2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gecmis olsn canim nasi bir agri acaba
Boyle normal kasik agrisi oluyor ya oyle degil de sol tarafimda karnin buyuyen yerinden biraz altta sanki bi fazlalik varmis gibi agri. Gaz mi acaba diye dusundum de gecmedi yururken uzanirken falan oluyor tam anlatabildim mi bilmiyorum kuzum

Geçmiş olsun canım benmde kanamam var ucgundr bide üstüne amniyotik bant çıktı bende yiprandim ensesi kalın çıktı bu ay ona üzüldüm şimdide bunlar of of nefes alıyorum ama nasıl

arkadaşlar allah sizinle birlikte tüm hamilelerin yardımcısı olsun. hamilelik çok güzel ama bence çok stresli bi süreç. sürekli bir risk faktörü var hayatımızda. ne zaman başımıza ne gelecegini bilemiyoruz. allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin ve herkes sağlıkla sıhhatle kavuşsun bebişlerine. dualarım hep sizlerle.

hepimiz dualarımızla birbirimize de dua edelim. kimin duasının kabul olacağı belli olmaz. allah herkesin yardımcısı olsun. meleklerimiz allaha emanet.

benimde ilk hamileliğimde 26. haftada olmuştu öyle bi su gelme durumu. doktora gittim herşey normal dedi ama ondan sonra bebeğin suyu hep sınırda gitti. 32. haftaya bi gelsem sonra doğarsa doğsun diye düşünüyorudum hep. hatta ben gün boyu hareketlerini takip ediyordum bebeğin. ama çok şükür bir daha gelmedi ve 40. haftaya kadar idare etti suyu.

inşallah seninde öyle olur ve bir daha gelmez de sağlıkla ulaşırsın doğum haftana.

Dün sağlık ocağına gittim. Tetanoz aşısı zamanım gelmişti. Bir sonraki bir ay sonra.
Kan hapına başladım, kan değerlerim iyi ama demir depolarım alt sınıra gelmiş..
Tansiyonumu ölçtü ebe ve bebeğin kalbini dinletti. :)

Arkadaşlar günaydın ben onbir haftalıkken gittiğimde doktor kesin kız dedi şimdi başka doktor erkek diyo bide benim acayip belim ağrıyor bide sürekli wc ihtiyacı var belki on onbes defa gidiyorum wc ye sabahta sıkışmış vaziyette uyanıyorum sizde durumlar nasıl

İnşallah Can'ım , benim çok erken bi haftada geldi ama Allah tan umut kesilmez , inşallah artar. Sağlıkla geçiririz .

ben ilk hamielliğimde tetenoz aşısını 3 doz yaptırdım o sebeple bunda gerek yok dedi sağlık ocağı.

sağlık ocağı beni ilk hamileliğimde çok yormuştu o sebeple şimdi hiç gidesim gelmiyor. 5. ayda kontrole çağırdılar gittim kalp atışlarını dinliycez dedi sonra kalp atışlarını duyamıyorum var gibi de yok gibide bence en yakon hastaneye bi git bi baktır falan demeye başladı hemşire. ben en yakın hastaneye nasıl gittim hiç bilmiyorum. doktor hemen ultrasonla baktı bebek iyi sorun yok sen sağlık ocaklarına bakma onlardaki alet sağlıklı olmadığı için böyle korkutup gönderiyorlar dedi.

o günden sonrada çağırdıklarında hiç gitmedim.

Boyle normal kasik agrisi oluyor ya oyle degil de sol tarafimda karnin buyuyen yerinden biraz altta sanki bi fazlalik varmis gibi agri. Gaz mi acaba diye dusundum de gecmedi yururken uzanirken falan oluyor tam anlatabildim mi bilmiyorum kuzum
Anladim canim gaz sancisida olabilir ama yinede gorun bi doktora bizede haber et canim gecmis olsn tekrar

Ya benim de baştan bulamadı ama ben panik yapmadım. Çünkü yerini bulsmadı hemen. Bir de benim zqten doppler cihazım olduğu için onun dinletmesi beni etkilemedi. Ama dediğin gibi bazen karşımıza değişik insanlar çıkabiliyo.
Bir de tetanozu toplamda 5 e tamamlayınca bi daha diğer hamileliklerinde gelmene gerek yok dedi bana da . Onun da sırası şöyleymiş. İlki 17. Hafta sonra bir ay sonra, altı ay sonra,birsene sonra,bir sene sonra. Unutmazsam tamamlarım diye düşündim.
Çünkü çalışırken bile işyerlerinde hep oldum bu aşılardan

Günaydın valla 11 hafta biraz erken sanki kesin demek için ben 15 haftalıkken bile kesin demedi doktorum, halada değil ben detaylı usg ye kadar beklicem emin olmak için, alışveriş için sabırsızlanıyorum çünkü, yoksa tersi çıkarsa aldığın boşa gidecek, idrar olayı bendede aynı ama sık olması normal, ben uykumda 4 kez falan kalkıyorum gündüzde 4-5 falan

ben de öyleyim canum su içsemde içmesem de wc ihtiyacım hiç azalmadı gece en az 2 kere kalkıyorum

Benim ilk oğlan o yüzdrn birden sahiplenmiştim kızı :) Rabbim hayırlı sağlıklı versin de gerisi teferruat . Bende ayrıntılı ya kadar bir şey almayacağım oda şubatın 3 ünde olacak bir ay daha sabretmem lazım sanırım

Ay ya dört aylık olsun kolaylaşacak diyordum kolaylaşmadı valla sadece sorunun şekli değişti:s

Canım ben önceden de çok giderdim wc ye, şimdi daha çok gidiyorum.
Benim hala değişmedi değişmeyecek gibi zaten.
Bir bardak su içiyorum 3 kere wc ye gidiyorum
Günde 2 litre su içiyorum, düşünün artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…