Benim ilk oğlan o yüzdrn birden sahiplenmiştim kızı :) Rabbim hayırlı sağlıklı versin de gerisi teferruat . Bende ayrıntılı ya kadar bir şey almayacağım oda şubatın 3 ünde olacak bir ay daha sabretmem lazım sanırım
valla canım doktor bize geçen hafta da demişti ama tam emin olmak için 16.haftayı bekleyelim dedi ben de dün dayanmadım başka bir doktora gittim %99 kız dedi bacak arasını gösterdi boştu :) ama tamamen netleşmesi bir-iki haftayı bulur dedi.
Sorabilir misin peki telefonla, aklında kalmasın
İkili taraman da risk yoksa sıkıntı yapma canım . Hastanen özelse ,özeller para için ona buna her şeye çağırıyorlar.Kızlar günaydın. Kafam cok karısık doktorum bana 20. haftadan 24. haftaya kadar 2 kez radyolog görecek senı dedi sonra 24. haftada ben göreceğim dedi. 2 keremi gidiyor acaba herkes radyoloğa? Okudugum heryerde bir kez ayrıntılı ultrasona girdik diyorlarben niye iki kere yaaaa şimdiye kadar cok rahattım ama artık paranoyak olucam sanırım
İkili taraman da risk yoksa sıkıntı yapma canım . Hastanen özelse ,özeller para için ona buna her şeye çağırıyorlar.
Öyledir canım hiç canını sıkma .Doktorumun bana sürekli söylediği beni gıcık eden sözü bende sana söyleyeyimCok şükür bi sorun cıkmadı ikili testte. Hastanem özel ama doktorumda biraz fazla pimpirik, oyuzdende herseyi istiyor olabilir. İnşallah öyledir.
Şu an da duyuyor ama sadece anne sesini onu da uğultu şeklinde :)Kızlar ne okudum şimdi bebeklerimız 18. Haftada bizi duyabilceklermis inanmıyorum ya çok heyecanlı 3 hafta sonra yayın başlıyor
Sorabilir misin peki telefonla, aklında kalmasın
Cok şükür bi sorun cıkmadı ikili testte. Hastanem özel ama doktorumda biraz fazla pimpirik, oyuzdende herseyi istiyor olabilir. İnşallah öyledir.
Arkadaşlar günaydın ben onbir haftalıkken gittiğimde doktor kesin kız dedi şimdi başka doktor erkek diyobide benim acayip belim ağrıyor bide sürekli wc ihtiyacı var belki on onbes defa gidiyorum wc ye sabahta sıkışmış vaziyette uyanıyorum sizde durumlar nasıl
Vallaha canım aynen öyle oldu bulantı gitti rahat ederiz dedik büyük mü konuştuk diyorum bazen çok şikayet ettik heralde şimdi gaz şişkinlik nefes alamıyorum kasık ağrısıAy ya dört aylık olsun kolaylaşacak diyordum kolaylaşmadı valla sadece sorunun şekli değişti:s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?