bi kız da benden :)
sağol canım senin ki belli mi bi liste yapsak da ordan baksak aslındaMasallah kizchene cnm saglikla al kucagina insallahhh
:) dilara , leyla şimdilik elde olanlar ....sizin cinsiyet belli miydi liste yapıcam :)Aa maşallah canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah.Artık isim düşünürsünüz yavaştan
Geçmiş olsun canım.canım valla ondan mı oldu bilmiyorum ama öksürük ve griptim, doktorumda olabilir endişelenme demişti, hergün progestan vajinadan kullanıyorum
:) dilara , leyla şimdilik elde olanlar ....sizin cinsiyet belli miydi liste yapıcam :)
Günaydın arkadaşlarım, Allah izin verirse benimde yarın detaylım var. İnşallah sağlıklı,güzel haberlerini alırım. Bana da dua eder misiniz_?_ Rabbim hepimizin güzel haberlerle dönmesini nasip eylesin inş. Çok heyecanlıyım. Burdaki özellerde perinatoloji olmadığı için beni üniversite hast. yönlendirdiler. İlgilenirler mi acaba onu da bilmiyorum. Cd, fotoğraf falanda vermiyorlarmış. Sadece rapor alacağım. Neyse iyi haberler alayım da onları çok da takmıyorum. Bu arada 18. haftadan beri ufak ufak hareketlerini hissetmeye başladım şükür. Hep kelebeğin, kuşun kanat çırpışı gibi bir şey bekliyordum ama öyle değilmiş benden demesi :) pıt pıt vuruyor ya. Çok garip. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah :)
Hangi şehirde yaşıyorsunuz bilemiyorum ama. Doğumlarımız Haziran ayına, tam yaz mevsimine sıcaklara denk gelecek.. Bana göre uzun kollulara hiç gerek yok. Bir zıbın giyinse yeter..
Ha ama havalar serin olur, soğuk olur o zaman giydirirsin. Ama ben ilk aylar için uzun kollu almayı düşünmüyorum.
Kızlar bende bugün tetenoz aşımı oldum bir ay sonra diğer dozu olucakmışım..ayrıca birşey sormak istiyorum bizim bebişler haziranda olcak malum havalar sıcak olucak ama kısa kollu giydirmicez dimi uzun kollu almamız lazım yeni doğan kıyafetlerini
Ben kısa kollu zıbınlar da aldım uzun kollu da.. çünkü haziranda aşırı sıcaklar olmuyor ve yenidoğan bebeklerin orta sıcaklıkta tutmamız gerekiyor. anne karnında sıcaktalar çünkü
Kısa kollu alcaktım bende kayınvalidem yeni doğan bebek üşür kısa kollu giydrilmez dedi bende tecrübesizim ilk bebek olunca sizinde fikrinizi alayım dedim
kizlar ben bisey merak ediyorum.bebisi hissedenler biraz konuyu acabilirmi.mesela ben karnimda damar atiyomus gibi hissediyorum ama bebegin hareketini hissedemiyorum.
Ben ne olur ne olmaz hem kısa hem uzun alacağım. evim sıcak ama dışarı daha serin. evde gündüz kısa gece uzun, ve de dışarıda uzun kollu giydireceğim. ben de kaç adet alacağım konusunda kararsızım. ilk 3 ay bebiş günde kaç zıbın kaç üst değiştirmek zorunda kalır ki? Bilen varsa bizi bilgilendirebilir mi
Demek ki iç karnın büyük. Çok da kilo almadıysan normal.. Bende 19+4 haftalık hamileyim. Bebeğin hareketleri bir kaç gündür yeni yeni hissetmeye başladım... Yaklaşık 4-5 kilo aldığım için karnım çıktı..Kızlar kimse benim hamileliğime inanmıyor dışardan 18. Hafta ama benim karnım hala belirgin değil bebek hareketlerini de anlayamadığım içinde bende kötü hissediyorum
Nursecm.......................Erkek .............isim
Mcrhelena....................Erkek..................isim
Momocan.....................Kız..................isim
Senkoyadimi.................Kız.............isim
Arsinli...........................Kız.................isim
Lucccck........................Kız..................isim
kızlar cinsiyeti söyleyin ekleyeyim listeye, isim netleştiyse onuda yazayım :)
karı koca bi kaç isim belirleyin sonra aile buyuklerine oylama yapın :)Eline sağlık canım ne güzel olmuş
Ah ahh ismi hiç sorma heralde bizimki doğduktan sonra mecbur bi isim koyacaz,hiç anlaşamıyoruz isim konusunda
Bende öyle düşünüyorum ikisinden de almalı. Ev ne kadar sıcak olursa olsun geceleri uzun kollu giydirilir zaten, gündüz de sıcaklığa bağlı kısa da giydirilir.Bir de annem diyorki ablamın doğumunda o kadar soğukmuş ki hava,soba kurmak zorunda kalmışlar. (temmuz ayında) o yüzden yaz bebesi diye çok da güvenmemek lazım,uzun kollu da stoklamalıBen ne olur ne olmaz hem kısa hem uzun alacağım. evim sıcak ama dışarı daha serin. evde gündüz kısa gece uzun, ve de dışarıda uzun kollu giydireceğim. ben de kaç adet alacağım konusunda kararsızım. ilk 3 ay bebiş günde kaç zıbın kaç üst değiştirmek zorunda kalır ki? Bilen varsa bizi bilgilendirebilir mi?
Daha hiç kilo almadım canım ondan mı acaba teşekkür ederim yorum içinDemek ki iç karnın büyük. Çok da kilo almadıysan normal.. Bende 19+4 haftalık hamileyim. Bebeğin hareketleri bir kaç gündür yeni yeni hissetmeye başladım... Yaklaşık 4-5 kilo aldığım için karnım çıktı..
bende hem uzun hem kısa aldım.Ben kısa kollu zıbınlar da aldım uzun kollu da.. çünkü haziranda aşırı sıcaklar olmuyor ve yenidoğan bebeklerin orta sıcaklıkta tutmamız gerekiyor. anne karnında sıcaktalar çünkü
spor yaparken bıraktım resmen.Geçmiş olsun. Son zamanlarda ara ara bende sizinle aynı sıkıntıları paylaşıyorum..
Bende malesef varis var, varisin ağrı yaptığını düşünüyorum..
Son zamanlarda da havalardan dolayı yürüyüş yapamıyorum.. Evde egzersiz yapıyorum, ama yeterli gelmiyor sanırım..
Cnm güzel haberler getir inş. Bana da bi arkadaşım hayat hastanesinde radyoloji çekiyormuş detaylıyı dedi. Arayıp soracağım yoksa develete gideceğim bende.
Ben ne olur ne olmaz hem kısa hem uzun alacağım. evim sıcak ama dışarı daha serin. evde gündüz kısa gece uzun, ve de dışarıda uzun kollu giydireceğim. ben de kaç adet alacağım konusunda kararsızım. ilk 3 ay bebiş günde kaç zıbın kaç üst değiştirmek zorunda kalır ki? Bilen varsa bizi bilgilendirebilir mi?
İlk aylar baya değiştiriliyormuş yani en azından yeni doğan zıbın ve 0-3 zıbınları onar tane olsa iyi olur diyorlar
bende kalp atışım zannediyorum. bi damara dokunuşum gibi.. bebekten mi geliyor o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?