Desenli var mi canim.. bakiyim ben kumascilara o zaman dikis makinam var zaten dikerim
İnstagramda bi sayfa var bursa kumaş Pazarı diye oranın kumaşları cok güzel mesela desenli veya düz Pazanleri var pamuklu kumaşları var onlardan yaparsan cok güzel olur
Yakın sayılırız.. ben içmelerdeyim.Evoradayım sen ne taraftasınbattaniye başlayacağım bende bıdık bi kesin belli etse önce kız dediler gittim kumaş aldım alt açma yapacaktım sonra erkeğe döndü o yüzden beklemeye karar verdim yakınsan öreriz beraber
Burnum tıkalı değil de hep sanki çok yemişim gibi şişkinlik oluyor. Bir de gece uyurken çok terliyorum su gibiBende alamıyorum. Özellikle geceleri yatağa yattığımla tekrar kalktıgım bir oluyo, boğulacakmısım gibigeniz etide var bende maalesef zaten burnum hep tıkalı hep grip haliyle dolanırdım hamilelikten önce. Çok şükür Rabbim e şimdiye kadar hiç grip falan olmadım ama burnum hala tıkalı. Şimdi bide kilo alıyoruz, gazdan dolayı şişkinliğimiz oluyo dahada rahatsız edici hal alıyo. Eğer sendede geceleri böyle bir problem oluyosa burun bantlarından kullan iyi geliyo.
Aynen canım hepsi bir anda çıktı her gün yağ kullandığım için fark ederdim kaşınıyordaCanım 3-4 haftadır falan var. Ama birdenbire birsürü çıkmadı. Sanki biraz biraz arttılar. Senin hepsi bi günde mi çıktı kesin? Farketmemiş olabilir misin?
Bir de seninkiler benimkilerden daha kırmızı gibi geldi sanki ama bilemedim
Allah'a şükür ediyorum nasip ettiği için her zaman. Olmayan herkese de versin. Belki bana tekrar nasip olur. Olmasa da o kadar çok kız çocuğu olan arkadasım var ki onları süslerimAllah bağışlasın sağ salim dünyaya gelsin damat bey.erkek çocukalrı için çok güzel kıyafetler var artık papyon ceket yenidoğan gömlek kravat bi güzel mevlüt takımları var. poposunda hayvan resimleri olan altlar var harika aşağıya kuyruğu sallanıyo fark yok kıza toka tak oğlana kravat papyon flar bağla öyle deme.Allah sana kız evlat da nasip etsin.
Yakınmış evet benim doktorum karşıda bahçelievlerde cumartesileri gidiyorum bu hafta da gidicem kısmetseYakın sayılırız.. ben içmelerdeyim.
hangi hastaneye gidiyorsun? Ben Gispire. Hani belki aynı doktora gidiyoruz diye sordum.
Biz 2 sene önce Ahmet Poyraz olarak karar vermiştik. Değiştirmedik. Kız olsaydı Ece koyacaktıkArkadaşlar isim konusunu naptınız biz hala bi isim bulamadık insanlar bebekleri olmadan isim bulur bizim doğana kadar beklicek sanırım benim beğendiğimi eşim beğenmiyor onun beğendiğini ben beğenmiyorum
Aynen canım hepsi bir anda çıktı her gün yağ kullandığım için fark ederdim kaşınıyorda
Uuuuuu burdan taa karşıya mı gidiyorsun?Yakınmış evet benim doktorum karşıda bahçelievlerde cumartesileri gidiyorum bu hafta da gidicem kısmetseKısmet olursa tanışalım inşallah
Allah hepimizin çocuğunu bağışlasın inşallahAllah bağışlasın sağ salim dünyaya gelsin damat bey.erkek çocukalrı için çok güzel kıyafetler var artık papyon ceket yenidoğan gömlek kravat bi güzel mevlüt takımları var. poposunda hayvan resimleri olan altlar var harika aşağıya kuyruğu sallanıyo fark yok kıza toka tak oğlana kravat papyon flar bağla öyle deme.Allah sana kız evlat da nasip etsin.
Yok sıkıntı değil çok şükür erken çıkıyoruz trafiğin durumuna göre 40 dk da oradayızUuuuuu burdan taa karşıya mı gidiyorsun?
zor olmuyor mu peki?
ben de bu hafta gidiyorum 31 aralık :)
İnşallah canım
3lu banada gerek yok dedi canim ikili temiz cikti dince balik haftada 1 yiyorum asiri severim zaten normalde de yarin bana bebisin boyunu falan soylermisn cunku senle ayni bizim bebisler
Biz 2 sene önce Ahmet Poyraz olarak karar vermiştik. Değiştirmedik. Kız olsaydı Ece koyacaktık
Kızlar ben bursadayım burdan müslin bez içinmi kumaş alıyorsunuz?
Selam canım teşekkür ederim bir sorum olacakCanım devlette muayene ücreti ilaç aldığında eczanede karşına çıkıyor, 5 tl gibi bişeydi sanırım.
Ben hep devlette yaptırıyorum testleri. İkili testi de orda yaptırmıştım. Detaylı ultrasonu da devlette yaptıracağım.
Özel durumlarda cinsiyeti eşimle görmek için özel hastaneye gidiyorum.
Bence de her seferinde özele gitmek pahalı olabilir.
Ben de ayaklı tulumlara bayılıyorum özellikle gece uykusunda tulum giydirmeyi çok istiyorum biraz büyük beden alirim rahat eder insallahCanım var bazı eski yerlerde düz beyazları var. Biraz daha modern yerlerde bulabilirsin.
Ayrıca ayaklı tulumu çok küçük almazsanız kış bebekleri için çok ideal. Benim kızım 2.250 kg doğdu anca ısıtıyor kendini gibi geliyordu bana. Ben ayaklı tutumları çok beğeniyorum. Tabi tercih meselesi.
Kayinvalidem biliyor ama benden geçti artık diyip duruyorTabii biliyorlarsa elleri de güzelse yaptır tabi çorbada onlarında tuzu olsun
sagol canim bakiyorum hemen
Teşekkür ederim :)ben başka siteye baktım orda 3ay24günlük gözüküyorum buna göre 4aylkk oluyorum :)Kizlar hafta ay konusunda kafası karışanlar için tekrar koyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?