- 11 Aralık 2015
- 635
- 1.182
- 43
- 33
benimde aynı şekilde hisseder gibi oluyorum sonra tık yok. insan bir an önce tekmeleri atsın kıpır kıpır olsun istiyor.daha onun için erken diye biliyorum düzenli hareket takibi 24-25 .haftalar gibi artık bebekler belli bir boyave kiloya erişince yapılır .30 lu haftalarda her gün hareket kontrolü yaptığımı hatırlıyorum hatta gün boyu 10 kere hissetmek gerekiyor falan diye durum vardı. son haftalar da da 3 kere hareket etsin diye takip ederdim sürekli. ah o hareketli günler ne güzel günler benimki de başlasa artık hergün harekete .bir hissediyorum gibi oluyor sonra 3-4 gün tık yok.
Kalpte parlaklık evet ama diğer verilere bakmak istiyorlar ayrintiliya canim down sendromunu destekleyebilecek başka bulgu var mi diye.Canım geçmiş olsun. Dr. olmamakla birlikte nacizane fikrim sadece kalple ilgili bir sıkıntı gördüyse doktorun 22 de de bakılır 24 de de. Ama dediğim gibi sadece kalpteyse. Çünkü ben 18 de baktırdım doktoruma. 22 de bir daha aynı şekilde bakacak.
Bence bir doktorunu bekle. Biliyorum zaman geçmez ama Allah korusun bebeğini.
Inşallah canim dualarınızı esirgemeyin..Canim insallah ayrintili iyi gecer, hicbir sorun yoktur bebiste. Dua edicem. Aklim sana takildi simdi.
Inşallah güzel sonuçlar alırsın canim ben daha bakıcam bilmiyorum ayrintiliya bekleyeceğim sanırım olmadi üniversite hastanesinden de gün alabilirim.Çok araştırdım tabi 200 de 2 düşük riski vardı ama ben ağlamaktan düşürcektim bebişi içim rahat etsin diye yaptırdım bence stresi yaşamaktan iyi yani ben pişman değilim çok şükür 3 hafta oldu yapalı bi sıkıntı yok şimdilik li bi kanama geçirdik amniyosentez sonrası fakat onla alakalı değilmiş
Doğru diyorsun canim.. doktoruma da güveniyorum aslında. Allah biliyor herşeyin ne olduğunu özele de gitsem devlete de bi bu şekilde allah nasil isterse bebeğim öyle gelecek.Canım bak ben özelden randevu aldım ayrıntılı için sonra devlette kontrolüm vardı ayrıntılı için gün verdi ordaki uzman. Ona sevimli ben 3 boyutlu ayrıntılı da gidicem özelde dedim ne gerek var dedi renkli ultrasyon sadece gösteriş dedi paran çoksa harcamaya yer arıyorsan git dedi.. Asıl ayrıntılı bizim yaptığımız dedi yani siyah beyazekran herşeyine tek tek bakınız dedi bende karar verdim özeldeki randevuma gitmicem sıkıntılı olunca gerçekten ilgileniyorlar için rahat etsin... Bence maddi durumun yoksa hiç üzülme devlettekiler uzman zaten işlerinde iyi özel biraz daha malum paracı... Doktor birebir dedi bunu çok iyi bir doktordu...
Amin Canım inşallah inşallah..Bu konuda bir bilgim yok güzelim,gönlünü ferah tut Allah'ın izniyle ayrıntılıda hayırlı haberler alacaksın
Inşallah canim hepinizden dua bekliyorum allah hepimizin bebeklerini sağlıkla bize bagislasin inşallah.KIRMIZILIKUCUKKIZ gorunce dayanamadim yazmak istedim. Oncelikle umarim hicbi sorun yoktur baska bulgu olmadiginda o parlaklik duzelebiliyomus cunku 24.haftadan sonra kalp gelisimini tamamliyormus. Dualarim senin ve minik yavrunla. Insallah biseycik cikmayacak.
Canim benimde oluyo o tur agri.normaldir diye dusunuyorum.asi bende.vuruldum bi kac gun önce.vururken.hic hissetmedim bile ama kolum.agriyo biraz.fakat abartili bir durum.yok.rahat olarkadaslar iyigünler.bugun tetenoz asısı vuruldum.ac gelme demişti hemsire.tansiyon düsebilirmiş o yuzden. ayrıca bı sorum var sızlere dünden beri göbek deligim ve az biraz cevresine sanki iç taraftan diken batıyomus gibi agrıyo.gerilme agrısı gibi deil cünkü esim göbek gerildigi için agrıyodur diyo:\ bu konuyla ilgili bilgisi olanlar yada aynı sıkıntıyı yasayanlar varmı acaba
Rabbim saglik sihhat versin cnm.bende ayrintiliyi ankara da devlet hastanesinde yaptirdim.ozel de.maddi.olarak.bana cok.uymadi.cunku..yani gerekli.incelemeri.yapiyorlar devlette de burun bütün organlarina bakiyorlar.oyle cok uzun.sürmüyor tabi ama.ben guveniyorum devlet de kine de..rabbim.hayirli saglikli.guzel.sonuclar.versin hepimize cnmKalpte parlaklık evet ama diğer verilere bakmak istiyorlar ayrintiliya canim down sendromunu destekleyebilecek başka bulgu var mi diye.
Inşallah canim dualarınızı esirgemeyin..
Inşallah güzel sonuçlar alırsın canim ben daha bakıcam bilmiyorum ayrintiliya bekleyeceğim sanırım olmadi üniversite hastanesinden de gün alabilirim.
Doğru diyorsun canim.. doktoruma da güveniyorum aslında. Allah biliyor herşeyin ne olduğunu özele de gitsem devlete de bi bu şekilde allah nasil isterse bebeğim öyle gelecek.
