Teşekkür ederim evet yaş farklarıda az olacak inş ömür boyu iyi anlaşırlarüç kız cennet gibi hem birbirine arkadaş hem yoldaş olurlar hayatta
tebrik ederim..prenses hoşgelmiş
Tesekkur ederim kuzum insallah hepimizin hamileligi yoluna girercanımgeçmiş olsun plesanta ilerdeki haftalarda yukarı çıkacaktır canım sadece bu süreçte takip gerekli
kendini çok yoracak işlerden de sakınmalısın
Yaaa ne guzel benim de kizim olacak oglum olsa da sevinirdim ama 100 tane kizim olsa 101. De kiz olsun isterimÜçüncü kızımın geleceğini öğrendim bugün :) babamızın bizden çekeceği var.
Yaaa ne guzel 3 haftam kaldi o zaman benim dekızlar 3 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım
pıt pıt diye dokunuyor
18. haftamda nihayet anne ben burdayım dedi
öyle güzel bir duygu ki
hiç tatmayanlara Rabbim en yakın zamanda hissettirsin...
meyve yedikten sonra kıpırdıyor
Bende çok sevindim kız olmasına babamız biraz garipsedi ama alışır kızları bereket getiriyor ona. Sizinde hayırlı olsun :)Yaaa ne guzel benim de kizim olacak oglum olsa da sevinirdim ama 100 tane kizim olsa 101. De kiz olsun isterim
İnşallah dileklerimiz aynı...bugün benim doğum günüm :) Bu seneki özel dileğim ne, hepinizi biliyorsunuz :):):) bu dilek tüm kalbimle hepimizi için....
Benimde 3. Erkek ne Çin bede rus tutmadı Rabbim in verdiği buÜçüncü kızımın geleceğini öğrendim bugün :) babamızın bizden çekeceği var.
Canim bana saglik ocaginda 20.haftada demislerdi sanirim..nasipse yaptircamKızlar benimde kontrolüm vardı bugün şükür herşey yolunda bir erkekte bizim kesinleşti artkk:)bu arada iki haftasonra tetenoz aşısı olucam yaptıran varmı?
Hım bana iki hafta sonra yaptırabilirsin dedi doktorum iki dozmuş sanırımCanim bana saglik ocaginda 20.haftada demislerdi sanirim..nasipse yaptircam
İnş canım sağlıkla kucağına alırsınCanım demedi birsey ben sigarada kullanmıyorum bazı hastalarda karşılaşa biliyoruz bu durumu sesi sadece ve bebegım bu ay sadece 600 gram almiş bundan kaynaklımı bilemedim inşallah bı sorum olmaz ne bulursam sağlıklı yemeye başladım ınşallah kilo alır bıraz
Kızlar Amniyosentez den sonraki 7 günüm mutluydum ama busabah kanamam başladı doktor kalbi suyu eş iyi dedi alttan açık muayene yaptı suyum ve kan rahimde gelmiyor dedi anlamadım noluyo ne bitiyor... Üzgünüm Amniyosentez sonrası hiç dinlemedim sağolsun gelen giden iyice sinirim bozuldu... Şimdi bu kan nerden geliyor peki doktor şimdi iyi ama nolur belli olmaz dedi.... Allahım nolur yardım et
Kızlar hepimize geçmiş olsun tez zamanda güzel haberleri duyarız inşallah. Benimde bebeğin suyu gelmişti hatırlarsanız , aminlysentez suyu bugün doktora gittim yine, doktor şans verilmeli bu gebeliğe inşallah toparlar dedi, ama tam umutta vermedi , 20. Haftaya gelebilirsek suyu artabilir böbrekler tam çalışmaya başlayınca dedi , öyle arada bi yerlerde azıcık hareket edebiliyor ama çok kısıtlı çünkü suyu çok az, herşey Allah tan en hayırlısı neyse bizlere onu nasip etsin.
Umutsuzluğa düşmeyelim ne olur, baZen umutlanırken , bazen neler neler düşünüyorum o kadar karamsarlaşıyorum ki anlatamam . dualarım hepimiz için , inşallah sıfır kayıpla kapatacağız Haziran 2017 annelerini destek olalım umutsuzluğa düşmeyelim arkadaşlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Gunaydin güzel anneler umarim.en yakin zamanda herkesin sorunlari biter bebeklerde sizde saglikli bir sekilde gecirirsiniz bu donemi butun kalbimle hepinize dua ediyorum. Benim de dunden beri gecmeyen bi agrim var ilk kez böyle oldum bugun doktora gidecegim umarim kotu bir sonuc almam
Bu haftalarda yanılan duymuştum.O yüzden bazı doktorlar soylemek istemiyor.ozellikle kız çocukta yanılma daha fazla oluyormus.Bu arada Kadıköy de kime gidiyordunjz .memnun musunuzSelam hanımlar,
Ben 14+3 hamileyim.karnım ağrıordu bugün,yakın diye ersoy hastanesine gittim kendi doktorum kadıköyde.
Birşey yok rahim genişliyor dedi. Ve ben sormadan bebek kız dedi.
Bir tane kızım var,sağlıklı hayırlı evlat istiyorum tabi ama erkek düşünmüştüm.ilki de erkek olsa kız düşünecektim.insanoğluyuz işte:)
Demem o ki bu haftada tahminde bulunup yanılan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?