- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Bende de aynısı oluyor canim sabaha karşı aşırı bacak agrisiyla uyanıyorum ama ne ağrı. Bacağımı koyacak yer bulamıyorum sonra uyuyorum sabah uyandığımda agrim olmuyor. Ama sen şimdi öyle diyince korktumSabaha karşı uyurken bacak ağrılarım oluyor, sürekli bir sağa bir sola dönüp duruyorum ama geçmiyor. Arkadaşım kan pıhtılaşmasından bahsetti, doktoruma cumartesi gideceğim. Aranızda böyle sorunu olan var mı
Kısa kollu alcaktım bende kayınvalidem yeni doğan bebek üşür kısa kollu giydrilmez dedi bende tecrübesizim ilk bebek olunca sizinde fikrinizi alayım dedimBen kısa kollu zıbınlar da aldım uzun kollu da.. çünkü haziranda aşırı sıcaklar olmuyor ve yenidoğan bebeklerin orta sıcaklıkta tutmamız gerekiyor. anne karnında sıcaktalar çünkü
ben uzun kollu almayı düşünmüyorum.. Oturduğum ev güne karşı bakıyor ve çok sıcak oluyor. Memleketimiz de sıcak.. Kısa kollu yada sıfır kol almayı düşünüyorum..Kısa kollu alcaktım bende kayınvalidem yeni doğan bebek üşür kısa kollu giydrilmez dedi bende tecrübesizim ilk bebek olunca sizinde fikrinizi alayım dedim
insallah canim...4.aya girdik hayirlisiyla.rabbim kucagimiza sag salim almayi nasip etsinKızlar merhaba,
nasıl gidiyor hamişlik?
bebişler kaç mm, kese görüldü mü? cinsiyeti öğrendik mi derkeeen, zaman detaylı ultrason günlerine geldi
İnşallah, - hadi ben doğurmaya gidiyorum / ben biraz önce doğurdum givi mesajlar okuyalım
Geçmiş olsun. Son zamanlarda ara ara bende sizinle aynı sıkıntıları paylaşıyorum..Sabaha karşı uyurken bacak ağrılarım oluyor, sürekli bir sağa bir sola dönüp duruyorum ama geçmiyor. Arkadaşım kan pıhtılaşmasından bahsetti, doktoruma cumartesi gideceğim. Aranızda böyle sorunu olan var mı
canim benimde oluyor.hatta dun oyle bi agrim olduki yataga girip hemen yattim.sadece karnim degil belimde agriyordu bugun gecti..arada bi yokluyor beni bu agrilarMeehaba arkadaşlar. Bir sorum olacaktı. Benim ara ara adet ağrısı gibi saniyelik ağrım oluyor ve geçiyor. İlk haftalarda olurdu . Şimdi olmasıda normal mi acaba benimle aynı haftada olan arkadaşlarım acaba sizde de varmı böyle birşey? Bir de ben oğluşumu hissedemedim henüz normaldir heralde dimi. Kontrolümüzede çok var ister istemez tedirgin oluyor insan.
insallah bende emin olurum artik...ne guzel bi duyguPıt diye atışlar hissediyorum canim nerdeyse 4 haftadır hissediyorum. Daha dönmelerini kaymalarını hissedemeyiz zaten küçük küçük atışlarını hissediyoruz. Ben bunu yazarken de sürekli vuruyor masallah.. onun dışında bazen karnına iyice yaklaştığını hissediyorum çıkacakmış gibi yani o zaman lar hafif bi sertleşme oluyor ve vuruşlarını daha net ve sert hissediyorum.
Benim de senin dediğin gibi baslamisti hatta ilk bu hafta acaba mi diye düşünerek geçti ama zaman geçip vuruşlar sertleştikce bebeğimin vurusu oldugundan emin oldum.
Kafam karıştı şimdi hatta çok güzel şortlu tulumlar vardı nette kayınvalidem üşür diyince almadımben uzun kollu almayı düşünmüyorum.. Oturduğum ev güne karşı bakıyor ve çok sıcak oluyor. Memleketimiz de sıcak.. Kısa kollu yada sıfır kol almayı düşünüyorum..
