İyi geceler bende kasık ağırısı yok ama son zamanlarda özellikle akşamları benmde karnım taş gibi sürekli gazım var gibi ve kabızlıkta başladıKızlar ii geceler bende bel agrısı cok oluyo sizde de oluo mu resmen dizlerime vuruo agrı bide inanılmaz kabızım karnım taş oluo resmen afedersiniz
Aynen bende de kasık deil bel agrısı cok var hele birax iş yaptıysam mahvoluorum arada da iğne batması gibi oluo karnımda wcye gidince de afedersin oturup bekliyorum ancak yapabiliorum zor zorİyi geceler bende kasık ağırısı yok ama son zamanlarda özellikle akşamları benmde karnım taş gibi sürekli gazım var gibi ve kabızlıkta başladı
Kabızlık gaz yaptığı için kasık ağrısı normal karın ağrısıda normal bende öyleyim malesef kayısı falan yemeye çalışıyorum ama akşamları karnım taş gibiAynen bende de kasık deil bel agrısı cok var hele birax iş yaptıysam mahvoluorum arada da iğne batması gibi oluo karnımda wcye gidince de afedersin oturup bekliyorum ancak yapabiliorum zor zor
Tek olmadıgımı duyunca rahatladım şimdi:) biraz endişeli bi gebeyim de azıcık:)Kabızlık gaz yaptığı için kasık ağrısı normal karın ağrısıda normal bende öyleyim malesef kayısı falan yemeye çalışıyorum ama akşamları karnım taş gibi
Teşekkür ederim. :*
Peki devlette de özeldeki gibi 10 gün içinde gidersen ücretsiz mı öylesine sordum zaten devlet ücretsiz dediğin gibi 5 lira falan. Özele 50 veriyorum normalde. Devlette çok iyiydi yapması gereken belli zaten boy kilo söylüyor bitiyor. Özelde sadece ekstradan çok iyi çok süper falan diyorlar .
Benim belim de çok ağrıyo. Kasık ağrısı da var. Gittikçe artıcak sanırım bel ağrısı. Kabızlık için sabah 3 tane kayısı yedikten sonra ılık su için arkadaşlar. Aç karnına. Çok işe yarıyor.Kızlar ii geceler bende bel agrısı cok oluyo sizde de oluo mu resmen dizlerime vuruo agrı bide inanılmaz kabızım karnım taş oluo resmen afedersiniz
Hadi hayirli haberlerle gel insallahKizlar benimde randevum var bugun heyecan tavan.
Ins bu sefer goruruz bebisi.
Kabizlik su ictigimden beri yok.
Ha Ha yine aynı ben en çokta kocam adam sebastiyan gibi dolaşır oldu evdeBende duygusallıktan çok bi sinir var canım anlamadım,çevremdeki herkes nasibini almış durumda
Ay bu randevu heyecanlariKizlar benimde randevum var bugun heyecan tavan.
Ins bu sefer goruruz bebisi.
Kabizlik su ictigimden beri yok.
Canım biz Masal koycaz kesin ama önüne bi isim daha istiyorum. ona karar veremedim.Arkadaşlar isim konusunu naptınız biz hala bi isim bulamadık insanlar bebekleri olmadan isim bulur bizim doğana kadar beklicek sanırım benim beğendiğimi eşim beğenmiyor onun beğendiğini ben beğenmiyorum
:) bana da eşim anne dizisini yasakladı,ağladım mı salya sümük duygusallık zirvede :)Ha Ha yine aynı ben en çokta kocam adam sebastiyan gibi dolaşır oldu evdeelimde değil sinirleniyorum sonra üzülüp ağlıyorum.duygusallıkta var şu anne dizisine çok ağlıyorum özellikle
Canım biz Masal koycaz kesin ama önüne bi isim daha istiyorum. ona karar veremedim.
Alin Masal
İlda Masal
Ada Masal
Ece Masal-(Bu Kızlık soyadım)
Sare Masal-Bu Favorim
Lina Masal Başka tavsiye
Ha Ha yine aynı ben en çokta kocam adam sebastiyan gibi dolaşır oldu evdeelimde değil sinirleniyorum sonra üzülüp ağlıyorum.duygusallıkta var şu anne dizisine çok ağlıyorum özellikle
Canım biz Masal koycaz kesin ama önüne bi isim daha istiyorum. ona karar veremedim.
Alin Masal
İlda Masal
Ada Masal
Ece Masal-(Bu Kızlık soyadım)
Sare Masal-Bu Favorim
Lina Masal Başka tavsiye
Teşekkür ederim canım fikirleriniz önemli o yüzden yazdım hepsini değerlendiricem.Masal Allahın izniyle KesinGünaydıınnn :) Bence tek başına Masal harika bi isim. İlk yazdıgın isimleride ikinci kızın olursa birini koyarsın cunku Lina da tek başına cok güzel ama yinede iki tane isim koymak istiyorum dersen Ada Masal yada Masal Ada diyorum ben.
Nacizane fikrimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?