Boyle normal kasik agrisi oluyor ya oyle degil de sol tarafimda karnin buyuyen yerinden biraz altta sanki bi fazlalik varmis gibi agri. Gaz mi acaba diye dusundum de gecmedi yururken uzanirken falan oluyor tam anlatabildim mi bilmiyorum kuzumGecmis olsn canim nasi bir agri acaba
canım senin de başında bu sıkıntı olduğu için beni en iyi sen anlarsın..
İnşallah sonucun kötü çıkmaz..Gittiğim profesör üçlü testin hiçbir öneminin olmadığını
testlerin sadece istatistik verdiğini söyledi..
detaylı ultrasonda kemik yapısında bir anormallik görmedi.
işte beyindeki kistler ve bağırsaktaki parlaklık sıkıntı teşkil edebilir dedi..Bu anormali oluşturabilir
Çok üzülüyordum ama Rabbim dirayet verdi
renkli ultrasonda bebeğimi gördüm ve içim sevgiyle doldu..
Rabbimden hayırlısı
inşallah hepimizin bebeği sağlıkla doğar
Rabbim hiçbir anneyi evladıyla sınamasın
İnşallah canım bu gebelik beni çoook yordu bu sabah kanamam başladı çok canım sıkıldı ultrason bakıldı kalbi suyu eşi herşey iyi dedi düşük önleyici iğne progesteron ve antibiyotik verdi bilmiyorum İnşallah herşey iyi olur ne düşüneceğim şaşırdım şunu biliyorum ama nasipte ne varsa onu görcez...
Geçmiş olsun canım benmde kanamam var ucgundr bide üstüne amniyotik bant çıktı bende yiprandim ensesi kalın çıktı bu ay ona üzüldüm şimdide bunlar of of nefes alıyorum ama nasıl
Geçmiş olsun umar tekrar etmez. Bende bugün 3. Kez kanama ile gittim yine dr a. Herşey yolunda çok şükür ama 3. Kez rapor da alıp yine evdeyim. Allah ım hepimizinkini korusun hayırlısıyla nasip etsin inşaalllaaahhh bebeklerimizi
2 li 3 lü testi bi yaptıran , bi yaptırmayan pişman. Doğruluğu yokmuş zaten , lütfen kötü şeyler düşünüp çağırma. İyi düşünelim iyi olsun.
İnşallah, çok güzel şeyler olacak.
Evet inşallah , kucaklarımıza sağlıkla aldığımızda unuturuz bu günleri
Hayır canım olmadım , 13+5 te geldi, oturuyordum misafşrlikteydşk gidenler oldu yolcu etmek için ayağa kalktım ılık birşey aktı, kanama ya da akıntı zannettim, sonra lavaboya gittim peçete koymuştum çamaşırıma o ıslanmış çamaşırım ıslanmış , sonra tekrar peçete koydum, salona gitmeden yine aynı şey oldu. Lavaboya da ılık su aktı hissettim, yarım çay bardağına yakın akmıştır , ama anlamadım ben onun amniyon sıvısı olduğunu , geçtiğimiz hafta cumartesi oldu bu olay hemen pazartesi kontrolüm vardı doktora gidince doktor suyun az hatta sınırda dedi , o zaman dedim böyle böyle oldu diye , sonra test yaptı alttan baktı aktif bi su gelmesi yoktu , sonrada 10 gündür gelmedi inşallahta olmaz birdaha ve toparlar yavrum.
Damat çok bu kaynanalara gelin yok derken çoğaldık mı ne işiniz var kaynanalar korkun bizdendün doktora gittim ve kızımmmmm olacağını öğrendim :) ben de prenses annesi olacağım kızlar
benimde ilk hamileliğimde 26. haftada olmuştu öyle bi su gelme durumu. doktora gittim herşey normal dedi ama ondan sonra bebeğin suyu hep sınırda gitti. 32. haftaya bi gelsem sonra doğarsa doğsun diye düşünüyorudum hep. hatta ben gün boyu hareketlerini takip ediyordum bebeğin. ama çok şükür bir daha gelmedi ve 40. haftaya kadar idare etti suyu.
inşallah seninde öyle olur ve bir daha gelmez de sağlıkla ulaşırsın doğum haftana.
