- 4 Kasım 2016
- 1.375
- 1.958
- 133
Maalesef internetteki sitelerin çoğu güvenilir değil emin olabilirsin. Ben kaç kere denedim pişman oldum. Ve bahsettiğim siteler trendyol, markafoni falan. Eczanelerin kampanyaları oluyor onları bir iki yere girip sor derim.Kızlar ben lierac çatlak kremi alıcam ama eczane fiyatı ile internet fiyatını karşılaştırınca baya fark var. İnternetten satın alan var mı? Güvenli olur mu sizce?
Düşük önleyici iğne verdiler progesteron birde antibiyotik.. Dinleniyorum kan rengi değişti azaldı baya adet sonu ufak leke gibi geliyor ama aklıma takılan lu Amniyosentez sonrası risk 3gün diyorlar ben 7 gün oldum böyle bu risk Ne kadar devam edecekki...İnşallah sonuçlar iyi çıkar canı daha 3 haftadan çok var off yarab sabır ver...
Doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın bebişinle birlikte bütün güzellikleri getirsin sana sevdiklerinle nice güzel yıllara :)bugün benim doğum günüm :) Bu seneki özel dileğim ne, hepinizi biliyorsunuz :):):) bu dilek tüm kalbimle hepimizi için....
Kuzum yapabilecegim bir sey yokmus 30. Haftada daha net konusabiliriz dediGeçmiş olsun canim inşallah bir an önce düzelir.. dinlenme verdi mi ya da ilac
saol kuzum benim insallah hepimiz icin her sey guzel olacakCanım korkutmak istemem senide yanma gibimi benim ilk öyle başladı dikkat et yorma kendini sakin uzan ağrın geçene kadar
onlarda genelde yazmiyo 2 li benim e sonucta cikmamisti mesela kan idrar falan vardi ikiliyi arayip ogrenmistimkızlra 4 lu yaptırdım dr arayıp sonucu söylerim dedi.
ama megersem hastanenın sıtesınde e sonuc varmıs zırt pırt girip bakıyorum.
keske öğrenmeseydım.
Aynen kuzum plesantam da yukari ciksin bende mutlusu yokOhhh cok sukur canim bak iste ne guzel haber simdi sadece guzelce dinlenip hic stres yapmamamk var
Insallah benim de oyle olur ya cok sagol canimCAnım çok yakın arkadaşımda da var , mayısta bebeğini kucağına alacak o da, 20-25 günde yukarıya doğru çıkmaya başlamıştı , ama dinlenmen çok önemli , uzan dinlen.
cok gecmis olsun canımDüşük önleyici iğne verdiler progesteron birde antibiyotik.. Dinleniyorum kan rengi değişti azaldı baya adet sonu ufak leke gibi geliyor ama aklıma takılan lu Amniyosentez sonrası risk 3gün diyorlar ben 7 gün oldum böyle bu risk Ne kadar devam edecekki...İnşallah sonuçlar iyi çıkar canı daha 3 haftadan çok var off yarab sabır ver...
Ay ne guzel ya darisi basimaGecmis olsun canim.benim arkadasim da da oyle idi.biraz dikkat etmek lazim.simdi cok tatli bir oglusu var
canim benimki tuttu.hem rus hem cinde erkekti..slm kızlar çin takvimine baktınız mı , tutuyor mu :)
maşallah canimGünaydın kızlar tek tek gün olarak saydım bugün 120 günum yani yarın 4 ay bitiyo demek oluyor bu
onlarda genelde yazmiyo 2 li benim e sonucta cikmamisti mesela kan idrar falan vardi ikiliyi arayip ogrenmistim
Kizlar ciktim doktordan plesanta Plevne var yani plesantam rahim agzina cok yakin yerlesmis o yuzden biraz dikkat etmem gerekiyomus erken dogum riskim var ama toparlama ihtimali de varmis hepinize ilginiz için tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?