2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Yakın sayılırız.. ben içmelerdeyim.
hangi hastaneye gidiyorsun? Ben Gispire. Hani belki aynı doktora gidiyoruz diye sordum.

Burnum tıkalı değil de hep sanki çok yemişim gibi şişkinlik oluyor. Bir de gece uyurken çok terliyorum su gibi

Aynen canım hepsi bir anda çıktı her gün yağ kullandığım için fark ederdim kaşınıyorda

Allah'a şükür ediyorum nasip ettiği için her zaman. Olmayan herkese de versin. Belki bana tekrar nasip olur. Olmasa da o kadar çok kız çocuğu olan arkadasım var ki onları süslerim

Yakın sayılırız.. ben içmelerdeyim.
hangi hastaneye gidiyorsun? Ben Gispire. Hani belki aynı doktora gidiyoruz diye sordum.
Yakınmış evet benim doktorum karşıda bahçelievlerde cumartesileri gidiyorum bu hafta da gidicem kısmetse Kısmet olursa tanışalım inşallah

Arkadaşlar isim konusunu naptınız biz hala bi isim bulamadık insanlar bebekleri olmadan isim bulur bizim doğana kadar beklicek sanırım benim beğendiğimi eşim beğenmiyor onun beğendiğini ben beğenmiyorum
Biz 2 sene önce Ahmet Poyraz olarak karar vermiştik. Değiştirmedik. Kız olsaydı Ece koyacaktık

Allah hepimizin çocuğunu bağışlasın inşallah

3lu banada gerek yok dedi canim ikili temiz cikti dince balik haftada 1 yiyorum asiri severim zaten normalde de yarin bana bebisin boyunu falan soylermisn cunku senle ayni bizim bebisler

canım evet benimkide 11 haziran aşağıya yanlış girmişim.gecen hafta 14cmdi ama benımkıde önden gidiyormuş...
yarın tekrar sorarım.bu arada eşimin boyu çok uzun.ona cekecek falan diyoruz . yazarım sana yarın.
yine bugun 10 sayfa geride kaldım:)

Kızlar bu hafta ve ay işi benimde kafamı karıştıyo insanlar genelde kaç aylık diye soruyor:)şuan 16+2yim yani kaç aylık hamile oluyorum:)baktığınız site varsa söylermisiniz

Kizlar hafta ay konusunda kafası karışanlar için tekrar koyuyorum

Eklentiler

• 20161223_170925.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 86
Selam canım teşekkür ederim bir sorum olacak

Ben devlete gittim doktor baktı sonra hemşireye bi şeyler söyledi mesela bebeğin boyunu falan söyledi ama onların tabiri değişik değişik bebeğin boyu inş söylediğini ben söylediği cm den anladım neyse bişeyler daha söyledi ölçü falandı.
Sonra hemşire kağıtta ikili test kutusunu işaretledim kan ver dedi.
Verdim

Şimdi sorum.şu ben sonucumu şuan alamam 2-3 hafta sonra alabilirim. ama o zaman 14 haftayı geçerim. Yani demek istiyorum ki doktor o gün burun kemiğine ense kalınlığına bakmışmıdır yoksa kandan sonra mı bakıyor?

Ben de ayaklı tulumlara bayılıyorum özellikle gece uykusunda tulum giydirmeyi çok istiyorum biraz büyük beden alirim rahat eder insallah
Tabii biliyorlarsa elleri de güzelse yaptır tabi çorbada onlarında tuzu olsun
Kayinvalidem biliyor ama benden geçti artık diyip duruyor annemden isteyeyim bakiyim yapabilirse

sagol canim bakiyorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…