- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
Bunu duyduğuma bende çok sevindim,benimki de sata göre 8 gün önde. İnşallah sağlıkla,zamanında gelirler.kızlar ben de doktora gittim şükür iyi bebişler. büyümüşler :)) 20. haftaya giriş yaptık, sata göre bakmıyoruz dedi doktor. biri 234 diğeri 256 gr
Amin inşallah canım. sağolasın büyüyorlar teyzesiBunu duyduğuma bende çok sevindim,benimki de sata göre 8 gün önde. İnşallah sağlıkla,zamanında gelirler.
bu arada senin bebişlerinde maşallahı var
Insallah Allah gonlunuze gore versinAyy bende nasipse 19 ocakta ogrenicem bende kiz olursa Selin istiyorum
özellikle sordumValla bravo. bende çalışıyorum ama ayda bir eve temizlikçi alıyorum. bi de okuyormuşsun. Allah bunların mükafatını verecek inş. Ben de eşimle 12. haftamda boşanmanın eşiğine gelmiştim. bebeği aldırmak için yasal süre nedir diye bakmıştım hatta. sonra eşimle birbirimize bakıp ne yapıyoruz biz dedik. sadece hamileler değil babalar da sendroma giriyor galiba..en güzeli bebeğe odaklanıp boşvermeye çalışmak..
Sonunda bi doktor söylemiş neyi baz alacağımızı. Bnm bi hafta önden gidiyor çünkü. E o zaman doğum tarihi de bi hafta önce olacak..Valla azıcık erken doğsun zaten. Bayramda gelen gide olacak, biraz toparlasın bebişlerimiz
Böbrek enfeksiyonunu ilk kez duydum. Çok geçmiş olsun canımIlk 3 gun çok kötüydüm kızlar sonrasında ilaçlar etkisini gösterdi cok şükür iyiyim. Bu arada idrar yolları enfeksiyonu değil böbrek enfeksiyonuymus. Antibiyotiğe devam ediyorum inşallah tekrarlamaz. Sorduğunuz için de ayrıca çok teşekkür ederim
20 bebeği bayram gezmesine mi götüreceksin :) günah kızzz nazar olur valla bebiş çok da süsleme:) valla geliyor benim. Bayramda dedelere ninelere gidicez cici giysin istiyorum. Heves ediyorum
Önümüzdeki perşembe inşallah,5 güncük kaldıAmin inşallah canım. sağolasın büyüyorlar teyzesisenin kontrol ne zaman?
Hadi az kalmış inşallah bu sefer gösterir cinsiyeti bi sen kaldın öğrenmeyen heralde bizde meraklar içndeyiz :)Önümüzdeki perşembe inşallah,5 güncük kaldı
maşallah canım sana da bebişleredekızlar ben de doktora gittim şükür iyi bebişler. büyümüşler :)) 20. haftaya giriş yaptık, sata göre bakmıyoruz dedi doktor. biri 234 diğeri 256 gr
güzel haberlerle gel cenım hadi bakalımKizlar saatlerdir uyuyamiyorum bugun bir aksilik cikmazsa ayrintili ultrasona gidecem...heyecan basti galiba.
canım bu dönemleri hepimiz yaşıyoruz sen kendini üzmemeye bak emin ol geçecektir.kizlar dün esimle cok buyuk kavga ettik saatlerce agladim kendime engel olamadim durduramadim sanirim sinir krizi gecirdim sonra sakinlestim ama bu seferde bebegime bisey olur mu acaba diye üzüldum belki bisey olmaz ama etkinlenir yavrum cok zor bi surec gercekten cok hassaslastim esimde ustume gelince dayanamiyorum hem calisiyorum hem okuyorum bide hamilelik ve ev isleri derken bazen agir geliyor
oh oh az kalmış :) güzel haberlerini bekliyoruz o zamanÖnümüzdeki perşembe inşallah,5 güncük kaldı
teşekkür ederizmaşallah canım sana da bebişlerede
Dr'um 20 ve 24. haftada yaptıracaksın dedi bana da. Yalnız sağlık ocağındaki aşı difteriyle birlikteymiş bana tetavax önerdi o sadece tetanozmuş kızlar17.haftadan itibaren yapılıyor zaten banada 20.haftada genelde dedi bende doktorum şimdi yaptırmamı söyledi deyince yaptı Zaten bir ay sonra bir doz daha yapılcak
benim bebeğiminde cinsiyeti tam belli değil geçen kontrolümde tam göstermedi ama doktorum erkek gibi görüyorum dedi inşallah benimde bu sefer gittiğimde seninki gibi kız der 1 oğlum var şaka bi yana her kontrolde tek duymak istediğim şey sağlıklı olduğu rabbim sağlık versin bebeklerimize gerisi hiç önemli değilIyi aksamlar kizlar bugun dr gttim basta erkek demisti ama cinsiyet degistirmis kiz dedi neyseki cok sukur bebegimin eli ayagi duzgun ama tahlil yaptim d vitamini eksikligim cok fazla cikti kan ilaci vitamin bakik yagi ve devit verdi bikac kutu yemem icmem gayet yerinde hatta nerdeyse 6 kg aldim aama vitamin eksikligi cikmasi beni uzdu sizce ne yapim bu durumda ha i peynirdi yogurttu hergub yiyen insandim buarada bebegimde 196 gr dedi
benim 3 yaşında bir oğlum var sorunu hemen cevaplayım üstünü kirletme durumu bebeğine göre değişir eğer benim oğlum gibi sürekli 1 çay bardağı dolusu kusa ve sıvı kaka yapan bir bebekse çok ihtiyacın var ben bile annesi olarak sürekli kustuğu için günde en az 5 tişört değiştiriyordum ay ne günlerdi bayanlar sürekli kusardı hemde ne kusma biz artık eşimle zamanını tahmin edip halıya değil de parkeye denk getirmeye çalışıyorduk ben sürekli halı silerdim inşallah bu bebeğim öyle olmazBen ne olur ne olmaz hem kısa hem uzun alacağım. evim sıcak ama dışarı daha serin. evde gündüz kısa gece uzun, ve de dışarıda uzun kollu giydireceğim. ben de kaç adet alacağım konusunda kararsızım. ilk 3 ay bebiş günde kaç zıbın kaç üst değiştirmek zorunda kalır ki? Bilen varsa bizi bilgilendirebilir mi?
Aaaaaaayyyy Kızçelerrrrr canım Hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün. Hepimize Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsinbi kız da benden :)
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş. bizim isim masal kesin ama önüne kısa bi isim daha bakıyorum şimdilik Sare Masal yazabilirsinNursecm.......................Erkek .............isim
Mcrhelena....................Erkek..................isim
Momocan.....................Kız..................isim
Senkoyadimi.................Kız.............isim
Arsinli...........................Kız.................isim
Lucccck........................Kız..................isim
kızlar cinsiyeti söyleyin ekleyeyim listeye, isim netleştiyse onuda yazayım :)
Canım hayırlı Uğurlu olsun İnşaallah Allha hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin küçük padişahı@arsinli Tebrikklerr Canimmm... Benimde Erkek Bebisimm Olucak Insallah..
Bende öyleyim canım internette okudum hamilelerin cicim ayıymış enerjimizin tavan yaptığı haftalarmış bunlar ne ağrı var ne bişi Şeytan kulağına bi enerjikim görme iş yapasım falan geliyor yemek memek ama insan korkuyo bünye alıştı ağrıya batmayaYok bendede tam tersi.şişliğim indi batmalar geçti.hiç bir belirti kalmadı diye korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?