Benimde pazar günü 120 oluyo 5emi giriyoruz yaniGünaydın kızlar tek tek gün olarak saydım bugün 120 günum yani yarın 4 ay bitiyo demek oluyor bu
Yok canım paranoyak olma sorsana bi daha niye 2 kere diyeKızlar günaydın. Kafam cok karısık doktorum bana 20. haftadan 24. haftaya kadar 2 kez radyolog görecek senı dedi sonra 24. haftada ben göreceğim dedi. 2 keremi gidiyor acaba herkes radyoloğa? Okudugum heryerde bir kez ayrıntılı ultrasona girdik diyorlarben niye iki kere yaaaa şimdiye kadar cok rahattım ama artık paranoyak olucam sanırım
amin canım allah herkese gönlündekini sağlıkla nasip etsin inşallahMaşallah :) Allah gönlünüze göre versin :) bende çok istiyorum bi kızım olsun :)
Canım benim ikili testte bi sorun çıkmadıysa sıkıntı yapma vallaha sıkmayalım artık kendimizi ben çok üzülüyorum ya hep korku endişe böyle olmaz bu halimiz senin doktorunda benimki gibi pimpirikli bu iyi bişey.Allah büyük Rabbim kucağımıza sağlıcakla almayı nasip etsin.Cok şükür bi sorun cıkmadı ikili testte. Hastanem özel ama doktorumda biraz fazla pimpirik, oyuzdende herseyi istiyor olabilir. İnşallah öyledir.
Ayy çok güzel benim istediğim tarzda cici ve sade odasını Allah nasip ederse öyle dizayn etcem.Kızlar günaydın bebişlerinize sade ve güzel süsler düşünürseniz bakmanızı öneririm. Ben oğluşuma yaptırmayı düşünüyorum
Bulantıda sıkıntı yok canım.bebeğin hızla geliştiği haftalar bence normal ama ben yarın doktora gitcem saat 3-4 gibi kendimde varmış gibi sorar hemen yazarım.Arkadaşlar günaydın herkese benim mide bulantılarım tam geçti derken bugün sabah yeniden bulanmaya başladı.Geçtikten sonra bulanması normal mi acaba ya içime bi korku düştü
Canim bende de bi kac gun oldu oyle.yururken dokununca filan da aciyordu.sonra azaldi biraz.sanirim kaslar gerildigi icin rahim büyüdüğü icin..lavabo da da ozellikle cok agriyordu.enfeksiyon da yoktu..o yüzden biraz sabrettin evham yapmamaya calistim.cunku doktorum artik nerdeyse her turlu agri normal demisti karin kasik bölgesinde olacaktir..magnezyum verdi kasilmalarin oldukca kullan demisti..Boyle normal kasik agrisi oluyor ya oyle degil de sol tarafimda karnin buyuyen yerinden biraz altta sanki bi fazlalik varmis gibi agri. Gaz mi acaba diye dusundum de gecmedi yururken uzanirken falan oluyor tam anlatabildim mi bilmiyorum kuzum
cnm bebegıne olan sevgınle, tum annelık gucunle yasadıgın olasılıkların ustesınden gelmenı, guclu durmanı ve cabuk toparlanmanı cok takdır edıyorum. Allah senı evladınla sınamasın ınsallah..canım anmiyosentez yapılmazsa kordiosentez mi ne var
profesör bana dedi ki evet ilk gebeliğin bebeği kaybetme riski var yaptırmak istemezsen anlarım
eşimle karar aldık yaptırmayacağız
bebek nasıl doğarsa doğsun aldırmayacağız Rabbim öyle nasip etti..
engelli de doğsa kabulüm
cnm bnm Allah senı ve bebegını korusun. çok gecmıs olsunKanamam olduğu için bu konuyla alakalı hiç bişey demedi doktorum bi hafta sonra kontrolum var orda detaylı konuşulan zaten perinatoloji ye giderim
Ben bakmıştım canım erkek çıkmıştı dr'da erkek dedi :)slm kızlar çin takvimine baktınız mı , tutuyor mu :)
Bulantıda sıkıntı yok canım.bebeğin hızla geliştiği haftalar bence normal ama ben yarın doktora gitcem saat 3-4 gibi kendimde varmış gibi sorar hemen yazarım.
Dimi çok güzel. Bende mavi yaptırcam. Biraz yaklaşsın odasını alalım da yerleştirirken sipariş vercemAyy çok güzel benim istediğim tarzda cici ve sade odasını Allah nasip ederse öyle dizayn etcem.
Bulantıda sıkıntı yok canım.bebeğin hızla geliştiği haftalar bence normal ama ben yarın doktora gitcem saat 3-4 gibi kendimde varmış gibi sorar hemen yazarım.
Sorarım tabi ne olcak arkadaşım biz yol arkadaşıyız.Sen bana dua et yeterCanım ne kadar iyisin Allah razı olsun çok sevinirim sorarsan
Nerde bu canım ne kadarDimi çok güzel. Bende mavi yaptırcam. Biraz yaklaşsın odasını alalım da yerleştirirken sipariş vercem
İnstagram hesabı var canım orda tel no WhatsApp tan sipariş alıyor. Hesabına havale yapıyorsun.Nerde bu canım ne kadar
slm kızlar çin takvimine baktınız mı , tutuyor mu :)
Bende çok korkuyorumBu pek beyenecegim bi konu degil ama @arsinli 5 ve 6. Aylarda çok kilo alımı oluyormuş korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?