2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
cnm bebegıne olan sevgınle, tum annelık gucunle yasadıgın olasılıkların ustesınden gelmenı, guclu durmanı ve cabuk toparlanmanı cok takdır edıyorum. Allah senı evladınla sınamasın ınsallah..

Amin canım Rabbim hiçbirimizi evladıyla sınamasın..

sen nasılsın tamamen geçti bulantıların

Kızlar merhaba banayardımcı olur musunuz 32 haftalık gebeyimdün kontrolüm vardı doktorum Plesantanın yaşanmaya başladığını söyledi ve sürekli sol tarafıma yatıp bebeğin hareketlerini takip etmemi söyledi zaten bebeğim çok hareketli bir bebek değildi başından beri 1862 gram kilosuyu muş zayıf olabilir dedi plasentanın yaşlanması ne demek bir zararı olur mu çok korkuyorum kızlar bir yardımcı olur musunuz

Kizlar ciktim doktordan plesanta Plevne var yani plesantam rahim agzina cok yakin yerlesmis o yuzden biraz dikkat etmem gerekiyomus erken dogum riskim var ama toparlama ihtimali de varmis hepinize ilginiz için tesekkur ederim

canım benim de plesenta aşağıda ama başımda o kadar büyük dertler var ki inan o durumu hiç önemsemiyorum bile
çünkü düzelebilir ve değişebilir bir durum
sakın kendini yoracak iş yapma bu süreçte bir bakmışsın yukarı çıkmış

Selam hanımlar,
Ben 14+3 hamileyim.karnım ağrıordu bugün,yakın diye ersoy hastanesine gittim kendi doktorum kadıköyde.
Birşey yok rahim genişliyor dedi. Ve ben sormadan bebek kız dedi.
Bir tane kızım var,sağlıklı hayırlı evlat istiyorum tabi ama erkek düşünmüştüm.ilki de erkek olsa kız düşünecektim.insanoğluyuz işte:)
Demem o ki bu haftada tahminde bulunup yanılan var mı?

bugün benim doğum günüm :) Bu seneki özel dileğim ne, hepinizi biliyorsunuz :):):) bu dilek tüm kalbimle hepimizi için....

Mutlu yaşların olsun allah sağlıklı sıhatli eşinle ve bebeğinle uzun ömürler versin

bence hamileliğin en güzel zamanları bebeğin artık ben burdayım diye kendini hissettirdiği dönemler. maşallah kızın artık annesine kendini hiç unutturmayacak. allah herkese bu duyguları yaşatsın inşallah.

benim ilkinde ben tam işe dalmış çalışırken tekmeleri başlardı o an işi gücü unutup onu severdim.

Maşallahh canım ne güzelll bende sabırsızlıkla bekliyorum o günü:)

Çok güzel ya gözün aydın :) bende bir an önce hissederim inşallah tabii hissetmeyen arkadaşlarda :)

Canım çok geçmiş olsun.Plasenta yaşlanması bildiğim kadarıyla plasentanın bebeği besleyememesi demek oksijen ve besin bakımından.Nedenini söyledi mi peki sana mesela bi tanıdığımda sigara kullandığı için olmuştu ama sanırım içmeyenlerde de olurmuş.Sol tarafına yatınca bebeğe daha iyi oksijen ve kan akışı sağlandığı için ondan sola yat demiştir canım.Sen de sola yat mutlaka.biraz daha beslersin bebeğini en azından kilosu artar.İnşallah sağ salim doğurursun canım bebeğini

Canım ne güzel işte biz de iki kızız.Dünyada ondan güzel şey yok o benim canım dert ortağım.Kız ve erkek hem daha çok kavga ederler :) başka bi forumda arkadaş 3.kızını bekliyordu çok da sevinmiş gibiydi.Sağlıklı olsun da hiç önemli değil.Değişir mi bilmiyorum ama sanırım 16.haftada kesinleşir tam olarak.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Öyle tabi.sağol canım ne bileyim beklentiye girdim işte..

Öyle tabi.sağol canım ne bileyim beklentiye girdim işte..

Olsun canım 3.de olur inşallah olmazsa da dediğim gibi ilerde iyiki iki kızım olmuş dersin sana yoldaş arkadaş olurlar biz şimdi annemizi hergün arıyoruz soruyoruz çok düşkünüz ailemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…