2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
onunda tedavisi varmış canım hem olsa bile üzülme lütfen

Çook geçmiş olsun canım benım kesın mı başka doktora görünecekmisin her sey Rabbimden hakkınızda hayrlısı olsun canım lutfen uzulmemeye çalış bebeğın bundanda etkileniyor.
Kanama için gittiğimde doktorum söyledi ama üstünde çok durmadı ben netten araştırdım aceba diyorumki kanama alanında olabilirmi çünkü ayrıntılı bakmadı ayın 6 sında kontrol var eğer yine aynı şeyi derse perinatoloji gitcem

Canım çok geçmiş olsun internetten biraz baktım onun evreleri varmış yani az olup sağlıkla dünyaya gelen de çok olup Allah korusun zararı olan da.Doktorun bişey dedi mi ne durumda ya da sonucu ne olur diye? Aslında bunun için perinatologa göstersen belki ona gitmişsindir bilmiyorum ama daha detaylı bi inceleme daha iyi olur gibi

Haklıymışsın canım... Risksiz aslında çıktı ama işte doktor..... yorum.... can sıkıcı. Umarım hayırlısı olsun, sağlıklı olsun bebişim inşallah canım amniyosentez neticeisnde.

ayrıntılı ultrasona giden, bunun için randevu alan var mı arkadaşlar? en erken ne zaman yapılabiliyor?

Kanamam olduğu için bu konuyla alakalı hiç bişey demedi doktorum bi hafta sonra kontrolum var orda detaylı konuşulan zaten perinatoloji ye giderim

Kanamam olduğu için bu konuyla alakalı hiç bişey demedi doktorum bi hafta sonra kontrolum var orda detaylı konuşulan zaten perinatoloji ye giderim

öncelikle çok geçmiş olsun inşallah bu sıkıntılı günleri atlatıp sağlıkla kavuşursun bebeğine. dualarımız seninle. doktorun periontolog mu tam anlayamadım ama eğer değilse bence de bir an önce bir periontologa git çünkü onlar bu konuda gerçekten çok detaylı bir inceleme yapıyorlar.

Kac haftaliksin

Merhaba kizlar bende haziran annesiyim rabbim nasipr ederse bir oglum var sezeryanla oldu bu yuzden haziran 10 gibi dedi drm suan icin her sey yolunda guzel gidiyo bulantilarim gecti cok sukur bebesimi hissediyorum gun icinde 4 veya 5 kez pit pit die oglumda da bole baslamisti rabbim insallh sag salim kucagimizda gostersin yavrularimizi

Hayırlı uğurlu olsun bebeğin canım.Senin ikinci bebeğin ya erken hissetmeye başlamışsın.İlkini ne zamanlar hissettin?

Hayırlı uğurlu olsun bebeğin canım.Senin ikinci bebeğin ya erken hissetmeye başlamışsın.İlkini ne zamanlar hissettin?
Saol cnm allah razi olsun Ilkini daha once hissettim cnm 12 haftalikti bende bi gariplik var sanirim ama oglum cok hareketlidi de sordum hatta dedim ben hissediyorum soluncan gibi kayiyo demistim hissedersin maşallah hic yerinde durmuyo yaramaz oglan demişti cinsiyetinide öğrenmiştik

Maşallah canım seninkiler erken hareketlenmiş benim de erkek ama daha bişey hissedemedim henüz

Tekrardan çok geçmiş olsun canim
.arkadaşa katılıyorum bence de periantologa görünürsen senin için çok daha iyi olur seni daha cok aydinlatir

Canım arkadaşımın ablasina söylemişlerdi cok şükür bisey olmadı normal dogumla sağlıklı bi bebis doğurdu

Bende öyle düşünüyorum 6sinda bu gideyim su kanama dursun ardından hemen perinatoloji gitcem

Maşallah canım seninkiler erken hareketlenmiş benim de erkek ama daha bişey hissedemedim henüz
Kendini dinle cnm mutlaka hareket ediyodur ben yatiyorum dumduz yemekten sonra gozlerimi kapiyorum mutlaka bi pit yapiyo aslinda ugusuk olmasi daha iyi ben bunda nolur hmn hareket etmesin diyorum oglum hiperaktif bi cocuk anne karninda nasilsa doguncada ole olur derler ya bende o tuttu

Hayırlı Olsun Haziran Annesi Allah Sağlıcakla Kucağına Almayı Nasip Etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…