2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bizim 4 cu ay bitti 5 e girdik demi ben şu hesabı hep karistiroom:)

Benim de 16sında daha inan günler geçmek bilmiyor.Kocaman olmuştur maşallah bebeğin insan doyamıyor ki doktorun yanında bişey de diyemiyorum eve gelince resimleri seviyorum artık

Bayanlar alışverise başladıniz mı?ben kendimi zor tutuyorum alisveris yapmamak icin.orgu oruyorum ilk defa pek beceremesemde.Cok guzel bir heyecan Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.

Ben cinsiyeti öğrenince yenidoğan zıbın falan almıştım ama yine de çok acele etmek istemiyorum zaten herşey var artık bebek mağazalarında bikaç günde halledilir sanırım

Yazın doğacak, biz kışlık bile aldık 3 tane alt giyim :)
Eşim indirimde diyo bulamayız bi daha 9 aylık aldık

Detaylı yazmışsın ya canım çok teşekkür ederim.
Zaten ben de epidural normal doğum istiyorum ama benim hastanemde gece olursa epidural yapamayacaklarını söylüyrlar. O yüzden biraz endişeliyim. Gündüz olursa anca epidural olabilecekmiş. Şimdi hastanemi de değişmek istemiyorum doktorumdan çok memnunum.
bir de doktor dedi ki epidural zaten 4-7 cm arasına yapılıyor. Biraz daha dayansan bebek doğacak diyor ))) Şimdiden düşünmemeye çalışıyorum ama düşünmemekle olmuyor. Öyle ya da böyle bebek oradan çıkacak.
Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu etsin inşallah.
hepimize kolay doğuşlar dilerim

Ben nefes almada çok zorlanıyorum sanki bebiş de nefes alamıyor gibi geliyor
Evet nefes darlığı yaşıyorum yazmıştım foruma daha önce uzanırken nefesim kesiliyor gibi oluyo. unutmazsam sorcam doktora.bebiş için korkma kimyasal ve ağır kokulardan uzak dur yeter

Bak sende de çıkmış bendeki gibi ))) demek ki ben yalnız değilim bu haftada böyle şişgöbüş
Bende erkek ama 31i kesin öğreniriz.. şimdilik kesin konuşamıyorum. %80 erkek demesine rağmen

Erkek olunca kesin olması lazım ya % ye gerek yok bence :)
Varsa var yoksa yok. Seninki biraz çekingen göstermemiş tam demekki

Ben cinsiyeti öğrenince yenidoğan zıbın falan almıştım ama yine de çok acele etmek istemiyorum zaten herşey var artık bebek mağazalarında bikaç günde halledilir sanırım
Evet ya bide o var gözüm vitrinlerde ama acele etmeyin arkadaşım dolu yenidoğan kıyafeti aldı bebiş maşallah 4 kilo doğdu hiçbirini giyemedi. bendede kadife elbise hastalığı var ama kendimi tutuyorum. 3,5-4 kilo doğar kışa 6 aylık kaç kilo olur

Evet nefes darlığı yaşıyorum yazmıştım foruma daha önce uzanırken nefesim kesiliyor gibi oluyo. unutmazsam sorcam doktora.bebiş için korkma kimyasal ve ağır kokulardan uzak dur yeter
Yok zaten yürürken ve merdiven çıkarken oluyor. Yavaş hareket ediyorum ama yetmiyor yine de nefesim

sadece maltofer kullanıyorum,normalde hergün düzenli çıkmama rağmen 3 gündür çıkamıyorum bende. yani hiç yok,sanki içim kurudu. Kayısı yiyorum bol bol ama henüz fayda etmedi.

Kızlar benim göbeğimde ve göğüslerimde kırmızı kırmızı kabarcıklar çıkmaya başladı çatlak belirtisi mi acaba alerji mi anlamadım

Eklentiler

• IMG_4729.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 89
maşallah.Allah bize de normal doğum nasip etsin.
peki birşey soracağım doğum sonrası dikişler iyileşirken sıkıntı oluyor mu? Bir de tamamen iyileşince eskisi gibi oluyor mu? benim en merak ettiklerim bunlar açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…