2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ilk 7-8 hafta çok gördüm,sonra uykuyla beraber o da kesildi.

Merhbalaaar kızlarrr hayırlı cumalar
Bu araada ruyan hayır olsun canım ben hamıle kaldıgımı ogrenmeden basladım cok ve degısık ruyalar gormeye ama normalde de gorurum ben o hafta ne yasıyosam abartılı halını

maşallah bebeğine güzel haberler için darısı hepimizin başına. fotoğraf olsaymış çok güzel olurmusta kısmet tabi. yeterki sağlıklı olsun. 4 güne çok takılma o birazda doktorun ölçümüyle alakalı oluyor . 4 gün birşey değil zaten.

allah hayra çıkarsın rüyanı inşallah.o çok uyanmamızdan kaynaklanıyor. sürekli bir haff uyku evresindeyiz. siz bide rüyaları lohusalıkta görün. en azından bende öyle olmuştu. sürekli yat kalktan ,birde bebeği düşünmekten resmen film gibi rüyalarım vardı.

17+4 ten selam olsun herkese...

maşallah göbişe

Sağol canım.. Inşallah.. kacta randevun
geldimki....
bende hem çalışıyorum hem okuyorum hemde hamişim.
öncelikle bir temizlikçi buluyorsun ütü işin oluyorsa kuru temizlemeye veriyorsun tanesini 2-3 tl bılmıyorum yere göre değişir ütületiyorsun. derslerine odaklanıyorsun.canın ısterse yemek yaparsın ıstemezse dısardan yıyorsun.
bırak bırkaç ay dayansın kocan.
ben böyle yapıyorum harfı harfine.
sıkıyosa laf etsın.
edemez aksıne seviniyor benımkı böyle yapıyorum dıye.

Y
Keyfinize kaçırmak gibi olmasın da 20. Hafta başlıyor gibi sanki:))) İnş sizde öyle olmaz. Ben fena oldum bu hafta. Sırt ağrım baş ağrım ...
Yok canım Başa gelen çekilir ne yapalım şimdilik iyi. Sağlıkları iyi olsunda ağrı vs.insana endişe veriyo başka bişey değil korkuyorum bi sıkıntı mı var diye. Yoksa Ağrısın heryerim

Doktor bebek 162 gr dedi bebek 16 haftalıkmış takvimlerde 162 gr bebek 18. Haftaya geliyor....obur mu benim kızım yedi bitirdi anasını :)
Maşaallah annesi iyi beslemişsin.Bu takvim tutmuyo canım benimkininde boyu uzun Maşaallah bende kısayım babada ailede uzun yok hiç

Arkadaşım moralini bozmak seni endişeye sevketmek gibi olmasın ama 2 dakikada ayrıntılı usg mümkün değil. İki tane doğum yaptım iki ayrı yerde ayrıntılıya girdim ki eşim değildi yapanlar ikisi de 30-35 dk sürdü. Kafa ölçümünden başlayıp ayak parmaklarının kemiklerini sayarak bitiriyorlar. Cd fotoğraf onlar gereksiz ayrıntı anne baba mutlu olsun hatıra kalsın babında. Ama teşhis ve tanı amaçlı detaylı ultrason böyle olmamalı. Eğer imkanının varsa bir başka dr a tekrar ettirmende fayda var bence. Ama doktoruna güveniyorsan birşey diyemem

Nasıl geçti canim

Bende aynen oyle yapıyorum maalesef.kuru temızleme ısını de abla yapıo bızde utu kısmını saolsun ama acılıyet durumunda dusunulebılır valla hıc gelmemıstı aklıma

Evet haklisiniz daha var bakalım ne olacak. Sağlıkla gelsinler de

Ilk 1 ay kendi giydiginin bir kat fazlasini giydirmek yeterli canim ben sanirim 2 aylikken falan baslarim kisa kollulara. Sortlu tulumlara. Bence al 0-3 aylik olmasin onlar cok kullanilmiyo 3-6 aylik al sen kisa kollulari efil efil giyer bebis :)
TAmam canım teşekkürler:)

Ben de bugün muayeneye gittim. 40 dk kadar sürdü. Elleri ayakları beyni ve gözlerini inceledi doktor. Çok şükür sıkıntı yok. Hareketlerini de hissetmeye başladığım için ilk defa kafam rahat gittim doktora. Karnı çıkmayan arkadaşlar vardı üzülüyorlardı benim de hiç karnım yok nerdeyse ve herşey normal. Bebek 20 cm ve 254 gr olmuş. Hiç kafanızı takmayın yani ben de çok takıyordum.sadece 4 kiloya yakın aldığım için doktor ekmeği kesti ve çok tatlıya düşkünüm diye sadece günde bir dondurmaya izin var. Ben bebeği besliyor diye muz çok yiyordum onu da kesti. Bi de ağrılar için magnezyum verdi. Benden haberler böyle. Ben muayeneye gidemediğim zamanlarda gidenlerinki içimi ferahlatıyordu o yüzden bu kadar uzun yazdım

Nursecm.......................Erkek .............isim
M123S..........................Erkek..............isim
Mcrhelena....................Erkek..................isim
Efefsunkar....................Erkek..................isim
Bihter34.......................Erkek...................isim

Mavi_dem....................Kız........................isim
Zuhrealam....................Kız.......................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL
Senkoyadimi.................Kız.............EDA
Arsinli...........................Kız.................DİLARA
Lucccck........................Kız..................isim

kızlar cinsiyeti söyleyin ekleyeyim listeye, isim netleştiyse onuda yazayım :)

Van da görev yapıyorum. Ben araştırayım da yakınımda bulunan başka bir ildeki özele gideyim. Bende hiç tatmin olmadım. Bu kadar kısa sürede ne baktı neyi anladı anlamadım. Açıklaman için teşekkür ederim canım <3 dr u da tanımıyorum ki, güveneyim.

Arkadaşlar ben çok uyuyorum ya gece çok uyanıyorum ve sabah yataktan kalkmak zor geliyor benim gibi olan var mı çok uyuyan yada uykuya yatkın olan

Nasıl geçti canim
kelebekmrve
kızlar Allahıma binlerce şükür çok iyi geçti.
bir sıkıntımız yok.
üstelik bebişimi hep gülerken gördüm.
demekki mutlu o... bende mutlu oldum:)))
Hepinizin ama hepinizin usg leri çok çok güzel geçsin inşallah.
kımsenın bebişinde bısey çıkmasın inşallah.

Bende aynen oyle yapıyorum maalesef.kuru temızleme ısını de abla yapıo bızde utu kısmını saolsun ama acılıyet durumunda dusunulebılır valla hıc gelmemıstı aklıma

kız ben bekarlıkta daha çok yapıyordum:) düşün yani yıllar önce oda.
annem öğrettı üstelik.
dolabımda temiz kirli ne var ütücüye götürürdü
kazak tarzı seylerın arkasından geçiveriyorum.kolay onlar.ama kumaş pant. gömlek hıc yapamam kusura bakmasın kocacık...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…