Henüz başlamadım açıkçası badem yağı almıştım kıl yapar diye surmekten vazgeçtim ...bio oil düşünüyorum bu ara ama hala düşünüyorum çok üşengeç oldum ben onu surmeye bile üşeniyorum..bi daha doktora gdince o gazla bi sure kullanırım belkiKızlar artık yavaş yavaş gobuslerimiz büyümeye başladı, krem kullanmaya başlayan var mı? Tavsiyeleribiz???
Hoşgeldin canımHerkese merhaba :) bende bir haziran annesi adayı olarak aranıza katılmak istedim :)
Ben de hissetmiyorum zaten ilk hamilelik de 16 dan sonra belki diyorlar asıl 20.,haftayı beklememiz lazımBenim 14 haftalik ben hissetmiyorum cnm malesef arada boyle kipirti oluyor ama halen bebek mi net anlayamiyorum gazdir deyip geciyorum bana erken gibi geliyor
Hehe :) bayram da olurBenimki bayramın 1. günü Ramazan Bayramının 25/06 1. Günü 23/06 Falan olur gibi daha konuşmadık da doktorlaa bu arada bebeklerimiz mübarek günlerde gelcek Allahın izniyle kızlar erkek olan Ramazan KoysunBen 24/06 olursa arife koycam kızın adını
Aminn canim bende bu yazilanlari takip ettikce üzülüyorum sikintisi olanlara dua ediyorum..bende 2 li 3 lu yaptirmadim.ayrintili yaptircam ama cok korkuyorum artik bende de kotu sonuclar cikar mi acaba diye..Rabbim hepimizin bebegine saglik versinKızlar hepimize geçmiş olsun tez zamanda güzel haberleri duyarız inşallah. Benimde bebeğin suyu gelmişti hatırlarsanız , aminlysentez suyu bugün doktora gittim yine, doktor şans verilmeli bu gebeliğe inşallah toparlar dedi, ama tam umutta vermedi , 20. Haftaya gelebilirsek suyu artabilir böbrekler tam çalışmaya başlayınca dedi , öyle arada bi yerlerde azıcık hareket edebiliyor ama çok kısıtlı çünkü suyu çok az, herşey Allah tan en hayırlısı neyse bizlere onu nasip etsin.
Umutsuzluğa düşmeyelim ne olur, baZen umutlanırken , bazen neler neler düşünüyorum o kadar karamsarlaşıyorum ki anlatamam . dualarım hepimiz için , inşallah sıfır kayıpla kapatacağız Haziran 2017 annelerini destek olalım umutsuzluğa düşmeyelim arkadaşlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kızlar hepimize geçmiş olsun tez zamanda güzel haberleri duyarız inşallah. Benimde bebeğin suyu gelmişti hatırlarsanız , aminlysentez suyu bugün doktora gittim yine, doktor şans verilmeli bu gebeliğe inşallah toparlar dedi, ama tam umutta vermedi , 20. Haftaya gelebilirsek suyu artabilir böbrekler tam çalışmaya başlayınca dedi , öyle arada bi yerlerde azıcık hareket edebiliyor ama çok kısıtlı çünkü suyu çok az, herşey Allah tan en hayırlısı neyse bizlere onu nasip etsin.
Umutsuzluğa düşmeyelim ne olur, baZen umutlanırken , bazen neler neler düşünüyorum o kadar karamsarlaşıyorum ki anlatamam . dualarım hepimiz için , inşallah sıfır kayıpla kapatacağız Haziran 2017 annelerini destek olalım umutsuzluğa düşmeyelim arkadaşlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
14 haftalıkKac haftaliksin
İnşallah canım inşallah inşallah seneye bu zamanlar kuzularımıza bakarak bugünlerin hatırlayip sükreder iz :'(Kızlar hepimize geçmiş olsun tez zamanda güzel haberleri duyarız inşallah. Benimde bebeğin suyu gelmişti hatırlarsanız , aminlysentez suyu bugün doktora gittim yine, doktor şans verilmeli bu gebeliğe inşallah toparlar dedi, ama tam umutta vermedi , 20. Haftaya gelebilirsek suyu artabilir böbrekler tam çalışmaya başlayınca dedi , öyle arada bi yerlerde azıcık hareket edebiliyor ama çok kısıtlı çünkü suyu çok az, herşey Allah tan en hayırlısı neyse bizlere onu nasip etsin.
Saol canım inş hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız kararında kilo alarakCanım Allahın izniyle bişey olmaz.Allah korusun hepimizin bebeğini Benimde kese bebeğe baskı yapıyo demişti geçen kontrolde alttanda baktı. korkulacak bişi yok dedi ama yine de progestan verdi şimdi ne oldu bilmiyorum cuma günü kontrolüm var.Sen kaçıncı haftadasın cinsiyet organı oluşurken başta 2 si de çıkıntılı olurmuş benzermiş birbirine Allah gönlüne göre versin.
Benim doktorun bio oil önerdi canım gebelerinde faydali olmuş fiyatına göre faydası cok fazla dedi.Kızlar artık yavaş yavaş gobuslerimiz büyümeye başladı, krem kullanmaya başlayan var mı? Tavsiyeleribiz???
Hosgeldiiiiin haziran annesi iyi ettin de geldin. Sen nassın bakem anlatı anlative gari kaç haftalik cinsiyeti ne bebeğinin Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsinHerkese merhaba :) bende bir haziran annesi adayı olarak aranıza katılmak istedim :)
Eveeeeeeet bende herseyi yicem.ağzımın içi eksi yaaa sürekli ama o zamanda kilo vercez diye yemeyiz biz kesinHiç ağzımın tadı yok ...biz ne zaman düzeleceğiz....doğumdan sonra kendime ziyafet çekeceğim
Yes babyYaa benim çevremde kullanipta memnun kalan yada kalmayan olmadığı için, sizler bio oil yada muslera miydi neydi o kremı tavsiye ediyorsunuz anlaşılan
Bu pek beyenecegim bi konu degil amaBugün itibariyle 65 kg oldum 62-63 kg la başladım artık kilo almaya başlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?