sağol canım hayırlı olsun oğluşunuz evet şuanda listede kız erkek kafa kafaya bi mücadele var :)Siyetem Tebrikklerr Canimmm... Benimde Erkek Bebisimm Olucak Insallah..
Bana doktorum sola yatıcam diye zorlama kendini, nasıl rahat hissediyosan öyle yat demişti.Nasıl rahat ediyorsan o şekil de uyu. Bence kendini de, bebeğini de strese sokma. Sol tarafa yatacağım diye de zorlama kendini.. Umarım kısa zaman içerisin de ağrıların azalır.. Rahat rahat uyursun..
Zaten normalde de sen ne giyiyorsan bebege 1 kat fazlasını giydirmek lazım diyr duymustum sen al yinede istediğini üşüdügünü hissedersen ince battaniye ortersin yada ince yelek giydirirsin içinde kalmasın hevesini alKafam karıştı şimdi hatta çok güzel şortlu tulumlar vardı nette kayınvalidem üşür diyince almadım
Doğru söylüyorsun hepsnden olsun bende hevesimi alayım :)Zaten normalde de sen ne giyiyorsan bebege 1 kat fazlasını giydirmek lazım diyr duymustum sen al yinede istediğini üşüdügünü hissedersen ince battaniye ortersin yada ince yelek giydirirsin içinde kalmasın hevesini al
CANIM SENIN AGRIN NE DURUMDA
Ilk 3 gun çok kötüydüm kızlar sonrasında ilaçlar etkisini gösterdi cok şükür iyiyim. Bu arada idrar yolları enfeksiyonu değil böbrek enfeksiyonuymus. Antibiyotiğe devam ediyorum inşallah tekrarlamaz. Sorduğunuz için de ayrıca çok teşekkür ederimKızlar english homeda müslin battaniye vardı ikili bayağı büyük. 30 liraya inmişti tanesi 15 e geliyor yani ben aldım. Haberimiz olsun.
KIRMIZILIKUCUKKIZ nasıl oldun canım
Insallh canim ayaklarini aman sicak tut emii gecmis olsn tekrarIlk 3 gun çok kötüydüm kızlar sonrasında ilaçlar etkisini gösterdi cok şükür iyiyim. Bu arada idrar yolları enfeksiyonu değil böbrek enfeksiyonuymus. Antibiyotiğe devam ediyorum inşallah tekrarlamaz. Sorduğunuz için de ayrıca çok teşekkür ederim
hayırlı olsun canım sağlıcakla al kucağına inşALLAHNursecm.......................Erkek .............isim
Mcrhelena....................Erkek..................isim
Momocan.....................Kız..................isim
Senkoyadimi.................Kız.............isim
Arsinli...........................Kız.................isim
Lucccck........................Kız..................isim
kızlar cinsiyeti söyleyin ekleyeyim listeye, isim netleştiyse onuda yazayım :)
Bende dun gittim.saglik.ocagina.hemsire 21.haftada gelceksin dedi.geri.gonderdi.beni.sinir.oldumKızlar bende bugün tetenoz aşımı oldum bir ay sonra diğer dozu olucakmışım..ayrıca birşey sormak istiyorum bizim bebişler haziranda olcak malum havalar sıcak olucak ama kısa kollu giydirmicez dimi uzun kollu almamız lazım yeni doğan kıyafetlerini
17.haftadan itibaren yapılıyor zaten banada 20.haftada genelde dedi bende doktorum şimdi yaptırmamı söyledi deyince yaptı Zaten bir ay sonra bir doz daha yapılcakBende dun gittim.saglik.ocagina.hemsire 21.haftada gelceksin dedi.geri.gonderdi.beni.sinir.oldum
Kızlar kimse benim hamileliğime inanmıyor dışardan 18. Hafta ama benim karnım hala belirgin değil bebek hareketlerini de anlayamadığım içinde bende kötü hissediyorum
Kızlar kimse benim hamileliğime inanmıyor dışardan 18. Hafta ama benim karnım hala belirgin değil bebek hareketlerini de anlayamadığım içinde bende kötü hissediyorum
Aynı sorunları bende yaşıyorum. Buradaki bazı arkadaşlarımız alışverişe başlamışlar. Ben daha bebeğim için, hiçbir şey almadım. Yavaş yavaş almaya başlayacağım...
