2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Ben gittiğim zaman da kadın doğum doktoru baktı, aynen dediğin gibi bişeyler söyledi, bana söylemedi.
Önce ultrasona sonra kan vermeye git dedi.
Kendi baktığı makine galiba çok iyi değildi, gittiğim başka bi bölümdeki ultrason makinesi daha iyiydi ve radyolog baktı, verdiği çıktıdan da belliydi.
Ordaki çıktı altında radyolog un kadın doğum doktoruna açıklaması vardı, orda yazıyordu, ense kalınlığı ve burun kemiği.
Ben de bilmiyordum ne olması gerektiğini, internetten bakıp rahatlamıştım.
Bi hafta sonra kan değerleri ile de risk sonucuna göre doktor bebek normal dedi bişey yok dedi, Çok şükür.
Verdiği kağıtta yanlarda bişeyler yazıyo, genelde crl baş-popo mesafesi yazıyor, başka ne vardı hatırlamıyorum
Orda ense kalınlığı ve burun kemiği yazmaz ama onlara bi bak istersen internetten, en azından bilgin olur :)
Sağlıklı bebiş dilerim

Bakmıştır, çünkü kan değerleri ve ölçülen ense kalınığı değerleri ile birlikte bir risk oranı oluşturuluyor.
Bunu da laboratuvar kısmı yapıyor.

Kızlar ben bursadayım burdan müslin bez içinmi kumaş alıyorsunuz?
Adı sadece bursa kumas kendileri Bursa'da değil kumaşların desenlerini çok beğenmiştim Müslin i görünce direk oradaki kumaşlar geldi gözümün önüne ama Bursa'daki kumaşçı larda da vardır mutlaka fırsatın olursa bakarsın

Off canım çok geçmiş olsun ya bunlar haala var mı ne kadar kötü insanlar!

Benden geçti yazınca aklıma babanem geldi allah rahmet eylesin bana örgü örmeyi öğretmiştir allah razı olsun kadın son zamanlarında yatalak olmasaydı örerek vefat ederdi heralde cok becerikliydi. Bence içinden gelmemiştir bazı insanlarda o ruh o heyecan olmayınca olmuyor. Sen annene söyle boynunu büküp

Bende ense kalınlıgı normal dedi hemen bir hafta sonra kan cıktı risk yok dedi

Bende bu aralar cok duygusalım siz?

Ya kizlar benim dr.um 18 hafta 4 bucuk ayliksin dedi bu sitede 5 aylik gozukuyor ben bir turlu anlamadim 20 haftada 5 aylik olacaksin dedi kafam karisti

Ya kizlar benim dr.um 18 hafta 4 bucuk ayliksin dedi bu sitede 5 aylik gozukuyor ben bir turlu anlamadim 20 haftada 5 aylik olacaksin dedi kafam karisti

Canım senin doktor 4 haftayı bir ay kabul etmiş ama bu yanlış. Bir ay 28 gün değil ki. Her aydan kalan 2 günü eklersen doğru ayını bulursun. Ben son adet tarihime göre baz alıyorum ay hesaplayacaksam. Yani her ayın 5 inde o ayı dolduruyorum.

Tamam canim benim ki 9.5cm di o yuzden endiseliyim ya zaten

Muslin bez ince tülbent gibi bir kumaş. Bebeğe zarar vermez. Çok amaçlı kullanılabiliyor. Mesela bebek yıkayınca havludan önce suyunu onunla alırdık. Eskiden mermerşahi de deniliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…