- 23 Aralık 2014
- 161
- 138
- 53
Yok bendede tam tersi.şişliğim indi batmalar geçti.hiç bir belirti kalmadı diye korkuyorum..Insallah cnm bugun sag kasigim agriyor boyle sanci gibi sanada oluyor mu
Sen hissediyor musun miniği :) ben hissetmiyorum ya da anlayamıyorum galibacanim 18 hafta oldu.aramizda 2 gun var hatta..
Bebişlerimiz bi doğsun hayırlısıyla babalar o zaman daha cok duşunur o zaman anlarlar. Tabi umarımBende istemiyorum açıkçası ama eşim bayramda mutlaka gidecek aile ziyaretine. Hele yakınken asla kalmaz evde. Napim mecbur gidilecek. İnşallah mikrop falan kapmaz . çünkü belki de yirmi günlük bile olmicak
Cok güzel haberler alırsın inşallah canim. Bize de haber ver bebisini güzel güzel izleyeceksin bugün uzun uzun oh ne keyif amaKizlar saatlerdir uyuyamiyorum bugun bir aksilik cikmazsa ayrintili ultrasona gidecem...heyecan basti galiba.
Sağol canım ayaklarımın altında sıcak su torbası sürekli. Çok çok sağolInsallh canim ayaklarini aman sicak tut emii gecmis olsn tekrar
çok teşekkür ederim sanada çok çok geçmiş olsun...Cok güzel haberler alırsın inşallah canim. Bize de haber ver bebisini güzel güzel izleyeceksin bugün uzun uzun oh ne keyif ama
ay hadi inşallah güzel sonuçlarla gel.. Doya doya seyret bebişini..Kizlar saatlerdir uyuyamiyorum bugun bir aksilik cikmazsa ayrintili ultrasona gidecem...heyecan basti galiba.
Korkma Allahin izniyle biseycik yoktur az kaldi gorucez yavrularimizi zaten kismetseYok bendede tam tersi.şişliğim indi batmalar geçti.hiç bir belirti kalmadı diye korkuyorum..
Sağol canım.. Inşallahçok teşekkür ederim sanada çok çok geçmiş olsun...
inşallah tez zamanda iyileşirsin, eşinde güzel bir iş bulur inşallah...
Kizlar saatlerdir uyuyamiyorum bugun bir aksilik cikmazsa ayrintili ultrasona gidecem...heyecan basti galiba.
Yok bendede tam tersi.şişliğim indi batmalar geçti.hiç bir belirti kalmadı diye korkuyorum..
kizlar dün esimle cok buyuk kavga ettik saatlerce agladim kendime engel olamadim durduramadim sanirim sinir krizi gecirdim sonra sakinlestim ama bu seferde bebegime bisey olur mu acaba diye üzüldum belki bisey olmaz ama etkinlenir yavrum cok zor bi surec gercekten cok hassaslastim esimde ustume gelince dayanamiyorum hem calisiyorum hem okuyorum bide hamilelik ve ev isleri derken bazen agir geliyor
Bisey olmamıştır canim allahın izniyle ben de bir gun çok ağlayıp çok bağırmıştım sonra o kadar pişman oldum ki oturup bebeğime konuştum saatlerce.. artık bizi duyuyorlar canim yuksek seslerden rahatsız olup mutluluğu ve huzuru anlayabiliyorlar. Onunla konuş ve bir süre daha mutlu huzurlu olmaya çalış. Ben etkilendiklerine inanıyorum maalesef ki.. Ama hangimiz yaşamıyoruz ki bunları. Eşini karşına al konuş benim için değilse de bebeğimiz için bir süre beni alttan almaya çalış de.. bebeğimiz için sakın olmaya çalışacağız bir süre..kizlar dün esimle cok buyuk kavga ettik saatlerce agladim kendime engel olamadim durduramadim sanirim sinir krizi gecirdim sonra sakinlestim ama bu seferde bebegime bisey olur mu acaba diye üzüldum belki bisey olmaz ama etkinlenir yavrum cok zor bi surec gercekten cok hassaslastim esimde ustume gelince dayanamiyorum hem calisiyorum hem okuyorum bide hamilelik ve ev isleri derken bazen agir geliyor
belliydi bu kadar ağrıIlk 3 gun çok kötüydüm kızlar sonrasında ilaçlar etkisini gösterdi cok şükür iyiyim. Bu arada idrar yolları enfeksiyonu değil böbrek enfeksiyonuymus. Antibiyotiğe devam ediyorum inşallah tekrarlamaz. Sorduğunuz için de ayrıca çok teşekkür ederim
Jokerde , e bebekte.. bulabilirsiniz.. internet üzerinden de sipariş edilebilir. bazen indirimde oluyor çünkü. takip etmemiz gerekiyorOnu nerde bulabilirim peki
kizlar dün esimle cok buyuk kavga ettik saatlerce agladim kendime engel olamadim durduramadim sanirim sinir krizi gecirdim sonra sakinlestim ama bu seferde bebegime bisey olur mu acaba diye üzüldum belki bisey olmaz ama etkinlenir yavrum cok zor bi surec gercekten cok hassaslastim esimde ustume gelince dayanamiyorum hem calisiyorum hem okuyorum bide hamilelik ve ev isleri derken bazen agir geliyor
kızlar ben de doktora gittim şükür iyi bebişler. büyümüşler :)) 20. haftaya giriş yaptık, sata göre bakmıyoruz dedi doktor. biri 234 diğeri 256 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?