2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende merakla bekliyorum cisniyetini ogrenicem gunu hayirla saglikla gelsin bebislerimiz kayinvalidem kiz istedigi icin pembe almis odasina boyayi erkekse acik mavi yaptircaz ogrensekte boyasak odasini cok heycanliyimm

Kizlar ciktim doktordan plesanta Plevne var yani plesantam rahim agzina cok yakin yerlesmis o yuzden biraz dikkat etmem gerekiyomus erken dogum riskim var ama toparlama ihtimali de varmis hepinize ilginiz için tesekkur ederim
İnşallah her şey yolunda gider canım, dikkat et ve içini ferah tut.

Kizlar ciktim doktordan plesanta Plevne var yani plesantam rahim agzina cok yakin yerlesmis o yuzden biraz dikkat etmem gerekiyomus erken dogum riskim var ama toparlama ihtimali de varmis hepinize ilginiz için tesekkur ederim
Geçmiş olsun canim inşallah bir an önce düzelir.. dinlenme verdi mi ya da ilac

Kızlar ben lierac çatlak kremi alıcam ama eczane fiyatı ile internet fiyatını karşılaştırınca baya fark var. İnternetten satın alan var mı? Güvenli olur mu sizce?

İnş canım ben malesef kilolu hamile kaldım o yüzden çok korkuyorum bebeğin plesentası önde olduğu için hareket etmemem gerekiyor inş rabbim yardım eder bebişlerimizde bizde sağlıkla bu dönemi atlatırız

Su toparlıyor canım bak benim yerine gelmiş Amniyosentez sonrası sende sıkma canını olmaz bidaha su tüket bol bol bana öyle dediler

Boyle normal kasik agrisi oluyor ya oyle degil de sol tarafimda karnin buyuyen yerinden biraz altta sanki bi fazlalik varmis gibi agri. Gaz mi acaba diye dusundum de gecmedi yururken uzanirken falan oluyor tam anlatabildim mi bilmiyorum kuzum
Canım korkutmak istemem senide yanma gibimi benim ilk öyle başladı dikkat et yorma kendini sakin uzan ağrın geçene kadar

Bana riskli gebelik için en uygun hafta 22 24 dedi herşeyin doğru çıkıyormuş doğruluğu yüksekmiş özldeki doktor dedi ben randevusu 23 haftaya aldım ama bugun kanamam başladı çok üzgünüm

Canım çok geçmiş olsun hemen moralini bozma nolur. Doktora gittin mi? Gönlünü ferah tut, sıkıntı yoktur umarım.

kızlra 4 lu yaptırdım dr arayıp sonucu söylerim dedi.
ama megersem hastanenın sıtesınde e sonuc varmıs zırt pırt girip bakıyorum.
keske öğrenmeseydım.

Ohhh cok sukur canim bak iste ne guzel haber simdi sadece guzelce dinlenip hic stres yapmamamk var

Canım benim sen de gönlünü ferah tut. inşallah hepimiz için en hayırlısı ne ise o şekilde sağlıklı sıhhatli bebişler versin Rab bim.

CAnım çok yakın arkadaşımda da var , mayısta bebeğini kucağına alacak o da, 20-25 günde yukarıya doğru çıkmaya başlamıştı , ama dinlenmen çok önemli , uzan dinlen.

Gecmis olsun canim.benim arkadasim da da oyle idi.biraz dikkat etmek lazim.simdi cok tatli bir oglusu var

Canım çok geçmiş olsun hemen moralini bozma nolur. Doktora gittin mi? Gönlünü ferah tut, sıkıntı yoktur umarım.
Düşük önleyici iğne verdiler progesteron birde antibiyotik.. Dinleniyorum kan rengi değişti azaldı baya adet sonu ufak leke gibi geliyor ama aklıma takılan lu Amniyosentez sonrası risk 3gün diyorlar ben 7 gün oldum böyle bu risk Ne kadar devam edecekki...İnşallah sonuçlar iyi çıkar canı daha 3 haftadan çok var off yarab sabır ver...

Kızlar ben lierac çatlak kremi alıcam ama eczane fiyatı ile internet fiyatını karşılaştırınca baya fark var. İnternetten satın alan var mı? Güvenli olur mu sizce?
cnm ben dermoeczanemden hep alısverıs yapıyrm
96 lıraya mı ne aldım
guvenılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…