2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Aynen yeterki sağlıklı olsun annesi gerisi kolay :) bende bekliyorum alışverişi çok heycanlıyım ilk bebeğim :)

Kızlar günaydın. Kafam cok karısık doktorum bana 20. haftadan 24. haftaya kadar 2 kez radyolog görecek senı dedi sonra 24. haftada ben göreceğim dedi. 2 keremi gidiyor acaba herkes radyoloğa? Okudugum heryerde bir kez ayrıntılı ultrasona girdik diyorlar ben niye iki kere yaaaa şimdiye kadar cok rahattım ama artık paranoyak olucam sanırım

Maşallah :) Allah gönlünüze göre versin :) bende çok istiyorum bi kızım olsun :)

İkili taraman da risk yoksa sıkıntı yapma canım . Hastanen özelse ,özeller para için ona buna her şeye çağırıyorlar.

Günaydın hepinize anneler güzel bir gün olsun inşallah..
Kuzugiller canim geçmiş olsun gaz da olabilir enfeksiyonda da öyle bi bölge de acı yapabiliyor. Bizi de habersiz bırakma.. inşallah sıradan biseydir..

İkili taraman da risk yoksa sıkıntı yapma canım . Hastanen özelse ,özeller para için ona buna her şeye çağırıyorlar.

Cok şükür bi sorun cıkmadı ikili testte. Hastanem özel ama doktorumda biraz fazla pimpirik, oyuzdende herseyi istiyor olabilir. İnşallah öyledir.

Cok şükür bi sorun cıkmadı ikili testte. Hastanem özel ama doktorumda biraz fazla pimpirik, oyuzdende herseyi istiyor olabilir. İnşallah öyledir.
Öyledir canım hiç canını sıkma .Doktorumun bana sürekli söylediği beni gıcık eden sözü bende sana söyleyeyim Hamileliğin tadını çıkar.

Kızlar günaydın bebişlerinize sade ve güzel süsler düşünürseniz bakmanızı öneririm. Ben oğluşuma yaptırmayı düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_1026.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 42
Bu arada kaç kilo aldınız arkadaşlar ben hamilelikten önce sıkıntılı bir dönem geçirdim stresle 5 kilo almıştım 68 kiloyla hamile kaldım yani şimdi 65 kiloyum biraz mide bulantısı falan oldu çünkü bu haftalar iştahım açıldı inşallah çok kilo almayız:S

Sorabilir misin peki telefonla, aklında kalmasın

Canım ben devlet hastanesine gidiyorum, detaylı ultrason orda yapılmıyor başka bir hastanede yaptırıp getirebilirsin dedi, ben de özele gideceğim.
4 haftada 1 gidiyorum doktora.
Ayrıcasana 2li test yapıldı bişy çıkmadı neden 3lü yaptırdın, tekrar doktor mu istedi.

Canım ben devlet hastanesine gidiyorum, detaylı ultrason orda yapılmıyor başka bir hastanede yaptırıp getirebilirsin dedi, ben de özele gideceğim.
4 haftada 1 gidiyorum doktora.
Ayrıcasana 2li test yapıldı bişy çıkmadı neden 3lü yaptırdın, tekrar doktor mu istedi.

Arkadaşlar günaydın herkese benim mide bulantılarım tam geçti derken bugün sabah yeniden bulanmaya başladı.Geçtikten sonra bulanması normal mi acaba ya içime bi korku düştü

Ay ya dört aylık olsun kolaylaşacak diyordum kolaylaşmadı valla sadece sorunun şekli değişti:s
Vallaha canım aynen öyle oldu bulantı gitti rahat ederiz dedik büyük mü konuştuk diyorum bazen çok şikayet ettik heralde şimdi gaz şişkinlik nefes alamıyorum kasık ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…