2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar ii geceler bende bel agrısı cok oluyo sizde de oluo mu resmen dizlerime vuruo agrı bide inanılmaz kabızım karnım taş oluo resmen afedersiniz

Kızlar ii geceler bende bel agrısı cok oluyo sizde de oluo mu resmen dizlerime vuruo agrı bide inanılmaz kabızım karnım taş oluo resmen afedersiniz
İyi geceler bende kasık ağırısı yok ama son zamanlarda özellikle akşamları benmde karnım taş gibi sürekli gazım var gibi ve kabızlıkta başladı

İyi geceler bende kasık ağırısı yok ama son zamanlarda özellikle akşamları benmde karnım taş gibi sürekli gazım var gibi ve kabızlıkta başladı
Aynen bende de kasık deil bel agrısı cok var hele birax iş yaptıysam mahvoluorum arada da iğne batması gibi oluo karnımda wcye gidince de afedersin oturup bekliyorum ancak yapabiliorum zor zor

Aynen bende de kasık deil bel agrısı cok var hele birax iş yaptıysam mahvoluorum arada da iğne batması gibi oluo karnımda wcye gidince de afedersin oturup bekliyorum ancak yapabiliorum zor zor
Kabızlık gaz yaptığı için kasık ağrısı normal karın ağrısıda normal bende öyleyim malesef kayısı falan yemeye çalışıyorum ama akşamları karnım taş gibi

Kabızlık gaz yaptığı için kasık ağrısı normal karın ağrısıda normal bende öyleyim malesef kayısı falan yemeye çalışıyorum ama akşamları karnım taş gibi
Tek olmadıgımı duyunca rahatladım şimdi:) biraz endişeli bi gebeyim de azıcık:)

Yani sonuç için ben 1 hafta sonra gittim, tekrar Mhrs sisteminden randevu almadım, sonuç kağıdıyla sıra numarası aldım o kadar, 1 hafta mı 10 gün mü bilmiyorum :)

Benim belim de çok ağrıyo. Kasık ağrısı da var. Gittikçe artıcak sanırım bel ağrısı. Kabızlık için sabah 3 tane kayısı yedikten sonra ılık su için arkadaşlar. Aç karnına. Çok işe yarıyor.

Bende duygusallıktan çok bi sinir var canım anlamadım,çevremdeki herkes nasibini almış durumda
Ha Ha yine aynı ben en çokta kocam adam sebastiyan gibi dolaşır oldu evde elimde değil sinirleniyorum sonra üzülüp ağlıyorum.duygusallıkta var şu anne dizisine çok ağlıyorum özellikle

efsunsuz arkadaşım içini ferah tut. Dualarım seninle ve bebeğinle. İnşallah sağlıcakla kucaklarsın bebeğini, hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize. ikilin şükür ki temiz çıktı. benim dr umda üçlüyü hatırlattı ama ikiliye çok benzer bir test, risk çıkmadığı için yapmasak da olur dedi. İnşallah hiç bir şey çıkmayacak, üzülme.

Arkadaşlar isim konusunu naptınız biz hala bi isim bulamadık insanlar bebekleri olmadan isim bulur bizim doğana kadar beklicek sanırım benim beğendiğimi eşim beğenmiyor onun beğendiğini ben beğenmiyorum
Canım biz Masal koycaz kesin ama önüne bi isim daha istiyorum. ona karar veremedim.
Alin Masal
İlda Masal
Ada Masal
Ece Masal-(Bu Kızlık soyadım)
Sare Masal-Bu Favorim
Lina Masal Başka tavsiye

Canım biz Masal koycaz kesin ama önüne bi isim daha istiyorum. ona karar veremedim.
Alin Masal
İlda Masal
Ada Masal
Sare Masal-Bu Favorim
Lina Masal Başka tavsiye

Günaydıınnn :) Bence tek başına Masal harika bi isim. İlk yazdıgın isimleride ikinci kızın olursa birini koyarsın cunku Lina da tek başına cok güzel ama yinede iki tane isim koymak istiyorum dersen Ada Masal yada Masal Ada diyorum ben.

Nacizane fikrimm

Ha Ha yine aynı ben en çokta kocam adam sebastiyan gibi dolaşır oldu evde elimde değil sinirleniyorum sonra üzülüp ağlıyorum.duygusallıkta var şu anne dizisine çok ağlıyorum özellikle

Ay o diziyi hiç sorma kuzum ya gözlerim kurumuyor izlerken eskiden kolay kolay dizi film ağlamazdım şimdi kedi kuş bile görsem

Alin Masal
İlda Masal
Ada Masal
Sare Masal-Bu Favorim
Lina Masal Başka tavsiye

Masal gerçekten okadar güzel bi isim ki canım yanına hangi ismi koysan yakışıyor.Ama ben de arkadaşın dediği gibi Ada Masal ı çok beğendim.İsmiyle,masallardaki gibi güzel ve mutlu yaşasın inşallah prensesin

Teşekkür ederim canım fikirleriniz önemli o yüzden yazdım hepsini değerlendiricem.Masal Allahın izniyle Kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…