O mevsimde bizler dahi sıfır kolla terlerken, bebeğe uzun kollu da giydirmem sanırım..
CANIM SENIN AGRIN NE DURUMDAPıt diye atışlar hissediyorum canim nerdeyse 4 haftadır hissediyorum. Daha dönmelerini kaymalarını hissedemeyiz zaten küçük küçük atışlarını hissediyoruz. Ben bunu yazarken de sürekli vuruyor masallah.. onun dışında bazen karnına iyice yaklaştığını hissediyorum çıkacakmış gibi yani o zaman lar hafif bi sertleşme oluyor ve vuruşlarını daha net ve sert hissediyorum.
Benim de senin dediğin gibi baslamisti hatta ilk bu hafta acaba mi diye düşünerek geçti ama zaman geçip vuruşlar sertleştikce bebeğimin vurusu oldugundan emin oldum.
İstersen al 1-2 takım, giyindirirsin. İçinde kalmasın. Hatta kayınvaliden alsın, o üşür diyorya..Kafam karıştı şimdi hatta çok güzel şortlu tulumlar vardı nette kayınvalidem üşür diyince almadım
Bende de aynısı oluyor canim sabaha karşı aşırı bacak agrisiyla uyanıyorum ama ne ağrı. Bacağımı koyacak yer bulamıyorum sonra uyuyorum sabah uyandığımda agrim olmuyor. Ama sen şimdi öyle diyince korktum
Kafam karıştı şimdi hatta çok güzel şortlu tulumlar vardı nette kayınvalidem üşür diyince almadım
Oda sonradan al bi iki tane içinde kalmasın dedi de :)alır alır o konuda çok hevesli :)İstersen al 1-2 takım, giyindirirsin. İçinde kalmasın. Hatta kayınvaliden alsın, o üşür diyorya..
Geçmiş olsun. Son zamanlarda ara ara bende sizinle aynı sıkıntıları paylaşıyorum..
Bende malesef varis var, varisin ağrı yaptığını düşünüyorum..
Son zamanlarda da havalardan dolayı yürüyüş yapamıyorum.. Evde egzersiz yapıyorum, ama yeterli gelmiyor sanırım..
Bende bursadayım evim sıcak benimde ama aman aman sıcak olmuyor..şimdi ilk bebk olunca tecrübesiz oluyor insan o yüzden kim ne dese düşünüyorsun ama kısa kolluda almak lazım sanırım her ihtimale karşıYaşadığın şehir ve evin durumunu düşün öncelikli olarak , o mevsımde nasıl oluyor. mesela ben istanbuldayım ama evim yazın serin olur. ben o sebeple ilk kızımı ki o da yaz bebeğiydi öğlene kadar uzun kollu tutar öğleden sonra şortlu takım giydirirdim. bence uzun kollu da birkaç badi al eğer serin olursa giydirirsin.
ben büyükleri dinlerim ama her dediklerini yapmam malesef. benim kv de de kolayı bulsa çocuğu evden çıkarma ,cam açma, kapkalın giydir 15 günde bir banyo yap falan diyordu ama anne olunca çocuğuna en iyi gelen şeyi sen anlıyorsun emin ol.
Nasıl rahat ediyorsan o şekil de uyu. Bence kendini de, bebeğini de strese sokma. Sol tarafa yatacağım diye de zorlama kendini.. Umarım kısa zaman içerisin de ağrıların azalır.. Rahat rahat uyursun..Evet canım bende çok hareketsiz kaldım bu kardan kıştan dolayı, o da etkilemiş olabilir. Sola yatmak bebek için en uygun pozisyonmuş bende sağa yatarak rahat ediyorum kendimi tüm gece sol için zorluyorum. Sağa dönmemek için sırtıma yastık koydum, oda beni çok bunalttı artık rahat rahat uyumak istiyorum.
bi kız da benden :)Canım sen bugün cinsiyeti öğrenirsin kesin.Hayırlısı olsun hakkınızda bizimle de paylaş mutlaka
Masallah kizchene cnm saglikla al kucagina insallahhhbi kız da benden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?