2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

canım senin de başında bu sıkıntı olduğu için beni en iyi sen anlarsın..
İnşallah sonucun kötü çıkmaz..Gittiğim profesör üçlü testin hiçbir öneminin olmadığını
testlerin sadece istatistik verdiğini söyledi..
detaylı ultrasonda kemik yapısında bir anormallik görmedi.

işte beyindeki kistler ve bağırsaktaki parlaklık sıkıntı teşkil edebilir dedi..Bu anormali oluşturabilir

Çok üzülüyordum ama Rabbim dirayet verdi
renkli ultrasonda bebeğimi gördüm ve içim sevgiyle doldu..
Rabbimden hayırlısı
inşallah hepimizin bebeği sağlıkla doğar
Rabbim hiçbir anneyi evladıyla sınamasın

Güzelim tekrar çok geçmiş olsun,bu konu hakkında hiç bilgim yok ama dualarımız seninle,inşallah herşey sen ve bebeğin için iyi olacak.

Kızlar artık yavaş yavaş gobuslerimiz büyümeye başladı, krem kullanmaya başlayan var mı? Tavsiyeleribiz???

İnşallah canım bu gebelik beni çoook yordu bu sabah kanamam başladı çok canım sıkıldı ultrason bakıldı kalbi suyu eşi herşey iyi dedi düşük önleyici iğne progesteron ve antibiyotik verdi bilmiyorum İnşallah herşey iyi olur ne düşüneceğim şaşırdım şunu biliyorum ama nasipte ne varsa onu görcez...

Kızlar artık yavaş yavaş gobuslerimiz büyümeye başladı, krem kullanmaya başlayan var mı? Tavsiyeleribiz???

Evet bide sanırım benım iç karnım hiç geniş değil, suan hamileliğim cok belli.Bide hamile oldugumu öğrendiğim gün bıraktım sigarayı oyuzdende sanırım biraz kilo aldım :)

Ben bebe yağı kullanıyorum, nivea nın duşta vucut kremını kullanıyorum ama hala göbek cevrem ve göguslerım cok kasınıyor, doktorum dun etkı etmemıs olabılır Mustela dene bide dedi ama almadım henuz.

ayrıntılı ultrasona giden, bunun için randevu alan var mı arkadaşlar? en erken ne zaman yapılabiliyor?
Bana riskli gebelik için en uygun hafta 22 24 dedi herşeyin doğru çıkıyormuş doğruluğu yüksekmiş özldeki doktor dedi ben randevusu 23 haftaya aldım ama bugun kanamam başladı çok üzgünüm

Geçmiş olsun canım benmde kanamam var ucgundr bide üstüne amniyotik bant çıktı bende yiprandim ensesi kalın çıktı bu ay ona üzüldüm şimdide bunlar of of nefes alıyorum ama nasıl

Bana riskli gebelik için en uygun hafta 22 24 dedi herşeyin doğru çıkıyormuş doğruluğu yüksekmiş özldeki doktor dedi ben randevusu 23 haftaya aldım ama bugun kanamam başladı çok üzgünüm
Geçmiş olsun canım üzme kendini telaş yapma herşey iyi olur inşallah valla bu dönem gerçekten çok stresli Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar Amniyosentez den sonraki 7 günüm mutluydum ama busabah kanamam başladı doktor kalbi suyu eş iyi dedi alttan açık muayene yaptı suyum ve kan rahimde gelmiyor dedi anlamadım noluyo ne bitiyor... Üzgünüm Amniyosentez sonrası hiç dinlemedim sağolsun gelen giden iyice sinirim bozuldu... Şimdi bu kan nerden geliyor peki doktor şimdi iyi ama nolur belli olmaz dedi.... Allahım nolur yardım et

Geçmiş olsun canım benmde kanamam var ucgundr bide üstüne amniyotik bant çıktı bende yiprandim ensesi kalın çıktı bu ay ona üzüldüm şimdide bunlar of of nefes alıyorum ama nasıl
Valla özenir oldum ya millete hiç normal bi hevesle konuşamıyoruz hep şu oldu bu oldu... Ama ben inanıyorum herşey güzel olucak bu bebiş ler popolarına vurulmayı hak etti seninde benimde # efsunsuz da üzülecek dualarım hepimizle dünya bile duayla ayakta...

Çok güzel yazmışsın canım okadar doğru ki dediklerin.Eskiden yine bir iki tane evlenen olurdu şimdi iyice amacından saptı herkes birbiriyle görüşüyor valla Türk toplumu ahlak yapısına kesinlikle çok ters olmasına rağmen nasıl bu kadar çok izleniyor anlamıyorum

Geçmiş olsun umar tekrar etmez. Bende bugün 3. Kez kanama ile gittim yine dr a. Herşey yolunda çok şükür ama 3. Kez rapor da alıp yine evdeyim. Allah ım hepimizinkini korusun hayırlısıyla nasip etsin inşaalllaaahhh bebeklerimizi

bolca su iç ve dinlen. Stresten uzak dur. Umarım tekrar etmez

Rahim ağzı kapalı ise korkulacak bişey yok diyor dr lar. Kanamayı rahim yapıo nedeni belli değil hormonal olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…