Senin doktor kim cnm bende ordayım daYakınmış evet benim doktorum karşıda bahçelievlerde cumartesileri gidiyorum bu hafta da gidicem kısmetseKısmet olursa tanışalım inşallah
Anladim canim cok tesekkurler lazim birsey yani alincak listesine eklenmeliMuslin bez ince tülbent gibi bir kumaş. Bebeğe zarar vermez. Çok amaçlı kullanılabiliyor. Mesela bebek yıkayınca havludan önce suyunu onunla alırdık. Eskiden mermerşahi de deniliyordu.
5 ci ayin içinde oluon cnm aynı şeyYa kizlar benim dr.um 18 hafta 4 bucuk ayliksin dedi bu sitede 5 aylik gozukuyor ben bir turlu anlamadim 20 haftada 5 aylik olacaksin dedi kafam karisti
Ben de arada bakıp mutlu oluyorum canım..Benimde aklıma gelmişti @KIRMIZILIKUCUKKIZ senin paylaşımın ama hangi sayfadaydı bulamam diye bakamadım.
Hemen fotoğrafını çektim :)
Benim de ananem öyleydi canim elbiselerimi hep o dikmiştir kazaklarımı o ormustur mekanları cennet olsun inşallahBenden geçti yazınca aklıma babanem geldi allah rahmet eylesin bana örgü örmeyi öğretmiştir allah razı olsun kadın son zamanlarında yatalak olmasaydı örerek vefat ederdi heralde cok becerikliydi. Bence içinden gelmemiştir bazı insanlarda o ruh o heyecan olmayınca olmuyor. Sen annene söyle boynunu büküp
Şenay dönmez medicana nın oralardaSenin doktor kim cnm bende ordayım da
Hım hazır almayı düşünüyodum ama kendimde dikebilirim aslında bakarım bi ara pamuklu kumaş dicem heralde alırken yAdı sadece bursa kumas kendileri Bursa'da değilkumaşların desenlerini çok beğenmiştim Müslin i görünce direk oradaki kumaşlar geldi gözümün önüne ama Bursa'daki kumaşçı larda da vardır mutlaka fırsatın olursa bakarsın
Amin canım inşallah hepimizin evladı sağlıklı sıhhatli uzun bir ömür yaşasınÇok güzelmiş canım poyrazı ben de çok seviyorum.İsmiyle yaşasın inşallah bebeğin
Ben o sayfadan pazen alıp battaniye yapayım diye düşünmüştüm. Evet sende pamuklu kumaş dersinHım hazır almayı düşünüyodum ama kendimde dikebilirim aslında bakarım bi ara pamuklu kumaş dicem heralde alırken y
Evet canim sinmedi sali gunu gideyim iyice herseyi soracagim ona gore net cevaplar alamassam degiscem ya aslinda cok tatli kadin ama 5 dk bakmasi ve ayrintili konusmamasi beni rahatsiz ediyo
Hımm battaniye aklıma gelmedi hiç ama müslin bezleri değişik desenlerde alıp dikebilrim annemde biliyor dikiş güzel olurBen o sayfadan pazen alıp battaniye yapayım diye düşünmüştüm. Evet sende pamuklu kumaş dersin
Canım benim doktorum bana dediki hiç diğerlerini yaptırma onlarda risksiz çıkmaz dedi daha çok canın sıkılır dedi ben sana oyuzden dedim hiç yapma diye... Bugun sağlık ocağı doktorum hiç korkma genelde böyle çıkar ama sağlıklı bebekler olur dedi umudunu yitirme lütfen bende Amniyosentez sonucumu bekliyorum bakalım nasip te ne var??Canım ikilim riskli olunca dörlü yaptırmak istedim. dörtlü iyi çıkarsa içim rahat eder diye. Ama sonuç kağıdım risksiz bölge yazsa da doktorum riskli bölgeye yakın dedi. Moralimi bozdu. Doktor değiştirmeye karar verdim....
Bu kistler geçici diye biliyorum Rabbim yardımcın olsun Amniyosentez yaptırdım biliyosun ve şükür bugun 6 gün. Bi sıkıntı olmadı sanırım tehlikede geçti eğer çok bunaldıysan yaptır derim ne yaşadığını çooook iyi anlıyorum ne desek fayda etmez ama unutma Allahtan umut kesilmez... Biz yavrularımız için dua edicez ve İnşallah doğumdan sonra bebişlerimizin sağlıklı fotolarını paylaşıcaz...Kızlar profesöre göründüm detaylı ultrasonla baktı
Organ ve kemik anomalliği saptamadı
ancak koroid plektus kisti izlendi yani bebeğimin beyinde kist var..
Bir de bağırsaklarında parlaklık gördü
üçlü tarama testini önemsemedi o açıdan içimi rahatlattı
ama kistlerin takip edilmesi gerektiğini söyledi
1 ay sonra yine çağırdı..amniyosentez yaptırmamı önerdi .Eşimle ortak karar aldık yaptırmayacağız bebeği kaybetme riski var çünkü
1 ay sonra inşallah kistler kaybolur hiperokojen bağırsak normale döner
Lütfen dualarınızı esirgemeyin
Hepinize desteğiniz için teşekkür ederim.Rabbim nasıl uygun görürse öyle olacak
Kızlar profesöre göründüm detaylı ultrasonla baktı
1 ay sonra yine çağırdı..amniyosentez yaptırmamı önerdi .Eşimle ortak karar aldık yaptırmayacağız bebeği kaybetme riski var çünkü
Peki Amniyosentez her ay yapılabiliyormuymuş düşük riski en az haftası var bildiğim kadarıyla çok büyüyünce yer daralıyor dedi doktorum bana iyice araştır1 ay sonra eğer tekrar anormallik olursa yaptırmayı düşünüyorum canım
Teşekkür ederim. :*Bakmıştır, çünkü kan değerleri ve ölçülen ense kalınığı değerleri ile birlikte bir risk oranı oluşturuluyor.
Bunu da laboratuvar kısmı yapıyor.
Kızlar profesöre göründüm detaylı ultrasonla baktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?