2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yok canım paranoyak olma sorsana bi daha niye 2 kere diye

Cok şükür bi sorun cıkmadı ikili testte. Hastanem özel ama doktorumda biraz fazla pimpirik, oyuzdende herseyi istiyor olabilir. İnşallah öyledir.
Canım benim ikili testte bi sorun çıkmadıysa sıkıntı yapma vallaha sıkmayalım artık kendimizi ben çok üzülüyorum ya hep korku endişe böyle olmaz bu halimiz senin doktorunda benimki gibi pimpirikli bu iyi bişey.Allah büyük Rabbim kucağımıza sağlıcakla almayı nasip etsin.

Kızlar günaydın bebişlerinize sade ve güzel süsler düşünürseniz bakmanızı öneririm. Ben oğluşuma yaptırmayı düşünüyorum
Ayy çok güzel benim istediğim tarzda cici ve sade odasını Allah nasip ederse öyle dizayn etcem.

Arkadaşlar günaydın herkese benim mide bulantılarım tam geçti derken bugün sabah yeniden bulanmaya başladı.Geçtikten sonra bulanması normal mi acaba ya içime bi korku düştü
Bulantıda sıkıntı yok canım.bebeğin hızla geliştiği haftalar bence normal ama ben yarın doktora gitcem saat 3-4 gibi kendimde varmış gibi sorar hemen yazarım.

Boyle normal kasik agrisi oluyor ya oyle degil de sol tarafimda karnin buyuyen yerinden biraz altta sanki bi fazlalik varmis gibi agri. Gaz mi acaba diye dusundum de gecmedi yururken uzanirken falan oluyor tam anlatabildim mi bilmiyorum kuzum
Canim bende de bi kac gun oldu oyle.yururken dokununca filan da aciyordu.sonra azaldi biraz.sanirim kaslar gerildigi icin rahim büyüdüğü icin..lavabo da da ozellikle cok agriyordu.enfeksiyon da yoktu..o yüzden biraz sabrettin evham yapmamaya calistim.cunku doktorum artik nerdeyse her turlu agri normal demisti karin kasik bölgesinde olacaktir..magnezyum verdi kasilmalarin oldukca kullan demisti..

cnm bebegıne olan sevgınle, tum annelık gucunle yasadıgın olasılıkların ustesınden gelmenı, guclu durmanı ve cabuk toparlanmanı cok takdır edıyorum. Allah senı evladınla sınamasın ınsallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…