2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben decavit kullanıyorum, her sabah kahvaltıdan sonra içiyorum. Bu şekilde daha etkili oldugunu okumuştum. Sende birini sabah birini akşamüstü al istersen. Ama ikisinide aynı anda almanda bi sıkıntı olcagını sanmıyorum.

midemi blandırmasın diye yatmadan alıp uyuyorum :) o yüzden ikisinide gece alıp uyumak istedim

Ben beşik için yatak odasına chicconun next2me beşiğini almyı düşünüyorum yerim dar ve bu beşik kullanışlıymış baya netten bakabilirsin canım

canim benimde oluyor.hatta dun oyle bi agrim olduki yataga girip hemen yattim.sadece karnim degil belimde agriyordu bugun gecti..arada bi yokluyor beni bu agrilar
Aynen benim de belime iğne batar gibi oluyodu o geçti . Siz kaç haftalıksınız

Bende nedense bebişe bayram da ne giydirebilirim diye bakmaya başladım. Sanki herşey tam gibi. Bayramligina heves ediyorum. internetten buldum bi parça bisy. 25 TL eşim alacakti aldirmiyorum daha güzeli denk gelir diye. :)

Erkek ama isim yok henüz:) kız olsaydı hazırdı :))))

Bende nedense bebişe bayram da ne giydirebilirim diye bakmaya başladım. Sanki herşey tam gibi. Bayramligina heves ediyorum. internetten buldum bi parça bisy. 25 TL eşim alacakti aldirmiyorum daha güzeli denk gelir diye. :)

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-11-17-15-59.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 82
Nursecm.......................Erkek .............isim
M123S..........................Erkek..............isim
Mcrhelena....................Erkek..................isim
Efefsunkar....................Erkek..................isim
Momocan.....................Kız..................isim
Senkoyadimi.................Kız.............isim
Arsinli...........................Kız.................isim
Lucccck........................Kız..................isim

kızlar cinsiyeti söyleyin ekleyeyim listeye, isim netleştiyse onuda yazayım :)

Ben beşik için yatak odasına chicconun next2me beşiğini almyı düşünüyorum yerim dar ve bu beşik kullanışlıymış baya netten bakabilirsin canım
Anne yanı beşik olarak aynısını almayı düşünüyordum ama chicconun o beşikte yatağı çok iyi değil.. bi de brevi markasının anne yanına bakmayı tavsiye ederim.. çok kaliteli bi de sallanabiliyor. chicco sallanmıyor. chicco 620 tl-e bulunur brevi 749 tl. ama kesinlikle daha kaliteli yatağı.

Maşallah, aklınıza da neler geliyor. Hiç benim aklıma bayram da geliyor, bebeğe bayramlık alırım diye hiç düşünmedim..
Bebek bu yahu.. Bebek bayramdan ne anlar.. :))

İki beşik hakkında da fazla bilgim yok. Ama annelerin ortak söyledikleri bir şey varsa, bebek ilk aylar da çok gazlı olduğu için, sallanmak istiyormuş. Bana sallanan beşik almayı öneriyorlar..

Nursecm.......................Erkek .............isim
M123S..........................Erkek..............isim
Mcrhelena....................Erkek..................isim
Efefsunkar....................Erkek..................isim
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız..................isim
Senkoyadimi.................Kız.............isim
Arsinli...........................Kız.................DİLARA
Lucccck........................Kız..................isim

kızlar cinsiyeti söyleyin ekleyeyim listeye, isim netleştiyse onuda yazayım :)

Onu nerde bulabilirim peki

Maşallah, aklınıza da neler geliyor. Hiç benim aklıma bayram da geliyor, bebeğe bayramlık alırım diye hiç düşünmedim..
Bebek bu yahu.. Bebek bayramdan ne anlar.. :))
:) valla geliyor benim. Bayramda dedelere ninelere gidicez cici giysin istiyorum. Heves ediyorum

Evet canım haklısın öyle demişti geçen randevuda bakalım gidince görcez artık sorarım yinede Sağol uyardigin icin

Kızlar kimse benim hamileliğime inanmıyor dışardan 18. Hafta ama benim karnım hala belirgin değil bebek hareketlerini de anlayamadığım içinde bende kötü hissediyorum
İnan benimki de çok nadir belli oluyor canım. Benimki de babasına çekmiş herhalde rahatı yerinde kıpırdamıyor hiç. Benimki ilk belki o yüzden. Senin de ilkse ondandır belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…