Bu kistler geçici diye biliyorum Rabbim yardımcın olsun Amniyosentez yaptırdım biliyosun ve şükür bugun 6 gün. Bi sıkıntı olmadı sanırım tehlikede geçti eğer çok bunaldıysan yaptır derim ne yaşadığını çooook iyi anlıyorum ne desek fayda etmez ama unutma Allahtan umut kesilmez... Biz yavrularımız için dua edicez ve İnşallah doğumdan sonra bebişlerimizin sağlıklı fotolarını paylaşıcaz...
Günaydın arkadaşlar ne güzel şeyler yazmışsın iz ben keyfinizi kaçırmak istemiyorum ama sormadan yapamiycam benim kanamam vardı yazmıştım plesenta ayrılma noktasına gelmişti kaza yaptık diye dün yine doktordaydik bu seferde amniyotik bant oluşmuş kafayı yemek üzereyim ben artik amniyotik bant yaşayıp sağlıklı doğum yapaniniz varmı yada bir yakininiz
Ay inşallah canım inşallahEvet zaten ben de kanama geçirmiştim o mesajımı kaçırdın sen sanırım. Bir süre takip edin sık sık . Kendiliğinden kaybolabilir
İnşallah canım bu gebelik beni çoook yordu bu sabah kanamam başladı çok canım sıkıldı ultrason bakıldı kalbi suyu eşi herşey iyi dedi düşük önleyici iğne progesteron ve antibiyotik verdi bilmiyorum İnşallah herşey iyi olur ne düşüneceğim şaşırdım şunu biliyorum ama nasipte ne varsa onu görcez...canım senin de başında bu sıkıntı olduğu için beni en iyi sen anlarsın..
İnşallah sonucun kötü çıkmaz..Gittiğim profesör üçlü testin hiçbir öneminin olmadığını
testlerin sadece istatistik verdiğini söyledi..
detaylı ultrasonda kemik yapısında bir anormallik görmedi.
işte beyindeki kistler ve bağırsaktaki parlaklık sıkıntı teşkil edebilir dedi..Bu anormali oluşturabilir
Çok üzülüyordum ama Rabbim dirayet verdi
renkli ultrasonda bebeğimi gördüm ve içim sevgiyle doldu..
Rabbimden hayırlısı
inşallah hepimizin bebeği sağlıkla doğar
Rabbim hiçbir anneyi evladıyla sınamasın
Kızlar artık yavaş yavaş gobuslerimiz büyümeye başladı, krem kullanmaya başlayan var mı? Tavsiyeleribiz???
Bana riskli gebelik için en uygun hafta 22 24 dedi herşeyin doğru çıkıyormuş doğruluğu yüksekmiş özldeki doktor dedi ben randevusu 23 haftaya aldım ama bugun kanamam başladı çok üzgünümayrıntılı ultrasona giden, bunun için randevu alan var mı arkadaşlar? en erken ne zaman yapılabiliyor?
Geçmiş olsun canım benmde kanamam var ucgundr bide üstüne amniyotik bant çıktı bende yiprandim ensesi kalın çıktı bu ay ona üzüldüm şimdide bunlar of of nefes alıyorum ama nasılİnşallah canım bu gebelik beni çoook yordu bu sabah kanamam başladı çok canım sıkıldı ultrason bakıldı kalbi suyu eşi herşey iyi dedi düşük önleyici iğne progesteron ve antibiyotik verdi bilmiyorum İnşallah herşey iyi olur ne düşüneceğim şaşırdım şunu biliyorum ama nasipte ne varsa onu görcez...
