Canım hemen panik yapma magnezyum eksikliği de olabilir.Sabaha karşı uyurken bacak ağrılarım oluyor, sürekli bir sağa bir sola dönüp duruyorum ama geçmiyor. Arkadaşım kan pıhtılaşmasından bahsetti, doktoruma cumartesi gideceğim. Aranızda böyle sorunu olan var mı
AmiiinnnKızlar merhaba,
nasıl gidiyor hamişlik?
bebişler kaç mm, kese görüldü mü? cinsiyeti öğrendik mi derkeeen, zaman detaylı ultrason günlerine geldi
İnşallah, - hadi ben doğurmaya gidiyorum / ben biraz önce doğurdum givi mesajlar okuyalım
Canım hemen panik yapma magnezyum eksikliği de olabilir.
Normal bu ağrilar
İnşallah yaAmiiinnn
Tek nefeste doğuralim inşallah
hiç duymamıştım bu markaları :) teşekkür ederim hepsine bakıcam. doktorum kilo konusunda biraz pimpirikli ilk 3 ayda 1 kilo aldım insanlar kilo veriyor bu ayda dedi. onu yeme bunu yeme bir sürü şey sıraladı :) dikkat ettim azıcık kar gebe pilatesi üzerine yoğunlaşıyorum şu ara normal doğuma faydası var fazlasıyla yürüyüş yapmaya çalışıyorum birde ama 2 kilo bile gözümde büyüdü.
kitap olarak nelere başladınız
Insallah cnm bugun sag kasigim agriyor boyle sanci gibi sanada oluyor muBiz seninle hep aynı gidiyoruz canım:)19 ocak benimde kontrolüm veeee cinsiyeyini öğrenicem inşallah.umarım sorunsuz kontroller sonuçlar olur hepimizin.
Kızlar merhaba,
nasıl gidiyor hamişlik?
bebişler kaç mm, kese görüldü mü? cinsiyeti öğrendik mi derkeeen, zaman detaylı ultrason günlerine geldi
İnşallah, - hadi ben doğurmaya gidiyorum / ben biraz önce doğurdum givi mesajlar okuyalım
bu soğukta dışarılarda olmak çok zor hele bir de hastaysanyat dinlen biraz kendini bu kadar yorma canım. ben evden çıkmadım kaç gündür.
kızlar bu cuma doktor randevum var bakalım büyümüş mü oğluşlarım
Mrb kizlar ben detayli usg cektirdim az once.sukur bebislerimde sikinti yok..birinin kiz olduğunu biliyordum ama digeri pek.belli degildi..devlette cektirdim ankara da.cinsiyet soylemiyoruz dedi normalde .ic organlari.inceliyoruz dedi radyolog.peki dedim.cikista dedi ki kulagima.kimseye soyleme ama biri.erkek.bebeklerin:)bende dicektim sen de kimseye.soyleme ama.digeri de kizankara da olan arkadaslari zubeyde hanim devlet hastanesine tavsiye ederim.oyle kalabalik filan da degildi randevulu gidil.giriyorsunuz..ultrason görüntüsü vermiyo sadece o var.. Ama.rapor.cikariyo sonuclari.veriyo.yani.bilginiz.olsun
Benim randevum aslında perşembe idi ama dün ateşlenince boğaz ağrısından kaynaklı randevumu bugüne çektim. Öğleden sonraya az kaldı :) çok şükür ateşim de düştü umarım bir daha yükselmez.
bebeğinizi beklerken sizi neler bekleri okuyorum :) bebek bakımında mucize çözümler var ona göz atıyorum arada, normal doğumla ilgili kitaplara başlamayı düşünüyorum doğal doğum diye bi kitap var hoşuma gitti.Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler (mutlaka her evde olması gerekiyor bence), Kağan Kocatepe nin hafta hafta hamilelik var o da gayet yalın bir dille anlatılmış güzel bir kitap, bir de doğum sonrası için özellikle Ayşe Öner in hamilelik doğum ve bebek bakım kitabını aldım içinde emzirme cd si de var.Şimdilik bunları okuyorum canım:)
Bunlar da bizim cicilerimiz... almayayım diyorum olmuyor:)
Yaa öyle sanirim canim kendisi bakicakk insallah hayirlii güzel haberler almayi nasip etsin Rabbim hepimize...benimde 23 ocak randevu heyecanla bekliyoruz bizde ,,özledim bebegimi görmeyiBaşka bir doktorun bakmasına gerek kalmaz canım, kendi ekipmanları yeterli ise ayrıntılı ultrason için kendi bakabilir. Benim aynı hastanede başka bir doktor bakacak, radyolog muş, sonuclarınıda kendı doktoruma gonderecek. Benımde 20 Ocak ta. Heyecan dolu bekleyişler :)
Günaydın arkadaşlarım, Allah izin verirse benimde yarın detaylım var. İnşallah sağlıklı,güzel haberlerini alırım. Bana da dua eder misiniz_?_ Rabbim hepimizin güzel haberlerle dönmesini nasip eylesin inş. Çok heyecanlıyım. Burdaki özellerde perinatoloji olmadığı için beni üniversite hast. yönlendirdiler. İlgilenirler mi acaba onu da bilmiyorum. Cd, fotoğraf falanda vermiyorlarmış. Sadece rapor alacağım. Neyse iyi haberler alayım da onları çok da takmıyorum. Bu arada 18. haftadan beri ufak ufak hareketlerini hissetmeye başladım şükür. Hep kelebeğin, kuşun kanat çırpışı gibi bir şey bekliyordum ama öyle değilmiş benden demesi :) pıt pıt vuruyor ya. Çok garip. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah :)
Sagol cnm Allah razi olsunSağol canım ama mecbur işe gidiyorum,geçen de kasılmalarımdan dolayı on gün izin almıştım,şimdi de alsam sıkıntı olur.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım
Gözün aydın güzelim,maşallah bebişlere,ikisi bir arada
Ben kısa kollu zıbınlar da aldım uzun kollu da.. çünkü haziranda aşırı sıcaklar olmuyor ve yenidoğan bebeklerin orta sıcaklıkta tutmamız gerekiyor. anne karnında sıcaktalar çünküKızlar bende bugün tetenoz aşımı oldum bir ay sonra diğer dozu olucakmışım..ayrıca birşey sormak istiyorum bizim bebişler haziranda olcak malum havalar sıcak olucak ama kısa kollu giydirmicez dimi uzun kollu almamız lazım yeni doğan kıyafetlerini
İnşallahZaman çabuk geçiyor gerçekten .allah hayırlısıyla sağlıkla doğurmayı da nasip etsin yavrularımızı. doğum hikayelerini okuyup ağlayacak günlerimiz de olacak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?