2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Günaydın arkadaşlarım, Allah izin verirse benimde yarın detaylım var. İnşallah sağlıklı,güzel haberlerini alırım. Bana da dua eder misiniz_?_ Rabbim hepimizin güzel haberlerle dönmesini nasip eylesin inş. Çok heyecanlıyım. Burdaki özellerde perinatoloji olmadığı için beni üniversite hast. yönlendirdiler. İlgilenirler mi acaba onu da bilmiyorum. Cd, fotoğraf falanda vermiyorlarmış. Sadece rapor alacağım. Neyse iyi haberler alayım da onları çok da takmıyorum. Bu arada 18. haftadan beri ufak ufak hareketlerini hissetmeye başladım şükür. Hep kelebeğin, kuşun kanat çırpışı gibi bir şey bekliyordum ama öyle değilmiş benden demesi :) pıt pıt vuruyor ya. Çok garip. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah :)

ben ilkine oda yapmıstım daha doğmadan. bana da ne gerek var bi sene zaten yanında yatacak falan diye çok söyleyen oldu boşuna masrafmış falan. ben dinlemedim. evet ilk başta odası çok kullanılmıyor ama ben yaptığıma hiç pisman olmadım. 8 aylıkken odasında yatırmaya başladım.

biberon için dr brown gaz için olanlar çok iyi. ilk başlarda bebeklerde gaz olayı olabiliyor bu biberon içinde bi boru var o gaz olayını azaltıyor. ben biberonlarını hep cam kullandım. benim eşim hijyene çok takıktı herseferinde kaynak suyla haşlattı biberonları. o sebeple cam çok sağlıklı.

Saol cnm evet doktoruma guveniyorum ultrasyonlari falan cok yeni 4D bakalim insallah cinsiyetinide ogrenirim

Saol cnm evet doktoruma guveniyorum ultrasyonlari falan cok yeni 4D bakalim insallah cinsiyetinide ogrenirim

Ayrıntılıda kesin öğrenirsin. Rabbim önce sağlıklısını sonrada gönlüne göre olanı versin. Hayırlı haberlerle hepimiz inşallah.

Günaydın kızlar iiyiz sanırım hepimiz detaylı ultrasonu bi kendi drumda bi de tıpta yaptırsam nolur acaba fikirleriniz nedir bu konuda bi de farenjit oldum yaaaa bogazım cok fena dr a gitmek istemiorum anneme et haşlama yaptırıp bol limonla içecegim bi de bana birki çayları da yasak offf

Ayrıntılıda kesin öğrenirsin. Rabbim önce sağlıklısını sonrada gönlüne göre olanı versin. Hayırlı haberlerle hepimiz inşallah.
Insallah cnm tabi once saglikli olsunlarda cinsiyetide Rabbim gonlumuze gore versin ben isim bile dusundum coktan

Canım 3'lü Test yaptırmadı doktorum 2'li test ve organ taraması yaptı geçen kontrolde 4'lü test ve ayrıntılı ultrason yapcaz dedi 20 Ocakta randevum 18 Hafta falan olcaz.Kullandığım ilaçlar Decavit-Efa Daily Balık hapı-folio folik asit ve iyot için. Tetenoz yaptırcam sağlık ocağı ebe ararım dedi. Bana D Vit.ile ilgili bişey demedi

Canım ayrıntılı ultrason için erken değil mi o tarih yani seninle benim aramda iki gün var ben doktoruma 19 da geleyim dedim oda dediki 20 de gel görmediğimiz bisey kalmasın 18 19 haftada yapılanlarda bai organlar tam anlamıyla tamamlanmış olmuyor falan dedi bende şubatın 3 üne randevu aldım. Bide burada ayrıntılı ultrason 400 liraya yapılıyor ordada öyleyse tekrar tekrar para verme

40 gün bebekler vucud ısısını pek ayarlayamaz üşür diye okumuştum o sebeple basta uzun kollu sonra kısa kollu ya geçebiliriz
Hangi şehirde yaşıyorsunuz bilemiyorum ama. Doğumlarımız Haziran ayına, tam yaz mevsimine sıcaklara denk gelecek.. Bana göre uzun kollulara hiç gerek yok. Bir zıbın giyinse yeter..
Ha ama havalar serin olur, soğuk olur o zaman giydirirsin. Ama ben ilk aylar için uzun kollu almayı düşünmüyorum.

Aynen bende uzun kollu almayı düşünmüyorum malum biz bunalıyoruz sıcaklardan uşaklarımıza da günah:)

öğrendim canım erkek bebek bekliyoruz :) ikea beşiklere baktım ama doğum iznimi memlekette geçirebilirim beşik park yatak seçtim o sebeple, kalıcı bişey alsam bende onlardan alırdım ikeanın beşiklerini sevdim. sende öğrenirsin bugün inşallah

Meehaba arkadaşlar. Bir sorum olacaktı. Benim ara ara adet ağrısı gibi saniyelik ağrım oluyor ve geçiyor. İlk haftalarda olurdu . Şimdi olmasıda normal mi acaba benimle aynı haftada olan arkadaşlarım acaba sizde de varmı böyle birşey? Bir de ben oğluşumu hissedemedim henüz normaldir heralde dimi. Kontrolümüzede çok var ister istemez tedirgin oluyor insan.

hiç duymamıştım bu markaları :) teşekkür ederim hepsine bakıcam. doktorum kilo konusunda biraz pimpirikli ilk 3 ayda 1 kilo aldım insanlar kilo veriyor bu ayda dedi. onu yeme bunu yeme bir sürü şey sıraladı :) dikkat ettim azıcık kar gebe pilatesi üzerine yoğunlaşıyorum şu ara normal doğuma faydası var fazlasıyla yürüyüş yapmaya çalışıyorum birde ama 2 kilo bile gözümde büyüdü.

Bende biraz fazla kilo aldım, ama zaten 47-48 kiloydum. Her ay 2 kilo aldım. Doktorum son kontrolümde hızlı aldıgımı ama şimdilik sorun etmediğini cunku eksi kilo ile basladıgımı söyledi. Ama bi sonraki randevuda yeter artık dur diyebilir :)
Pilatesin kiloda bir etkisi oluyormu? Sadece doğuma faydalı oldugunu biliyorum. Pilates için dersmi alıyorsun yoksa evde kendınmı yapıyosun? Çalısırken hiç vakit bulamıyorum ben egzersiz için maalesef.

50,5 la başladım bende. pilatese yeni başladım evde yapıyorum kar yağana kadar haftada iki gün yürüyüş yapıyorduk canım. eşim sporla ilgili beslenme vs ye biraz takık evde çalışıyoruz birlikte salona gitmiyo artık. internetten top vs geçmedim sırt ağrılarım olmasın diye sırt egzersizlerine özen gösteriyorum. kiloya etkisi yok sanırım ama kaslarıma iyi geliyo

Sabaha karşı uyurken bacak ağrılarım oluyor, sürekli bir sağa bir sola dönüp duruyorum ama geçmiyor. Arkadaşım kan pıhtılaşmasından bahsetti, doktoruma cumartesi gideceğim. Aranızda böyle sorunu olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…