Dün sağlık ocağına gittim. Tetanoz aşısı zamanım gelmişti. Bir sonraki bir ay sonra.
Kan hapına başladım, kan değerlerim iyi ama demir depolarım alt sınıra gelmiş..
Tansiyonumu ölçtü ebe ve bebeğin kalbini dinletti. :)
Anladim canim gaz sancisida olabilir ama yinede gorun bi doktora bizede haber et canim gecmis olsn tekrarBoyle normal kasik agrisi oluyor ya oyle degil de sol tarafimda karnin buyuyen yerinden biraz altta sanki bi fazlalik varmis gibi agri. Gaz mi acaba diye dusundum de gecmedi yururken uzanirken falan oluyor tam anlatabildim mi bilmiyorum kuzum
Cok sagol canim haber veririm mutlakaAnladim canim gaz sancisida olabilir ama yinede gorun bi doktora bizede haber et canim gecmis olsn tekrar
amin canım Allah herkesin bebeğine sağlık versin,hayırlısıyla doğmasını nasip etsinDamat çok bu kaynanalara gelin yok derken çoğaldık mı ne işiniz var kaynanalar korkun bizdenmavi_dem Allah Sağlıcakla Kucağına Almayı nasip etsin.
ben ilk hamielliğimde tetenoz aşısını 3 doz yaptırdım o sebeple bunda gerek yok dedi sağlık ocağı.
sağlık ocağı beni ilk hamileliğimde çok yormuştu o sebeple şimdi hiç gidesim gelmiyor. 5. ayda kontrole çağırdılar gittim kalp atışlarını dinliycez dedi sonra kalp atışlarını duyamıyorum var gibi de yok gibide bence en yakon hastaneye bi git bi baktır falan demeye başladı hemşire. ben en yakın hastaneye nasıl gittim hiç bilmiyorum. doktor hemen ultrasonla baktı bebek iyi sorun yok sen sağlık ocaklarına bakma onlardaki alet sağlıklı olmadığı için böyle korkutup gönderiyorlar dedi.
o günden sonrada çağırdıklarında hiç gitmedim.
Arkadaşlar günaydın ben onbir haftalıkken gittiğimde doktor kesin kız dedi şimdi başka doktor erkek diyobide benim acayip belim ağrıyor bide sürekli wc ihtiyacı var belki on onbes defa gidiyorum wc ye sabahta sıkışmış vaziyette uyanıyorum sizde durumlar nasıl
ben de öyleyim canum su içsemde içmesem de wc ihtiyacım hiç azalmadı gece en az 2 kere kalkıyorumArkadaşlar günaydın ben onbir haftalıkken gittiğimde doktor kesin kız dedi şimdi başka doktor erkek diyobide benim acayip belim ağrıyor bide sürekli wc ihtiyacı var belki on onbes defa gidiyorum wc ye sabahta sıkışmış vaziyette uyanıyorum sizde durumlar nasıl
Benim ilk oğlan o yüzdrn birden sahiplenmiştim kızı :) Rabbim hayırlı sağlıklı versin de gerisi teferruat . Bende ayrıntılı ya kadar bir şey almayacağım oda şubatın 3 ünde olacak bir ay daha sabretmem lazım sanırımGünaydın valla 11 hafta biraz erken sanki kesin demek için ben 15 haftalıkken bile kesin demedi doktorum, halada değil ben detaylı usg ye kadar beklicem emin olmak için, alışveriş için sabırsızlanıyorum çünkü, yoksa tersi çıkarsa aldığın boşa gidecek, idrar olayı bendede aynı ama sık olması normal, ben uykumda 4 kez falan kalkıyorum gündüzde 4-5 falan
Ay ya dört aylık olsun kolaylaşacak diyordum kolaylaşmadı valla sadece sorunun şekli değişti:sben de öyleyim canum su içsemde içmesem de wc ihtiyacım hiç azalmadı gece en az 2 kere kalkıyorum
Ay ya dört aylık olsun kolaylaşacak diyordum kolaylaşmadı valla sadece sorunun şekli değişti:s
Ben akŞam 8 den sabah 8e kadar kötüyüm. Nefes nefeseyim zaten her hareket sonrası . Kalp güm güm.Aynen öyle sabah açken de oluyor. Nefes darlığı oluyor sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?