2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar artık yavaş yavaş gobuslerimiz büyümeye başladı, krem kullanmaya başlayan var mı? Tavsiyeleribiz???
Henüz başlamadım açıkçası badem yağı almıştım kıl yapar diye surmekten vazgeçtim ...bio oil düşünüyorum bu ara ama hala düşünüyorum çok üşengeç oldum ben onu surmeye bile üşeniyorum..bi daha doktora gdince o gazla bi sure kullanırım belki

Hehe :) bayram da olur

Zeynosrkn84
arkadaşım üzülme bak doktor kanama rahimden değil demiş zaten acil bir durum olsa seni hemen yatırırdı hastaneye
bir ara kapını kapat kimseye açma canından kıymetli değil ki..
bukettimm inşallah sen de en yakın zamanda şu durumu atlatırsın arkadaşım
hepimizin ayrı ayrı sıkıntıları var...
Allah verdikleriyle de sınar vermedikleriyle de..
İnşallah bu kötü günleri geride bırakacağız.
umutsuz olmayalım
Meleklerimiz Allah 'a emanet...

Ben bugun bio oil siparişi verdim.Insallah faydasını gorurum.bi de kizim icin bi zıbın siparis ettim gorunce dayanamadim.Sabrediyorum bir seyler almamak için :)

Aynen canım dualarım hepimizi için diyorum bugünün yafininda ne olacağını kimse bilemez herşey Rabbimden beterinden korusun ama bende heves ediyorum her gittiğimde ağlayarak çıktım doktorun odasından ama kalbi atioya binada şükür diyorum

Kızlar hepimize geçmiş olsun tez zamanda güzel haberleri duyarız inşallah. Benimde bebeğin suyu gelmişti hatırlarsanız , aminlysentez suyu bugün doktora gittim yine, doktor şans verilmeli bu gebeliğe inşallah toparlar dedi, ama tam umutta vermedi , 20. Haftaya gelebilirsek suyu artabilir böbrekler tam çalışmaya başlayınca dedi , öyle arada bi yerlerde azıcık hareket edebiliyor ama çok kısıtlı çünkü suyu çok az, herşey Allah tan en hayırlısı neyse bizlere onu nasip etsin.
Umutsuzluğa düşmeyelim ne olur, baZen umutlanırken , bazen neler neler düşünüyorum o kadar karamsarlaşıyorum ki anlatamam . dualarım hepimiz için , inşallah sıfır kayıpla kapatacağız Haziran 2017 annelerini destek olalım umutsuzluğa düşmeyelim arkadaşlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Aminn canim bende bu yazilanlari takip ettikce üzülüyorum sikintisi olanlara dua ediyorum..bende 2 li 3 lu yaptirmadim.ayrintili yaptircam ama cok korkuyorum artik bende de kotu sonuclar cikar mi acaba diye..Rabbim hepimizin bebegine saglik versin

Canım benim umudum var Allah ın izniyle bu günleri de atlatacağız inşallah
Biz de diğer hamişler gibi minik minik hazırlıklar yapacağız bebişlerimiz için..
güzel düşünelim güzel olsun
Yaşadıklarımız kolay şeyler değil ama bu da geçer ya Hu diyelim..
yeter ki sonu güzel olsun

İnşallah canım inşallah inşallah seneye bu zamanlar kuzularımıza bakarak bugünlerin hatırlayip sükreder iz :'(

Saol canım inş hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız kararında kilo alarak

Yaa benim çevremde kullanipta memnun kalan yada kalmayan olmadığı için, sizler bio oil yada muslera miydi neydi o kremı tavsiye ediyorsunuz anlaşılan

Herkese merhaba :) bende bir haziran annesi adayı olarak aranıza katılmak istedim :)
Hosgeldiiiiin haziran annesi iyi ettin de geldin. Sen nassın bakem anlatı anlative gari kaç haftalik cinsiyeti ne bebeğinin Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin

Kızlar bu haftalar ile kullanmaya da baslayalim, sonraki aylarda çok pişman olacağız, bende tavsiyeleriniz ile bio oil ile başlayayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…