2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Cnm güzel haberler getir inş. Bana da bi arkadaşım hayat hastanesinde radyoloji çekiyormuş detaylıyı dedi. Arayıp soracağım yoksa develete gideceğim bende.

Ben kısa kollu zıbınlar da aldım uzun kollu da.. çünkü haziranda aşırı sıcaklar olmuyor ve yenidoğan bebeklerin orta sıcaklıkta tutmamız gerekiyor. anne karnında sıcaktalar çünkü

Kısa kollu alcaktım bende kayınvalidem yeni doğan bebek üşür kısa kollu giydrilmez dedi bende tecrübesizim ilk bebek olunca sizinde fikrinizi alayım dedim

Ben ne olur ne olmaz hem kısa hem uzun alacağım. evim sıcak ama dışarı daha serin. evde gündüz kısa gece uzun, ve de dışarıda uzun kollu giydireceğim. ben de kaç adet alacağım konusunda kararsızım. ilk 3 ay bebiş günde kaç zıbın kaç üst değiştirmek zorunda kalır ki? Bilen varsa bizi bilgilendirebilir mi?

kizlar ben bisey merak ediyorum.bebisi hissedenler biraz konuyu acabilirmi.mesela ben karnimda damar atiyomus gibi hissediyorum ama bebegin hareketini hissedemiyorum.

bende kalp atışım zannediyorum. bi damara dokunuşum gibi.. bebekten mi geliyor o?

Kızlar kimse benim hamileliğime inanmıyor dışardan 18. Hafta ama benim karnım hala belirgin değil bebek hareketlerini de anlayamadığım içinde bende kötü hissediyorum

Aynı sorunları bende yaşıyorum. Buradaki bazı arkadaşlarımız alışverişe başlamışlar. Ben daha bebeğim için, hiçbir şey almadım. Yavaş yavaş almaya başlayacağım...
Şimdi bizler ne kadar almamız gerekiyor. Misal 0-3 aylık için ne kadar zıbın alınmalı.. Kaç kısa ve uzun kollu takım alınmalı.. Penye battaniye de çok kullanışlı oluyormuş, kaç tane alınmalı ?
Ben hala beşik konusun da net değilim kafam karışık.. Bebek arabasına az çok karar verdim gibi..

Nursecm.......................Erkek .............isim
Mcrhelena....................Erkek..................isim
Momocan.....................Kız..................isim
Senkoyadimi.................Kız.............isim
Arsinli...........................Kız.................isim
Lucccck........................Kız..................isim

kızlar cinsiyeti söyleyin ekleyeyim listeye, isim netleştiyse onuda yazayım :)

Kızlar kimse benim hamileliğime inanmıyor dışardan 18. Hafta ama benim karnım hala belirgin değil bebek hareketlerini de anlayamadığım içinde bende kötü hissediyorum
Demek ki iç karnın büyük. Çok da kilo almadıysan normal.. Bende 19+4 haftalık hamileyim. Bebeğin hareketleri bir kaç gündür yeni yeni hissetmeye başladım... Yaklaşık 4-5 kilo aldığım için karnım çıktı..

Eline sağlık canım ne güzel olmuş
Ah ahh ismi hiç sorma heralde bizimki doğduktan sonra mecbur bi isim koyacaz,hiç anlaşamıyoruz isim konusunda

Eline sağlık canım ne güzel olmuş
Ah ahh ismi hiç sorma heralde bizimki doğduktan sonra mecbur bi isim koyacaz,hiç anlaşamıyoruz isim konusunda
karı koca bi kaç isim belirleyin sonra aile buyuklerine oylama yapın :)

Nursecm.......................Erkek .............isim
M123S..........................Erkek..............isim
Mcrhelena....................Erkek..................isim
Momocan.....................Kız..................isim
Senkoyadimi.................Kız.............isim
Arsinli...........................Kız.................isim
Lucccck........................Kız..................isim

kızlar cinsiyeti söyleyin ekleyeyim listeye, isim netleştiyse onuda yazayım :)

Bende öyle düşünüyorum ikisinden de almalı. Ev ne kadar sıcak olursa olsun geceleri uzun kollu giydirilir zaten, gündüz de sıcaklığa bağlı kısa da giydirilir.Bir de annem diyorki ablamın doğumunda o kadar soğukmuş ki hava,soba kurmak zorunda kalmışlar. (temmuz ayında) o yüzden yaz bebesi diye çok da güvenmemek lazım,uzun kollu da stoklamalı

Değiştirme konusunda da yeğenlerimden hatırlıyorum da en az 3-4 kez değiştirirdi ablam. Hele ilk zamanlar çok kusup,kakaları altına çıkıyor. Ee bebek kıyafetleri de ayrı yıkanacağı ve hemen makine dolmayacağı için bence bol bol almak lazım.

Daha hiç kilo almadım canım ondan mı acaba teşekkür ederim yorum için

Ben kısa kollu zıbınlar da aldım uzun kollu da.. çünkü haziranda aşırı sıcaklar olmuyor ve yenidoğan bebeklerin orta sıcaklıkta tutmamız gerekiyor. anne karnında sıcaktalar çünkü
bende hem uzun hem kısa aldım.
ankaradayım ama güneş yönüne ters evim yazın yatak odasında yorganla yatarız:)
ayrıca bebişle tatile gitme hedefimde var.o zamanda cıbıl cıbıl giysin sevimli sey...

spor yaparken bıraktım resmen.
varıs bende de arttı ama bırsey yapamıyorlarmış hamileyken.
benım ayaklar büyüyor ya.. öğleden sonra ayakkabı sıkıyor...

bugun mothercare mağazasına baktım çok cesıt yok ındırıme gırmış ama ınternet daha uygun geldı.hatta bır mont bıle alacaktım. bebıs tombıs mı olacak emın olamadım ve almadım.

bu arada netten alısverıs yapacaklar mutlaka TRENDYOLUN çocuk bölümüne baksınlar.
orası kendı sıtelerındende ucuz geldi.
kendımı tutamıyorum ha bıre YAMAN BEBEĞE:) Bişeyler alıyorum...

doktor ferrozinc yazdı bide decavit iki ilacım oldu :) decaviti kullanıyordum yatmadan önce alıyodum şimdi ikisini bir alıp yatsam sıkıntı olmaz dimi siz kullanıyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…