2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yaaa ne guzel 3 haftam kaldi o zaman benim de

Ben de aslında bişeyler hisseder gibiyim ama tam karar veremiyorum ne olduğuna, benimde pıt pıt diye arada bi hareketlilik oluyor göbek deliğimin altında sağ tarafa doğru, akşam oturup dinliyorum bişey yok

Canım demedi birsey ben sigarada kullanmıyorum bazı hastalarda karşılaşa biliyoruz bu durumu sesi sadece ve bebegım bu ay sadece 600 gram almiş bundan kaynaklımı bilemedim inşallah bı sorum olmaz ne bulursam sağlıklı yemeye başladım ınşallah kilo alır bıraz

İnş canım sağlıkla kucağına alırsın

Allahım yardım etsin güzelim,ilaçlarını düzenli kullanıp bol bol dinlen

Amin güzelim,Allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

İyi akşamlar arkadaşlar,benimde birkaç gündür sancım vardı bugün artık dayanamadım doktora gittim ultrasonla baktı,kasılmalarım varmış,progestana başladık tekrRar sabah akşam fitil olarak al dedi,haftalık iğneyi zaten vuruluyordum ona da devam edeceğim,bol su iç ve yat dinlen dedi Çarşamba tekrar gidicem kasılmalara tekrar bakıp duruma göre ilacın dozunu değiştirecek.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Merhabalar,inşallah iyi haberlerle gelirsin doktordan,benim de birkaç gündür sancım vardı rahim büyüdüğü içindir dedim ama maalesef kasılmalarım başlamış,umarım sen güzel haberler almışsındır

Bu haftalarda yanılan duymuştum.O yüzden bazı doktorlar soylemek istemiyor.ozellikle kız çocukta yanılma daha fazla oluyormus.Bu arada Kadıköy de kime gidiyordunjz .memnun musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…