- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
ilk 7-8 hafta çok gördüm,sonra uykuyla beraber o da kesildi.Kizlar bu arada hamile kaldiginizdan beri cok mu ruya goruyosunuz yoksa ayni mi ben cok ruya goruyorum ya normalde pek goren biri degilim. Ama hamileyken o kadar sacma ruyalar goruyorum ki uyaninca hatirlayip guluyorum var mi boyle olan:) dun gece esimle tekrar evleniyoduk ve ben pembe gelinlik giymistim hayrolsun insallah
Kizlar bu arada hamile kaldiginizdan beri cok mu ruya goruyosunuz yoksa ayni mi ben cok ruya goruyorum ya normalde pek goren biri degilim. Ama hamileyken o kadar sacma ruyalar goruyorum ki uyaninca hatirlayip guluyorum var mi boyle olan:) dun gece esimle tekrar evleniyoduk ve ben pembe gelinlik giymistim hayrolsun insallah
Arkadaşlarım merhaba. Geldim ben. Beklentilerimin çok çok altında bir detaylı ultrasondu. 2 dk sürdü resmen. Sonra bebeğiniz şu an için gayet sağlıklı görünüyor dedi. O kadar. Şükürler olsun darısı sizlere olsun inş. İnsan bi fotoğraf falan verir. Bi gösterir bebeği. Hiçbir şey yok. Özellerde perinatolog olmadığı için beni devlete yönlendirdiler. Normalde özelde muayene oluyorum. 20+6 yım bugün normalde 20+2 çıktı. Arayı kapatmamış hala. Neyse sağlıklı olsun da tek. Zamanla kapanır diye umuyorum. Benden şimdilik bu kadar :)
Kizlar bu arada hamile kaldiginizdan beri cok mu ruya goruyosunuz yoksa ayni mi ben cok ruya goruyorum ya normalde pek goren biri degilim. Ama hamileyken o kadar sacma ruyalar goruyorum ki uyaninca hatirlayip guluyorum var mi boyle olan:) dun gece esimle tekrar evleniyoduk ve ben pembe gelinlik giymistim hayrolsun insallah
17+4 ten selam olsun herkese...
17+4 ten selam olsun herkese...
geldimki....Sağol canım.. Inşallah.. kacta randevun
bende hem çalışıyorum hem okuyorum hemde hamişim.kizlar dün esimle cok buyuk kavga ettik saatlerce agladim kendime engel olamadim durduramadim sanirim sinir krizi gecirdim sonra sakinlestim ama bu seferde bebegime bisey olur mu acaba diye üzüldum belki bisey olmaz ama etkinlenir yavrum cok zor bi surec gercekten cok hassaslastim esimde ustume gelince dayanamiyorum hem calisiyorum hem okuyorum bide hamilelik ve ev isleri derken bazen agir geliyor
Yok canım Başa gelen çekilir ne yapalım şimdilik iyi. Sağlıkları iyi olsunda ağrı vs.insana endişe veriyo başka bişey değil korkuyorum bi sıkıntı mı var diye. Yoksa Ağrısın heryerimKeyfinize kaçırmak gibi olmasın da 20. Hafta başlıyor gibi sanki:))) İnş sizde öyle olmaz. Ben fena oldum bu hafta. Sırt ağrım baş ağrım ...
Maşaallah annesi iyi beslemişsin.Bu takvim tutmuyo canım benimkininde boyu uzun Maşaallah bende kısayım babada ailede uzun yok hiçDoktor bebek 162 gr dedi bebek 16 haftalıkmış takvimlerde 162 gr bebek 18. Haftaya geliyor....obur mu benim kızım yedi bitirdi anasını :)
nasıl geçtiigeldimki....
.
Arkadaşım moralini bozmak seni endişeye sevketmek gibi olmasın ama 2 dakikada ayrıntılı usg mümkün değil. İki tane doğum yaptım iki ayrı yerde ayrıntılıya girdim ki eşim değildi yapanlar ikisi de 30-35 dk sürdü. Kafa ölçümünden başlayıp ayak parmaklarının kemiklerini sayarak bitiriyorlar. Cd fotoğraf onlar gereksiz ayrıntı anne baba mutlu olsun hatıra kalsın babında. Ama teşhis ve tanı amaçlı detaylı ultrason böyle olmamalı. Eğer imkanının varsa bir başka dr a tekrar ettirmende fayda var bence. Ama doktoruna güveniyorsan birşey diyememArkadaşlarım merhaba. Geldim ben. Beklentilerimin çok çok altında bir detaylı ultrasondu. 2 dk sürdü resmen. Sonra bebeğiniz şu an için gayet sağlıklı görünüyor dedi. O kadar. Şükürler olsun darısı sizlere olsun inş. İnsan bi fotoğraf falan verir. Bi gösterir bebeği. Hiçbir şey yok. Özellerde perinatolog olmadığı için beni devlete yönlendirdiler. Normalde özelde muayene oluyorum. 20+6 yım bugün normalde 20+2 çıktı. Arayı kapatmamış hala. Neyse sağlıklı olsun da tek. Zamanla kapanır diye umuyorum. Benden şimdilik bu kadar :)
Nasıl geçti canimgeldimki....