Geçmiş olsun canım üzme kendini telaş yapma herşey iyi olur inşallah valla bu dönem gerçekten çok stresli Allah hepimizin yardımcısı olsunBana riskli gebelik için en uygun hafta 22 24 dedi herşeyin doğru çıkıyormuş doğruluğu yüksekmiş özldeki doktor dedi ben randevusu 23 haftaya aldım ama bugun kanamam başladı çok üzgünüm
Valla özenir oldum ya millete hiç normal bi hevesle konuşamıyoruz hep şu oldu bu oldu... Ama ben inanıyorum herşey güzel olucak bu bebiş ler popolarına vurulmayı hak etti seninde benimde # efsunsuz da üzülecek dualarım hepimizle dünya bile duayla ayakta...Geçmiş olsun canım benmde kanamam var ucgundr bide üstüne amniyotik bant çıktı bende yiprandim ensesi kalın çıktı bu ay ona üzüldüm şimdide bunlar of of nefes alıyorum ama nasıl
Kızlar şu evlilik programlarıyla ilgili foruma yorum attım nasıl olmuş
Bence diziden farkı yok o programların çünkü seneryoları var.Kulaktaki kulaklıktan ne söyliceni söylüyolar hiç dikkat etmiyomusunuz. Ya bayhanın pascal noumanın canerin ne işi var orda resmen basamak olarak kullanıyolar en popüler kim Hanife bayhan doğal olarak hanifeye çıkar. çok kavga çıkaran çok para alıyo reytingler tavan tv cilerin işine geliyor kapatırlarmı ya türkiye üretemesin gençlerin beyni körelsin ağzı laf yapan afedersiniz koca karılar sürekli stüdyoda konuk dahada fark etmeyen salaktır. Bizim din koruyucu devletimiz nerde Hanife başörtülü bi bi adamla film çekiyo yok yağmur altında sarılmalar falan yeni nesile normal geliyor bunlar ben hamileyim kızım olcak ben istediğim kadar mahremiyet öğreteyim çocuk tv de alıyo zaten nasıl öğrencek bu programlarla mahremiyeti yuvanın evliliğin kutsallığını evlendiğin adamın sana ilk sarılan öpen olmasının güzelliğini ben nasıl anlatırım kızıma bu programlarla söylesin bakalım oraya çıkan psikolog hanımlar
Herkese merhaba :) bende bir haziran annesi adayı olarak aranıza katılmak istedim :)
Herkese merhaba :) bende bir haziran annesi adayı olarak aranıza katılmak istedim :)
Geçmiş olsun umar tekrar etmez. Bende bugün 3. Kez kanama ile gittim yine dr a. Herşey yolunda çok şükür ama 3. Kez rapor da alıp yine evdeyim. Allah ım hepimizinkini korusun hayırlısıyla nasip etsin inşaalllaaahhh bebeklerimiziİnşallah canım bu gebelik beni çoook yordu bu sabah kanamam başladı çok canım sıkıldı ultrason bakıldı kalbi suyu eşi herşey iyi dedi düşük önleyici iğne progesteron ve antibiyotik verdi bilmiyorum İnşallah herşey iyi olur ne düşüneceğim şaşırdım şunu biliyorum ama nasipte ne varsa onu görcez...
bolca su iç ve dinlen. Stresten uzak dur. Umarım tekrar etmezBana riskli gebelik için en uygun hafta 22 24 dedi herşeyin doğru çıkıyormuş doğruluğu yüksekmiş özldeki doktor dedi ben randevusu 23 haftaya aldım ama bugun kanamam başladı çok üzgünüm
Rahim ağzı kapalı ise korkulacak bişey yok diyor dr lar. Kanamayı rahim yapıo nedeni belli değil hormonal olabiliyorKızlar Amniyosentez den sonraki 7 günüm mutluydum ama busabah kanamam başladı doktor kalbi suyu eş iyi dedi alttan açık muayene yaptı suyum ve kan rahimde gelmiyor dedi anlamadım noluyo ne bitiyor... Üzgünüm Amniyosentez sonrası hiç dinlemedim sağolsun gelen giden iyice sinirim bozuldu... Şimdi bu kan nerden geliyor peki doktor şimdi iyi ama nolur belli olmaz dedi.... Allahım nolur yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?