. Kayısı yiyorum bol bol ama henüz fayda etmedi.
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin umarım en kısa sürede düzelirKızlar profesöre göründüm detaylı ultrasonla baktı
cnm bagırsaklarda parlaklık ne demek oluyormuş
o kıstler kayboluyor dıye duyuyorum ben hep
ıns saglıkla kucagına alırsın bebısı
sen bilirsin tabi ama bence bırakma. Vücut öyle yada böyle alışacak,alışmalı. Şimdi bırakıp tekrar başlarsan,sil baştan olur.3 gün,5 gün max.10 günde normal düzene döneriz benceBurda bi arkadaşımız bu aylarla ilgili bi tablo paylaşmıştı canım.. O tabloya göre 18+0'da tam dört ay bitmiş olacak..
Aynen canım, kötü durumdayım yani.. Şimdi bu sabah decavit içtim bikaç gün maltofer içmicem, sonra da bikaç gün maltofer içip decavit içmicem. Hangisinden kaynaklandığını bulabilmek için.. İkisinde de sıkıntım devam ederse doktoruma ikisini de değiştirtmeyi düşünüyorum.. Aylar geçmez böyle..
Mesela şöyle tulumlar var
Ben de ali express'ten alıcam, Türkiye'deki bir çok ğrğn zaten Çin yapımı. Instagramda Çin'den aldıkları 5 dolarlık örtüleri 40-50 liraya satıyolar. Bebk bakım çantaları, gece lambaları, uyku arkadaşı oyuncaklar inanılmaz uygun. Sadece kaç kişi alış veril yapmış, yorumları var mı onlara dikkat edin.Kizlar bu arada büyük muslin bezler var bilirsiniz kundak yapmak için puset örtüsü olarak banyo havlususun içine sermeye uyurken üstünü ortme bir çok amac için kullanılıyor. Yaz bebeği için kesin almamı tavsiye ettiler.. ama araştırdım 50 60 lira tanesi.. dun nete biri yazmış aliexpressten aldım diye tanesi 5 dolar falan çok kaliteli yazmış
aliexpressten çok alışveriş yaptım öncesinde kendime ve eşime.. ama bebeğime alır miyim derseniz almam derdim ama dun bunu duyunca aliexpress e bi girdim çok gUzel şeyler var tulumlar kostümler muslin bezler.
Sizce alınır mi kızlar. Çin mali evet ama düşününce en pahalı markalarda bile made in china yazıyor kafam karıştı bi fikir verin kizceler
Biberon takımı stabilizatör buhar makinası bunlar olmazsa olmaz ana kucağı çalışıyoruz göğüs pompası lazım kendimizi sağalım bunları almalıyız.Topla fiyatlarıDoğru söylüyosun canım çok çabuk büyüyorlar.Kız bebek ürünleri de dayanılacak gibi değil maşallah nasıl güzel şeyler var fiyonklu kalpli:)
Allah bağışlasın sağ salim dünyaya gelsin damat bey.erkek çocukalrı için çok güzel kıyafetler var artık papyon ceket yenidoğan gömlek kravat bi güzel mevlüt takımları var. poposunda hayvan resimleri olan altlar var harika aşağıya kuyruğu sallanıyo fark yok kıza toka tak oğlana kravat papyon flar bağla öyle deme.Allah sana kız evlat da nasip etsin.Evet ya bizimki erkek alışverişe gidiyoruz eşim erkek bebek giysilerine bakıyo ben kızarkadaşımın kızı oldu bari onu süslerim içimde kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?