2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Muslin bez ince tülbent gibi bir kumaş. Bebeğe zarar vermez. Çok amaçlı kullanılabiliyor. Mesela bebek yıkayınca havludan önce suyunu onunla alırdık. Eskiden mermerşahi de deniliyordu.
Anladim canim cok tesekkurler lazim birsey yani alincak listesine eklenmeli

Benimde aklıma gelmişti @KIRMIZILIKUCUKKIZ senin paylaşımın ama hangi sayfadaydı bulamam diye bakamadım.
Hemen fotoğrafını çektim :)
Ben de arada bakıp mutlu oluyorum canım..

Benim de ananem öyleydi canim elbiselerimi hep o dikmiştir kazaklarımı o ormustur mekanları cennet olsun inşallah
Kv biraz yorulmuş bir kadın her konuda olsun canı sağolsun.. anacim elinden geleni yapar

Hım hazır almayı düşünüyodum ama kendimde dikebilirim aslında bakarım bi ara pamuklu kumaş dicem heralde alırken y

Hım hazır almayı düşünüyodum ama kendimde dikebilirim aslında bakarım bi ara pamuklu kumaş dicem heralde alırken y
Ben o sayfadan pazen alıp battaniye yapayım diye düşünmüştüm. Evet sende pamuklu kumaş dersin

Canım benim doktorum bana dediki hiç diğerlerini yaptırma onlarda risksiz çıkmaz dedi daha çok canın sıkılır dedi ben sana oyuzden dedim hiç yapma diye... Bugun sağlık ocağı doktorum hiç korkma genelde böyle çıkar ama sağlıklı bebekler olur dedi umudunu yitirme lütfen bende Amniyosentez sonucumu bekliyorum bakalım nasip te ne var??

Ben bugün kumaşçıya gitmişken sordum, bu ağız bezi sırtına konulan bez hangisi diye. Tülbent diyoz biz dedi pamuktanmış. İsteyenlere de o kumaşı satıyolarmış aldım bende iki metre. Annem yapıcak kimi ağız bezi. Kimi sırt bezi.
Ağız bezi olanlara da o iğne oyası falan yapar :) ağız bezi aldım diye mutlu oldum yani :))

Bu kistler geçici diye biliyorum Rabbim yardımcın olsun Amniyosentez yaptırdım biliyosun ve şükür bugun 6 gün. Bi sıkıntı olmadı sanırım tehlikede geçti eğer çok bunaldıysan yaptır derim ne yaşadığını çooook iyi anlıyorum ne desek fayda etmez ama unutma Allahtan umut kesilmez... Biz yavrularımız için dua edicez ve İnşallah doğumdan sonra bebişlerimizin sağlıklı fotolarını paylaşıcaz...

İnşallah sağlıklı sıhhatli olacak bebeklerimiz.. her gün dua edelim birbirimize. Hangimizin duası kabul olursa ..

1 ay sonra eğer tekrar anormallik olursa yaptırmayı düşünüyorum canım
Peki Amniyosentez her ay yapılabiliyormuymuş düşük riski en az haftası var bildiğim kadarıyla çok büyüyünce yer daralıyor dedi doktorum bana iyice araştır

Bakmıştır, çünkü kan değerleri ve ölçülen ense kalınığı değerleri ile birlikte bir risk oranı oluşturuluyor.
Bunu da laboratuvar kısmı yapıyor.
Teşekkür ederim. :*
Peki devlette de özeldeki gibi 10 gün içinde gidersen ücretsiz mı öylesine sordum zaten devlet ücretsiz dediğin gibi 5 lira falan. Özele 50 veriyorum normalde. Devlette çok iyiydi yapması gereken belli zaten boy kilo söylüyor bitiyor. Özelde sadece ekstradan çok iyi çok süper falan diyorlar .

Hamişler doktora gittim plesenta rahim ağzına yakın oyüzden lekelenmelerin var dedi progestana devam dedi bir de yanılma payı olsada bebiş erkek dedi çıkıntı var dedi gebe kartınada erkek yazdı bunlar iyi kısımları bir de diyetisyene gittim beni çok korkuttu şu an bir liste vermedi uyku düzeni yemek düzeni öğünler arası sürelerini açıkladı yememem gereken gıdaları söyledi balla çok zor olacak gibi biraz buna canım sıkıldı

Ben de o kistler Zaman'la yok oluyor diye duydum,bizler tabiki de dua ederiz,hem sana hem bebeğine sen de gönlünü ferah tut,Rabbim şifasını verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…