2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım Allah'tan şifa diliyorum minik bebeğin için.. İnşallah bir ay sonra herşey normale dönmüş olur, kistler kaybolur.. Sağlıklı bi şekilde hamileliğini tamamlarsın inşallah..

Canım öncelikle tekrar gecmiş olsun inşallah 1 ay a toparlar dualarımız seninle amniyosentez değilde nifty test den hiç bahsetmedimi bildiğim kadarıyla onda da anlaşılıyor sadece kan veriyorsun

Canım benim daha dün akşamdan beri oldu ondan tedirgin oldum alerjimi diye sende ne zamandır var

Canım 3-4 haftadır falan var. Ama birdenbire birsürü çıkmadı. Sanki biraz biraz arttılar. Senin hepsi bi günde mi çıktı kesin? Farketmemiş olabilir misin?

Bir de seninkiler benimkilerden daha kırmızı gibi geldi sanki ama bilemedim

Çok geçmiş olsun canım.İnşallah hepsi geçecek bebeğine sağ salim kavuşacaksın.Dualarımız seninle ve bebeğinle Allah onu sana bağışlasın

Desenli var mi canim.. bakiyim ben kumascilara o zaman dikis makinam var zaten dikerim
ablama annem hep idilbaby aldı,gerçekten çok kaliteli. Toplam da 3 çocuk giydi ama hala yepisyeni duruyor kıyafetler
şimdi baktım canim idil baby ye hastane çıkışları bana pahalı geldi indirim zamanını takip edip bakıcam yine teskekurler

Nacizane tavsiyem ayaklı tulum hiç alma. çocuk hiç rahat edemiyor ayaklarını oynatırken.
Ama o kadar tatlı oluyorlar kiii.. büyük beden alsam rahat eder mi

Allah bebeğine acil şifa versin inşallah bir sonraki ultrasonda çok güzel haberler alırsın öyle de olacak inanıyorum.

Canım var bazı eski yerlerde düz beyazları var. Biraz daha modern yerlerde bulabilirsin.

Ayrıca ayaklı tulumu çok küçük almazsanız kış bebekleri için çok ideal. Benim kızım 2.250 kg doğdu anca ısıtıyor kendini gibi geliyordu bana. Ben ayaklı tutumları çok beğeniyorum. Tabi tercih meselesi.

Canım bebeğine Allahtan sifa diliyorum bol bol dua et hersey iyi olacak gönlünü ferah tut ki bebeğin olumsuz hissetmesin diğer ultrasonda güzel haberlerle döneceğine inanıyorum..

Arkadaşlar isim konusunu naptınız biz hala bi isim bulamadık insanlar bebekleri olmadan isim bulur bizim doğana kadar beklicek sanırım benim beğendiğimi eşim beğenmiyor onun beğendiğini ben beğenmiyorum

Biberon takımı stabilizatör buhar makinası bunlar olmazsa olmaz ana kucağı çalışıyoruz göğüs pompası lazım kendimizi sağalım bunları almalıyız.Topla fiyatları

Liste cok kabarık :) bende bi çok şey almaya hevesleniyorum ama yok yok almıcam şimdiden daha erken diyorum kendi kendime. Ama annem ve teyzelerim sağolsunlar alıp alıp duruyolar, ziyarete geleceklere verilecek süsleri bile araştırmışlar :) :) :) yıllaaarrr sonra aileye bir minik gelince böyle oldu :)

Canım öncelikle tekrar gecmiş olsun inşallah 1 ay a toparlar dualarımız seninle amniyosentez değilde nifty test den hiç bahsetmedimi bildiğim kadarıyla onda da anlaşılıyor sadece kan veriyorsun

1 ay sonra eğer tekrar anormallik olursa yaptırmayı düşünüyorum canım

Ben nefes almada çok zorlanıyorum sanki bebiş de nefes alamıyor gibi geliyor

Bende alamıyorum. Özellikle geceleri yatağa yattığımla tekrar kalktıgım bir oluyo, boğulacakmısım gibi geniz etide var bende maalesef zaten burnum hep tıkalı hep grip haliyle dolanırdım hamilelikten önce. Çok şükür Rabbim e şimdiye kadar hiç grip falan olmadım ama burnum hala tıkalı. Şimdi bide kilo alıyoruz, gazdan dolayı şişkinliğimiz oluyo dahada rahatsız edici hal alıyo. Eğer sendede geceleri böyle bir problem oluyosa burun bantlarından kullan iyi geliyo.

Bir Tuzlalı daha varmış aramızda
Ben de Tuzladayım canım. Sen hangi tarafdasın? )
Bu arada ben de örmeyi bilmiyorum ve öğrenmek çok istiyorum
Evoradayım sen ne taraftasın battaniye başlayacağım bende bıdık bi kesin belli etse önce kız dediler gittim kumaş aldım alt açma yapacaktım sonra erkeğe döndü o yüzden beklemeye karar verdim yakınsan öreriz beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…