- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 158
- 35
İnşallah her şey yolunda gider canım, dikkat et ve içini ferah tut.Kizlar ciktim doktordan plesanta Plevne var yani plesantam rahim agzina cok yakin yerlesmis o yuzden biraz dikkat etmem gerekiyomus erken dogum riskim var ama toparlama ihtimali de varmis hepinize ilginiz için tesekkur ederim
Geçmiş olsun canim inşallah bir an önce düzelir.. dinlenme verdi mi ya da ilacKizlar ciktim doktordan plesanta Plevne var yani plesantam rahim agzina cok yakin yerlesmis o yuzden biraz dikkat etmem gerekiyomus erken dogum riskim var ama toparlama ihtimali de varmis hepinize ilginiz için tesekkur ederim
Hangi site olduğu önemli canim. Trendyol markafoni morhipo dermokozmetik gibi siteler guvenilirKızlar ben lierac çatlak kremi alıcam ama eczane fiyatı ile internet fiyatını karşılaştırınca baya fark var. İnternetten satın alan var mı? Güvenli olur mu sizce?
İnş canım ben malesef kilolu hamile kaldım o yüzden çok korkuyorum bebeğin plesentası önde olduğu için hareket etmemem gerekiyor inş rabbim yardım eder bebişlerimizde bizde sağlıkla bu dönemi atlatırızBu arada kaç kilo aldınız arkadaşlar ben hamilelikten önce sıkıntılı bir dönem geçirdim stresle 5 kilo almıştım 68 kiloyla hamile kaldım yanişimdi 65 kiloyum biraz mide bulantısı falan oldu çünkü bu haftalar iştahım açıldı inşallah çok kilo almayız:S
Su toparlıyor canım bak benim yerine gelmiş Amniyosentez sonrası sende sıkma canını olmaz bidaha su tüket bol bol bana öyle dediler2 li 3 lü testi bi yaptıran , bi yaptırmayan pişman. Doğruluğu yokmuş zaten , lütfen kötü şeyler düşünüp çağırma. İyi düşünelim iyi olsun.
İnşallah, çok güzel şeyler olacak.
Evet inşallah , kucaklarımıza sağlıkla aldığımızda unuturuz bu günleri
Hayır canım olmadım , 13+5 te geldi, oturuyordum misafşrlikteydşk gidenler oldu yolcu etmek için ayağa kalktım ılık birşey aktı, kanama ya da akıntı zannettim, sonra lavaboya gittim peçete koymuştum çamaşırıma o ıslanmış çamaşırım ıslanmış , sonra tekrar peçete koydum, salona gitmeden yine aynı şey oldu. Lavaboya da ılık su aktı hissettim, yarım çay bardağına yakın akmıştır , ama anlamadım ben onun amniyon sıvısı olduğunu , geçtiğimiz hafta cumartesi oldu bu olay hemen pazartesi kontrolüm vardı doktora gidince doktor suyun az hatta sınırda dedi , o zaman dedim böyle böyle oldu diye , sonra test yaptı alttan baktı aktif bi su gelmesi yoktu , sonrada 10 gündür gelmedi inşallahta olmaz birdaha ve toparlar yavrum.
Canım korkutmak istemem senide yanma gibimi benim ilk öyle başladı dikkat et yorma kendini sakin uzan ağrın geçene kadarBoyle normal kasik agrisi oluyor ya oyle degil de sol tarafimda karnin buyuyen yerinden biraz altta sanki bi fazlalik varmis gibi agri. Gaz mi acaba diye dusundum de gecmedi yururken uzanirken falan oluyor tam anlatabildim mi bilmiyorum kuzum
Sağol canım inşallah gecicekcnm bnm Allah senı ve bebegını korusun. çok gecmıs olsun
Bana riskli gebelik için en uygun hafta 22 24 dedi herşeyin doğru çıkıyormuş doğruluğu yüksekmiş özldeki doktor dedi ben randevusu 23 haftaya aldım ama bugun kanamam başladı çok üzgünüm
ayrıntılı ultrasona giden, bunun için randevu alan var mı arkadaşlar? en erken ne zaman yapılabiliyor?
Ohhh cok sukur canim bak iste ne guzel haber simdi sadece guzelce dinlenip hic stres yapmamamk varKizlar ciktim doktordan plesanta Plevne var yani plesantam rahim agzina cok yakin yerlesmis o yuzden biraz dikkat etmem gerekiyomus erken dogum riskim var ama toparlama ihtimali de varmis hepinize ilginiz için tesekkur ederim
Hayır tutmuyor. Bende kız çıkmıştı çin takviminde, ama oğlum olacak :)slm kızlar çin takvimine baktınız mı , tutuyor mu :)
Aynen canım dualarım hepimizi için diyorum bugünün yafininda ne olacağını kimse bilemez herşey Rabbimden beterinden korusun ama bende heves ediyorum her gittiğimde ağlayarak çıktım doktorun odasından ama kalbi atioya binada şükür diyorum
Kizlar ciktim doktordan plesanta Plevne var yani plesantam rahim agzina cok yakin yerlesmis o yuzden biraz dikkat etmem gerekiyomus erken dogum riskim var ama toparlama ihtimali de varmis hepinize ilginiz için tesekkur ederim
Gecmis olsun canim.benim arkadasim da da oyle idi.biraz dikkat etmek lazim.simdi cok tatli bir oglusu varKizlar ciktim doktordan plesanta Plevne var yani plesantam rahim agzina cok yakin yerlesmis o yuzden biraz dikkat etmem gerekiyomus erken dogum riskim var ama toparlama ihtimali de varmis hepinize ilginiz için tesekkur ederim
slm kızlar çin takvimine baktınız mı , tutuyor mu :)
Düşük önleyici iğne verdiler progesteron birde antibiyotik.. Dinleniyorum kan rengi değişti azaldı baya adet sonu ufak leke gibi geliyor ama aklıma takılan lu Amniyosentez sonrası risk 3gün diyorlar ben 7 gün oldum böyle bu risk Ne kadar devam edecekki...İnşallah sonuçlar iyi çıkar canı daha 3 haftadan çok var off yarab sabır ver...Canım çok geçmiş olsun hemen moralini bozma nolur. Doktora gittin mi? Gönlünü ferah tut, sıkıntı yoktur umarım.
cnm ben dermoeczanemden hep alısverıs yapıyrmKızlar ben lierac çatlak kremi alıcam ama eczane fiyatı ile internet fiyatını karşılaştırınca baya fark var. İnternetten satın alan var mı? Güvenli olur mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?