2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Burnum tıkalı değil de hep sanki çok yemişim gibi şişkinlik oluyor. Bir de gece uyurken çok terliyorum su gibi
evet evet çok yemişim gibi ... Bu cümleyi 50 kez kurdum daha önce ve her seferinde bana soda iç önerisinde bulundular bu öyle yemeği fazla kaçırmayla alakalı değil ki. Ama his olarak aynen hazımsızlık hissi:) ben de son bir haftadır gece terliyorım ve sırt ağrısı fena durumda

Ayyyy cok guzel gunler keyfini cikaralim ben cok ozlemistim oglum 2 yasinda ama ayni bedende olmak bambaska bi duygu rabbime hamd olsun tekrardan yasayabildim

Aynen öyle sabah açken de oluyor. Nefes darlığı oluyor sanki.

Ayyyy cok guzel gunler keyfini cikaralim ben cok ozlemistim oglum 2 yasinda ama ayni bedende olmak bambaska bi duygu rabbime hamd olsun tekrardan yasayabildim
Maşaallah canım sen rahatsın biz daha rahata ermedik bel ağrısı kasık ağrısı baş ağrısı gaz şişkinlik yorgunluk nefes darlığı

Sevgili arkadaşım. Ben varım.
Geçen gün yazmıştım sana hatırlıyorsan plasentamın ayrıldığını. Arkasından bende de amniyotik bant oluştu. Ama ben seni korkutmamak için söyleyemedim sana. Çok zor günler geçirdim ben de. Amniyotik bandı araştırmışsındır çok kötü sonuçları olabiliyor. Ama hiçbirşey olmayadabiliyor. Benim bant bebeğime ulaşmadı çok şükür. Umarım senin de ulaşmaz ve hiçbir zarar vermeden ssğlıkla kucağına alırsın bebeğini. Yemin ederim plasentanın ayrıldığını okuduğum anda dua ettim sana bant oluşmasın diye ama ne yazıkki sende de olmuş. Sık sık ultrasona gir. Kontrol altında ol. İnşallah hiçbir sorun olmayacak ben inanıyorum

Suanki gebeliğin demi oldu canım yoksa önceki gebeliktemi neredeydi bant senin benim kesenin kenarında oluşmuş

Maşaallah canım sen rahatsın biz daha rahata ermedik bel ağrısı kasık ağrısı baş ağrısı gaz şişkinlik yorgunluk nefes darlığı
Ben senin son yazdigini yanlis okudum sanirim cnm dikkatli okuyunca anladim kusura bakma ben hareketli die anladim bnmde bel agrim var ayakta durunca hele kopuyo sanki aksama dogru cok sisiyorum ben 5 aylik oluyorum esim bile sasiriyo halime guluyoruz

Suanki gebeliğin demi oldu canım yoksa önceki gebeliktemi neredeydi bant senin benim kesenin kenarında oluşmuş
Oğluma hamileyken olmuştu. Benimki de kenarda ve ucu açıktaydı. Beş- altı hafta kadar sonra kayboldu. Bebeğime ulaşmadı yani. Yapacağın hiçbir şey yok. Dr dr gezmenin de bi faydası yok. Müdahele mümkün değil.Bekleyip göreceksin.inşallah hiçbirşey olmayacak dua et içini ferah tut

Kızlar şu evlilik programlarıyla ilgili foruma yorum attım nasıl olmuş
Bence diziden farkı yok o programların çünkü seneryoları var.Kulaktaki kulaklıktan ne söyliceni söylüyolar hiç dikkat etmiyomusunuz. Ya bayhanın pascal noumanın canerin ne işi var orda resmen basamak olarak kullanıyolar en popüler kim Hanife bayhan doğal olarak hanifeye çıkar. çok kavga çıkaran çok para alıyo reytingler tavan tv cilerin işine geliyor kapatırlarmı ya türkiye üretemesin gençlerin beyni körelsin ağzı laf yapan afedersiniz koca karılar sürekli stüdyoda konuk dahada fark etmeyen salaktır. Bizim din koruyucu devletimiz nerde Hanife başörtülü bi bi adamla film çekiyo yok yağmur altında sarılmalar falan yeni nesile normal geliyor bunlar ben hamileyim kızım olcak ben istediğim kadar mahremiyet öğreteyim çocuk tv de alıyo zaten nasıl öğrencek bu programlarla mahremiyeti yuvanın evliliğin kutsallığını evlendiğin adamın sana ilk sarılan öpen olmasının güzelliğini ben nasıl anlatırım kızıma bu programlarla söylesin bakalım oraya çıkan psikolog hanımlar

Kaybolabiliyormu canım belki benimkinde kaybolur kanamanın etkisiyle olmuştur

Peki Amniyosentez her ay yapılabiliyormuymuş düşük riski en az haftası var bildiğim kadarıyla çok büyüyünce yer daralıyor dedi doktorum bana iyice araştır

canım anmiyosentez yapılmazsa kordiosentez mi ne var
profesör bana dedi ki evet ilk gebeliğin bebeği kaybetme riski var yaptırmak istemezsen anlarım
eşimle karar aldık yaptırmayacağız
bebek nasıl doğarsa doğsun aldırmayacağız Rabbim öyle nasip etti..
engelli de doğsa kabulüm

Gözün aydın canım Allahım hayırlı evlat etsin,inşallah sonuçlarında gayet iyi çıkar

Gözün aydın güzelim,inşallah test sonucunda güzel çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…