bende hem çalışıyorum hem okuyorum hemde hamişim.
öncelikle bir temizlikçi buluyorsun ütü işin oluyorsa kuru temizlemeye veriyorsun tanesini 2-3 tl bılmıyorum yere göre değişir ütületiyorsun. derslerine odaklanıyorsun.canın ısterse yemek yaparsın ıstemezse dısardan yıyorsun.
bırak bırkaç ay dayansın kocan.
ben böyle yapıyorum harfı harfine.
sıkıyosa laf etsın.
edemez aksıne seviniyor benımkı böyle yapıyorum dıye.
Bende aynen oyle yapıyorum maalesef.kuru temızleme ısını de abla yapıo bızde utu kısmını saolsun ama acılıyet durumunda dusunulebılır valla hıc gelmemıstı aklımageldimki....
bende hem çalışıyorum hem okuyorum hemde hamişim.
öncelikle bir temizlikçi buluyorsun ütü işin oluyorsa kuru temizlemeye veriyorsun tanesini 2-3 tl bılmıyorum yere göre değişir ütületiyorsun. derslerine odaklanıyorsun.canın ısterse yemek yaparsın ıstemezse dısardan yıyorsun.
bırak bırkaç ay dayansın kocan.
ben böyle yapıyorum harfı harfine.
sıkıyosa laf etsın.
edemez aksıne seviniyor benımkı böyle yapıyorum dıye.
Evet haklisiniz daha var bakalım ne olacak. Sağlıkla gelsinler deuzgungul bence şimdiden onun planını yapma, eşinle gitmeyelim vs muhabbetine girersen gereksiz gerginlik olur. O dönemki duruma göre hareket edersiniz.
Benim tahmini doğum tarihim tam bayram üstü olduğu için plan yapmıyorum.Ama Haziran başı gibi olursa en azından anneannesine babaannesine bayramlaşmaya götürürüm. Tabii bebek de huysuz bir bebek olmazda :)
TAmam canım teşekkürler:)Ilk 1 ay kendi giydiginin bir kat fazlasini giydirmek yeterli canim ben sanirim 2 aylikken falan baslarim kisa kollulara. Sortlu tulumlara. Bence al 0-3 aylik olmasin onlar cok kullanilmiyo 3-6 aylik al sen kisa kollulari efil efil giyer bebis :)
Tamam onada bir bakrım ozaman aradaki fark anlaşılır zaten teşekkürler:)Jokerde , e bebekte.. bulabilirsiniz.. internet üzerinden de sipariş edilebilir. bazen indirimde oluyor çünkü. takip etmemiz gerekiyor
Van da görev yapıyorum. Ben araştırayım da yakınımda bulunan başka bir ildeki özele gideyim. Bende hiç tatmin olmadım. Bu kadar kısa sürede ne baktı neyi anladı anlamadım. Açıklaman için teşekkür ederim canım <3 dr u da tanımıyorum ki, güveneyim.Arkadaşım moralini bozmak seni endişeye sevketmek gibi olmasın ama 2 dakikada ayrıntılı usg mümkün değil. İki tane doğum yaptım iki ayrı yerde ayrıntılıya girdim ki eşim değildi yapanlar ikisi de 30-35 dk sürdü. Kafa ölçümünden başlayıp ayak parmaklarının kemiklerini sayarak bitiriyorlar. Cd fotoğraf onlar gereksiz ayrıntı anne baba mutlu olsun hatıra kalsın babında. Ama teşhis ve tanı amaçlı detaylı ultrason böyle olmamalı. Eğer imkanının varsa bir başka dr a tekrar ettirmende fayda var bence. Ama doktoruna güveniyorsan birşey diyemem
nasıl geçtii
Nasıl geçti canim
Bende aynen oyle yapıyorum maalesef.kuru temızleme ısını de abla yapıo bızde utu kısmını saolsun ama acılıyet durumunda dusunulebılır valla hıc gelmemıstı aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?