midemi blandırmasın diye yatmadan alıp uyuyorum :) o yüzden ikisinide gece alıp uyumak istedimBen decavit kullanıyorum, her sabah kahvaltıdan sonra içiyorum. Bu şekilde daha etkili oldugunu okumuştum. Sende birini sabah birini akşamüstü al istersen. Ama ikisinide aynı anda almanda bi sıkıntı olcagını sanmıyorum.
Ben beşik için yatak odasına chicconun next2me beşiğini almyı düşünüyorum yerim dar ve bu beşik kullanışlıymış baya netten bakabilirsin canımAynı sorunları bende yaşıyorum. Buradaki bazı arkadaşlarımız alışverişe başlamışlar. Ben daha bebeğim için, hiçbir şey almadım. Yavaş yavaş almaya başlayacağım...
Şimdi bizler ne kadar almamız gerekiyor. Misal 0-3 aylık için ne kadar zıbın alınmalı.. Kaç kısa ve uzun kollu takım alınmalı.. Penye battaniye de çok kullanışlı oluyormuş, kaç tane alınmalı ?
Ben hala beşik konusun da net değilim kafam karışık.. Bebek arabasına az çok karar verdim gibi..
Aynen benim de belime iğne batar gibi oluyodu o geçti . Siz kaç haftalıksınızcanim benimde oluyor.hatta dun oyle bi agrim olduki yataga girip hemen yattim.sadece karnim degil belimde agriyordu bugun gecti..arada bi yokluyor beni bu agrilar
Erkek ama isim yok henüz:) kız olsaydı hazırdı :))))Nursecm.......................Erkek .............isim
M123S..........................Erkek..............isim
Mcrhelena....................Erkek..................isim
Momocan.....................Kız..................isim
Senkoyadimi.................Kız.............isim
Arsinli...........................Kız.................isim
Lucccck........................Kız..................isim
kızlar cinsiyeti söyleyin ekleyeyim listeye, isim netleştiyse onuda yazayım :)
Bende nedense bebişe bayram da ne giydirebilirim diye bakmaya başladım. Sanki herşey tam gibi. Bayramligina heves ediyorum.internetten buldum bi parça bisy. 25 TL eşim alacakti aldirmiyorum daha güzeli denk gelir diye. :)
hayırlı olsun canım ....5 ay daha var en az bulucaz inşşallah :)Erkek ama isim yok henüz:) kız olsaydı hazırdı :))))
Anne yanı beşik olarak aynısını almayı düşünüyordum ama chicconun o beşikte yatağı çok iyi değil.. bi de brevi markasının anne yanına bakmayı tavsiye ederim.. çok kaliteli bi de sallanabiliyor. chicco sallanmıyor. chicco 620 tl-e bulunur brevi 749 tl. ama kesinlikle daha kaliteli yatağı.Ben beşik için yatak odasına chicconun next2me beşiğini almyı düşünüyorum yerim dar ve bu beşik kullanışlıymış baya netten bakabilirsin canım
Maşallah, aklınıza da neler geliyor. Hiç benim aklıma bayram da geliyor, bebeğe bayramlık alırım diye hiç düşünmedim..Bende nedense bebişe bayram da ne giydirebilirim diye bakmaya başladım. Sanki herşey tam gibi. Bayramligina heves ediyorum.internetten buldum bi parça bisy. 25 TL eşim alacakti aldirmiyorum daha güzeli denk gelir diye. :)
İki beşik hakkında da fazla bilgim yok. Ama annelerin ortak söyledikleri bir şey varsa, bebek ilk aylar da çok gazlı olduğu için, sallanmak istiyormuş. Bana sallanan beşik almayı öneriyorlar..Anne yanı beşik olarak aynısını almayı düşünüyordum ama chicconun o beşikte yatağı çok iyi değil.. bi de brevi markasının anne yanına bakmayı tavsiye ederim.. çok kaliteli bi de sallanabiliyor. chicco sallanmıyor. chicco 620 tl-e bulunur brevi 749 tl. ama kesinlikle daha kaliteli yatağı.
Onu nerde bulabilirim pekiAnne yanı beşik olarak aynısını almayı düşünüyordum ama chicconun o beşikte yatağı çok iyi değil.. bi de brevi markasının anne yanına bakmayı tavsiye ederim.. çok kaliteli bi de sallanabiliyor. chicco sallanmıyor. chicco 620 tl-e bulunur brevi 749 tl. ama kesinlikle daha kaliteli yatağı.
:) valla geliyor benim. Bayramda dedelere ninelere gidicez cici giysin istiyorum. Heves ediyorumMaşallah, aklınıza da neler geliyor. Hiç benim aklıma bayram da geliyor, bebeğe bayramlık alırım diye hiç düşünmedim..
Bebek bu yahu.. Bebek bayramdan ne anlar.. :))
Evet canım haklısın öyle demişti geçen randevuda bakalım gidince görcez artık sorarım yinede Sağol uyardigin icinCanım ayrıntılı ultrason için erken değil mi o tarih yani seninle benim aramda iki gün var ben doktoruma 19 da geleyim dedim oda dediki 20 de gel görmediğimiz bisey kalmasın 18 19 haftada yapılanlarda bai organlar tam anlamıyla tamamlanmış olmuyor falan dedi bende şubatın 3 üne randevu aldım. Bide burada ayrıntılı ultrason 400 liraya yapılıyor ordada öyleyse tekrar tekrar para verme
İnan benimki de çok nadir belli oluyor canım. Benimki de babasına çekmiş herhalde rahatı yerinde kıpırdamıyor hiç.Kızlar kimse benim hamileliğime inanmıyor dışardan 18. Hafta ama benim karnım hala belirgin değil bebek hareketlerini de anlayamadığım içinde bende kötü hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?