- 26 Ekim 2016
- 1.538
- 1.857
- 83
- 41
evet evet çok yemişim gibi ... Bu cümleyi 50 kez kurdum daha önce ve her seferinde bana soda iç önerisinde bulundularBurnum tıkalı değil de hep sanki çok yemişim gibi şişkinlik oluyor. Bir de gece uyurken çok terliyorum su gibi
Ayyyy cok guzel gunler keyfini cikaralim ben cok ozlemistim oglum 2 yasinda ama ayni bedende olmak bambaska bi duygu rabbime hamd olsun tekrardan yasayabildimAllahın izniyle canım İnşaallah bütün kardeşleriminde yaramazları gelir sağ salim.Ama senin gibi öle hissedemiyorum dediğim gibi uzancam sessiz bi yere elim kasıklarımda ufak kıpırtılar dalgalanma gibi hareketleri heralde bariz bişey yok pıt pıt diye
Olsun canimBen dun gittim canm dr a ayrintili ultarasonda en iyi sonuc alabilecegin 20 21. Hafta dedi bnde ozaman icin randevu aldım
Kardelen sana cevap vermisim yanlislikla kusura vakmayin acemiyim
ay evet evet31 aralık saat kaçta randevun?
31 aralık ne çok randevu varmış
ayy sen de mi 31 ))))Benim de 31 Aralık...
Hayırlı güzel haberlerle dönelim inşallah hepimiz...
Aynen öyle sabah açken de oluyor. Nefes darlığı oluyor sanki.evet evet çok yemişim gibi ... Bu cümleyi 50 kez kurdum daha önce ve her seferinde bana soda iç önerisinde bulundularbu öyle yemeği fazla kaçırmayla alakalı değil ki. Ama his olarak aynen hazımsızlık hissi:) ben de son bir haftadır gece terliyorım ve sırt ağrısı fena durumda
Maşaallah canım sen rahatsın biz daha rahata ermedik bel ağrısı kasık ağrısı baş ağrısı gaz şişkinlik yorgunluk nefes darlığıAyyyy cok guzel gunler keyfini cikaralim ben cok ozlemistim oglum 2 yasinda ama ayni bedende olmak bambaska bi duygu rabbime hamd olsun tekrardan yasayabildim
Sevgili arkadaşım. Ben varım.Günaydın arkadaşlar ne güzel şeyler yazmışsın iz ben keyfinizi kaçırmak istemiyorum ama sormadan yapamiycam benim kanamam vardı yazmıştım plesenta ayrılma noktasına gelmişti kaza yaptık diye dün yine doktordaydik bu seferde amniyotik bant oluşmuş kafayı yemek üzereyim ben artik amniyotik bant yaşayıp sağlıklı doğum yapaniniz varmı yada bir yakininiz
çok geçmiş olsun canım benim, Rabbim bebeğini sağlıcakla sana bağışlasın inş. Başka bir dr a daha görünsen_?_ bak mayıs annelerinde bir arkadaşın daha başına gelmiş o bant. dr öyle gördüğünü söylemiş. ama yokmuş bir şey şükür. Tavsiyem bir dr.a daha görün.
Suanki gebeliğin demi oldu canım yoksa önceki gebeliktemi neredeydi bant senin benim kesenin kenarında oluşmuşSevgili arkadaşım. Ben varım.
Geçen gün yazmıştım sana hatırlıyorsan plasentamın ayrıldığını. Arkasından bende de amniyotik bant oluştu. Ama ben seni korkutmamak için söyleyemedim sana. Çok zor günler geçirdim ben de. Amniyotik bandı araştırmışsındır çok kötü sonuçları olabiliyor. Ama hiçbirşey olmayadabiliyor. Benim bant bebeğime ulaşmadı çok şükür. Umarım senin de ulaşmaz ve hiçbir zarar vermeden ssğlıkla kucağına alırsın bebeğini. Yemin ederim plasentanın ayrıldığını okuduğum anda dua ettim sana bant oluşmasın diye ama ne yazıkki sende de olmuş. Sık sık ultrasona gir. Kontrol altında ol. İnşallah hiçbir sorun olmayacak ben inanıyorum
Ben senin son yazdigini yanlis okudum sanirim cnm dikkatli okuyunca anladim kusura bakma ben hareketli die anladim bnmde bel agrim var ayakta durunca hele kopuyo sanki aksama dogru cok sisiyorum ben 5 aylik oluyorum esim bile sasiriyo halime guluyoruzMaşaallah canım sen rahatsın biz daha rahata ermedik bel ağrısı kasık ağrısı baş ağrısı gaz şişkinlik yorgunluk nefes darlığı
ayy sen de mi 31 ))))
saat kaçta senin?
11:20 benim
Oğluma hamileyken olmuştu. Benimki de kenarda ve ucu açıktaydı. Beş- altı hafta kadar sonra kayboldu. Bebeğime ulaşmadı yani. Yapacağın hiçbir şey yok. Dr dr gezmenin de bi faydası yok. Müdahele mümkün değil.Bekleyip göreceksin.inşallah hiçbirşey olmayacak dua et içini ferah tutSuanki gebeliğin demi oldu canım yoksa önceki gebeliktemi neredeydi bant senin benim kesenin kenarında oluşmuş
Kaybolabiliyormu canım belki benimkinde kaybolur kanamanın etkisiyle olmuşturOğluma hamileyken olmuştu. Benimki de kenarda ve ucu açıktaydı. Beş- altı hafta kadar sonra kayboldu. Bebeğime ulaşmadı yani. Yapacağın hiçbir şey yok. Dr dr gezmenin de bi faydası yok. Müdahele mümkün değil.Bekleyip göreceksin.inşallah hiçbirşey olmayacak dua et içini ferah tut
Benim 14 haftalik ben hissetmiyorum cnm malesef arada boyle kipirti oluyor ama halen bebek mi net anlayamiyorum gazdir deyip geciyorum bana erken gibi geliyor15. hafta 4 gün canım. Sen hissediyomusunNazli gelin senin kaç haftalık
Peki Amniyosentez her ay yapılabiliyormuymuş düşük riski en az haftası var bildiğim kadarıyla çok büyüyünce yer daralıyor dedi doktorum bana iyice araştır
Gözün aydın canım Allahım hayırlı evlat etsin,inşallah sonuçlarında gayet iyi çıkarGünaydın arkadaşlar.. 17 haftamın içerisindeyim. Bu hafta 3 lü tarama testi yaptırdım. İnş.. sonuçları iyi temiz çıkar..
Bu hafta bebeğimizin cinsiyetini öğrendik. Erkekmiş.. Gerçi rabbim sağlıklı sıhatli evlat nasip etsinde..
kızlar geldim randevuden, hersey iyi çok şükür. hatta renklıden baktık o ara bacaklarını ayırdı.: D
sabah erken gidince bebiş hareketli oluyor.
öğleden sonra uyuyor..
randevularımdan deneyımım bu..
4lü için kan verdik.bakalım ıyı çıkar ınsallah.
Evet zaten ben de kanama geçirmiştim o mesajımı kaçırdın sen sanırım. Bir süre takip edin sık sık . Kendiliğinden kaybolabilirKaybolabiliyormu canım belki benimkinde kaybolur kanamanın etkisiyle olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?