- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
Saol cnm allah razi oldun rabbim tum gebelere saglikli dogumlar nasip etsin insallhHayırlı Olsun Haziran Annesi Allah Sağlıcakla Kucağına Almayı Nasip Etsin.
Kızlar Bizde Bi Problem mi varBenim kız karnımda aha bu emoji gibi elimi koyarsam öle hissediyorum oda iyice konsatre olmam lazım 4- 5 kez nerde durduk yerde pıt pıt
Senin 2 .Gebelik diye heralde canım ben öle okumuştum. Normalde 20. Hafta falan heralde annenin hissetmesiKendini dinle cnm mutlaka hareket ediyodur ben yatiyorum dumduz yemekten sonra gozlerimi kapiyorum mutlaka bi pit yapiyo aslinda ugusuk olmasi daha iyi ben bunda nolur hmn hareket etmesin diyorum oglum hiperaktif bi cocuk anne karninda nasilsa doguncada ole olur derler ya bende o tuttu
Yok cnm oglumda bende 15 haftada hareketlerini herseyini hissediyodum hazirlikli ol annesi yaramaz durdugu yerde durmayan bir kizin geliyo :)Kızlar Bizde Bi Problem mi varBenim kız karnımda aha bu emoji gibi elimi koyarsam öle hissediyorum oda iyice konsatre olmam lazım 4- 5 kez nerde durduk yerde pıt pıt
Ben oglumda da erken hissettim kuzum bnm ic karnim cok dar heralde ondan diyorumSenin 2 .Gebelik diye heralde canım ben öle okumuştum. Normalde 20. Hafta falan heralde annenin hissetmesi
Yok kuzum nerdeeee öle durup dururken hissetmek iyice konsantre olmam lazım elimi kasıklarıma koyup anca öle yoksa günde 4-5 kere pıt pıt hissetmiyorum.arkadaş baya hissediyomuşHareketlerini hissediyor musun yani canım?
Kac haftaliksin cnmYok kuzum nerdeeee öle durup dururken hissetmek iyice konsantre olmam lazım elimi kasıklarıma koyup anca öle yoksa günde 4-5 kere pıt pıt hissetmiyorum.arkadaş baya hissediyomuş
Allahın izniyle canım İnşaallah bütün kardeşleriminde yaramazları gelir sağ salim.Ama senin gibi öle hissedemiyorum dediğim gibi uzancam sessiz bi yere elim kasıklarımda ufak kıpırtılar dalgalanma gibi hareketleri heralde bariz bişey yok pıt pıt diyeYok cnm oglumda bende 15 haftada hareketlerini herseyini hissediyodum hazirlikli ol annesi yaramaz durdugu yerde durmayan bir kizin geliyo :)
Canim.bana doktorum 15 21 ocak arasinda rabdevu verdi..ayrıntılı ultrasona giden, bunun için randevu alan var mı arkadaşlar? en erken ne zaman yapılabiliyor?
Bence şimdi git ki şu halini de görsün belki daha faydalı bişi dicek hiç beklemeden güzel Prof bir perinatologa gitmelsn ist da isen ibrahim bildirici var güzel bir doktor acibademdeBende öyle düşünüyorum 6sinda bu gideyim su kanama dursun ardından hemen perinatoloji gitcem
Canım senin doğum ile benimki arasında 3 gün var. Ben 14+6 yım15. hafta 4 gün canım. Sen hissediyomusunNazli gelin senin kaç haftalık
çok geçmiş olsun canım benim, Rabbim bebeğini sağlıcakla sana bağışlasın inş. Başka bir dr a daha görünsen_?_ bak mayıs annelerinde bir arkadaşın daha başına gelmiş o bant. dr öyle gördüğünü söylemiş. ama yokmuş bir şey şükür. Tavsiyem bir dr.a daha görün.Günaydın arkadaşlar ne güzel şeyler yazmışsın iz ben keyfinizi kaçırmak istemiyorum ama sormadan yapamiycam benim kanamam vardı yazmıştım plesenta ayrılma noktasına gelmişti kaza yaptık diye dün yine doktordaydik bu seferde amniyotik bant oluşmuş kafayı yemek üzereyim ben artik amniyotik bant yaşayıp sağlıklı doğum yapaniniz varmı yada bir yakininiz
Ben dun gittim canm dr a ayrintili ultarasonda en iyi sonuc alabilecegin 20 21. Hafta dedi bnde ozaman icin randevu aldımCanim.bana doktorum 15 21 ocak arasinda rabdevu verdi..
Benimki bayramın 1. günü Ramazan Bayramının 25/06 1. Günü 23/06 Falan olur gibi daha konuşmadık da doktorlaa bu arada bebeklerimiz mübarek günlerde gelcek Allahın izniyle kızlar erkek olan Ramazan KoysunCanım senin doğum ile benimki arasında 3 gün var. Ben 14+6 yım
Yok kuzum nerdeeee öle durup dururken hissetmek iyice konsantre olmam lazım elimi kasıklarıma koyup anca öle yoksa günde 4-5 kere pıt pıt hissetmiyorum.arkadaş baya hissediyomuş
Bende öyle okumuştum zaten canım amaan eli ayağı düzgün sağlıklı olsun geçtim herşeyden sağlıcakla hayırlısıyla katılsınlar aramızaOlsun canım benim senin zaten daha erken bak ben 17+4üm ben de hissetmiyorum daha,doktora sordum 18-20 arası rahat hissedersin dedi o haftaları bekliyorum artık
Bende öyle okumuştum zaten canım amaan eli ayağı düzgün sağlıklı olsun geçtim herşeyden sağlıcakla hayırlısıyla katılsınlar aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?