2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kızlar ben de doktora gittim şükür iyi bebişler. büyümüşler :)) 20. haftaya giriş yaptık, sata göre bakmıyoruz dedi doktor. biri 234 diğeri 256 gr
Bunu duyduğuma bende çok sevindim,benimki de sata göre 8 gün önde. İnşallah sağlıkla,zamanında gelirler.
bu arada senin bebişlerinde maşallahı var

özellikle sordum büyüme haftasını baz alıyoruz dedi, satı değil. erken de olsa sağlıkla doğsunlar da dimi dimi

Böbrek enfeksiyonunu ilk kez duydum. Çok geçmiş olsun canım

canım bu dönemleri hepimiz yaşıyoruz sen kendini üzmemeye bak emin ol geçecektir.

17.haftadan itibaren yapılıyor zaten banada 20.haftada genelde dedi bende doktorum şimdi yaptırmamı söyledi deyince yaptı Zaten bir ay sonra bir doz daha yapılcak
Dr'um 20 ve 24. haftada yaptıracaksın dedi bana da. Yalnız sağlık ocağındaki aşı difteriyle birlikteymiş bana tetavax önerdi o sadece tetanozmuş kızlar

benim bebeğiminde cinsiyeti tam belli değil geçen kontrolümde tam göstermedi ama doktorum erkek gibi görüyorum dedi inşallah benimde bu sefer gittiğimde seninki gibi kız der 1 oğlum var şaka bi yana her kontrolde tek duymak istediğim şey sağlıklı olduğu rabbim sağlık versin bebeklerimize gerisi hiç önemli değil

benim 3 yaşında bir oğlum var sorunu hemen cevaplayım üstünü kirletme durumu bebeğine göre değişir eğer benim oğlum gibi sürekli 1 çay bardağı dolusu kusa ve sıvı kaka yapan bir bebekse çok ihtiyacın var ben bile annesi olarak sürekli kustuğu için günde en az 5 tişört değiştiriyordum ay ne günlerdi bayanlar sürekli kusardı hemde ne kusma biz artık eşimle zamanını tahmin edip halıya değil de parkeye denk getirmeye çalışıyorduk ben sürekli halı silerdim inşallah bu bebeğim öyle olmaz
kıyafet konusunda bi doktor bilgisi paylaşayım hep anneler ne kadar giydirmeleri konusunda kararsızlık yaşarlar çünkü çevredekilerden özellikle babaanne anneanne farklı sesler çıkar yeni doğan bebek bizler gibi vücudunu ısıtamaz bunun iiçin sen ne giyiyorsan 1 kat fazla giydireceksin bebeğe sizlere tavsiyem yaz bebeği olacakları için kurtarıcımız penye yelekler ne terletir ne üşütür şunu unutmayın terlemek üşümekten daha kötüdür

Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş. bizim isim masal kesin ama önüne kısa bi isim daha bakıyorum şimdilik Sare Masal yazabilirsin

Yok bendede tam tersi.şişliğim indi batmalar geçti.hiç bir belirti kalmadı diye korkuyorum..
Bende öyleyim canım internette okudum hamilelerin cicim ayıymış enerjimizin tavan yaptığı haftalarmış bunlar ne ağrı var ne bişi Şeytan kulağına bi enerjikim görme iş yapasım falan geliyor yemek memek ama insan korkuyo bünye alıştı ağrıya batmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…