- 29 Mayıs 2013
- 1.229
- 1.298
- 133
onunda tedavisi varmış canım hem olsa bile üzülme lütfenGünaydın arkadaşlar ne güzel şeyler yazmışsın iz ben keyfinizi kaçırmak istemiyorum ama sormadan yapamiycam benim kanamam vardı yazmıştım plesenta ayrılma noktasına gelmişti kaza yaptık diye dün yine doktordaydik bu seferde amniyotik bant oluşmuş kafayı yemek üzereyim ben artik amniyotik bant yaşayıp sağlıklı doğum yapaniniz varmı yada bir yakininiz
Kanama için gittiğimde doktorum söyledi ama üstünde çok durmadı ben netten araştırdım aceba diyorumki kanama alanında olabilirmi çünkü ayrıntılı bakmadı ayın 6 sında kontrol var eğer yine aynı şeyi derse perinatoloji gitcemÇook geçmiş olsun canım benım kesın mı başka doktora görünecekmisin her sey Rabbimden hakkınızda hayrlısı olsun canım lutfen uzulmemeye çalış bebeğın bundanda etkileniyor.
Baktım canım çok riskli bir ameliyatmis Türkiye'de bir doktor iki kez yapmış ama ben o riske atamam bebeğimi zaten riskli gebeyimonunda tedavisi varmış canım hem olsa bile üzülme lütfen
Günaydın arkadaşlar ne güzel şeyler yazmışsın iz ben keyfinizi kaçırmak istemiyorum ama sormadan yapamiycam benim kanamam vardı yazmıştım plesenta ayrılma noktasına gelmişti kaza yaptık diye dün yine doktordaydik bu seferde amniyotik bant oluşmuş kafayı yemek üzereyim ben artik amniyotik bant yaşayıp sağlıklı doğum yapaniniz varmı yada bir yakininiz
Canım benim doktorum bana dediki hiç diğerlerini yaptırma onlarda risksiz çıkmaz dedi daha çok canın sıkılır dedi ben sana oyuzden dedim hiç yapma diye... Bugun sağlık ocağı doktorum hiç korkma genelde böyle çıkar ama sağlıklı bebekler olur dedi umudunu yitirme lütfen bende Amniyosentez sonucumu bekliyorum bakalım nasip te ne var??
sabah 9 da:)ay evet evet31 aralık saat kaçta randevun?
31 aralık ne çok randevu varmış
Kanamam olduğu için bu konuyla alakalı hiç bişey demedi doktorum bi hafta sonra kontrolum var orda detaylı konuşulan zaten perinatoloji ye giderimCanım çok geçmiş olsun internetten biraz baktım onun evreleri varmış yani az olup sağlıkla dünyaya gelen de çok olup Allah korusun zararı olan da.Doktorun bişey dedi mi ne durumda ya da sonucu ne olur diye? Aslında bunun için perinatologa göstersen belki ona gitmişsindir bilmiyorum ama daha detaylı bi inceleme daha iyi olur gibi
Kanamam olduğu için bu konuyla alakalı hiç bişey demedi doktorum bi hafta sonra kontrolum var orda detaylı konuşulan zaten perinatoloji ye giderim
Kac haftaliksinHamişler doktora gittim plesenta rahim ağzına yakın oyüzden lekelenmelerin var dedi progestana devam dedi bir de yanılma payı olsada bebiş erkek dedi çıkıntı var dedi gebe kartınada erkek yazdı bunlar iyi kısımları bir de diyetisyene gittim beni çok korkuttu şu an bir liste vermedi uyku düzeni yemek düzeni öğünler arası sürelerini açıkladı yememem gereken gıdaları söyledi balla çok zor olacak gibi biraz buna canım sıkıldı
Merhaba kizlar bende haziran annesiyim rabbim nasipr ederse bir oglum var sezeryanla oldu bu yuzden haziran 10 gibi dedi drm suan icin her sey yolunda guzel gidiyo bulantilarim gecti cok sukur bebesimi hissediyorum gun icinde 4 veya 5 kez pit pit die oglumda da bole baslamisti rabbim insallh sag salim kucagimizda gostersin yavrularimizi
Saol cnm allah razi olsun Ilkini daha once hissettim cnm 12 haftalikti bende bi gariplik var sanirim ama oglum cok hareketlidi de sordum hatta dedim ben hissediyorum soluncan gibi kayiyo demistim hissedersin maşallah hic yerinde durmuyo yaramaz oglan demişti cinsiyetinide öğrenmiştikHayırlı uğurlu olsun bebeğin canım.Senin ikinci bebeğin ya erken hissetmeye başlamışsın.İlkini ne zamanlar hissettin?
Saol cnm allah razi olsun Ilkini daha once hissettim cnm 12 haftalikti bende bi gariplik var sanirim ama oglum cok hareketlidi de sordum hatta dedim ben hissediyorum soluncan gibi kayiyo demistim hissedersin maşallah hic yerinde durmuyo yaramaz oglan demişti cinsiyetinide öğrenmiştik
Tekrardan çok geçmiş olsun canimKanamam olduğu için bu konuyla alakalı hiç bişey demedi doktorum bi hafta sonra kontrolum var orda detaylı konuşulan zaten perinatoloji ye giderim
Canım arkadaşımın ablasina söylemişlerdi cok şükür bisey olmadı normal dogumla sağlıklı bi bebis doğurduGünaydın arkadaşlar ne güzel şeyler yazmışsın iz ben keyfinizi kaçırmak istemiyorum ama sormadan yapamiycam benim kanamam vardı yazmıştım plesenta ayrılma noktasına gelmişti kaza yaptık diye dün yine doktordaydik bu seferde amniyotik bant oluşmuş kafayı yemek üzereyim ben artik amniyotik bant yaşayıp sağlıklı doğum yapaniniz varmı yada bir yakininiz
Bunlari duymaya öle ihtiyacım varki sağol canım benimCanım arkadaşımın ablasina söylemişlerdi cok şükür bisey olmadı normal dogumla sağlıklı bi bebis doğurdu
Kendini dinle cnm mutlaka hareket ediyodur ben yatiyorum dumduz yemekten sonra gozlerimi kapiyorum mutlaka bi pit yapiyo aslinda ugusuk olmasi daha iyi ben bunda nolur hmn hareket etmesin diyorum oglum hiperaktif bi cocuk anne karninda nasilsa doguncada ole olur derler ya bende o tuttuMaşallah canım seninkiler erken hareketlenmiş benim de erkek ama daha bişey hissedemedim henüz
Hayırlı Olsun Haziran Annesi Allah Sağlıcakla Kucağına Almayı Nasip Etsin.Merhaba kizlar bende haziran annesiyim rabbim nasipr ederse bir oglum var sezeryanla oldu bu yuzden haziran 10 gibi dedi drm suan icin her sey yolunda guzel gidiyo bulantilarim gecti cok sukur bebesimi hissediyorum gun icinde 4 veya 5 kez pit pit die oglumda da bole baslamisti rabbim insallh sag salim kucagimizda gostersin yavrularimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?