2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım hemen panik yapma magnezyum eksikliği de olabilir.
Normal bu ağrilar

Amiiinnn
Tek nefeste doğuralim inşallah

Canım hemen panik yapma magnezyum eksikliği de olabilir.
Normal bu ağrilar

çok su içmenin bazen faydalı olmadığını düşünmeye başladım artık, günde 3 lt su içiyorum sanki bütün magnezyum vitamin ne varsa atıyorum dışarı gibi geliyor.

Gayet iyi kilon maşallah hiç takılma.Evet pilates sırt ve bel kasları için çok öneriyorlar bikaç ay sonra vücut dengesini kaybettiğinde göbek büyüyünce çok daha işe yararmış.Ben de evde kendim yapmaya çalışıyorum.Kar kış buz derken yürüyüşler yalan oldu çünkü

kitap olarak nelere başladınız

Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler (mutlaka her evde olması gerekiyor bence), Kağan Kocatepe nin hafta hafta hamilelik var o da gayet yalın bir dille anlatılmış güzel bir kitap, bir de doğum sonrası için özellikle Ayşe Öner in hamilelik doğum ve bebek bakım kitabını aldım içinde emzirme cd si de var.Şimdilik bunları okuyorum canım:)

Zaman çabuk geçiyor gerçekten .allah hayırlısıyla sağlıkla doğurmayı da nasip etsin yavrularımızı. doğum hikayelerini okuyup ağlayacak günlerimiz de olacak inşallah.

bu soğukta dışarılarda olmak çok zor hele bir de hastaysan yat dinlen biraz kendini bu kadar yorma canım. ben evden çıkmadım kaç gündür.

Sağol canım ama mecbur işe gidiyorum,geçen de kasılmalarımdan dolayı on gün izin almıştım,şimdi de alsam sıkıntı olur.

kızlar bu cuma doktor randevum var bakalım büyümüş mü oğluşlarım

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım

Gözün aydın güzelim,maşallah bebişlere,ikisi bir arada

bebeğinizi beklerken sizi neler bekleri okuyorum :) bebek bakımında mucize çözümler var ona göz atıyorum arada, normal doğumla ilgili kitaplara başlamayı düşünüyorum doğal doğum diye bi kitap var hoşuma gitti.

Yaa öyle sanirim canim kendisi bakicakk insallah hayirlii güzel haberler almayi nasip etsin Rabbim hepimize...benimde 23 ocak randevu heyecanla bekliyoruz bizde ,,özledim bebegimi görmeyi

Amin canım,inşallah sen de güzel haberlerle geleceksin

Kızlar bende bugün tetenoz aşımı oldum bir ay sonra diğer dozu olucakmışım..ayrıca birşey sormak istiyorum bizim bebişler haziranda olcak malum havalar sıcak olucak ama kısa kollu giydirmicez dimi uzun kollu almamız lazım yeni doğan kıyafetlerini

Ben kısa kollu zıbınlar da aldım uzun kollu da.. çünkü haziranda aşırı sıcaklar olmuyor ve yenidoğan bebeklerin orta sıcaklıkta tutmamız gerekiyor. anne karnında sıcaktalar çünkü

Zaman çabuk geçiyor gerçekten .allah hayırlısıyla sağlıkla doğurmayı da nasip etsin yavrularımızı. doğum hikayelerini okuyup ağlayacak günlerimiz de olacak inşallah.
İnşallah
ve tek nefeste doğuralım hiç birimizde sorunlu doğumlar olmasın inşallah.
Çok amin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…