Şimdi bizler ne kadar almamız gerekiyor. Misal 0-3 aylık için ne kadar zıbın alınmalı.. Kaç kısa ve uzun kollu takım alınmalı.. Penye battaniye de çok kullanışlı oluyormuş, kaç tane alınmalı ?
Ben hala beşik konusun da net değilim kafam karışık.. Bebek arabasına az çok karar verdim gibi..
Ben beşik için yatak odasına chicconun next2me beşiğini almyı düşünüyorum yerim dar ve bu beşik kullanışlıymış baya netten bakabilirsin canım
Bayramda çıkarma bence bebeği dışarı. O kalabalıkta mikrop kapmaz mı. Çok minik ya.. bana gelen çok olur diye bende bayramlık alicam. Ama bu kadar kalabalikla hasır nesir olması yeter bence.. 2 haftadan sonra dışarıda gezeriz diyordum bende ama bı ayını doldurmasını beklicem galiba..:) valla geliyor benim. Bayramda dedelere ninelere gidicez cici giysin istiyorum. Heves ediyorum
Bende istemiyorum açıkçası ama eşim bayramda mutlaka gidecek aile ziyaretine. Hele yakınken asla kalmaz evde. Napim mecbur gidilecek. İnşallah mikrop falan kapmaz . çünkü belki de yirmi günlük bile olmicakİç karın meselesi. Bnm bi arkadaşın gebe olduğunu 6. Ayında anlamistik..
İnsan nerden başlayacağını bilemiyor ki? Bi de cinsiyet değişirse diye endişeli yım her ne kadar doktor net erkek dese de. Beşik konusunda ben mobilya alicam. Ancak yani çekmeceli mı yoksa cekmeceyi ayrımı alacağıma karar veremiyorum. Bitişik olanların alt değiştirme kismi da oluyor. Ama bu kez çok ağır olabilir.. en iyisi zıbın, badi, süt sağma pompası, tırnak makası banyo küveti gibi şeyleri önden almak..Beşik ve araba için iyi düşünmek lazım.
Onların da kullanım süresi çok kısa değil mi ya. 6 ay için 750 TL.. büyük beşik parasına bedel diye vazgeçtim ben ondan.
Bayramda çıkarma bence bebeği dışarı. O kalabalıkta mikrop kapmaz mı. Çok minik ya.. bana gelen çok olur diye bende bayramlık alicam. Ama bu kadar kalabalikla hasır nesir olması yeter bence.. 2 haftadan sonra dışarıda gezeriz diyordum bende ama bı ayını doldurmasını beklicem galiba..
İç karın meselesi. Bnm bi arkadaşın gebe olduğunu 6. Ayında anlamistik..
İnsan nerden başlayacağını bilemiyor ki? Bi de cinsiyet değişirse diye endişeli yım her ne kadar doktor net erkek dese de. Beşik konusunda ben mobilya alicam. Ancak yani çekmeceli mı yoksa cekmeceyi ayrımı alacağıma karar veremiyorum. Bitişik olanların alt değiştirme kismi da oluyor. Ama bu kez çok ağır olabilir.. en iyisi zıbın, badi, süt sağma pompası, tırnak makası banyo küveti gibi şeyleri önden almak..Beşik ve araba için iyi düşünmek lazım.
Onların da kullanım süresi çok kısa değil mi ya. 6 ay için 750 TL.. büyük beşik parasına bedel diye vazgeçtim ben ondan.
Mecburen öyle alıcam yatak odamda yer yok
Bayramda çıkarma bence bebeği dışarı. O kalabalıkta mikrop kapmaz mı. Çok minik ya.. bana gelen çok olur diye bende bayramlık alicam. Ama bu kadar kalabalikla hasır nesir olması yeter bence.. 2 haftadan sonra dışarıda gezeriz diyordum bende ama bı ayını doldurmasını beklicem galiba..
Tşk ederim canım . Buluruz inş. Benim 4 ay kaldı sanki:))))hayırlı olsun canım ....5 ay daha var en az bulucaz inşşallah :)
canim 18 hafta oldu.aramizda 2 gun var hatta..Aynen benim de belime iğne batar gibi oluyodu o geçti . Siz kaç haftalıksınız
Ayy bende nasipse 19 ocakta ogrenicem bende kiz olursa Selin istiyorumBizimde kizimiz oluyor bugun ogrendim cok mutluyum ismini selen koymayi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?