- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Doktorun çok temkinli bir doktordur ondan olabilir canim.. az kalmış inşallah öğreneceksin sen de..Bak sende de çıkmış bendeki gibi ))) demek ki ben yalnız değilim bu haftada böyle şişgöbüş
Bende erkek ama 31i kesin öğreniriz.. şimdilik kesin konuşamıyorum. %80 erkek demesine rağmen
cnm dıkıs yerlerım uc gun cok acıdı, oturamıyorum tam ustunemaşallah.Allah bize de normal doğum nasip etsin.
peki birşey soracağım doğum sonrası dikişler iyileşirken sıkıntı oluyor mu? Bir de tamamen iyileşince eskisi gibi oluyor mu? benim en merak ettiklerim bunlar açıkçası
Oyle deme canim bana %90erkek dedi sonra kiz dedi bu doktrlarin ne dedigi belli dilErkek olunca kesin olması lazım ya % ye gerek yok bence :)
Varsa var yoksa yok. Seninki biraz çekingen göstermemiş tam demekki
bende müslin örtü almak istiyorum bol bol. Henüz bakmadım ama kumaşçılarda satılıyordur bence,metre işi alıp istediğim büyüklükte diktiririm diye düşündüm.Kizlar bu arada büyük muslin bezler var bilirsiniz kundak yapmak için puset örtüsü olarak banyo havlususun içine sermeye uyurken üstünü ortme bir çok amac için kullanılıyor. Yaz bebeği için kesin almamı tavsiye ettiler.. ama araştırdım 50 60 lira tanesi.. dun nete biri yazmış aliexpressten aldım diye tanesi 5 dolar falan çok kaliteli yazmış
aliexpressten çok alışveriş yaptım öncesinde kendime ve eşime.. ama bebeğime alır miyim derseniz almam derdim ama dun bunu duyunca aliexpress e bi girdim çok gUzel şeyler var tulumlar kostümler muslin bezler.
Sizce alınır mi kızlar. Çin mali evet ama düşününce en pahalı markalarda bile made in china yazıyor kafam karıştı bi fikir verin kizceler
Evet ya bide o var gözüm vitrinlerde ama acele etmeyin arkadaşım dolu yenidoğan kıyafeti aldı bebiş maşallah 4 kilo doğdu hiçbirini giyemedi. bendede kadife elbise hastalığı var ama kendimi tutuyorum. 3,5-4 kilo doğar kışa 6 aylık kaç kilo olur
maşallah.Allah bize de normal doğum nasip etsin.
peki birşey soracağım doğum sonrası dikişler iyileşirken sıkıntı oluyor mu? Bir de tamamen iyileşince eskisi gibi oluyor mu? benim en merak ettiklerim bunlar açıkçası
Yaramıyor o kadar dolaşmak ya mahvediyor insanı ben sahsen şimdiden çok yoruluyorumben dün içerenköydekine gittim, maşallah türkiyenin en büyük e bebek mağazası. ayaklarım ağrıdı gezene kadar
Şu an için beyaz krem gibi bir akıntı var. Dikkat edeyim rengine teşekkür ederim bilgi içinSelam canım, benimde akıntım vardı sarı renkte ve oldukça fazlaydı gayet normal olduğunu duymuştum ama yeşil renkte akıntı gelmeye başladı. Dün Dr. yazmış gel kültür yapalım önemli diye, bu akşam gidip kültür testi yaptırcam. akıntının rengini takip et, yeşile dönerse hemen doktoruna git. Bebeğe, keseye zararı olabiliyormuş
Canım sıkkın kızlar. ikilim riskli diye 4lü yaptırdım. Sonuç kağıdına göre risksiz bölge. Doktor ile kouştum sabah. hala riskliye yakın diyor. Canımı sıkıyor ya. offfff. Allahım hayırlısı olsun ya rabbim.
Kızlar aranızda normal doğum yapanlar var mı? Varsa biraz anlatır mısınız? Ne tavsiye edersiniz? Ben de normal doğum düşünüyorum ama daha kararsızım. Normal doğum hakkında neler söyleyebilirsiniz?
ben de sürekli karın ağrısı çekiyorum. kimi zaman kasıklarım ağrıyor regl ağrısı gibi kimi zaman da daha aşağı taraflar..
Kızlar benim göbeğimde ve göğüslerimde kırmızı kırmızı kabarcıklar çıkmaya başladı çatlak belirtisi mi acaba alerji mi anlamadım
Kizlar bu arada büyük muslin bezler var bilirsiniz kundak yapmak için puset örtüsü olarak banyo havlususun içine sermeye uyurken üstünü ortme bir çok amac için kullanılıyor. Yaz bebeği için kesin almamı tavsiye ettiler.. ama araştırdım 50 60 lira tanesi.. dun nete biri yazmış aliexpressten aldım diye tanesi 5 dolar falan çok kaliteli yazmış
aliexpressten çok alışveriş yaptım öncesinde kendime ve eşime.. ama bebeğime alır miyim derseniz almam derdim ama dun bunu duyunca aliexpress e bi girdim çok gUzel şeyler var tulumlar kostümler muslin bezler.
Sizce alınır mi kızlar. Çin mali evet ama düşününce en pahalı markalarda bile made in china yazıyor kafam karıştı bi fikir verin kizceler
Kızlar profesöre göründüm detaylı ultrasonla baktı
Organ ve kemik anomalliği saptamadı
ancak koroid plektus kisti izlendi yani bebeğimin beyinde kist var..
Bir de bağırsaklarında parlaklık gördü
üçlü tarama testini önemsemedi o açıdan içimi rahatlattı
ama kistlerin takip edilmesi gerektiğini söyledi
1 ay sonra yine çağırdı..amniyosentez yaptırmamı önerdi .Eşimle ortak karar aldık yaptırmayacağız bebeği kaybetme riski var çünkü
1 ay sonra inşallah kistler kaybolur hiperokojen bağırsak normale döner
Lütfen dualarınızı esirgemeyin
Hepinize desteğiniz için teşekkür ederim.Rabbim nasıl uygun görürse öyle olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?