- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Canım sen 4 aylıksin 3 olamazsinTeşekkür ederim :)ben başka siteye baktım orda 3ay24günlük gözüküyorum buna göre 4aylkk oluyorum :)
Selam canım teşekkür ederim bir sorum olacak
Ben devlete gittim doktor baktı sonra hemşireye bi şeyler söyledi mesela bebeğin boyunu falan söyledi ama onların tabiri değişik değişik bebeğin boyu inş söylediğini ben söylediği cm den anladım neyse bişeyler daha söyledi ölçü falandı.
Sonra hemşire kağıtta ikili test kutusunu işaretledim kan ver dedi.
Verdim
Şimdi sorum.şu ben sonucumu şuan alamam 2-3 hafta sonra alabilirim. ama o zaman 14 haftayı geçerim. Yani demek istiyorum ki doktor o gün burun kemiğine ense kalınlığına bakmışmıdır yoksa kandan sonra mı bakıyor?
Dimi:)kafam karıştı benimde niye bitmiyo bu üç ay diye :)sağol canım aydınlattığın içinCanım sen 4 aylıksin 3 olamazsin
Adı sadece bursa kumas kendileri Bursa'da değilKızlar ben bursadayım burdan müslin bez içinmi kumaş alıyorsunuz?
Oyy evet ya :) Rabbim cümlemize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinıyıdır cnm kıpır kıpırrr kımbılr neler yapıo
parmak emer falan yerım:)
Off canım çok geçmiş olsun ya bunlar haala var mı ne kadar kötü insanlar!Kızlar yarın bebeğimi göreceğim cinsiyetini öğreneceğim diye içim içime sığmazken kuaföre gidip bebeğim için hazırlanırken eve bir geldim kapım sonuna kadar açık evin talan edilmiş hala kendime gelemedim hırsız girmiş dağıtmış kıymetli herşeyimi almış götürmüş anca topadım sinirlerim çok bozuk
Sorma canım en fazla 70kiloyla bitirmek istiyorum bende bakalım :)Benim boy 1.68 kilo şu an 60... 8 kilo daha alırım daha da almam diye umut ediyorum ama bu iştahla zor
Ben de ayaklı tulumlara bayılıyorum özellikle gece uykusunda tulum giydirmeyi çok istiyorum biraz büyük beden alirim rahat eder insallah
Kayinvalidem biliyor ama benden geçti artık diyip duruyorannemden isteyeyim bakiyim yapabilirse
sagol canim bakiyorum hemen
BCanım çok geçmiş olsun.Başka bi doktora daha göstersen kağıtta risksiz yazıp riskliye yakın demesi biraz garip geldi bana.İçini ferah tut inşallah hiçbişey yoktur
Ya kizlar benim dr.um 18 hafta 4 bucuk ayliksin dedi bu sitede 5 aylik gozukuyor ben bir turlu anlamadim 20 haftada 5 aylik olacaksin dedi kafam karisti
Bende ense kalınlıgı normal dedi hemen bir hafta sonra kan cıktı risk yok dedi
Bende bu aralar cok duygusalım siz?
Tamam canim benim ki 9.5cm di o yuzden endiseliyim ya zatencanım evet benimkide 11 haziran aşağıya yanlış girmişim.gecen hafta 14cmdi ama benımkıde önden gidiyormuş...
yarın tekrar sorarım.bu arada eşimin boyu çok uzun.ona cekecek falan diyoruz . yazarım sana yarın.
yine bugun 10 sayfa geride kaldım:)
Sorma ya bende de var eşim kedime sert hayır dedi kedi boynınu büktü iki gündür ona ağlıyorum o resim gözümün önünden gitmiyorBende ense kalınlıgı normal dedi hemen bir hafta sonra kan cıktı risk yok dedi
Bende bu aralar cok duygusalım siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?