cnm bebegıne olan sevgınle, tum annelık gucunle yasadıgın olasılıkların ustesınden gelmenı, guclu durmanı ve cabuk toparlanmanı cok takdır edıyorum. Allah senı evladınla sınamasın ınsallah..
bugün benim doğum günüm :) Bu seneki özel dileğim ne, hepinizi biliyorsunuz :):):) bu dilek tüm kalbimle hepimizi için....
Kizlar ciktim doktordan plesanta Plevne var yani plesantam rahim agzina cok yakin yerlesmis o yuzden biraz dikkat etmem gerekiyomus erken dogum riskim var ama toparlama ihtimali de varmis hepinize ilginiz için tesekkur ederim
bugün benim doğum günüm :) Bu seneki özel dileğim ne, hepinizi biliyorsunuz :):):) bu dilek tüm kalbimle hepimizi için....
Üçüncü kızımın geleceğini öğrendim bugün :) babamızın bizden çekeceği var.
kızlar 3 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım
pıt pıt diye dokunuyor
18. haftamda nihayet anne ben burdayım dedi
öyle güzel bir duygu ki
hiç tatmayanlara Rabbim en yakın zamanda hissettirsin...
meyve yedikten sonra kıpırdıyor
Maşallahh canım ne güzelll bende sabırsızlıkla bekliyorum o günü:)kızlar 3 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım
pıt pıt diye dokunuyor
öyle güzel bir duygu ki
Çok güzel ya gözün aydın :) bende bir an önce hissederim inşallah tabii hissetmeyen arkadaşlarda :)kızlar 3 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım
pıt pıt diye dokunuyor
öyle güzel bir duygu ki
Kızlar merhaba banayardımcı olur musunuz 32 haftalık gebeyimdün kontrolüm vardı doktorum Plesantanın yaşanmaya başladığını söyledi ve sürekli sol tarafıma yatıp bebeğin hareketlerini takip etmemi söyledi zaten bebeğim çok hareketli bir bebek değildi başından beri 1862 gram kilosuyu muş zayıf olabilir dedi plasentanın yaşlanması ne demek bir zararı olur mu çok korkuyorum kızlar bir yardımcı olur musunuz
Selam hanımlar,
Ben 14+3 hamileyim.karnım ağrıordu bugün,yakın diye ersoy hastanesine gittim kendi doktorum kadıköyde.
Birşey yok rahim genişliyor dedi. Ve ben sormadan bebek kız dedi.
Bir tane kızım var,sağlıklı hayırlı evlat istiyorum tabi ama erkek düşünmüştüm.ilki de erkek olsa kız düşünecektim.insanoğluyuz işte:)
Demem o ki bu haftada tahminde bulunup yanılan var mı?
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin :)Kızlar benimde kontrolüm vardı bugün şükür herşey yolunda bir erkekte bizim kesinleşti artkk:)bu arada iki haftasonra tetenoz aşısı olucam yaptıran varmı?
Öyle tabi.sağol canım ne bileyim beklentiye girdim işte..Canım ne güzel işte biz de iki kızız.Dünyada ondan güzel şey yok o benim canım dert ortağım.Kız ve erkek hem daha çok kavga ederler :) başka bi forumda arkadaş 3.kızını bekliyordu çok da sevinmiş gibiydi.Sağlıklı olsun da hiç önemli değil.Değişir mi bilmiyorum ama sanırım 16.haftada kesinleşir tam olarak.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sağol canım amin inşallah hepimizin:)Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin :)
Öyle tabi.sağol canım ne bileyim beklentiye girdim işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?