2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende istemiyorum açıkçası ama eşim bayramda mutlaka gidecek aile ziyaretine. Hele yakınken asla kalmaz evde. Napim mecbur gidilecek. İnşallah mikrop falan kapmaz . çünkü belki de yirmi günlük bile olmicak
Bebişlerimiz bi doğsun hayırlısıyla babalar o zaman daha cok duşunur o zaman anlarlar. Tabi umarım ne kadar az insanla biraraya gelse o kadar iyi hem bizler de rahat edemeyiz sık sık emziriyor alt değiştiriyor olacağız. Nazar alırlar allah korusun en iyisi az daha beklemek bu bayram öyle gececek.

Cok güzel haberler alırsın inşallah canim. Bize de haber ver bebisini güzel güzel izleyeceksin bugün uzun uzun oh ne keyif ama
çok teşekkür ederim sanada çok çok geçmiş olsun...
inşallah tez zamanda iyileşirsin, eşinde güzel bir iş bulur inşallah...

kizlar dün esimle cok buyuk kavga ettik saatlerce agladim kendime engel olamadim durduramadim sanirim sinir krizi gecirdim sonra sakinlestim ama bu seferde bebegime bisey olur mu acaba diye üzüldum belki bisey olmaz ama etkinlenir yavrum cok zor bi surec gercekten cok hassaslastim esimde ustume gelince dayanamiyorum hem calisiyorum hem okuyorum bide hamilelik ve ev isleri derken bazen agir geliyor

Yok bendede tam tersi.şişliğim indi batmalar geçti.hiç bir belirti kalmadı diye korkuyorum..

Belirtiler zamanla azalıyor sonradan hiç kalmıyor :) zamanla yerini farklı farklı şikayetler alıyo, ama o tekmeler başlayınca butun rahatsızlıklar bitiyo gidiyo :)

Oyuzden korkma benımde öyle olmustu bende senın gıbı kendımı uzmustum randevuya kadar. Gayet normal yani.

Bu kadar üzme kendini. Hepimiz zaman zaman yaşayabiliyoruz böyle kavgalar. Ama hamileyken bi tık daha tartışmaya girmekten uzak durmak daha iyidir. Mutluluklar gibi kavgalar da bi gerçek sonuçta. Bir de bak ne güzel demişsin, hem çalışıp hem okul hem ev. Ne kadar güçlü bi kadınsın, tebrik ediyorum seni. Kim haksızsa zaten özür diler barışırsınız umarım.

Bisey olmamıştır canim allahın izniyle ben de bir gun çok ağlayıp çok bağırmıştım sonra o kadar pişman oldum ki oturup bebeğime konuştum saatlerce.. artık bizi duyuyorlar canim yuksek seslerden rahatsız olup mutluluğu ve huzuru anlayabiliyorlar. Onunla konuş ve bir süre daha mutlu huzurlu olmaya çalış. Ben etkilendiklerine inanıyorum maalesef ki.. Ama hangimiz yaşamıyoruz ki bunları. Eşini karşına al konuş benim için değilse de bebeğimiz için bir süre beni alttan almaya çalış de.. bebeğimiz için sakın olmaya çalışacağız bir süre..

belliydi bu kadar ağrı çok geçmiş olsun.

Bende eda koymayi dusunuyorum eşimi ikna etmem lazım:)

Valla bravo. bende çalışıyorum ama ayda bir eve temizlikçi alıyorum. bi de okuyormuşsun. Allah bunların mükafatını verecek inş. Ben de eşimle 12. haftamda boşanmanın eşiğine gelmiştim. bebeği aldırmak için yasal süre nedir diye bakmıştım hatta. sonra eşimle birbirimize bakıp ne yapıyoruz biz dedik. sadece hamileler değil babalar da sendroma giriyor galiba..en güzeli bebeğe odaklanıp boşvermeye çalışmak..

kızlar ben de doktora gittim şükür iyi bebişler. büyümüşler :)) 20. haftaya giriş yaptık, sata göre bakmıyoruz dedi doktor. biri 234 diğeri 256 gr

Sonunda bi doktor söylemiş neyi baz alacağımızı. Bnm bi hafta önden gidiyor çünkü. E o zaman doğum tarihi de bi hafta önce olacak..Valla azıcık erken doğsun zaten. Bayramda gelen gide olacak, biraz toparlasın bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…