2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sevgili annelerim nolur uzmeyin kendinizi ben her gun dua eduyorum insallah saglikli bebeklerimiz olacak risk demk illa olacak degil dogurana kadar kanamasi olanlar var sapasaglam.cocuklari var Allahin izniyle bu gunlerimiz gececek 20 li haftalara bir girelim ayrintilida bebeklerimize el sallicaz

İnşallah canım yatıracaktı enfeksiyon alırım diye yatırmadı..

Kızlar dualarım sizinle allahım meleklerimizi saglıkla bizlere bagıslasın bukettimm özel olmazsa nası suyun geldi nası anladın yani

Sen Amniyosentez olmuşmuydun tatlım neden geldi suyun bol su iç İnşallah yerine gelir hepsi sıvı bol bol sıvı

Doğunca mıncıklarız hırsımızdan herhalde biz bu bebişlerii bazen hayal ediyorum doğmuş böyle sen beni çok ağlattın diyip öpesim var sıka sıka

Ah kızlar ben ilk gebeliğimde o kadar ağladım ki tam 2 ay. Herkes gülerek çıkıyordu doktordan ben hep ağlaya ağlaya. Öyle imreniyorum ki. Adam gibi alışveriş bile yapamadım içime sinerek. Bir anda herşey alındı bir anda sezaryenle alındım. Ben anlamadım üzüntüden başka his. Ama şükür ki kızım sağ salim doğdu. Şimdi 8 yaşında inanın o günleri hiç unutmuyorum. Bazen söylüyorum kizima sen beni bir kere bile emmedin diye kikir kikir gülüyor sıpa. Sizleri de çok iyi anlıyorum. İnşallah siz de benim yaşadığım sonu mutlu olanı yaşarsınız. Sagsalim alırsınız bebeklerinizi kucağınıza. Dualarım hepinizle.

cok gecmis olsun cok uzuldum Allah bebegini sana bagislasin insallah canim. Birkac kisi daha zor durumlar yasiyo sanirim uzuldum hepinize acil sifa diliyorum saglikla kucaginiza alirsiniz insallah bebeklerinizi moralinizi bozmayin

Catlak bana gore genetik kizlar oglumda yag krem vs kullandim ama ne yazikki catladim gene annem harita gibi simdi gene yag surucem cok kasiniyo cunku gerildikce

2 li 3 lü testi bi yaptıran , bi yaptırmayan pişman. Doğruluğu yokmuş zaten , lütfen kötü şeyler düşünüp çağırma. İyi düşünelim iyi olsun.

İnşallah, çok güzel şeyler olacak.

İnşallah canım inşallah inşallah seneye bu zamanlar kuzularımıza bakarak bugünlerin hatırlayip sükreder iz :'(

Evet inşallah , kucaklarımıza sağlıkla aldığımızda unuturuz bu günleri

Sen Amniyosentez olmuşmuydun tatlım neden geldi suyun bol su iç İnşallah yerine gelir hepsi sıvı bol bol sıvı

Hayır canım olmadım , 13+5 te geldi, oturuyordum misafşrlikteydşk gidenler oldu yolcu etmek için ayağa kalktım ılık birşey aktı, kanama ya da akıntı zannettim, sonra lavaboya gittim peçete koymuştum çamaşırıma o ıslanmış çamaşırım ıslanmış , sonra tekrar peçete koydum, salona gitmeden yine aynı şey oldu. Lavaboya da ılık su aktı hissettim, yarım çay bardağına yakın akmıştır , ama anlamadım ben onun amniyon sıvısı olduğunu , geçtiğimiz hafta cumartesi oldu bu olay hemen pazartesi kontrolüm vardı doktora gidince doktor suyun az hatta sınırda dedi , o zaman dedim böyle böyle oldu diye , sonra test yaptı alttan baktı aktif bi su gelmesi yoktu , sonrada 10 gündür gelmedi inşallahta olmaz birdaha ve toparlar yavrum.

Kızlar ne okudum şimdi bebeklerimız 18. Haftada bizi duyabilceklermis inanmıyorum ya çok heyecanlı 3 hafta sonra yayın başlıyor
Benim frekans iyi o zaman.. ☺ yabancı biri gelse veya birine gitsem bi hareketlenme oluyo bebişim de :)) çok giremiyorum hanımlar ara ara dahil olayım size ☺

Hosgeldiiiiin haziran annesi iyi ettin de geldin. Sen nassın bakem anlatı anlative gari kaç haftalik cinsiyeti ne bebeğinin Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin

Hoşbulduk canım, benim ilk gebeliğim, bugün 15+5 iz, bebeğime doktor geçen hafta %80 kız dedi bende öyle hissediyorum ama hala net değil tabi meraklardayım bekliyorum, 7. haftadan beri bulantı kusma mide gazı (sürekli geğirme) başım dertte, 15. haftayı görünce rahatladım kusmalarım bitti ama bulantılarım ve gaz hala bitmiş sayılmaz, 2 aydır salçalı soğanlı ne yemek yiyebildim nede yapabildim, tostla kahvaltılıkla geçti 2 ayım şimdi biraz biraz yemeye başladım, benimde hikayem bu, devamını hep birlikte buradan paylaşır yaşarız değilmi :) Allah hepimizin yardımcısı olsun, sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin, biraz uzun oldu dimi ya :) ama tanışma faslı sonuçta :)

Gunaydin güzel anneler umarim.en yakin zamanda herkesin sorunlari biter bebeklerde sizde saglikli bir sekilde gecirirsiniz bu donemi butun kalbimle hepinize dua ediyorum. Benim de dunden beri gecmeyen bi agrim var ilk kez böyle oldum bugun doktora gidecegim umarim kotu bir sonuc almam

Maşallah, sağlıkla kucağınıza alın inşallah, kesinmiymiş, bana kesin diyemedi geçen hafta doktor tam 15. haftaydı
valla canım doktor bize geçen hafta da demişti ama tam emin olmak için 16.haftayı bekleyelim dedi ben de dün dayanmadım başka bir doktora gittim %99 kız dedi bacak arasını gösterdi boştu :) ama tamamen netleşmesi bir-iki haftayı bulur dedi.

Gecmis olsn canim nasi bir agri acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…