2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
benimde aynı şekilde hisseder gibi oluyorum sonra tık yok. insan bir an önce tekmeleri atsın kıpır kıpır olsun istiyor.

arkadaslar iyigünler.bugun tetenoz asısı vuruldum.ac gelme demişti hemsire.tansiyon düsebilirmiş o yuzden. ayrıca bı sorum var sızlere dünden beri göbek deligim ve az biraz cevresine sanki iç taraftan diken batıyomus gibi agrıyo.gerilme agrısı gibi deil cünkü esim göbek gerildigi için agrıyodur diyo:\ bu konuyla ilgili bilgisi olanlar yada aynı sıkıntıyı yasayanlar varmı acaba

Kalpte parlaklık evet ama diğer verilere bakmak istiyorlar ayrintiliya canim down sendromunu destekleyebilecek başka bulgu var mi diye.

Canim insallah ayrintili iyi gecer, hicbir sorun yoktur bebiste. Dua edicem. Aklim sana takildi simdi.
Inşallah canim dualarınızı esirgemeyin..

Inşallah güzel sonuçlar alırsın canim ben daha bakıcam bilmiyorum ayrintiliya bekleyeceğim sanırım olmadi üniversite hastanesinden de gün alabilirim.
Doğru diyorsun canim.. doktoruma da güveniyorum aslında. Allah biliyor herşeyin ne olduğunu özele de gitsem devlete de bi bu şekilde allah nasil isterse bebeğim öyle gelecek.

Bu konuda bir bilgim yok güzelim,gönlünü ferah tut Allah'ın izniyle ayrıntılıda hayırlı haberler alacaksın
Amin Canım inşallah inşallah..

Inşallah canim hepinizden dua bekliyorum allah hepimizin bebeklerini sağlıkla bize bagislasin inşallah.

Canim benimde oluyo o tur agri.normaldir diye dusunuyorum.asi bende.vuruldum bi kac gun önce.vururken.hic hissetmedim bile ama kolum.agriyo biraz.fakat abartili bir durum.yok.rahat ol

Rabbim saglik sihhat versin cnm.bende ayrintiliyi ankara da devlet hastanesinde yaptirdim.ozel de.maddi.olarak.bana cok.uymadi.cunku..yani gerekli.incelemeri.yapiyorlar devlette de burun bütün organlarina bakiyorlar.oyle cok uzun.sürmüyor tabi ama.ben guveniyorum devlet de kine de..rabbim.hayirli saglikli.guzel.sonuclar.versin hepimize cnm

Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bi sorun yoktur dualarım seninle
Amin canim inşallah..

Böyle örnekler içimi rahatlatıyor inşallah canim çok teşekkür ederim

Amin canim bizimki de geçicidir umarım. Su anda tek yapabildiğim dua edip beklemek

Ankara ünv tıp fak. mi yaptırdın?

Ben de yiyorum valla canım isterse.Tabi yasaklı şeyler dışında çiğ köfte midye sakatat falan bunları yemiyorum ama garnitürün zararı olacağını düşünmüyorum.Enginarın falan üstüne ne güzel oluyor

Kızlar bugün ayrıntılı ultrason randevusm var saat 14de inşallah oğlum sağlıklıdır .
Nasıl geçti?
Senin durumun nasıl? Testler vs nasıl geçiyor? Tarihimiz çok yakın ben de seni merak ettim.

sağolun yorumlarınız için kızlar napıyım valla sanırım yecem :) aynen bazı şeylerin üstüne güzel oluyor..
ben de bazen kendimi engelleyemiyorum malesef yememesi gereken abur cubur olayı bende de var

sağolun yorumlarınız için kızlar napıyım valla sanırım yecem :) aynen bazı şeylerin üstüne güzel oluyor..
ben de bazen kendimi engelleyemiyorum malesef yememesi gereken abur cubur olayı bende de var

Canım tavuklar yumurtalar inan şimdi daha zararlı hepsi hormonlu,pazarda da hava koşullarından doğru düzgün meyve sebze gelmiyor her yerlerinden bişey çıkmış hepsinin.Temel gıdalarımız bile böyleyken ne yaparsak yapalım engel olamıyoruz zaten bazı şeylere

Evet Kesinlikle Katılıyorum süt yoğurt yiyemiyorum ben ama bence karda bile sayılırım düşününce hiçbiri doğal değil köy sütünden alıp yapmak lazım sütü bile keçi inek koyun dışında köy sütü diye ayırır olduk dediğin gibi bariz yasakların dışında az yemekten sakınca olmaz diye düşünüyorum zaten herşey hormonlu katkılı vs.Allah büyük korusun bebeklerimizi günahı gıdalarımızı bozanın olsun.

Kızlar şimdi ayrıntılı ultrason dan çıktım kızım 397 gram olmuş, herşey yolunda imiş tüm organları iyiymiş maşallah ama kızımı nerdeyse hiç görmedim, devlet hastanelerini sırf bu yüzden sevmiyorum, özelde de 300 lira bile diyen var, yapacak birşey yok artık saglikli olsunda

kızlar kac haftalıksınız ,kaç kılo aldınız ?
ben 17 haftalığım cnm rahat 6 kilo aldım bende hiç mide bulantısı yanma olmadığı için sürekli acım yani yemezsem eger midem bulanıo biraz fazla aldım ama dayanamıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…