2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bak sende de çıkmış bendeki gibi ))) demek ki ben yalnız değilim bu haftada böyle şişgöbüş
Bende erkek ama 31i kesin öğreniriz.. şimdilik kesin konuşamıyorum. %80 erkek demesine rağmen
Doktorun çok temkinli bir doktordur ondan olabilir canim.. az kalmış inşallah öğreneceksin sen de..
Benim gobus 8. Haftadan itibaren belli etti kendini o kadar güzel bi duygu ki insan gobekli olmaktan mutlu olur mu ay hamilelik çok deli duygular yaşatıyorsun

cnm dıkıs yerlerım uc gun cok acıdı, oturamıyorum tam ustune
doktor zaten ıcten dıktım dedı, goruntude anlasılır hıc bırsey yok
o ucluk sıddetlı acımadan baska hıc bır farkı olmadı bnm ıcın :)

Kizlar bu arada büyük muslin bezler var bilirsiniz kundak yapmak için puset örtüsü olarak banyo havlususun içine sermeye uyurken üstünü ortme bir çok amac için kullanılıyor. Yaz bebeği için kesin almamı tavsiye ettiler.. ama araştırdım 50 60 lira tanesi.. dun nete biri yazmış aliexpressten aldım diye tanesi 5 dolar falan çok kaliteli yazmış
aliexpressten çok alışveriş yaptım öncesinde kendime ve eşime.. ama bebeğime alır miyim derseniz almam derdim ama dun bunu duyunca aliexpress e bi girdim çok gUzel şeyler var tulumlar kostümler muslin bezler.
Sizce alınır mi kızlar. Çin mali evet ama düşününce en pahalı markalarda bile made in china yazıyor kafam karıştı bi fikir verin kizceler

ben ılk 0-3 aylık olan zıbın ve tulumları chıccodan aldım , bıraz kalıtelı olsun dıye ama 3 aydan sonrakıne bence kuması %100 pamuksa sorun olmaz

bende müslin örtü almak istiyorum bol bol. Henüz bakmadım ama kumaşçılarda satılıyordur bence,metre işi alıp istediğim büyüklükte diktiririm diye düşündüm.
aliexpressten hiç bir şey almadım şimdiye kadar,bebeğime hiç almam herhalde

Doğru söylüyosun canım çok çabuk büyüyorlar.Kız bebek ürünleri de dayanılacak gibi değil maşallah nasıl güzel şeyler var fiyonklu kalpli:)

benimde birkaç gün tam oturamama sorunum oldu oturunca acıdı biraz ama güzel bakımını yaparsan çabuk geçiyor .sonrasında da belli olan hiçbirşey yok . zaten estetik dikiş atılıyor. bazıları his kaybı olur falan demişti ama çok şükür öyle birşeyle karşılaşmadım.

Şu an için beyaz krem gibi bir akıntı var. Dikkat edeyim rengine teşekkür ederim bilgi için Doktor randevuma 3 hafta var sormaya çekiniyorum her seferinde normal diyor çünkü

Mesela şöyle tulumlar var

Eklentiler

• 20161227_160238.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 71
  • 20161227_160135.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 70
  • 20161227_160135.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 73

Canım çok geçmiş olsun.Başka bi doktora daha göstersen kağıtta risksiz yazıp riskliye yakın demesi biraz garip geldi bana.İçini ferah tut inşallah hiçbişey yoktur

Kızlar aranızda normal doğum yapanlar var mı? Varsa biraz anlatır mısınız? Ne tavsiye edersiniz? Ben de normal doğum düşünüyorum ama daha kararsızım. Normal doğum hakkında neler söyleyebilirsiniz?

Canım ben de normal doğum istiyorum Allah nasip ederse, herşey yolunda giderse. Doğum anında o acıyla ne olur bilmiyorum ama epidural de istemicem diye düşünüyorum şimdilik. Ama herkes son anda dayanamayıp istiyormuş herhalde. Bakalım. Allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin hepimize.

ben de sürekli karın ağrısı çekiyorum. kimi zaman kasıklarım ağrıyor regl ağrısı gibi kimi zaman da daha aşağı taraflar..

Benim kasıklarımda olmuyor ama göbeğin alt tarafında oluyor. İnşallah rahmin büyümesindendir. Hatta 2 gecedir tuvalete vs. uyanıyorum sonra uyuyamıyorum bu durumdan dolayı. İnşallah bebişlerimiz büyüyor diyedir ve normal bişeydir.

Kızlar benim göbeğimde ve göğüslerimde kırmızı kırmızı kabarcıklar çıkmaya başladı çatlak belirtisi mi acaba alerji mi anlamadım

Valla neden olduysa aynı durum bende de var. Göbeğimde ve göğüslerimde. Hamilelikten sonra oldu. Hamilelikte ciltte lekeler falan olabiliyor , cilt bozuluyor gibi birşeyler okumuştum. Ondan dolayı çok üzerinde durmadım ama, inşallah alerji falan değildir.

Kızlar profesöre göründüm detaylı ultrasonla baktı
Organ ve kemik anomalliği saptamadı

ancak koroid plektus kisti izlendi yani bebeğimin beyinde kist var..
Bir de bağırsaklarında parlaklık gördü

üçlü tarama testini önemsemedi o açıdan içimi rahatlattı
ama kistlerin takip edilmesi gerektiğini söyledi
1 ay sonra yine çağırdı..amniyosentez yaptırmamı önerdi .Eşimle ortak karar aldık yaptırmayacağız bebeği kaybetme riski var çünkü
1 ay sonra inşallah kistler kaybolur hiperokojen bağırsak normale döner
Lütfen dualarınızı esirgemeyin

Hepinize desteğiniz için teşekkür ederim. Rabbim nasıl uygun görürse öyle olacak

Canım ben kızıma yaptırmıştım anneme. Kumaşçılarda satılıyor yada bazı tuhafiyelerde var. Metreyle satılıyor. Çok ucuz. Sadece yanını işliyorsunuz veya dikiyorsunuz. Bayağı işe yarıyor.

Canım benim inşallah bir an önce bebişin toplar kendini, sağlıklı sapasağlam bir bebiş olur,
Gönlünden geçen güzel duaların kabul olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…