2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar ben lierac çatlak kremi alıcam ama eczane fiyatı ile internet fiyatını karşılaştırınca baya fark var. İnternetten satın alan var mı? Güvenli olur mu sizce?
Maalesef internetteki sitelerin çoğu güvenilir değil emin olabilirsin. Ben kaç kere denedim pişman oldum. Ve bahsettiğim siteler trendyol, markafoni falan. Eczanelerin kampanyaları oluyor onları bir iki yere girip sor derim.

Bu arada çin takvimi de rus takvimi de tutmadı kızlar. Sağlık olsun Allah hepimizin bebeğine sıhhat versin, kucağımıza almaya nasip etsin.

Haklısın beklemek çok zor oluyor. İşte bu süreçte hepimiz sabrı, dua ve tevekkülü öğreniyoruz gerçekten. Hep pozitif düşünüp gönülleri ferah tutmak gerekiyor...

kızlra 4 lu yaptırdım dr arayıp sonucu söylerim dedi.
ama megersem hastanenın sıtesınde e sonuc varmıs zırt pırt girip bakıyorum.
keske öğrenmeseydım.
onlarda genelde yazmiyo 2 li benim e sonucta cikmamisti mesela kan idrar falan vardi ikiliyi arayip ogrenmistim

cok gecmis olsun canım

Kizlar ciktim doktordan plesanta Plevne var yani plesantam rahim agzina cok yakin yerlesmis o yuzden biraz dikkat etmem gerekiyomus erken dogum riskim var ama toparlama ihtimali de varmis hepinize ilginiz için tesekkur ederim

canımgeçmiş olsun plesanta ilerdeki haftalarda yukarı çıkacaktır canım sadece bu süreçte takip gerekli
kendini çok yoracak işlerden de sakınmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…