2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ay o diziyi hiç sorma kuzum ya gözlerim kurumuyor izlerken eskiden kolay kolay dizi film ağlamazdım şimdi kedi kuş bile görsem
Evet ya çocuğu dolabın üstüne koyduya geçen bölüm sabaha kadar kaldı orda ben bittim orda.karşıdan karşıya kedi köpek geçerken görsem geçene kadar kafamı döndürüp bakıyorum.

Sağol Teyzesi Hepimizin yavruları sağlıklı mutlu uzun ömürlü olsun Rabbim korusun hepsini

Ay o diziyi hiç sorma kuzum ya gözlerim kurumuyor izlerken eskiden kolay kolay dizi film ağlamazdım şimdi kedi kuş bile görsem

Eziyet etmeyin kızlar kendinize, izlemeyin valla yaa hem size hem yavrularınıza günah bende haberlerde öyle oldugum için genelde izlememeye calısıyorum, haber zamanı belgesel izlemek daha morelli oluyo :)

Bizde dün randevuda 3lü tarama için kan verdik, ultrasonlada kafasını ölçtü bakalım sonuclar 2-3 gune cıkar buyuk ihtimalle. Ultrasonu bi süre aynı bölge üzerinde tuttuğu anda başlıyorum kesin bişi gördü bişi var söylemiyo demeye Rabbim hepimizi yavrularına sağ salim sağlıklı bi şekilde kavustursun.

Muslin bez ince tülbent gibi bir kumaş. Bebeğe zarar vermez. Çok amaçlı kullanılabiliyor. Mesela bebek yıkayınca havludan önce suyunu onunla alırdık. Eskiden mermerşahi de deniliyordu.

benim aldığım banyo havlusunun içinde kendiliğinden vardı ve gerçekten suyu çok güzel çekiyor. çok güzel bi kumaş .

Evet bende senin gibiyim insallah saglikla aliriz yavrularimizi kucagimiza

Canım telaşlanma hiç iyice inceliyor demek ki doktorun ne güzel baştan savma bakmasın işte.İnşallah sonuçların da tertemiz çıkacak içini ferah tut

Canım Allahın izniyle bişey olmaz.Allah korusun hepimizin bebeğini Benimde kese bebeğe baskı yapıyo demişti geçen kontrolde alttanda baktı. korkulacak bişi yok dedi ama yine de progestan verdi şimdi ne oldu bilmiyorum cuma günü kontrolüm var.Sen kaçıncı haftadasın cinsiyet organı oluşurken başta 2 si de çıkıntılı olurmuş benzermiş birbirine Allah gönlüne göre versin.

kızlar geldim randevuden, hersey iyi çok şükür. hatta renklıden baktık o ara bacaklarını ayırdı.: D
sabah erken gidince bebiş hareketli oluyor.
öğleden sonra uyuyor..
randevularımdan deneyımım bu..
4lü için kan verdik.bakalım ıyı çıkar ınsallah.

Canım bişi olmaz benimkide öyle o elindeki aleti karnımda evire çevire bakıyo çocuğu çevire çevire dikkatli dikkatli bende aha şimdi bişi dicek bişeymi var doktorun ağzına bakıyom bebek yerine. 1 Ay daha sabredelim Allahın izniyle şu sıkıntılı dönem bitsin kafamız daha rahat olcak inanıyorum.Allah hepimize Sağ salim yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin.

Hadi gözun aydın canım suyun ıyı duruma gelmiş mi benimki aksine sabah cok hareketsiz ogleden sonra kıpır kıpırdı genelde birse kac cm olmuş canım

Maşallah canım bebişe , bdarısı başımıza inşallah. benimde randevum 31 aralıkta . sabah ilk randevuyu aldım. imnşallah bizimkide uyanık olurda bize de gösterir kendini.

Ebebekten 1.20*1.20 müslini 30 liraya aldım ben tülbentten daha kalın daha dokulu bir örtü. Lcw den de 70* 70 ikili müslin örtüyü 15 tl ye almıştım. Küçük olanlar bebeği sarmaz belki ama altına serilebilir bebek arabasında pusette falan iş görür illaki

Günaydın arkadaşlar ne güzel şeyler yazmışsın iz ben keyfinizi kaçırmak istemiyorum ama sormadan yapamiycam benim kanamam vardı yazmıştım plesenta ayrılma noktasına gelmişti kaza yaptık diye dün yine doktordaydik bu seferde amniyotik bant oluşmuş kafayı yemek üzereyim ben artik amniyotik bant yaşayıp sağlıklı doğum yapaniniz varmı yada bir yakininiz

Son düzenleme:
Canım çoook geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlanırsınız bebişinle sıkı sıkı sarılın birbirinize Allah dualarımıızı kabul etsin

Çook geçmiş olsun canım benım kesın mı başka doktora görünecekmisin her sey Rabbimden hakkınızda hayrlısı olsun canım lutfen uzulmemeye çalış bebeğın bundanda etkileniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…