Amin Canım inşallah inşallah..
Inşallah canim hepinizden dua bekliyorum allah hepimizin bebeklerini sağlıkla bize bagislasin inşallah.
Amin canim inşallah..Çok geçmiş olsun canıminşallah önemli bi sorun yoktur dualarım seninle
Böyle örnekler içimi rahatlatıyor inşallah canim çok teşekkür ederimRabbim iyilik güzellik versin inşallah.benim eltimde de aynı şey olmuştu.detaylı usg da kalpte parlaklık görülmüş.ama başka destekleyici hiç bir şey yokmuş.ve şuanda 5 yaşında maşallah sağlıklı bir evlat.sizler için de aynı şekilde olmasını nasip etsin Allah inşallah
Amin canim bizimki de geçicidir umarım. Su anda tek yapabildiğim dua edip beklemekcanim baska bi bulgu gorulmezse buyuk ihtimal masum gecici biseydir boyle parlakliklar bagirsakta ve beyinde de gorulebiliyo zamanla kuculup geciyomus insallah oyledir diye dusunuyorum ben. Benim oglumda bisey cikmamisti ama kalbinde üfürüm tespit etti 3 gunlukken doktoru. Sonra masum ufurum oldugu ortaya cikti gecti kendiliginden. Allah saglikla kucagina verir insallah stres yapmamaya çalış
Ankara ünv tıp fak. mi yaptırdın?Rabbim saglik sihhat versin cnm.bende ayrintiliyi ankara da devlet hastanesinde yaptirdim.ozel de.maddi.olarak.bana cok.uymadi.cunku..yani gerekli.incelemeri.yapiyorlar devlette de burun bütün organlarina bakiyorlar.oyle cok uzun.sürmüyor tabi ama.ben guveniyorum devlet de kine de..rabbim.hayirli saglikli.guzel.sonuclar.versin hepimize cnm
Hayir cnm zubeyde hanim hastanesindeAnkara ünv tıp fak. mi yaptırdın?
Nasıl geçti?Kızlar bugün ayrıntılı ultrason randevusm var saat 14de inşallah oğlum sağlıklıdır .
Senin durumun nasıl? Testler vs nasıl geçiyor? Tarihimiz çok yakın ben de seni merak ettim.KIRMIZILIKUCUKKIZ gorunce dayanamadim yazmak istedim. Oncelikle umarim hicbi sorun yoktur baska bulgu olmadiginda o parlaklik duzelebiliyomus cunku 24.haftadan sonra kalp gelisimini tamamliyormus. Dualarim senin ve minik yavrunla. Insallah biseycik cikmayacak.
off unuttum pardon.Hayir cnm zubeyde hanim hastanesinde
Him ne kadar a yaptirdin cnm.bir de dogum u nerde düşünüyorsnoff unuttum pardon.
ben ankara tıpta yaptırdım. oranında özeli vardı.
Aslında hazır gıdalar yememek lazım canım ama olmuyo canım çok istiyor yiyorum. Çok canın istediyse 1 kere ye bence hiç yeme ama olmuyo bende abur cubura gidiyorum crunch çok seviyorum.Şu süt mısırlı cipsler var ya bitiyorum.
sağolun yorumlarınız için kızlar napıyım valla sanırım yecem :) aynen bazı şeylerin üstüne güzel oluyor..Ben de yiyorum valla canım isterse.Tabi yasaklı şeyler dışında çiğ köfte midye sakatat falan bunları yemiyorum ama garnitürün zararı olacağını düşünmüyorum.Enginarın falan üstüne ne güzel oluyor
Aslında hazır gıdalar yememek lazım canım ama olmuyo canım çok istiyor yiyorum. Çok canın istediyse 1 kere ye bence hiç yeme ama olmuyo bende abur cubura gidiyorum crunch çok seviyorum.Şu süt mısırlı cipsler var ya bitiyorum.
sağolun yorumlarınız için kızlar napıyım valla sanırım yecem :) aynen bazı şeylerin üstüne güzel oluyor..Ben de yiyorum valla canım isterse.Tabi yasaklı şeyler dışında çiğ köfte midye sakatat falan bunları yemiyorum ama garnitürün zararı olacağını düşünmüyorum.Enginarın falan üstüne ne güzel oluyor
sağolun yorumlarınız için kızlar napıyım valla sanırım yecem :) aynen bazı şeylerin üstüne güzel oluyor..
ben de bazen kendimi engelleyemiyorum malesef yememesi gereken abur cubur olayı bende de var
Evet Kesinlikle Katılıyorum süt yoğurt yiyemiyorum ben ama bence karda bile sayılırım düşününce hiçbiri doğal değil köy sütünden alıp yapmak lazım sütü bile keçi inek koyun dışında köy sütü diye ayırır olduk dediğin gibi bariz yasakların dışında az yemekten sakınca olmaz diye düşünüyorum zaten herşey hormonlu katkılı vs.Allah büyük korusun bebeklerimizi günahı gıdalarımızı bozanın olsun.Canım tavuklar yumurtalar inan şimdi daha zararlı hepsi hormonlu,pazarda da hava koşullarından doğru düzgün meyve sebze gelmiyor her yerlerinden bişey çıkmış hepsinin.Temel gıdalarımız bile böyleyken ne yaparsak yapalım engel olamıyoruz zaten bazı şeylere
18 hafta-2,5 kilokızlar kac haftalıksınız ,kaç kılo aldınız ?
ben 17 haftalığım cnm rahat 6 kilo aldım bende hiç mide bulantısı yanma olmadığı için sürekli acım yani yemezsem eger midem bulanıo biraz fazla aldım ama dayanamıorumkızlar kac haftalıksınız ,kaç kılo aldınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?