İnşallah canım yatıracaktı enfeksiyon alırım diye yatırmadı..Zeynosrkn84
arkadaşım üzülme bak doktor kanama rahimden değil demiş zaten acil bir durum olsa seni hemen yatırırdı hastaneye
bir ara kapını kapat kimseye açma canından kıymetli değil ki..
bukettimm inşallah sen de en yakın zamanda şu durumu atlatırsın arkadaşım
hepimizin ayrı ayrı sıkıntıları var...
Allah verdikleriyle de sınar vermedikleriyle de..
İnşallah bu kötü günleri geride bırakacağız.
umutsuz olmayalım
Meleklerimiz Allah 'a emanet...
Sen Amniyosentez olmuşmuydun tatlım neden geldi suyun bol su iç İnşallah yerine gelir hepsi sıvı bol bol sıvıKızlar hepimize geçmiş olsun tez zamanda güzel haberleri duyarız inşallah. Benimde bebeğin suyu gelmişti hatırlarsanız , aminlysentez suyu bugün doktora gittim yine, doktor şans verilmeli bu gebeliğe inşallah toparlar dedi, ama tam umutta vermedi , 20. Haftaya gelebilirsek suyu artabilir böbrekler tam çalışmaya başlayınca dedi , öyle arada bi yerlerde azıcık hareket edebiliyor ama çok kısıtlı çünkü suyu çok az, herşey Allah tan en hayırlısı neyse bizlere onu nasip etsin.
Umutsuzluğa düşmeyelim ne olur, baZen umutlanırken , bazen neler neler düşünüyorum o kadar karamsarlaşıyorum ki anlatamam . dualarım hepimiz için , inşallah sıfır kayıpla kapatacağız Haziran 2017 annelerini destek olalım umutsuzluğa düşmeyelim arkadaşlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Doğunca mıncıklarız hırsımızdan herhalde biz bu bebişlerii bazen hayal ediyorum doğmuş böyle sen beni çok ağlattın diyip öpesim var sıka sıkaAynen canım dualarım hepimizi için diyorum bugünün yafininda ne olacağını kimse bilemez herşey Rabbimden beterinden korusun ama bende heves ediyorum her gittiğimde ağlayarak çıktım doktorun odasından ama kalbi atioya binada şükür diyorum
Her zaman değil bi kere ziyafet var :)Eveeeeeeet bende herseyi yicem.ağzımın içi eksi yaaa sürekli ama o zamanda kilo vercez diye yemeyiz biz kesin
cok gecmis olsun cok uzuldum Allah bebegini sana bagislasin insallah canim. Birkac kisi daha zor durumlar yasiyo sanirim uzuldum hepinize acil sifa diliyorum saglikla kucaginiza alirsiniz insallah bebeklerinizi moralinizi bozmayinGünaydın arkadaşlar ne güzel şeyler yazmışsın iz ben keyfinizi kaçırmak istemiyorum ama sormadan yapamiycam benim kanamam vardı yazmıştım plesenta ayrılma noktasına gelmişti kaza yaptık diye dün yine doktordaydik bu seferde amniyotik bant oluşmuş kafayı yemek üzereyim ben artik amniyotik bant yaşayıp sağlıklı doğum yapaniniz varmı yada bir yakininiz
Aminn canim bende bu yazilanlari takip ettikce üzülüyorum sikintisi olanlara dua ediyorum..bende 2 li 3 lu yaptirmadim.ayrintili yaptircam ama cok korkuyorum artik bende de kotu sonuclar cikar mi acaba diye..Rabbim hepimizin bebegine saglik versin
Canım benim umudum var Allah ın izniyle bu günleri de atlatacağız inşallah
Biz de diğer hamişler gibi minik minik hazırlıklar yapacağız bebişlerimiz için..
güzel düşünelim güzel olsun
Yaşadıklarımız kolay şeyler değil ama bu da geçer ya Hu diyelim..
yeter ki sonu güzel olsun
İnşallah canım inşallah inşallah seneye bu zamanlar kuzularımıza bakarak bugünlerin hatırlayip sükreder iz :'(
Sen Amniyosentez olmuşmuydun tatlım neden geldi suyun bol su iç İnşallah yerine gelir hepsi sıvı bol bol sıvı
Benim frekans iyi o zaman.. ☺ yabancı biri gelse veya birine gitsem bi hareketlenme oluyo bebişim de :)) çok giremiyorum hanımlar ara ara dahil olayım size ☺Kızlar ne okudum şimdi bebeklerimız 18. Haftada bizi duyabilceklermis inanmıyorum ya çok heyecanlı 3 hafta sonra yayın başlıyor
Hosgeldiiiiin haziran annesi iyi ettin de geldin. Sen nassın bakem anlatı anlative gari kaç haftalik cinsiyeti ne bebeğinin Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin
Maşallah, sağlıkla kucağınıza alın inşallah, kesinmiymiş, bana kesin diyemedi geçen hafta doktor tam 15. haftaydıdün doktora gittim ve kızımmmmm olacağını öğrendim :) ben de prenses annesi olacağım kızlar
valla canım doktor bize geçen hafta da demişti ama tam emin olmak için 16.haftayı bekleyelim dedi ben de dün dayanmadım başka bir doktora gittim %99 kız dedi bacak arasını gösterdi boştu :) ama tamamen netleşmesi bir-iki haftayı bulur dedi.Maşallah, sağlıkla kucağınıza alın inşallah, kesinmiymiş, bana kesin diyemedi geçen hafta doktor tam 15. haftaydı
Gecmis olsn canim nasi bir agri acabaGunaydin güzel anneler umarim.en yakin zamanda herkesin sorunlari biter bebeklerde sizde saglikli bir sekilde gecirirsiniz bu donemi butun kalbimle hepinize dua ediyorum. Benim de dunden beri gecmeyen bi agrim var ilk kez böyle oldum bugun doktora gidecegim umarim kotu bir sonuc almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?